Ira, Zoetermeer, Salon261

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Ira, Zoetermeer, Salon261

  Ira viel mij op in de club, zeer vriendelijk gezicht en stijlvol voorkomen. Franky regelde dat ze zich aan mij voorstelde en na een gezellig praatje besloten we ons terug te trekken op een mooie kamer. Het werd een heerlijk uurtje waarbij de lenigheid van deze Russische blonde dame goed van pas kwam Ik heb echt genoten van de goed verzorgde vrouw die veel passie in haar sexbeleving bracht in haar sexuele vaardigheden. Vooral het neuken in verschillende standjes met dit strakke meisje was een waar genot en ook nog heel leuk om mee te kletsen! Ja, ik ben met een zeer tevreden gevoel naar huis gegaan http://www.kinky.nl/vrouwen/escort/a...ijn/503333-ira
  Laatst gewijzigd door HKRS-admin; 18-04-17, 13:47.

 • #2
  Den Haag, Hunsestraat 51 k2, Irena (Rus) (voldoende)

  Ja mannen wandelaars, gisteren even bij een dun, zelfs wat aan de magere kant russisch meisje geweest voor de 2e keer, en is lekker schoon, wast je bij aankomst en bij vertrek, ze kan lekker pijpen en neuken zelfs als geen ander, ze neemt de tijd maar vraagt wel steed of je langer wilt blijven, als ze er is zet ze een beertje met twee bierflessen voor haar raam. Ze spreekt redelijk nederlands maar dat is niet direct een voordeel, ze spreekt namelijk ook redelijk de prijs. Maar goed al met al ga ik nog eens terug bij haar want het was gewoon lekker.
  Ze werkt trouwens altijd overdags behalve dinsdags en donderdags als ik het goed begrepen heb, ze is zeker het proberen waard.

  Commentaar


  • #3
   Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k2, Irena (Rus) (voldoende)

   Vandaag slecht weer, maar rond de middag weer eens aan de wandel in het Haagse schone geleen/hunse gebied, ik dacht eerst er zal wel niets zitten, maar toen ik aan kwam lopen zag ik gelijk mijn prooi, het zeer slanke russische vrouwtje op nr. 51. k2. ik keek in der ogen en zij wist ook gelijk dat ik haar bedoelde, eenmaal binnen even wat geluld over niets en gewassen waarna zij mijn heerlijk diep pijpte, ik gaf aan dat het genoeg was anders was het feest al afgelopen, maar ik wilde nog van bil, dus zij zakte gelijk lekker over mijn kloppende staaf en ging als een kikker tekeer, ze vroeg of ik nog andersom wilde om haar enigzinds te sparen en als een goede ridder deed ik dat ook natuurlijk, ik spoot 2 min later heerlijk het rubbertje vol, na even gewassen en een heerlijke kus heb ik haar weer verlaten, ik ga de volgende keer eens een andere russische proberen, maar deze is een aanrader (vind het gek dat er niet meer over haar geschreven word! ps ze heeft meestal een jurkje aan of zoiets en is wel verschrikkelijk mager, maar de sex is heerlijk)

   Commentaar


   • #4
    Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k2, Irena (Rus) (uitstekend)

    Donderdag middag bij deze slanke, magere russische binnengelopen. Ze zat in de Hunse 51k3 en zei dat ze vast daar zat. Ze babbelde vrolijk in "Tatjana-Nederlands", waste hem netjes en was lekker zoenerig, ook tong en vrijerig. Daar hou ik wel van! Na wat lekker voorspel en pijpen (blijft heerlijk om het rubbertje zonder handjes aan te laten brengen!) heerlijk geneukt in 3 standjes. Toppertje!
    De teller staat boven de 500!

    Commentaar


    • #5
     Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k2, Irena (Rus) (uitstekend)

     Afgelopen donderdag was ik in het Haagse en kon het niet nalaten even bij de dames te kijken. Er zaten een hoop smakelijke types. Mijn oog viel op dit kleine maar lekkere Russinnetje, die overigens uitstekend Nederlands spreekt.
     Geil typetje, inderdaad bijna te mager, maar toch. Ze is heel toegankelijk, heb 'r lekker gelikt en toen zij bovenop alwaar ze (gespeeld?) klaarkwam.
     Intussen lekker kussend haar plat gelegd en stevig genomen. Voor herhaling vatbaar!
     Laatst gewijzigd door bobby vitale; 24-11-08, 19:07. Reden: Upgrade dienstverlening.

