Amsterdam West, Priveontvangst, Maggy (Sur)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Amsterdam West, Priveontvangst, Maggy (Sur)

  Ik zat al een poosje te kijken op kinky en werd overgehaald door vorige recensie om Maggy te bezoeken. Ze heeft me zeker niet teleurgesteld. Ik werd ontvangen in haar mooie flat in Osdorp. Rustig ontvangen, drankje en een praatje en daarna begon ze me lekker te strelen. Na het een kwam het ander en na een poosje verhuisd naar de slaapkamer. Na een korte opfrissing in de douche ging het verder. Ik zal niet op alle details ingaan, maar Maggy houdt er echt van. Ik heb een verschrikkelijke lekkere tijd gehad en niets werd overgeslagen. Pijpen, likken, strelen, omarmen en ik heb haar ook lekker verwend, vingeren, beffen, stelen aan die lekkere tieten zuigen en neuken. Ze geeft je echt een lekker gevoel en het gaat allemaal heel natuurlijk alsof je bij je vriendinnetje bent. Daarna rustig napraten, lekker rustig schoon douchen, nette schone handddoekjes etc. De hygiëne is overal bij haar prima ook in de slaapkamer. Ook geen klokkijkster want ik ben meer dan anderhalf uur binnengeweest terwijl een uur was afgesproken. Niets dan lof en ik zal er zeker nog wel eens terugkomen.

 • #2
  Re: Amsterdam, Priveontvangst , Maggy (uitstekend)

  Ik ben gisteren nacht langs geweest bij Maggy.Was een heerlijk ervaring.
  Ze ontvangt in een mooi appartement met een gezellig sfeer..Maggy stelt je gelijk op je gemak in de woonkamer met gezellig praatje en een drankje.Op de bank begon ze lekker in mijn broek te voelen wat paalmans wel op prijs stelde.Vervolgens eerst lekker gedouched en daarna lekker op bed beland met Maggy.Haar pijpkunsten zijn geweldig mijn jonge heer verdween helemaal in haar zuigmondje.Heb haar vervolgens in verschillende standjes flink doorgeneukt waar ze zichbaar van genoot.Voor mij was het een heerlijke date wat zeker voor herhaling vatbaar is.

  Commentaar


  • #3
   Re: Amsterdam, Priveontvangst , Maggy (uitstekend)

   Afgelopen maandagavond weer bij Maggy geweest. Zo schrijf ik niks en zo schrijf ik drie keer over een vrouw in deze rubriek. Met de vorige ervaringen in mijn hoofd kon ik het niet weerstaan om weer contact te zoeken en ze kon me dus maandagavond ontvangen. Ik kan wel zeggen weer een geweldige ervaring erbij die het herhalingsgevaar (lijkt wel verslaving) alleen maar groter maakt. Rustig ontvangen, welkomskusje in de hal en rustig zitten op de bank. Drankje erbij en praten hoe het er mee gaat wederzijds. Ze had een heerlijk soort tijgerjurkje aan. Langzaam wat strelen en dan begint het. Een kusje wordt een tongzoen en het vuur laaide bij mij op. Je ziet aan haar ogen dat ook bij Maggy het innerlijk vuur wordt aangewakkerd. Ze kwam daarna op mij zitten en er is geen houden meer aan. Goed eerst maar even douchen in haar luxe badkamer en verder in de slaapkamer. Ook hier eerst een beetje strelen maar al snel lagen we te rollebollen als twee jonge tieners. Echt wilde hartstochtelijke sex met alles er op en eraan. Dit zeker een uur lang. Verschillende posities en aan het eind haar (op haar verzoek) stevig doorgeneukd. Na een gigantisch hoogtepunt was de temperatuur in de kamer zo gestegen dat echt het raam even open moest. Lekker in elkaars armen nagenieten en een beetje praten en lachen. Daarna lekker rustig afgedouchd en op de bank nog even met een drankje nagepraat. Met een heerlijk voldaan gevoel op huis aan. Maggy tot binnenkort. XXXX

