Tilburg / Breda, priveontvangst, Davina (v/h Mirte / Gwen)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Tilburg / Breda, priveontvangst, Davina (v/h Mirte / Gwen)

  Een paar dagen geleden ben ik bij Gwen geweest in Tilburg.
  Voor mij goed in de buurt, een redelijke prijs, en een NL blonde stoot.

  Gwen adverteert op kinky.nl

  Per telefoon was een afspraak snel gemaakt.
  Maar ik merkte wel dat haar agenda gauw gevuld is...

  Ze ontvangt op een discrete plaats in Tilburg Zuid.
  Haar kamer is heel netjes en sfeervol. Verduisterd en spannende verlichting.

  Gwen is echt een stuk. Beetje stevig maar alles op de juiste plaats.
  En een paar prachtige tieten. Alleen daarvoor ga ik nog eens naar haar terug...
  Ze deed open in een spannend niemendalletje.

  Ik mocht eerst even douchen. Wel zo prettig want het was erg warm, en ik kwam uit mijn werk.
  Ze lag al naakt op me te wachten, en we begonnen meteen lekker te tongen.
  Over de sex zal ik niet in detail treden, maar die was echt erg lekker.

  Daarna nog even een kwartiertje de jacuzzi in (buiten) met een drankje.
  Wel zo prettig met dat warme weer.
  Met Gwen kun je ook lekker kletsen, en af en toe een beetje flikvlooien.
  Ik kon maar niet van haar borsten afblijven.

  Helaas duurt een uur maar kort in zo'n geval.
  Dus ik moet er weer op teren tot de volgende afspraak.

  http://www.kinky.nl/sex-afspraken/vr...px?tab=profile
  Laatst gewijzigd door son of tarzan; 10-06-13, 11:28.
  Een Penis Erectis is een lul die gestrekt is.

 • #2
  Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

  Ook ik heb genoten van Gwen, heerlijke sex, met alles er op en er aan

  Commentaar


  • #3
   Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

   Wat een fantastische ontvangst op een fantastische discrete lokatie waar zelfs buitensex geen enkel probleem is.

   Een prachtige vrouw met die heel goed van wanten weet. Ik heb werkelijk genoten van het uur samenzijn. Ze had zelfs nog een speciale korting.

   Ik ga hier zeker terugkomen!

   Gwen bedankt voor een hele fijne middag!

   Commentaar


   • #4
    Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

    Feedback ontvangen van Gwen die ik als quote plaats :

    Oorspronkelijk geplaatst door geile gwen
    Jammer dat jij dit als onapeteitelijk beschouwd.
    Hier zijn de meningen over verdeeld heb namelijk meerdere mensen horen zeggen dat dit wel sexy is.
    Maar zoals ik al zei het is jou ervaring en beschouwing
    Waarschijnlijk duurde het ook niet lang voor deze was gedoofd .
    Als je het had aangeven had ik er wat aan kunnen veranderen nu helaas niet meer
    En verdere info blijft helaas ook uit ....

    Commentaar


    • #5
     Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

     Hallo Allemaal,

     Vandeweek bij Gwen op bezoek geweest. Kreeg via telefoon de straat op, gebeld en daarna de exacte locatie gekregen. Is een aparte/unieke plek, maar wel erg spannend.

     Ze wachtte me al op. Binnen kreeg ik drinken aangeboden en legde ze me spelregels en prijzen uit. Daarna gaan douchen. Na het douchen op bed terecht gekomen, waar ze me lekker heeft geteased, gezoend en daarna gaan pijpen. Daarna haar omgedraaid en goed gebeft, waardoor ze erg nat en geil werd. Nog even goed doorgebefd en met twee vingers in haar waardoor ze lekker klaarkwam.

     Daarna haar nog op z'n hondjes genomen waardoor ik ook goed klaarkwam.

     Zoals ik al zei, het is een spannende locatie en zodanig prive dat buitensex ook mogelijk is. Misschien ga ik dat de volgend keer doen.

