Goch, priveontvangst, Jenny

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Goch, priveontvangst, Jenny

  Ik ben laatst bij Jenny in Goch geweest zij adventeerd op kinky als friseurin.
  Bij aankomst vroeg ze of ik het haar geknipt wilde hebben of intiem geschoren wilde worden daar het weer nodig was voor het laatste gekozen.
  Nadat ze mij eerst gedouchet had naar de kamer waar ik op een stoel plaats nam en zij vakundig mij ging scheren daarna weer een douche en toen ging ze mij pijpen op de knietjes voor mij zodat ik een heerlijk geil zicht had op het geheel. Jammer genoeg is er van meer niet gekomen daar ik voortijdig mijn kruit in haar mondje spoot.
  Als ik weer aan een scheerbeurt toe ben ga ik er zeker heen en zal me dan beter beheersen zodat ik meer van haar kan genieten. het lijkt mij heerlijk om haar kale poesje te likken wat ik dan ook zeker zal doen voordat zij mij weer voortijdig laat komen.

 • #2
  Re: Goch, priveontvangst , Jenny (uitstekend)

  pffff wat een lelijke vrouw, en pijpen kan ze helemaal niet , zit als een gek
  te rukken en af en toe een puntje van haar tong .... viel voor de foto,s
  die van haar op kinky stonden , maar dat was vast haar 20 jaar jongere nichtje , ze is gewoon ugly met gigantische wallen , schat 45 jaar oud .
  Laatst gewijzigd door Lalande; 22-02-08, 02:00. Reden: een minder respectvol woord aangepast

  Commentaar


  • #3
   Re: Goch, priveontvangst , Jenny (uitstekend)

   Hallo

   Kan iemand mij mischien de prijzen geven van Jenny en haar telefoonnummer? namelijk haar telefoonnummer op kinky.nl klopt niet.

   b.v.d.

   Milfhunter2.

   Commentaar


   • #4
    Re: Goch, priveontvangst , Jenny (uitstekend)

    Hallo

    Op www.nrwerotik.com onder girls - Goch adverteert ze o.a. ook.
    Op veel Duitse sites adverteert ze. Maar wees gewaarschuwt, ook haast iedere resentie in het duits is ook niet goeg. Zelfde als hier.


    Groet
    Frenske

    Commentaar


    • #5
     Re: Goch, priveontvangst , Jenny (uitstekend)

     hier haar nummer Meine Nummer 016097782648 en nog meer foto's staan hier http://picasaweb.google.com/GeilcutJ...ey=A0DJT9VDWso

     Commentaar


     • #6
      Re: Goch, priveontvangst , Jenny (uitstekend)

      Thankx

      zal eens Kijken of ik naar haar toe ga

      Milfhunter2.

      Commentaar


      • #7
       Re: Goch, priveontvangst , Jenny (uitstekend)

       Nadat ik terugkwam van partytreff Xanten, ook deze dame met een bezoekje vereerd.
       Het kostte 150,- voor een uur, vertelde ze over de telefoon.
       Daar aangekomen, eerst 150,- afgerekend, en met haar naar boven. Ze heeft wel een mooi figuurtje zoals de foto's op Kinky beamen. Wel een beetje een dominant typetje die de dienst uitmaakt. ( lagen ook s.m. atributen op haar speelkamer. ) Ze heeft namelijk een speelkamertje waar een tv porno staat te draaien.
       Een grote bank, waar je lekker met haar op zou kunnen liggen, maar nee, die was bedoeld om de kleding op te leggen. Toen mocht ik gaan douchen op haar badkamer, waarbij zij mij stuurde of ik een kleuter was. Toen weer terug naar haar werkkamertje. Vervolgens schoof ze daar een heel klein ielig bankje van 40 cm breed, en 1,50 lang van de muur af. Daar mocht ik op gaan liggen. Toen vroeg ze of ik ook alles z.c. wou. Ja, want daar kwam ik voor. Eerst weer 50,- uit mijn portemonnee halen en bijbetalen. Dus 200,- lichter weer plaatsnemen op bankje, waar zij in standje 69 over mij heen kwam hangen. Zodra mijn junior weer op sterkte was, liet ze zich z.c. over mij heen zekken, en hebben we een poosje liggen wippen, totdat ik explodeerde.
       Ze bood mij een glas water aan, en ik mocht nogmaals op badkamer opfrissen.
       200,- euro lichter stond ik een half uur later weer buiten.
       Van dit halve uur heb ik 10 minuten sex gehad.
       Maar ja, ik was te geil om niet te doen. ( ik wilde leeg de grens over!! )

       Het meest vreselijke was toch wel dat stomme onhandige bankje waarop zij het wil doen. Ze had wel mooie jarretels aan met lingerie, en tijdens de sex haar BH nog aan.
       Maar is ook mijn schuld, want ik heb niet gevraagd die uit te doen.

       Op internet verkoopt zij zichzelf als coiffeur/kapster, en je dan ook van onderen kaal scheert, en daarnaast nog wat intiem kunt doen.
       Maar dat had ik zelf die ochtend al gedaan in de douche, voor ik naar Xanten reed.

       Toch jammer, want ik kom regelmatig in Goch, en zij ziet er best goed uit.
       Als ze wat aardiger overkwam, en een lekkere GFE kon kweken in een mooi groot bed, en iets minder geld vroeg, zou ik wel terugkomen, maar nu nooit meer!!!!!!!

       Commentaar


       • #8
        Re: Goch, priveontvangst , Jenny

        Herkenbaar verhaal hier boven. Twee weken geleden naar Jenny geweest. Bij binnenkomst € 150,- afgetikt, werd intiem geschoren zonder erotische lading daarbij (wel wat gehaast en slordig met daardoor stress dat ik gesneden zou worden). Tijdens scheren vroeg ze me naar mijn sex wensen. Gaf aan graag pzc te willen (staat ook in haar ad). Toen weer in douche en terug op beroemde bankje. Ze vroeg me op rug te gaan liggen en kwam in 69 op mij. Juist op dat moment dat ze boven op me ligt zegt ze me dat pzc € 50,- extra kost (bovenop de al betaalde € 150,-). Is voor mij echt een nare streek, maar komt natuurlijk vaker voor. Fraai onderhandel momentje... Aangegeven dat ik al veel heb betaald en vind dat het er bij in zou horen te zitten. Kon wel waarderen dat ze toen direct akkoord ging. Ze heeft me (beetje) gepijpt en vooral afgetrokken. Op zich prima. Al met al een kale lul en 5 minuten sex voor veel geld. Jammer, want ze is best wel lekker op zich.

        Zie nu: http://www.kinky.nl/sex-afspraken/vr...9/default.aspx

        Commentaar

        Aan het werk...
        X