   Commentaar


   • #4
    Re: Amsterdam, Priveontvangst , Maggy (uitstekend)

    Afgelopen vrijdagmorgen voor de tweede keer bij Maggy langs geweest.
    Het ontvangst is altijd gastvrij en gezellig.Eerst even wat kletsen en elkaar opgeilen.Waarna we de woonkamer verruilde voor een heet uurtje lekkere seks in de slaapkamer.Heb weer met volle teugen genoten van haar pijpkunsten paalmans verdwijnt tot aan je zak in haar mondje.Heb mijn puddingbuks twee keer afgevuurd in het uurtje slaapkamergenot.Ze heeft absoluut geen haast en neemt de tijd voor je.Na het uurtje seks hebben we in de woonkamer gezellig nog een kopje koffie gedronken waarna ik met een voldaan gevoel weer huiswaarts gegaan ben.
    Laatst gewijzigd door itsme; 15-09-10, 10:24.

    Commentaar


    • #5
     Re: Amsterdam, Priveontvangst , Maggy (uitstekend)

     Ik ben ruim een week geledem op zondagavond bij maggy geweest.
     Ze ontvangt in een verzorgd modern appartement waar het makkelijk parkeren is.
     De ontvangst is prima, gastvrij en gezellig.
     we hebben even een glaasje wijn gedronken en wat gekletst.
     Daarna zijn we naar de slaapkamer gegaan.
     De sex met maggy is gewoon goed, spontaan en zonder remmingen en er wordt niet op de tijd gelet.
     Wel alles safe natuurlijk.
     Maggy is zeker een adres om nogmaats te bezoeken.

     Commentaar


     • #6
      Re: Amsterdam, Priveontvangst , Maggy (uitstekend)

      Het vlees is zwak en dat van een man klaarblijkelijk nog zwakker!
      Bij deze vrouw is er echter volgens mij geen sprake van zwak vlees, hier is geen beton tegen bestand!!
      Kortom ik ben vanmiddag weer eens een keer langsgegaan bij Maggy. Dat wil zeggen niet alleen langsgegaan, maar ook naar binnen gegaan.

      Wat een fantastische warme vrouw, warm, rond, zacht en geil. Kortom geweldig. Er straalt gewoon niets dan sex van haar af.

      Ik hoef over de precieze inhoud denk ik niet uit te wijden. Lees de recensies hierboven en je weet genoeg.
      Ontvangst perfect, sex geweldig en de after-sex, naspel, nakletsen en navrijen bijna nog beter. Je wordt zo weer geil.

      Eigenlijk is Maggy gewoon gevaarlijk lekker. Het zou verboden moeten worden!!! Ze maakt dat elke man voor haar smelt en niets dan lief kan doen. En Maggy geniet, zolang die kerels maar niet te hard schreeuwen.

      We meet again!!

      Commentaar


      • #7
       Amsterdam, Priveontvangst , Maggy (uitstekend)

       Na alle lofuitingen ook maar eens de stoute schoenen aangetrokken en Maggy met een bezoekje vereerd. Afspraak was snel gemaakt en keurig op tijd bij de dame gearriveerd die de deur opende gekleed in een spannend outfitje.

       Een heel vriendelijk welkom met een drankje en eerst even wat babbellen hetgeen de inleiding was tot een van mijn leukste bezoekjes tot nu toe. Tijdens het praatje al wat voorzichtig aftasten wat uitmondde in een heerlijke vrijpartij op de bank. Een prima onderbreking was het voorstel van Maggy eerst even te douchen. Keurig verzorgd allemaal, schone handdoeken enz. bij de hand.