     Groet,
     Sjaak

     Commentaar


     • #6
      Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

      Vorige week Gwen bezocht. Ze ontvangt in een schoon en fris appartement. Gwen zelf is ook schoon, fris en mooi bovendien. Op basis van de foto’s bij haar advertentie op Kinky had ik al een aardig beeld van haar figuur en in het echt vind ik haar borsten nog iets groter dan ze op de foto’s lijken. De ontvangst was heel vriendelijk en relaxed, omdat ik altijd wel zenuwachtig ben bij een eerste bezoek was ik hier heel blij mee. Bij een drankje ff gebabbeld, mogelijkheden doorgenomen en geld overhandigd. Gwen was heel duidelijk over wat wel en niet kan, maar was ook oprecht geïnteresseerd in mijn wensen. Daarna kort gedoucht en toen kon het ‘feestje’ op de slaapkamer beginnen.
      Heb lekker haar lichaam verkend en vervolgens heeft Gwen me gepijpt. Dit deed ze goed, afwisselende tempo’s en ze was niet te beroerd om de snelheid aan te passen als ik daar om vroeg. Intiem was ook prima. Gedurende de hele date deed Gwen lekker mee en was heel actief. Tussendoor speelde ze ook met zichzelf, ze houdt dus echt van sex.
      Heb prima genoten van de date. Gwen is een leuke spontane dame die ook goed signalen oppikt tijdens de date en er gelijk mee aan de slag gaat om het je nog meer naar de zin te maken. Ze ziet me zeker terug.

      Met vriendelijke groeten,
      Brownsugar
      I rise to the occasion

      Commentaar


      • #7
       Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

       Is er ook iemand die ervaring met haar heeft in een meer kinky spel, bv. zij als meesteres?
       Zij adververteert daar ook mee maar meeste reacties zijn voor "normale"ontvangst.
       Ben benieuwd hoe dat bij haar is.

       Kinkyzeeuw

       Commentaar


       • #8
        Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

        Vandaag mijn eerste betaalde date gehad. Was precies waar ik op gehoopt had.

        Met Gwen om 18.00uur afgesproken, eenmaal aangekomen huisnummer gekregen en naar binnen. Daar zat ze op me te wachten in een spannend outfitje. Ik was behoorlijk gespannen, maar werd enorm op m'n gemak gesteld door Gwen. Afgesproken voor half uurtje 'normale' sex. Toen naar slaapkamer waar we ons uitkleedden. Enorm geil en lekker lichaam heeft ze. Eerst pik gewassen en daarna op bed haar eerst gelikt. Kon nauwelijks van haar tieten afblijven... Vervolgens condoom eromheen gepijpt en franse massage gehad. Daarna in drie standjes geneukt, waarbij doggy absoluut favoriet is, wat een heerlijk uitzicht. Missionaris afgemaakt en condoom in haar kutje volgespoten.
        Was een heerlijke ervaring en heb er achteraf geen spijt van. Als je nog twijfels hebt, zou ik zeggen gewoon doen. Gwen is een uitstekende keus voor de eerste keer, en ik denk binnenkort ook nog wel voor een tweede en derde keer.

        Gwen bedankt.
        J.

        Commentaar


        • #9
         Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

         Ik heb Gwen bezocht, en ik moet zeggen, dat beviel niet verkeerd. Lekkere vrouw, spontaan en vriendelijk, die ontvangt op een bijzondere plek. Geile date gehad, maar niet per se voor herhaling vatbaar maar dat ligt niet aan haar gedrag. Ik val niet helemaal op haar type, maar het was toch goed!
         Neukt alleen grote tieten!

         Commentaar


         • #10
          Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

          In de eerste week van 2012 meteen rondgesnuffeld op de kinky website en uitgekomen bij een blonde schone van midden 30, ontvangend in Tilburg en met een pakkende advertentie plus ditto foto's. Na ook de vele (goede) recensies tot ons genomen te hebben, besloten om te bellen met Gwen. Het contact verloopt soepel en er is op vrijdagmiddag nog net ruimte voor een afspraak. En we hebben daar geluk mee, zo zou later blijken, want het is inderdaad een dame waar je op tijd bij moet zijn.

          Na de afspraak gemaakt te hebben komt de ontvangstlocatie bekend voor, een plek waar we eerder al geweest zijn bij een andere dame. Het betreft hier een leuke, bijzondere, unieke locatie. De mensen die eerder bij Gwen geweest zijn, weten welke daarmee bedoeld wordt. De mensen die niet geweest zijn, helaas niet. Pech.