     Commentaar


     • #6
      Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k3, Ira (Rus) (uitstekend)

      Wat kunnen ervaringen toch verschillend zijn. Bracht deze dame de afgelopen weken nog twee maal een bezoek, beide keren werd ik meer dan bevredigd op een manier waar vele dames een puntje aan kunnen zuigen (haha).
      Niks geen gezeur over bijbetalen, heb genoten van haar service, iets waar je bij anderen een behoorlijke portie extra voor betaalt!
      Kortom voor mij een toppertje.
      En laten we nou eerlijk zijn Tarzan; in je recensies mopperde je de afgelopen tijd al vaker, dan ga je toch zeker niet meer naar binnen?

      Commentaar


      • #7
       Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k3, Ira (Rus) (uitstekend)

       Bij mijn laatste bezoek aan deze dame weer afgetikt voor een uur, wel een fijne tijd met haar gehad, was weer erg close. Steeds als ik in het Haagse kom valt mijn op dat het overdags erg druk is tegen over het raam 51 K3, het gordijn was weer gesloten, maar net toen ik langs liep ging het een stukje open, ik tikte af en gaf een knipoog dat het oke was, dus ik gauw naar binnen, toen ik mijn in het halletje omdraaide zag ik nog net twee kwaaie blikken van andere wachtende..terwijl we bezig waren werd er gebeld maar daar bestede ze geen aandacht aan (ik denk dat veel klanten haar afspreken per telefoon) maargoed ik heb haar dus weer in meerdere standjes flink door geneukt en daarna nog wat gesproken met haar (ik moet wel zeggen dat ze er ietsje beter uitziet dan de laatste keer, toen ik er weg ging heb ik het nog eens effe aangezien hoe het nu precies met haar klandizie gesteld is want ik kon mij moeilijk voorstellen dat ze daar de hele dag moet zitten duimendraaien, ik was net de deur uit, zag ik dat twee man gelijk begonnen te smssen en ging het gordijn weer een stukje open en hop ging de volgende alweer naar binnen, toen die binnen was, stonde er alweer twee te wachten totdat ze vrij was, zag ik weer het zelfde systeem, die ene na 15 minuten buiten kwam vloog die had staan wachten en smssen als een verliefde ego naar binnen, 30 min. later kwam ook die naar buiten waarop er twee elkaar aankeken zo van "nou jij of ik" en hop de dikke oude zak naar binnen, deze is langer als een half uur binnen geweest want langer heb ik niet staan wachten tot die buiten kwam. Mijn vermoeden wat ik dus al had word bij deze bevestigd, vele lopen er de deur plat maar recensies schrijven, ho maar, ik weet wel hoe het onderhand zit in dit wereldje, de beste dames worden niet of nauwelijks gerecenseerd, nou laat ik het dan maar doen want uiteindelijk hebben we haar geen van allen alleen... Verder wat mijn opvalt is dat er bij deze zeer slanke/magere dame (die een wat kinderlijk uiterlijk heb) steeds oudere wat vatsige/dikke/kale wandelaars binnen stappen, het riekt hier een beetje na ego en pedo stapper met dikke buiken dit zo en zo.. jullie mogen best wel je ervaringen opschrijven hoor heren, we delen immers dit meisje met zijn vele!!
       Laatst gewijzigd door bobby vitale; 07-01-09, 21:29. Reden: Quote eruit.

       Commentaar


       • #8
        Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k3, Ira (Rus) (uitstekend)

        Deze dame terug van vakantie!!