       Eenmaal gedouched kwam ik in de slaapkamer waar deze tropische verrassing al op me lag te wachten. Details over de vrijpartij die volgde hou ook ik voor mezelf, enige wat ik kwijt wil is dat als er sprake is van een klik je een overgetelijk uurtje met Maggy kan beleven. De klik was er wat mij betreft dus er was sprake van een absolute GFE met dikke hoofdletters. Na het moment supreme nog heerlijk nageknuffeld en gezellig nagepraat. Het is dat ik zelf weg moest want Maggy kijkt inderdaad niet op de klok.

       Het zal absoluut niet bij dit ene bezoekje blijven, Maggy zal ik zeker nogmaals bezoeken.


       Greetz, Itsme !!
       Laatst gewijzigd door itsme; 01-09-10, 15:12. Reden: beoordeling was veranderd
       Moderator buiten dienst, nu tijdelijk moderator priveontvangst Belgie

       Commentaar


       • #8
        Re: Amsterdam, Priveontvangst , Maggy (uitstekend)

        Na de eerste super ervaring kon ik het niet laten deze dame weer een bezoekje te brengen. Het zat allemaal nog op mijn netvlies gegrifd wat voor TOP ervaring ik heb beleefd toen.

        Vanmiddag heb ik deze dame weer eens bezocht en moet eerlijk zeggen dat dit nog beter was dan de eerste keer. Bij binnenkomst al, toen ik haar voor mij zag staan in een super sexy jurk werd ik al geilllllllllllllllllllllllllll. Wat kan ze, zoenen, pijpen, likken, alle standjes, noem het maar. Deze dame is zeer gewillig en heeft vrijwel geen taboes en geloof mij, ze geniet ook van het sexspel. Je krijgt wat je toekomt.

        Nadat wij de slaapkamer hadden verruild voor de woonkamer hebben wij nog lekker wat gedronken en ben ik met een zeer zeer bevredigend- en voldaan gevoel bij haar weggegaan.

        Nogmaals,,,, als je bij deze dame komt, weet een ding, ze geeft niet 100%, maar wel 1000%%%%%%%%

        Maggy, tot........je weet wel!!
        Laatst gewijzigd door itsme; 15-09-10, 10:25.

        Commentaar


        • #9
         Re: Amsterdam, Priveontvangst , Maggy (uitstekend)

         Gisteren na een tijdje Maggy weer bezocht. Ja, het spijt me het lijkt misschien eentonig al die lofuitingen maar het bezoek was dat zeker niet. Ik kan ook niet zeggen het was als van ouds want Maggy weet elk bezoek anders te maken. Ik werd lekker ontvangen in weer een ander sexy outfitje van haar wat ik nog niet had gezien. Tijdens het gesprek, je kan goed met haar praten of allerlei zaken, droom je al weg in die ogen en ben je benieuwd wat het deze keer weer zal worden. Ze had inderdaad weer een andere verrassing voor me in petto. Nu heren wat dat was zeg ik lekker niet, het enige wat ik kan zeggen het was grandioos. Deze keer dus geen details, kijk maar op mijn vorige recensies. Alleen dit: ze schrijft op Kinky dat ze een man weet te behagen. Nou volgens mij kan ze een dode uit zijn graf laten opstaan. En ze heeft er zelf ook lol in dat merk je aan alles. We hebben er allebei enorm van genoten. Ze wordt echt boter....... Na dat de temperatuur in de slaapkamer tot ongekende hoogte was gestegen nog even lekker nagenieten in elkaars armen onder het genot van, hoe kan het mooier, de zwoele stem van Roberta Flack. Heerlijk. Heren doe lief met Maggy ze is het waard. Tot zeker nog een keer.
         Laatst gewijzigd door itsme; 06-03-10, 09:42. Reden: eerdere recensie verwijdert, maximaal 3

         Commentaar


         • #10
          Re: Amsterdam, Priveontvangst , Maggy (uitstekend)

          Ook hier ga ik vanaf nu een maximum van 3 recensies per persoon per dame hanteren, dit om ervoor te zorgen dat de topics zo objectief mogelijk blijven.