          Aangekomen bij de locatie even gebeld en voor we het weten staan we oog-in-oog met een prachtige dame met de rondingen op de juiste plaats. De ontvangst is erg goed en op het bed, onder het genot van een drankje, gaat ze eerst allerst gezellig aan de gang om je op je gemak te stellen. Het verleden, heden en toekomst horen we aandachtig aan en alles aan de dame lijkt, en is, heerlijk om naar te luisteren en te kijken. Maar er moet ook gevoeld worden uiteraard. De mogelijkheden worden rijtjesgewijs mede gedeeld plus de daaraan verbonden kosten en we besluiten om te kiezen voor 45 minuten, dat neerkomt op 100 euro.

          Ook over de hygiene zijn we al snel enthousiast. De ruimte zelf is goed schoon en een douche staat ons vervolgens ter beschikking. Ondertussen gaat Gwen op het bed alvast met haarzelf in de weer. De geluiden van de dame en van het apparaat dat haar deze geluiden laat maken, laten ons enthousiast de doucheruimte uit komen. De tijd die we uiteindelijk op het bed doorbrengen is een vermakelijke. Er wordt gezoend, gepijpt (met condoom gekozen, maar er is ook de optie zonder), gelikt en geneukt, waardoor doggy-style het favoriete standje is. Uiteindelijk het condoom voldaan vol laten lopen en na afloop, na mijn ietwat geklungel met de doucheknop ( ) nog even nagekletst met een colaatje. Ze ontvangt op maandag- en vrijdagen, maar heeft inmiddels een vaste klantenkring, dus als je ook een eerste bezoekje aan haar wilt brengen moet je tijdig een afspraak maken.

          Al met al bekijkende is het niet vreemd ook. Gwen is iemand die, zoals ze zelf ook al aangeeft, geniet van het ontvangen. Het verwennen van en verwend worden door mannen. De drie kernwaarden die ik belangrijk acht bij een afspraak via deze weg zijn er; hygiene, discretie en respect. Het zijn ook de vijf punten waar ze mee pronkt via haar advertentie. Die andere twee kan iedereen zelf wel raden. Wat mij betreft komt er naar alle waarschijnlijkheid dus wel een vervolg aan. Immers, van zoiets lekkers moet je gaan genieten wanneer het kan.

          Remember, be on time. Maar dan heb je ook een topbeleving!

          Commentaar


          • #11
           Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

           Ik vind het gepast om tussen al deze positieve geluiden ook een wat kritische noot te plaatsen. Ik profiteer van de recensies, waardoor ik meerdere goede ervaringen geniet, maar ik vind het dan ook zo sportief om op de rem te trappen als ik het (in 1 van de weinige gevallen) er niet mee eens ben. Voor mijn smaak (en die is voor ieder uiteraard weer anders) is ze te stevig. Dat resulteert ook in een "monstercurve" zoals de meestercineasten van Reality Kings dit zo mooi omschrijven, maar je moet er wel van houden en de kans is kleiner als je zelf wat fragieler gebouwd bent. Ik kan me voorstellen dat een zoemende vibrator als voorspel voor de ontvangende dame enkele wandelaars opwindt, maar ik ben niet zo van het speelgoed. Ik gebruik graag mijn eigen "puur natuur gereedschap". Verder ook onvoldoende interesse vanuit de dame bemerkt (meer geïnteresseerd in haar peuk), maar het kan natuurlijk heel goed zijn, dat ze vermoeid raakte zo in de loop van de dag of dat het geheel wederzijds niet klikte. Deze veel te verslavende bezigheid zal al met al niet met deze dame door mij voortgezet worden.

           Commentaar


           • #12
            Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

            Gelukkig denken meerdere bezoekers er ook zo over,vind het eigenlijk normaal als niet roker mag aangeven of je het nou zo leuk vind om met een brandende sigaret geconfronteerd te worden,dit doet ze dus ook tussedoor of als je een langere date hebt.
            Soms heeft ze een porno filmpje opstaan en in combinatie met haar vibrator moet je zelf initiatief nemen anders krijg je totaal geen aandacht.
            Pijpen zonder doet ze lekker maar ligt eraan hoe haar dag is en hoe later op de dag,hoe minder er mogelijk is qua standjes,ook vind ze het leuk om prive zaken door te vertellen tegen haar vriendinnetjes te vertellen die dus in hetzelfde huisje in Tilburg ontvangen waar je dus achter komt als je die ook bezoekt. Eigen schuld natuurlijk om prive dingen te vertellen van mezelf maar toch.
            Als je weggaat smeekt ze je bijna om een goeie recensie te plaatsen op hookers pffffffffffffffffff. Een leuke dame verdiend respect en hoeft niet te smeken om een goeie recensie,die krijgt automatisch positieve opmerkingen.