        Ik wandelde vandaag door het koude wandel gebied dat zich al heel lang Geleen/Hunsestraat noemd, viel mijn oog alweer op deze dame, ze is wat aangekomen moet ik eerlijk bekennen met de feestdagen wat haar zeer goed staat.
        Ik dacht bij mijn zelf "ik loop eerst eens een rondje" en toen ik rond was (er zat echt wijnig succes tussen) was deze Ira alweer bezet, ik nog een paar rondjes gelopen en net toen ik dacht van het is mijn goed geweest zwaaide het rode gordijntje weer open bij deze russin, ik keerde gelijk maar om en ik werd hartelijk ontvangen, deze keer betaalde ik (ouderwerts) vooruit € 50,00 en gingen wassen en belande op bed, daar deed ze het condoom met de mond om mijn stoot ijzer en begon (op een aardige manier) te zuigen aan de stang, toen gaf ik aan dat het genoeg was en kwam ze bovenop de mast zitten waarna ze mijn lekker neukt tot een climax.
        Onder het aankleden vertelde ze nog dat ze op vakantie geweest was met de feest dagen en dat ze binnenkort weer op vakentie gaat, ik moet wel zeggen dat ze echt (beter dan in 2008) haar best deed tijdens mijn bezoek en dat ze ook weer fris ruikte iets wat mijn de laatste keer erg schokte, ik had in mijn laatste bezoek aan haar ook geschreven dat je mijn daar niet meer zou zien, maar mede doordat er wijnig aanbod is en ze toch wel een kilo of 3 a'4 is aangekomen ziet ze er een stuk beter uit, heb mijn doen beslissen het er nogeens op te wagen, kortom als je houd van echt slank en dun voor € 50,00 krijg je lekker waar voor je geld (alleen gewone sex)
        Laatst gewijzigd door bobby vitale; 07-01-09, 21:28. Reden: Onnodige quote eruit, waarom nu elke keer is mij een raadsel???

        Commentaar


        • #9
         Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k3, Ira (Rus) (uitstekend)

         ik kom regelmatig bij deze kanjer het is gewoon ee heerlijke meid .
         bij binnekomst heb je je jasje nog niet uit of ze hangt al om je heen om even lekker te zoenen na het uitkleden richting de wasbak en je jodokus wordt heerlijk gewassen en vakundig afgedroogd .alle keurig en netjes rustig op het bed liggen waar je eerst heerlijk opgewarmt wordt dmv van tongzoenen strelen knuffellen waarna ze ze heerlijk pijpt .als je wil mag je haar ook lekker beffen en als je dat goed doet nou dan merk je echt dat ze ervan geniet want gespanne buikspiertjes zegt mij al genoeg .daarna heerlijk neuken wat tot een heerlijk hoogte punt komt kortom deze meid is voor mij een toppertje

         Commentaar


         • #10
          Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k3, Ira (Rus) (uitstekend)

          Ja jullie raden het al, het valt wel op, ik moet telkens wachten tot ik een spreekwoordelijke 'ons' weegt en er is bijna niemand die hier wat schrijft over deze dame !!! nou goed Ira dan hier nog maar eens een berichtje van je meest geschreven en trouwe bezoeker... Het was weer in 1 woord gezegt fantastisch....je bent er in je service ruimschoots op vooruit gegaan en ook je figuur ziet er beter uit dan vorigjaar!! hoop dat je volhoud en wat betreft de sex...met jou kan alles mits het binnen het normale blijft toch, gewoon overheerlijk met alles erop en eraan, klok word niet echt naar gekeken, klant blij, Ira blij, bij het afscheid vroeg jij zelf of ik snel weer terug kwam...nou Ira zal je gerust stellen, je ziet mijn snel weer terug, aan alle wandelaars...ze is misschien een beetje fragiel gebouwd maar de liefde bedrijven kan zij als geen ander !!!!! En zeker vanaf dit jaar 100% meer meegaand dan voorheen, jullie zullen er geen spijt van krijgen en ze is haar geld meer dan waard daarom krijgt ze van mijn altijd een fooitje !

          PS, zorg dat je zelf lekker schoon bent, dan geniet zij er ook van, want genieten van sex daar houd ze van !! de hyg. zijn bij haar ook uitstekent te noemen!!