          Meerdere recensies bij een dame schrijven is toegestaan, alleen als de moderator van de rubriek aangeeft dat de limiet bereikt is, behoort men deze aanwijzingen op te volgen.
          Nieuwe recensie schrijven mag vanzelf nog, dan wordt echter een eerdere recensie verwijderd.

          Greetz, Itsme !!
          Moderator buiten dienst, nu tijdelijk moderator priveontvangst Belgie

          Commentaar


          • #11
           Re: Amsterdam, Priveontvangst , Maggy (uitstekend)

           Zo ik had weer eens geile bui dus ging ik nu maar eens met een doosje chocolade naar Maggy, dat is aan haar wel besteed.
           Eerst even kennismaken op de bank even opfrissen en daar licht ze al tewachten op het bed.
           Het werd een heet uurtje waarbij wij beide elkaar in 69 positie naar een betere wereld brachten.
           Hierna ging het spel gewoon door dus hier krijg je echt een uur complete sex.
           Ik ging geheel tevreden de deur uit deze middag was zeer geslaagd.
           Laatst gewijzigd door itsme; 15-09-10, 10:25.

           Commentaar


           • #12
            Re: Amsterdam, Priveontvangst , Maggy (uitstekend)

            Na veel vuldig overleg per mail,heb ik een afspraakje gemaakt met Maggy.
            Had haar heerlijke foto,s gezien op kinky en was onder de indruk van haar.
            Moest wel 2.5 uur rijden van het verre Belgie om haar te ontmoeten.
            Na een kleine zoektocht in Amsterdam,ben in eindelijk binnen geraakt in dat mooie appartementje van haar. Het ijs was snel gebroken na een drankje en een heerlije kus, kreeg ik al een hevig gevoel van opwinding,wees ze de badkamer voor een lekkere douche en een nieuwe tandenborstel voor een fris mondje. Na die warme douche wachte Maggy mij al op,met de gevraagde schoentjes al aan. Ze heeft me dan heerlijk gepijpt en ik heb haar lekkere poesje gebeft. Ze vond het wel heel erg lekker hoe ik haar befte en ze werd dan ook super geil,na een tijdje wilde ik haar natte kutje is echt voelen en na verschillende standjes en geeindigt in een heerlijke doggy positie, heb ik het ballonnetje goed gevuld,wat heeft ze toch een lekker kontje. Na nog wat gestreel en gekus terug gedoucht en helaas weer terug naar het verre Belgie.
            Hoop dat ze nog lang zo mag blijven een prima vrouw die doet wat ze beloofd.
            Ik keer zeker nog terug naar haar,een vrouw met stijl en heerlijk geil.

            Commentaar


            • #13
             Re: Amsterdam, Priveontvangst , Maggy (uitstekend)

             Verleden week een afspraak gehad met Maggy uit Amsterdam.
             Deze donkere dame heeft hier veel goede recensies, dus moest ik er toch maar eens naar toe.
             De afspraak was snel gemaakt, maar om bij haar te komen is toch wat omslachtig, maar dat kan ik mij wel voorstellen als je voor de 1e keer langskomt.

             Je wordt ontvangen in een mooi appartement en Maggy heeft een leuk pakje aan.
             Op de bank eerst even elkaar leren kennen en daarna lekker met elkaar spelen.
             Maggy heeft een stevige lekkere kont en haar bosten reageren goed als je er mee speelt, zij krijgt er heerlijke grote knopen erop! Zoenen doet ze wel geil, maar echt tongen is het ook weer niet, het is meer teasen.
             Maar dat is ook het enige negatieve wat ik kon vinden!
             Op een gegeven moment naar de slaapkamer, maar voordat het feest kan beginnen eerst even douchen.

