Aankondiging

Inklappen
Nog geen aankondiging.

Petra, Enkhuizen, Priveontvangst

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Petra, Enkhuizen, Priveontvangst

  Ik ben vandaag op bezoek geweest bij Petra in Enkhuizen. Petra adverteert op sexmarkt.nl met erotische massages inclusief verschillende extra opties. Haar advertentie staat momenteel niet online, zodra weer online zal ik een linkje plaatsen.

  Petra woon in een rustig wijkje in Enkhuizen waar je vrij onopvallend naar binnen wandelt. Eenmaal binnen aangekomen zit haar vriend/man ook aan tafel. Voor mij geen probleem maar het zou kunnen dat sommige hier moeite mee hebben. Petra is een vrouw van 38 jaar, lange rode haren, slank postuur en vriendelijk.

  Ik heb me aan beide even voorgesteld en toen met Petra doorgegaan naar de slaapkamer, hier staat een massage tafel en een bed. Het geheel was aan de rommelige kant maar wel schoon. Ik zou eigenlijk gaan voor een erotische massage inclusief afmaken met intiem maar toen ik eenmaal op bed zat/lag vond ik dat ook wel prima en zijn we in bed gebleven.
  Heerlijk gevreeën met Petra, tongzoenen, kussen, strelen, pijpen (zc) en uitgebreide penismassage met pijpen tussendoor. Petra heeft (vind ik teminste) een mooi lichaam, heerlijk schoon en fris kaalgeschoren schelpje en mooie borstjes. Na een half uur samen geilen op bed het condoom erom gedaan en bij Petra binnengedrongen, wat een heerlijkheid is dat als je zolang opgegeild wordt.

  Uiteindelijk in missionaris houding in het condoom geëxplodeerd, nog even samen uithijgen op bed en daarna met zijn tweeën onder de douche gegaan. Als souvenir heb ik haar telefoonnummer meegekregen zodat ik haar ook kan bereiken als de advertentie niet online staat :-).

  Herhalingsgevaar voor mij. . . ja, ik denk het wel. Leuke vrouw, mooi lichaam en maakt het je graag naar de zin.
  Altijd onderweg. . .

 • #2
  Heb je misschien een link?

  Commentaar

  Aan het werk...
  X