Capelle aan den IJssel (omgeving), Priveontvangst, Marja (v/h Sandra)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Capelle aan den IJssel (omgeving), Priveontvangst, Marja (v/h Sandra)

  Laatst las ik een slechte recentie over Sandra uit het Westland, maar daar kan ik het niet helemaal mee eens zijn. Ik denk trouwens dat zij zich ook wel Bianca noemt.
  Sandra is kwa ontmoeting een heel erg geschikte en leuke vrouw. Heeft een mooi gezicht, flinke borsten en gaat flink tekeer. Kan je een heel goed gesprek mee voeren.
  Een minder punt vond ik dat wanneer je als man bent klaargekomen dat je dan ook vrij snel naar buiten wordt begeleid. Voor de rest is ze kwa lengte vrij groot en niet direct heel dik maar wel stevig/breed. Met andere woorden, mannen van korter dan 1.85 kunnen verwachten dat ze naast Sandra wat klein lijken, maar al met al toch wel een bezoekje waard.

  Rogier

  http://www.kinky.nl/Advertentie_Ook_...5321&show=home
  Laatst gewijzigd door itsme; 11-04-09, 01:24. Reden: link kinky

 • #2
  Sandra is inderdaad een forse vrouw (liefhebbers van slanke types knappen misschien wel op haar af) maar heeft inderdaad een erg mooi gezicht.
  Zoent bijna je huig uit je keel, pijpt onwijs lekker zonder rubbertje en heeft een kale poes.
  Nadeel vond ik dat haar kutje niet fris rook tijdes de befsessie en haar borsten waren nogal klein en slap (leken haast niet bij de rest van haar lichaam te passen).

  Al met al een hele leuke ontmoeting en zeer lekkere sex.

  Zeker het proberen waard!

  Commentaar


  • #3
   Ik ben bij haar geweest en heb hele lekkere sex met haar gehad. Echt een aanrader op dat gebied. Ze is erg vriendelijk leuk gezicht naar mijn mening iets te zwaar, maar nogmaals erg goede sex. Dat ene minpunt kan ik delen, zij rook erg sterk en beffen was geen feest. Ik kreeg een kleine kokneiging.

   Commentaar


   • #4
    Ik ben zelf ook eens bij haar geweest en heb een fijne tijd bij haar gehad. Ze is betrouwbaar en lief en verder zal elke man er weer een andere ervaring hebben.

    Wim
    Laatst gewijzigd door bobby vitale; 10-08-06, 10:23. Reden: Tekst aanpassing.....

    Commentaar


    • #5
     Ik ben in januari nog bij Sandra geweest. Niet slank maar wel lekker geil. zoenen en pijpen zonder gaat heerlijk. Ook het neuken is goed. Klaarkomen over haar borsten is geen probleem.
     Echt een lekkere ervaring

     Commentaar


     • #6
      Mannen!

      Enige tijd geleden ook eens bij Sandra aangewipt. Inderdaad is het een erg aardig mens en heeft ze best een leuk gezicht, maar.... Ze is ook een goede moeder en dat moest ik tot mijn spijt ervaren. Haar jongste lag te huilen en voor neuken had ze eigenlijk geen tijd. Het werd een haastklus; even zoenen, even pijpen, even beffen (niet al te fris), snel condoom om en snel afwerken. Daarna haaste ze zich naar haar kind en kon ik snel afnokken! Jammer, ik had me er veel meer van voorgesteld. Neen, Sandra ziet mij niet meer!!

      Klaas V.
      Aimer est le grand point, qü'importe la maîtresse? (Liefhebben daar gaat het om; wat doet het ertoe wie de uitverkorene is?)

      Commentaar


      • #7
       Ook ik ben enige tijd geleden bij Sandra geweest.
       Hoewel de reakties hierboven gemengd zijn kan ik als ik voor mezelf spreek alleen maar zeggen dat ik het een hele fijne ervaring vond.

       Sandra is een hele lieve vrouw die niet altijd even makkelijk te bereiken is maar naar mijn idee het wachten meer dan waard is.

       Geen slanke den, maar wel lekkere houvast!!