             Na het douchen begon Maggy mij gelijk lekker te verwennen.
             Het PZC doet zij erg lekker, zij pijpt heerlijk nat met een hoop smakgeluiden.
             Het was zo lekker dat ik al snel haar mondje vol had gespoten, was heerlijk.
             Nadat zij mijn spul had uitgespuugd en mij heeft schoongemaakt is er even een moment van rust, maar dat duurt bij haar niet lang, want ze pijpt erg graag!
             Nadat ik haar even gebeft had, wilde zij weer verder met pijpen.
             Terwijl zij druk bezig was, heb ik haar ook intensief gevingerd, waar zij erg van genoot.
             Zo erg dat ze op een gegeven moment zelfs klaar kwam.
             Ik vertelde dat het bij mij niets zou worden de 2e keer, maar zij wilde maar niet opgeven.
             Dat heb ik geweten ook, want na een hele lange pijpsessie is het haar toch gelukt om mij voor de 2e keer klaar te krijgen. Dat vond ik erg knap van haar.

             Na deze heerlijke pijpbeurt even lekker ontspannen liggen kletsen, waarna het tijd was om te gaan, maar eerst nog even douchen voordat ik weg ging.

             Maggy is een leuke donkere dame die erg sociaal, gezellig is en erop uit is om jou te laten genieten.
             Ze laat je niet weggaan voordat je voldaan bent. De tijd let zij niet zo op, ondanks dat er een grote klok hangt.
             Hoe zij te werk gaat is het een combinatie van een pornoster en een GFE.

             Papje vond haar dus de moeite waard.

             Commentaar


             • #14
              Re: Amsterdam, Priveontvangst , Maggy (uitstekend)

              Deze week Maggy voor de tweede keer bezocht en eigenlijk niet zoveel toe te voegen aan de voorgaande recensies. Wel prettig is het dat je elkaar nu iets beter kent en je dan beide ook vrijer en losser bent, hetgeen de sex zeker ten goede komt. Zowel het voorspel op de bank als de vrijpartij daarna op het bed waren intenser en heftiger dan de eerste keer. Ik kon ook merken dat Maggy deze keer meer genoot dan de eerste keer, wat mij betreft was dat zeker zo. Na het ultieme eindschot nog even gezellig na liggen praten en knuffelen. Maggy wilde nog voor een 2e keer maar daar het uit mijn tenen kwam vond ik het mooi zo. Naderhand opnieuw nog even fris gedouched en weer dik tevreden op huis aan.

              Een pareltje om zuinig op te zijn.


              Greetz, Itsme !!
              Moderator buiten dienst, nu tijdelijk moderator priveontvangst Belgie

              Commentaar


              • #15
               Re: Amsterdam, Priveontvangst , Maggy (uitstekend)

               Papje had verleden keer echt genoten van de date met Maggy!
               Dus weer een afspraak gemaakt met Maggy.

               Ze stond mij weer op te wachten bij de deur en had weer een erg leuke outfit aan.
               Een geile kus bij binnenkomst en daarna even de huiskamer van haar mooie appartement in.
               Daar op de bank lekker met elkaar gespeeld.
               Deze keer gebruikte Maggy haar tong een stuk beter dan de vorige keer.
               Lekker met haar borsten en grote knopen gespeeld en heerlijk getongd.

               Daarna naar de hobbykamer en even de boel opgepoetst.
               Ipv dat Maggy het initiatief nam deed ik het en heb ik haar een lekkere befbeurt gegeven, welke door haar erg gewaardeerd werd. Dan ook nog een paar vingertjes erbij en zij genoot er erg van, ze werd ook vrij vochtig! Tevens ook met haar kontgaatje gespeeld.