            Commentaar


            • #13
             Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

             Reactie van Gwen ontvangen die ik conform "reacties dames in recensietopics" plaats.

             Gr. SOT

             Oorspronkelijk geplaatst door geile gwen
             Graag wil ik op de laatste twee reakties reageren.
             Over het feit dat ik rook ja idd ik hou wel van n peukie,als dit even kan.
             Wat er al gezegt werd bij n langere date,hiermee wordt bedoeld date van n uur dan blijft er meestal wel ff tijd over voor n babbeltje en n sigaretje.
             Er is mij wel eens gevraagt of ik niet wilde roken omdat iemand dat vervelend vond en daar hou ik dan ook rekening mee.
             Over het deel dat ik te dik zou zijn smaken verschillen bovendien kun je op de foto`s duidelijk zien dat ik geen maatje 34
             catwalk heb, als je dat wel mooi vind kan je beter voor iemand KIEZEN die aangeeft slank of heel slank wat er dus bij mij niet staat !!
             Pornofilms is echt al n eewigheid geleden dat ik die gezien heb dat was op de vorige lokatie en ben daar inmiddels al meer dan 6 maanden weg.(bovendien was dat kennelijk intresant op dat moment)
             Dan nog even over het feit dat ik moet smeken om goede resentie`s nou nee hoor !!!
             klopt ook totaal niet met het feit je zegt dan je niet laat moet komen dat er anders geen energie meer over is wil toch wel zeggen dat ik geen klachten hebt wat mijn bezoekers betreft.
             En dat wil dan ook zeggen dat ik geen resenties nodig heb om aan mijn voldoening te komen

             Commentaar


             • #14
              Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

              Ik wil me even aansluiten bij mijn voorganger, De date met Gwen valt niet onder de noemer slecht maar zeker niet goed. Vrij beroepsmatig zonder gevoel, maar ze deed wel haar ding. Ze vroeg bij weggaan zeker wel om een recensie te schrijven op hookers, wel 4 keer. ik wilde het niet doen om dat de ervaring maar zozo was , maar toen ik gaar reactie las dat ze ECHT niet om recensies vraagt dacht ik laat ik toch maar schrijven.

              Je borsten zijn fantastisch
              Laatst gewijzigd door son of tarzan; 14-02-12, 13:39. Reden: tekst en recensieformulier samengevoegd

              Commentaar


              • #15
               Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

               Als regelmatige bezoeker van Gwen wil ik mijn ervaring met jullie delen.
               voor mij is elk bezoek aan haar een echte gfe geweest.
               het afgelopen jaar heb ik haar op wel 4 verschillende locaties bezocht.
               ze heeft me verteld dat ze sinds vandaag op een nieuwe super locatie ontvangt.
               ben benieuwd maar de omgeving is maar bijzaak.
               Ik val wel op dit type vrouw.
               Geen slanke den maar lekkere billen en borsten mooi koppie en leuk om sex mee te hebben.
               meestal boek ik anderhalf uur en dan is het wel fijn om even een peuken pauze tussendoor te nemen.
               Niet dat ik rook, maar ik heb er geen moeite mee als een ander dat wel doet.
               ook vraagt ze me altijd of ik er er moeite mee hebt als zij dat wel doet.
               en de opmerking in dit forum dat ze met zichzelf speelt met een vibrator vind ik wel geil (andere dames vragen er soms zelfs extra geld voor )

               met andere woorden leuke dame en een echte gfe voor mij

               Commentaar


               • #16
                Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

                Oorspronkelijk geplaatst door Wonderkid
                Tuurlijk is wel toevallig,net lid,je eerste post en gelijk positief .... Eigen recensie moderator???
                Even nader onderzoek gedaan n.a.v. bovenstaand bericht en de recensie van code, niets verdachts aan kunnen treffen dus zie geen reden om bericht offline te houden.
                Iedereen kan een andere mening hebben en zijn ervaring posten in een recensie, mits het bericht aan de boardregels voldoet.