          Commentaar


          • #11
           Re: Den Haag, Geleenstraat 23 k04, Ira (Rus) (uitstekend)

           Ira werkt nog steeds, heb haar vorige week zondag nog bezocht. ze staat tegenwoordig op het schuine gedeelte (van binnenuit is het kamer 7 waar ze staat). dit word haar vaste raam vertelde ze mij en ze gaat haar kamer die ze nu heeft dus ook goed schoonmaken zei ze, want ze wil een schone werkplek. ze werkt tegenwoordig di, wo, zat en zon vana 12 tot 17.

           hoop dat je zo voldoende info hebt tarzan.

           Commentaar


           • #12
            Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k7, Ira (Rus) (uitstekend)

            ben zelf dinsdag nog bij haar geweest. ze heeft nu een vaste stek en dat is Hunse 51 K1 geworden, dus de eerste van de 3 op het hoekje. dit word naar haar zeggen haar vaste kamer en ze gaat daar op di, wo, do, zat en zon staan, dus ze komt weer terug op donderdag.

            heb dinsdag in ieder geval weer een hemelse tijd gehad. hoop dat iedereen haar met respect behandeld, want dat verdiend zij gewoon.

            Commentaar


            • #13
             Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k1, Ira (Rus) (uitstekend)

             ira heeft nog steeds deze plek op nr 51 kamer 1 ben vanmiddag weer bij deze dame geweest .had vanmiddag weer eens lekker zin om deze meid te bezoeken en tot mijn volle verbazing ............ik kwam aan gelopen en kon meteen naar binnen normaal is het wachte geblaze tot je een ons weegt en wordt haar kamer van alle kante door mede wandelaars in de gate gehouden .maar dit keer had ik geluk weer een heerlijk half uurtje bij deze meid gehad met alles erop en eraan voor mij is zij nog steeds nummero uno in de straat en hoop dat ze nog heel lang hiero blijft .

             Commentaar


             • #14
              Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k1, Ira (Rus) (uitstekend)

              deze dame hoort intussen tot een van mijn favorieten! lekker slank lichaam,altijd goed gemutst,heerlijk geil en bij de juiste benadering is er veel mogelijk.als je kans ziet om haar te plezieren let ze niet eens op de tijd en zeurt zeker niet om geld.ik ga geen uitgebreide details uit de doeken doen want naar mijn mening zal deze dame(die zeker weet wat ze wil) niet bij iedereen dezelfde handelingen verrichten.ik zal zeggen;ervaar het zelf maar,ik vind het een topper!
              wat niet kan is nog nooit gebeurd !!

              Commentaar


              • #15
               Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k1, Ira (Rus) (uitstekend)

               Dit is de 1e keer dat ik iets bericht over mijn bezoek aan een raamprostituee.
               Door informatie op deze site komen we meer van de meisjes te weten bijv. de sexprestaties, het uiterlijk, de communicatie en de werkplek. Dus in vervolg zal ik mijn bezoekjes regelmatig berichten zodat anderen daarmee hun voordeel kunnen doen. Zonder de positieve berichten van medebezoekers had ik nl. Ira afgelopen zondag nooit ontmoet want ze is qua uiterlijk niet bepaald mijn type; ze is nogal mager. De sex met haar was echter geweldig. Ze is ook hygiënisch want vooraf en achteraf waste zij zich en ook ik kwam aan de beurt. Ze begon met strelen en daarna ging ze me heerlijk pijpen terwijl ik haar mocht beffen. Daarna haar doggy genomen en als laatst missionaris. Ze kwam helemaal los en kreunde wat en ik zag dat ze er zelf ook van genoot wat mij nog meer opwond. Toch moeite om klaar te komen maar na wat heftiger pijpwerk op het eind kon ik het niet meer houden. Ira was absoluut geen klokkijkster want ik ben toch zo'n 1/2 uur binnen geweest. Ze is erg aardig en praat graag en op sexgebied is veel bij haar mogelijk maar tot hoever je wilt gaan bepaal je natuurlijk zelf. Toen ik wegging mocht ik nog een snoepje van haar uitkiezen; vind ik erg attent van haar. Eind juli gaat ze voor 2 maanden naar Rusland waarna ze begin okt. weer van de partij zal zijn. Ik zal haar zeker voor haar vertrek nog gaan bezoeken en maar hopen dat ik niet (te) lang voor haar gesloten gordijn hoef te staan want ze is vaak bezet.