       Commentaar


       • #8
        Oude recensies

        09-01-2002
        Ben begin december langs geweest bij Sandra. Sandra onderhoudt een club 'Sandra's privéhoekje' waarin ze een aantal uitnodigende foto's van zichzelf heeft staan. Een en ander leek mij leuk en ik besloot langs te gaan. Ze woont in het westland en na enig zoeken vond ik haar. Sandra is inderdaad een aardige meid, maar het is leuker met haar praten, dan met haar neuken....
        Ze maakt hetgeen ze beloofd echt niet waar en ze kleed zich niet eens uit; slip uit, een borst uit haar jurk en that's all. Jammer, een zeer teleurstellende ervaring.
        RW

        Commentaar


        • #9
         Wiseguy wrote:

         Helaas kan ik me bij bovenstaande ervaring aansluiten.
         Op de foto's ziet het allemaal heel veel belovend uit.
         Bovendien heeft ze een heel lieve stem. Kortom ik ging met hoge verwachtingen naar haar toe maar het viel erg tegen. Met alle respect het is een hele lieve aardige meid. Maar de sex viel zwaar tegen. Inderdaad ze kleed zich niet uit en het moest allemaal vlug/vlug. Ze tongt wel (als je daar van houd) maar ook dat was niet bijzonder. Volgens mij adverteert ze ook bij Angel Escort onder de naam Yvonne.

         Commentaar


         • #10
          Palenlader wrote:

          Ik ben eind vorig jaar bij Sandra geweest in het westland. Ze tongt inderdaad als een bezetene. Het is een dame met een flink postuur ondanks dat ze anders beweert, en die cup c heb ik ook niet kunnen vinden. Ik wou toen ook nog even de doos een lik geven, maar dat ding rook echt alsof er een visje lag te verrotten in een hoekje. Ik dacht dat het een foutje van haar was of zo om dat ding niet even te wassen, maar ik heb op de site hier gelezen dat wel meer bezoekers haar doos in de auto nog roken.

          Commentaar


          • #11
           Vol verbazing heb ik sommige bovenstaande berichten gelezen.....en dan heb ik het niet alleen over de inhoud, maar ook over het taalgebruik.

           Gelukkig zegt dit meer over de persoon die zo'n bericht schrijft, als over Sandra zelf.

           Ik ben zelf al meerdere keren bij Sandra geweest.
           Sandra is een lieve spontane vrouw , die naar mijn inziens zichzelf TOTAAL NIET anders voordoet als dat ze is.

           Ze is inderdaad geen slanke den, maar beweerd dat ook nergens en de foto's in haar communitie geven een misschien wat mysterieuze, maar eerlijke kijk op haar.

           Sandra is niet het broodje kaas wat je overal op de hoek haalt......misschien dat anderen dat willen, maar persoonlijk zoek ik iets meer.
           Ze weet je uitstekend op je gemak te stellen is een fijne gesprekspartner en iemand die tot meer in staat is dan alleen mannenontvangen.

           Ze doet dit dan ook niet dagelijks en daarom is ze ook niet altijd te bereiken of heeft ze geen tijd of zin.
           Op het moment vind ik dat dan wel jammer , maar aan de andere kant heb ik dan ook niet het idee dat het gaat van ach....het is maar een uurtje ...kom maar op.

           Zelf ben ik ook wel eens voor twee uur geweest en ook toen heeft ze alle tijd voor me genomen.
           Persoonlijk is dat ook wat ik zoek, lekkere sex met iemand die waarde hecht aan hygiene, en openstaat voor een praatje.
           Iemand waar ik niet met anderen geconfronteerd wordt, en niet iedere dag bot gezegd op haar rug ligt om mannen te ontvangen.
           Iemand die in staat is naast sex ook dat stukje warmte mee te geven waar ik dan weer een tijdje op vooruit kan, want ik hoef niet zo nodig iedere week/maand een ander.

           Ze heeft heerlijke handen , zoent zalig en van een sterke geur tijdens het beffen heb ik ook nog nooit iets gemerkt en als dat zo zou zijn geweest is Sandra wel de persoon waar je dat tegen kan zeggen zodat ze daar eventueel voor een tweede keer nog even iets aan zou kunnen doen.