                Gr. SOT

                Commentaar


                • #17
                 Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

                 Jawel vorige week was het zover.
                 De opening van haar nieuwe locatie moest ingewijd worden, en ik heb me daar voor opgeofferd
                 eerst even langs de bloemist want bij een opening hoort een bloemetje.
                 via de telefoon naar de locatie gedirigeerd.
                 eenmaal binnen de bloemen een plekje gegeven en het pand bezichtigd.
                 leuke jaccuzie in de hoek, ook een infrarood cabine is aanwezig.
                 Verder een groot 2 persoonsbed en een massage bed en achter in het pand nog een kamer met een 2 persoons bed
                 en een grote inloop douche.
                 alles ziet er spik en span uit.
                 zo ook Gwen wat is het toch een lekkerding.
                 Samen eerst wat gedronken en over koetjes en kalfjes gesproken.
                 Daarna lekker de Jaccuzie in met een drankje dat hoort bij een opening toch ?
                 ze kon al snel haar handen niet thuis houden, o wat heb ik daar een hekel aan.
                 het werd al snel erg gezellig in het badje en na het afdrogen zijn we richting achtergelegen kamertje vertrokken.
                 Het bed hebben we ook goed gekeurd en na afloop hebben we samen een douche genomen.
                 na anderhalf uur testen van diverse opties was het tijd voor een laatste drankje en ben ik met een zeer voldaan gevoel weer huiswaarts gekeerd.

                 Het was zoals gewoonlijk bij Gwen weer een super tijd die ik nog erg vaak over wil doen.
                 Ik moet natuurlijk alle andere bedden en ook de infrarood cabine nog proberen.

                 Gwen heel veel plezier in je nieuwe onderkomen en ik zie je hoop ik weer spoedig.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

                  Beste werkgever,

                  Bij deze wil ik opslag vragen.
                  Enige jaren geleden heb ik een leuke dame leren kennen.
                  En zoals je weet kosten dames veel geld.
                  Dus ik heb financiele ondersteuning nodig voordat ik in aan lager wal raak.

                  met wanhopige groet,
                  je beste werknemer.


                  Deze brief wil ik aan mijn baas laten zien Ha Ha

                  Dit wordt al het derde berichtje op een rij dat ik over Gwen schrijf.
                  Begint bijna verdacht te worden he!!!
                  De waarheid is dat ik een 'beetje" verslaafd aan haar begin te worden.
                  Of ik ga hulp zoeken, of probeer een abonnement te krijgen bij haar.
                  Afgelopen zaterdag kon ik het weer niet laten en heb ik haar een bezoekje gebracht.
                  En erg jammer het was weer een top ontmoeting.
                  Hoe kom ik zo van die verslaving af.
                  na ongeveer anderhalf uur stond ik weer zeer voldaan buiten.

                  als je n leuke dame wil bezoeken zoek dan verder want Gwen wil ik voor mezelf houden haha.

                  Gwen tot snel
                  Ik zoek nog wel een bijbaantje

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

                   Vorige maand ook op bezoek geweest bij Gwen. Luxe omgeving, dame doet haar best maar de klik is en was er gewoon niet. Erg jammer want goedkoop was het niet. Voor mij eens maar niet weer hoewel ik begrijp dat ze goed gevonden wordt voor mij dus een tegenvaller. Gwen het ga je goed.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(goed)

                    Ben van de week ook bij deze dame geweest Een leuke dame met een mooi gezichtje en een lekker lijf en heerlijke borsten Eerst douchen en wanneer je klaar bent ligt de dame haar zelf al te vingeren Heerlijk tongzoenen en dame is goed nat van onder.Na de eerste lozing ff bijpraten in het bubbelbad en daarna nog een 2e ronde.Dame is erg herhalings vatbaar je hebt er goede sex en je kan er lekker mee praten (echt een type om een keer mee te stappen) We hadden nogal wat overeenkomsten (ze weet wat ik bedoel )

                    Greetz mima

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Tilburg, priveontvangst , Gwen(uitstekend)

                     Ik ben onlangs ook bij haar langs geweest en vond het een prima ervaring. Eerst hartelijk ontvangen door haar en betaald. We zijn lekker begonnen in de jacuzzi en was daar lekker oraal verwend, daarna afdrogen en we zijn verplaatst naar het bed waar we elkaar nog oraal verwend hebben. Langzaam ging ze met haar geile kontje omhoog waar we zijn begonnen met doggy waarna we het hebben afgemaakt met missionaris. Er is wel een herhalingsgevaar wat een leuke mooie vrouw om naar toe te gaan.


                     gr Wandelaar76