               Daarna was het de beurt aan Maggy om mij te verwennen.
               Pijpen doet zij lekker wild en met veel vocht, heerlijk.
               Ik moest haar regelmatig afremmen, anders was het weer veel te snel over voor mij.
               De vorige keer kwamen wij niet aan de daad toe, maar nu moest dat ook maar eens gebeuren.
               Doggystyle vind zij lekker en met een uitzicht op die lekkere kont en een vingertje in haar kontgaatje erbij was het veel te snel over voor mij.
               Maar ik vond het zonde om die jongens te laten opsluiten in een condoompje.
               Daarom gauw Maggy geroepen dat zij zich moest omdraaien en d'r mond moest openen, zodat de jongens het lekker warm hadden.

               Daarna nog even lekker liggen kletsen en nog even gedoucht en weer huiswaarts gekeerd met een mille op mijn gezicht en een heerlijk voldaan gevoel.

               Maggy en Joke zijn toch wel mijn favorieten!
               Beide pijpen heerlijk (nat en wild) en anaal is een optie.

               Commentaar


               • #16
                Re: Amsterdam, Priveontvangst , Maggy (uitstekend)

                Vanmiddag koninginnedag gevierd bij Maggy. Ik was getriggerd door haar advertentie en door de positieve recensies hier.

                Ik was iets te vroeg, daarom nog even op de vrijmarkt gelopen en een kleinigheid voor haar gekocht. Telefonisch heeft ze me naar haar schitterend ingerichte appartement geloodsd. Viel nog even niet mee door de traag bewegende mensen massa; "opzij allemaal, ik moet opschieten, belangrijke afspraak".

                Binnen eerst even een drankje, beetje kennismaken en elkaar wat aftasten. Er was al vrij snel een klik. In de slaapkamer me uitgekleed onder toeziend oog van Maggy Daarna opfrissen in de badkamer met een schone en keurig opgevouwen handdoek.

                Terug in de slaapkamer lag ze naakt klaar op bed en is het feest begonnen! Hoe dat feestje verliep is iets tussen Maggy en mij

                Maggy is een hele leuke en knappe vrouw met veel levenservaring en mensenkennis. Zolang je haar respect geeft, zal je heel veel terug krijgen. Ze geniet zelf ook met volle teugen.

                Aan het eind van de rit samen lekker gedouched en tot slot nog een drankje. Wat wil een man nog meer. Maggy is gewoon super en ze ziet mij zeker terug!

                Commentaar


                • #17
                 Re: Amsterdam, Priveontvangst , Maggy (uitstekend)

                 Gisteren bij Maggy geweest. was voor mij de 2e keer. Ze was nog beter dan de 1e keer. Lekker spontaan en geen taboes. Zal mij benieuwen wat ze nog meer in huis hebt. Het was heerlijk

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Amsterdam, Priveontvangst , Maggy (Sur) (uitstekend)

                  Op Kinky werd mijn aandacht getrokken door de lekkere kont van Maggy. Na een vriendelijk telefoontje glibberde ik op een zondag eind december op me gemakkie naar Amsterdam. Na een gastvrij ontvangst en een drankje even gedouched. Daar lag hare heerlijckheid al met haar trots naar boven. Een paar lieve kusjes overal en al snel stak ze haar kont vier omhoog om me te laten verdrinken in haar lustgaatjes. Wat een uitzicht
                  Daarna een heerlijke pijpbeurt waarbij ze mijn gaatje ook lekker vingerde. Tussendoor geile kussen uitwisselend. Maggy nog even diepgaand betast en toen met haar kont omhoog genomen. Haar sterretje rustig vingerend kwamen we samen tot een heftig hoogtepunt
                  Nababbelen, opfrissen en nog een koffie. Met een goed gevoel weer de weg op.
                  Heb haar gezegd dat ik maar zelden dames bezoek, maar denk toch dat we spoedig nog een keer elkaar verwennen. Maggy is een top gastvrouw!
                  Laatst gewijzigd door itsme; 07-01-11, 17:29. Reden: van 2 berichten 1 gemaakt

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Amsterdam West, Priveontvangst, Maggy (Sur)