           Mijn ervaring met haar was en is top en hoewel ik meer een berichten lezer en geen schrijver ben, vond ik dat dit ook wel gezegd mag worden

           Groetjes,

           Frank

           Commentaar


           • #12
            Ik ben op 6 december 2001 bij Sandra geweest.

            Sandra heeft een mooi gezicht en komt heel lief en aardig over.

            In bed werkte dat echter allemaal wat minder. Ze blijkt ondanks haar mooie gezicht dik te zijn en inderdaad ruikt ze heel erg sterk waardoor het beffen wel zijn lolligheid verliest. Ze pijpt wel zonder condoom, wat ze best goed doet. Het zoenen bestaat echter (bij mij tenminste) uit niet meer dan haar tong uitsteken, wat bij mij dan al niet meer als zoenen te boek staat. Voor mij was dit een erge afknapper. Bij het neuken voelde ik niets, maar dit kon er ook aan liggen dat ik mijn opwinding redelijk kwijt was door bovenstaande zaken.

            Al met al was dit voor mij een ervaring waardoor ik lange tijd niet meer naar de hoeren ben geweest.

            Ik heb er dan ook geen milliseconde over gedacht om haar ooit nog eens te bezoeken.

            Chris

            Commentaar


            • #13
             Leuke uitnodigende site!

             Aangekomen in het Westland deed een leuke vrouw de deur open.

             Toch wat groter dan de foto's doen vermoeden. Sex was niet top. Vlug pijpen en zoenen en neuken maar.

             Op weg naar het beffen heb ik rechtsomkeer gemaakt.

             Geen al te frisse lucht dus...

             Rook het de volgende nog in de auto!

             Al met al een lief mens, maar qua seksuele verwachting iets tegenvallend.

             Commentaar


             • #14
              Deze dame enige tijd geleden een tweetal keren bezocht. Haar zwangerscahppen hebben toch wat sporen achtergelaten. Daarin tegen toch een leuk contact en zeker een bijzonder mens erg vriendelijk. Had haar alleen wat slanker verwacht naar aanleiding van de foto's die ik gezien heb. Afgesproken voor een uurtje. Ze ontvangt gewoon in een nette buurt.
              Meteen bij binnen komst naar de slaapkamer, alwaar na een kort praatje we op bed belanden. Lekker stevig tongen. Zij genoot er duidelijk van. Pijpen (ZC) doet ze goed en liet ook toe dat ik haar stevig befte. Waarbij ik het idee had dat ze echt klaarkwam. Het neuken was OK, maar haar kut is toch wel ruim na een aantal zwangerschappen.

              Commentaar


              • #15
               Ben een goed jaar geleden eens bij deze dame geweest en zou best nog eens willen maar werk en bereikbaarheid van sandra stan dit in de weg...
               Sandra ziet er knapper uit dan op de foto is forse maar kleine dame (hierdoor lijkt ze dik maar is het nie), maar heeft alles op behoorlijk formaat gekregen zeer grote tepels op haar E cup, donker rood/zwart half lang haar, geschoren, heerlijk voorspel, pijpt voor 300% en intiem is ook werelds maar 'klaar' ook meteen naar buiten... geef er een dikke 9 voor.... :-*
               Laatst gewijzigd door bobby vitale; 10-08-06, 10:25. Reden: Link werkt niet meer......

               Commentaar


               • #16
                Oorspronkelijk geplaatst door idealdear
                Laatst las ik een slechte recentie over Sandra uit het Westland, maar daar kan ik het niet helemaal mee eens zijn. Ik denk trouwens dat zij zich ook wel Bianca noemt.
                Sandra is kwa ontmoeting een heel erg geschikte en leuke vrouw. Heeft een mooi gezicht, flinke borsten en gaat flink tekeer. Kan je een heel goed gesprek mee voeren.
                Een minder punt vond ik dat wanneer je als man bent klaargekomen dat je dan ook vrij snel naar buiten wordt begeleid. Voor de rest is ze kwa lengte vrij groot en niet direct heel dik maar wel stevig/breed. Met andere woorden, mannen van korter dan 1.85 kunnen verwachten dat ze naast Sandra wat klein lijken, maar al met al toch wel een bezoekje waard.