               Commentaar


               • #16
                Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k1, Ira (Rus) (uitstekend)

                De laatste keer met Ira gesproken te hebben "voor haar vakantie" vertelde zij nog naar school te willen gaan, immers sprak zij zo goed Nederlands dat ik twijfels heb dat ze dat zomaar weggooit!
                Ik denk eerder dat ze wel terug is maar ergens anders werkzaam is, weet dat ze "zoals ook hier in het forum leesbaar is" goed contact had met Carla, misschien is Ira ook richting ons buurland

                Als iemand haar tegenkomt, laat dit dan even weten zodat wij ook weer wat weten

                Commentaar


                • #17
                 Re: Den Haag, Geleenstraat 23 k03, Ira (Rus)(uitstekend)

                 Gisteren bij Ira langsgeweest, haar service is pefect alleen ziet zij er nu ouder uit dan zij is helaas, maar dat mag de pret niet onderdrukken want zij weet de wandelaars ruimschoots te behagen met haar goede service en inzet ,smooth and delicious en zeer vriendelijk,ja dat is Ira zeker.

                 Totale cijfer 7.


                 Mvg,

                 SHAH
                 ‘’Ladies First ” : Is just a nice way of saying , Let me look at your ass while you walk in front of me .

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Den Haag, Geleenstraat 23 k03, Ira (Rus)(uitstekend)

                  aan de ene kant geweldig om te horen dat Ira weer terug is, aan de andere kant jammer dat ze niet uit dit leventje is kunnen stappen, dus na een afwezigheid van 2 jaar is zij weer in den haag te bewonderen, hmmm maar eens met mijn vriendin (die erg openminded is en ook weet van mijn verleden als wandelaar) overleggen of ik ira weer eens mag bezoeken hehehe

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k2, Ira (Rus)(uitstekend)

                   Normaal gesproken werkt ze woensdag, donderdag en zondag tot ongeveer 5 uur. Ze is heel veel bezet, maar de beertjes staan altijd bij haar raam.

                   Commentaar


                   • #20
                    Geleenstraat 51 k1, Ira (Rus)

                    Hoi mannen,

                    Zag geen topic over deze dame staan, dus maar aangemaakt.

                    Ik liep vorige week door de geleen/hunse en er was niets fatsoenlijks (volgens mij dan) te bekennen. Zag opeens deze leuk uitziende dame met lichtbruin haar achter het raam staan en besloot het te proberen. Dat was een hele goede keuze! Ira uit Rusland is een wervelwind in bed en weet zelf ook prima te genieten. Ze doet alles om je te plezieren (veilig) en spreekt (bijna) perfect Nederlands. Ze ziet er gewoon leuk uit, puur natuur, als een leuke jonge vrouw die je wel tegen zou willen komen bij het stappen. En dan, na een paar keer stappen, durf je haar ook nog mee te nemen naar je moeder!

                    Haar lichaam is volgens mij prima, ze is klein (onder de 1.60 mtr. schat ik), slank met prima vormen en een bescheiden boezem. Wat heel erg motiverend is is haar enthousiasme in bed, echt toppie en zeker een herhalingsbezoek waard.

                    grtz bertje

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Den Haag, Hunsestraat 51 k1, Ira (Rus)(uitstekend)

                     Ira ook bezocht per toeval op een donderdag middag

                     wow wat een hete dame is dat zeg!
                     100% GFE ,wat kan ik er aan toevoegen?
                     1 ding misschien wat andere bezoekers nog niet hebben beschreven,
                     het lijkt ook alsof je koninklijk sex heb met een vrouw ,want ik vind dat ze heel veel lijkt op de Zweedse koningin Victoria

                     echter 1 minpunt ,ik heb haar geprobeerd een 2e X te bezoeken.
                     het leek onmogelijk want er liggen veel kapers op de kust die haar raam bewaken