Claudia, Cuijk, Priveontvangst

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Claudia, Cuijk, Priveontvangst

  ik werd verleid door de lekkere kont in de advertentie op sexjobs: https://www.sexjobs.nl/dames-van-ple...laudia_6616901

  ik heb ze gebeld en een afspraak gemaakt. daarna via de app gevraagd of het idd ook met anaal was en pzc, kreeg ik het antwoord all inc voor € 150,00 voor een uur.

  Ik werd via de app en telefoon gedirigeerd naar ****.

  Daar aangekomen kwam er een dik aziatisch meisje naar met toe die alleen engels sprak. Terwijl ik door de telefoon nederlands heb gesproken.
  Toen het meisje vroeg hoe lang, heb ik maar een half uur gedaan omdat ik al een vermoeden had dat ik misschien teleurgesteld zou worden.
  Het meisje begon als een bezetene te pijpen en zodra ik op oorlogssterkte was ging er een condoom om en ging ze op haar rug liggen.
  Naar een paar keer stoten vroeg ze al of ik klaar was?!
  dit kwam mijn zin niet ten goede en we zijn op zijn hondjes verder gegaan, toen ik zei dat ik anaal verder wilde ging dit niet want deed pijn en ik mocht alleen klaar komen bij haar anaal?!
  Hierdoor verdween mijn zin, toen heb ik gezegd dat ze me maar moest klaar pijpen.
  Na mijn bezoek kreeg ik een stroom aan appjes wat er niet goed was en waarom ik niet een uur ben gebleven, ik heb geantwoord en uiteindelijk geblokkeerd omdat er maar appjes bleven binnen komen.

  Weer een les om alleen bij dames langs te gaan waar recencies van zijn.

  even ter aanvulling, door deze dame werd ik ontvangen, doet dus ook niet wat in haar omschrijving staat : https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...k/576768-kelly

  ik had een afspraak gemaakt met zgn Claudia (als die al bestaat) en werd ontvangen door Kelly
  Laatst gewijzigd door argus2002; 13-08-18, 07:31. Reden: aanvullingen van levent aan verslag toegevoegd
Aan het werk...
X