                Rogier
                Ik ben ook bij sandra geweest en deel de mening van degene hier die zegt dat ze lekker zoent, snel wil pijpen (wat ze overigens wel lekker doet) en je daarna zodra je klaargekomen bent snel weer de deur uitwerkt.
                Erg veel betaald voor weinig werk aangezien ze niet eens de moeite neemt om zich uit te kleden maar alles een beetje rond haar aardig dikke middel oprolt.
                Lief vroouwtje maar ik besteed mijn geld voortaan ergens anders

                Commentaar


                • #17
                 In de afgelopen twee a drie jaar ben ik regelmatig bezoeker van Sandra geweest. Overigens ga ik morgenochtend weer eens langs ;D

                 Mijn overall mening is, dat Sandra is zoals ze schrijft: geen slanke den maar lekker rond en zacht. Mensen die menen dat Sandra dik is, ieder zijn eigen mening, en daar nog teleurgesteld over zijn, kunnen ofwel niet lezen of begrijpen niks van wat rond en zacht betekent. Als je hier niet van houdt, moet je anders zoeken. Je wordt in elk geval niet eerst voorgehouden een volslanke vrouw te treffen alwaar de waarheid ter plaatse behoorlijk anders is....

                 Overigens hou ik van vele lichaamsvormen, van lang en slank tot klein en stevig, ik bekijk meestal het "geheel". Dat geheel is er bij Sandra. Zij is een aardige en goed ontwikkelde vrouw, stelt je op je gemak, kopje koffie, babbeltje (ik heb in de loop van de tijd een leuke omgangsvorm met haar 'opgebouwd', band is misschien te veel gezegd) en als het feest eenmaal begint is het altijd erg leuk en lekker.

                 Sandra zoent heerlijk, pijpt ditto en kan er zelf ook behoorlijk van genieten. Ze is ervaren, rustig en weet mij telkens goed te bevredigen. Met het wegwerken na de daad heb ik absoluut geen ervaring, dan behalve als zij eens weinig tijd had.

                 In die zeldzame gevallen is dat me ook van te voren verteld "ik heb weinig tijd vandaag, maar als je toch wilt komen prima", dus óók dat was geen verrassing. Echter zoals morgen spreken we voor twee uur af, die tijd kun je ook gebruiken en ook twee of meer keren klaarkomen is dan geen probleem, er wordt (tot nu toe) nooit moeilijk over gedaan.

                 Dan nog even over het meest besproken onderwerp betreffende Sandra zo'n beetje: "de geur van het doosje".

                 Met mijn ervaringen met vele verschillende vrouwen, zowel binnen mijn relatie waar swingen een onderdeel van is, als in mijn hobby om zo af en toe eens een (liefst "amateur") dame van plezier te bezoeken heb ik vele verschillende doosjes bespeeld en, indien het me aanstond (=vrijwel of geheel geschoren en schoon), ook die doosjes regelmatig gelikt.

                 Wees eerlijk, de ene vrouw ruik je geen seconde en is smaakloos, de andere heeft een krachtigere geur en smaak en de volgende zit er weer ergens tussenin. Bij Sandra is het het geval, dat de geur inderdaad wat krachtiger is, echter.... niet vies of onhygiënisch.

                 Sandra komt ook altijd 'net uit de douche' valt mij op, dus mijns inziens is er geen sprake van onfrisheid.

                 Een keuze en voorkeuren zijn echter altijd anders.... Ik ben in Deventer wel eens weggegaan bij een dame achter het raam, die na haar slipje uitgedaan te hebben de kamer voorzag van een verschrikkelijke geur, dát noem ik wel echt vies, daar moet ik ook niks van hebben.