                   Vandaag heb ik maggy mogen bezoeken, even gebeld en 2 uur later kon ik bij haar terecht, eenmaal aangekomen op bestemming word je met de telefoon naar haar appartement toe geleid. Binnen word je vriendelijk door maggy ontvangen die je een drankje aanbied waarop een goed en gezellig gesprekt volgt, hierin verteld ze wie zij is maar vraagt ook wie jij bent. Hierna vraagt ze of je even wil opfrissen om daarna lekker aan de slag te gaan. Ik ga niet teveel vertellen alleen dat ze heerlijk pijpt waarna ze je hele lichaam lekker afspeurt, daarna was het mijn beurt en heb ik haar lekker gebeft en aan haar tieten gesabbelt, daarna gaat de condoom erom en heb we een paar heerlijke standjes gedaan...met andere woorden een bezoek aan maggy is gewoon heerlijk, helemaal als je van surinaamse vrouwen houdt natuurlijk, nadat de daad was gedaan even heerlijk gedoucht ben ik weer voldaan naar huis gegaan. Maggy tot de volgende keer!
                   I love big ass!

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Amsterdam West, Priveontvangst, Maggy (Sur)

                    Onlangs een bezoek gebracht aan de Surinaamse Maggy in Amsterdam West. De afspraak was snel gemaakt. Parkeren in de buurt is geen probleem maar is betaald (waar niet in Amsterdam). Bij aankomst wordt je netjes naar binnen geloodst en staat Maggy in de deuropening te wachten in een leuke outfit.

                    Ze neemt je mee naar de woonkamer en vraagt of je wat wil drinken. Onder het genot van een drankje komt ze lekker bij je zitten en maakt ze graag kennis met je. Ook jij krijgt de gelegenheid om kennis te maken met Maggy. Alles gaat in alle rust en na het nuttigen van het drankje mag je je opfrissen (wassen of douchen). Bij terugkomst in de slaapkamer ligt Maggy al te wachten. Wat een heerlijke billen! Je zou er zo in willen bijten.
                    Binnen de kortste keren lig je heerlijk te tongzoenen met Maggy en ga je op verkenning naar dat heerlijke lichaam. Maggy laat je zeker niet met rust en grijpt haar kansen. Wat heerlijk om met die vrouw te vrijen. Het duurde niet lang voor mijn "kleine vriend" groter groeide. Maggy neemt hem geheel in haar mond en laat hem in haar keel verdwijnen. Zo nu en dan laat ze hem even met rust om hem daarna weer vol overgave aan te pakken. Kreunend laat ze haar heerlijke borsten betasten en ze vindt het heerlijk als je met je tong haar klitje beroerd.

                    Op enig moment ging het condoom er omheen en hebben we het in missionaris afgemaakt. Wat gaat ze heerlijk tekeer tijdens het neuken. Het duurde dan ook niet lang voor het rubber werd volgeschoten. Na afloop is er gelegenheid om je op te frissen (wassen of douchen) en wordt je vriendelijk uitgenodigd om nog wat te drinken.

                    Herhalingsgevaar bij deze leuke vrouw? Jazeker, ze werkt verslavend. Wat een topper, bedankt.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Amsterdam West, Priveontvangst, Maggy (Sur)

                     Kon het niet laten en toch maar weer een 3e keer bij maggy geweest, en dit was natuurlijk boven verwachtingen, wat een heerlijke vrouw. Ben weer heerlijk gepijpt en af entoe naar beneden en haar lekker gebeft, waarna ik een heerlijke warme douche heb genomen, en natuurlijk lag maggy weer klaar voor me, weer verder met pijpen waarna we lekker begonnen te neuken.. tijdens het neuken heeft ze zichzelf klaar gevingerd terwijl ik haar heerlijk door geneukt heb en toen heerlijk ben klaar gekomen, weer onder de douch gaan staan. Daarna nog een drankje en een gezellig gesprek! Ze is en blijft een topper.