                 Als je een leuke (rubens)vrouw wilt bezoeken, waar je niet het gevoel hebt een nummer te zijn of dat je na vreselijk mooie voorstelling tóch een "gewoon" iemand aantreft, dan raad ik je Sandra gewoon aan.

                 Als de tijd het me toestaat, drukdrukdruk, zal ik nog een recensie van mijn bezoek morgen plaatsen, tot die tijd...

                 de groeten ;D

                 Commentaar


                 • #18
                  Oorspronkelijk geplaatst door jetli
                  zijn er nog mensen die hier recentelijk ervaring met sandra poels hebben en waar ongeveer in het westland moet ik zoeken?
                  Hoi Jetli,

                  Ik ben een paar weken geleden geweest. Ik kan het je niet aanraden. Ze draagt een vreselijke vislucht met zich mee vermengd met zweet (kan door het weer komen, maar dan denk ik :"mens fris je dan even op".)
                  Besteed je geld ergens anders.


                  Succes Serge

                  Commentaar


                  • #19
                   Toevallig kwam ik vandaag met m'n eerste kennismaking van deze site de berichten over Sandra tegen.
                   Ik moet zeggen dat het hele verhaal bij mij wat vragen zette vooral ook omdat ik me afvraag of al deze personen wel bij dezelfde Sandra zijn geweest.
                   De Sandra die ik persoonlijk ken is een leuke lieve spontane vrouw , absoluut niet slank, maar daar is ze zelf op haar site ook heel duidelijk over ,met trouwens wel een heel mooi gezicht. De sex is meer dan goed, hygiene niets op aan te merken , en zelf heb je zowel voor als achteraf de kans om je op te frissen mocht je dat willen.
                   Sandra heeft echt de tijd en is gewoon heel duidelijk met het maken van een afspraak als het niet uitkomt.
                   Ik zag dat er in de berichten ook werd gesproken over Bianca, maar Bianca is naar ik uit ervaring weet een totaal ander persoon in dezelfde woonplaats leuk genoeg niet te ver bij Sandra vandaan.
                   Daarnaast heb ik ook wel eens gechat met een Sandra waarvan ik eerst dacht dat het 'mijn Sandra' was die ook in dezelfde woonplaats haar hobby uitoefend, heb met haar ook wel eens afgesproken, maar moest toen zelf afzeggen omdat daar werk tussendoor kwam.
                   Over haar kan ik dus niets zeggen, maar ik weet wel dat ik me niet kan voegen bij de negatieve verhalen hierboven.
                   Mijn ervaringen met Sandra waren goed en ik kom er met tussenpozen nog steeds met plezier.

                   Commentaar


                   • #20
                    Ben zelf twee weken geleden weer bij Sandra geweest, was gezellig zoals altijd.
                    Ik snap niet waarom de persoon zich in het bovenstaande verhaal zo boos maakt op Sandra.
                    Als hij gewoon z'n toestel aan had laten staan, dan had hij waarschijnlijk op tijd geweten dat hij niet van huis had hoeven te gaan.
                    Sandra is niet het type om iemand een loer te draaien.
                    Trouwens als je dat wil, dan stuur je iemand geen sms dat het niet door kan gaan.
                    Zelf heb ik ook wel eens een afspraak gehad die ze i.v.m. haar werk moest cancelen, maar dat deed ze ruim op tijd.
                    Tuurlijk, ik had me er op verheugd, maar beter zo dan dat je voor niets gaat.

                    Een gouden regel voor iedereen die afspreekt.
                    Check voordat je de deur uitgaat, je mobiel, dan kan het bijna niet fout gaan.
                    Mijn ervaring met haar is gewoon fijn, een leuke lekkere meid met houvast, en laat ik daar nou gek op zijn

                    Commentaar


                    • #21
                     Het is al lang geleden dat ik bij Sandra in \"WEstland" ben geweest. Maar ik ben er niet over te spreken.
                     Ze is gewoon DIK. je moet er van houden maar voor mij was het veel teveel van het goede.
                     Ze heeft een lief gezicht en pijpt erg lekker.
                     Alleen d'r muts riekt en dat is onplezierig.
                     Ik ga niet meer, geef mij maar een gewone stevige meid!