Gent, privéontvangst, Saartje Kelly Moore Zagira

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Gent, privéontvangst, Saartje Kelly Moore Zagira

  Gisteren rond de middag eens een kijkje gaan nemen in Aarschotstraat, Schaerbeek, Brussel Noordstation. Zaïra werkt in Sunset Boulevard, meestal aan de rechterkant van 't raam. Zoals gewoonlijk, is ze blij dat ik er ben. De basisprijs is 50 EUR, drinkgeld hoeft niet. Ze is halfbloed, donker huid, lange gekleurd haar. Ik kom binnen en gaat naar een klein gegordijnde kamerke. er is een klein tafeltje en een versleten sofa. .Eerst een 20tal minuten babbelen Toen we ons uitkleden, blijven we steeds babbelen.. Ze was slank en lange benen. Ze doet mij denken aan de zwarte huurmoordenares uit de eerste Kill Bill film, hoe heet ze ook al weer....Vivica A. Fox als The Copperhead of Vernita Green. en had mooie normale borsten en een tattoo op haar schouder. Ze is Nederlandstalig, ze praat ook Frans en Engels met Hollands accent. Ze heeft me heerlijk met condoom gepijpt, diep en lekker speels en zachte kreunnoise. Daarna wat knuffelen en strelen op de onconfortabele sofa. We hebben nog enkele keren gewisseld van standje. Ook als vaste klant hebben we getongzoend. Soms waarschuwt ze op voorhand dat ze smos met curry gegeten heeft of koffie gedronken. Kwestie van mondhygiëne. Maar voor mij kan dat geen kwaad. Wat mij soms stoort, is dat ze soms verder praat tijdens neuksessie. En ook als er andere klant bezig is met ander vrouw bij een kamer naast. Maar goed .Ze is meestal aanwezig tijdens werkdagen in Sunset Boulevard vanaf ongeveer 12 uur tot 18 uur. Al bij al een zeer aangename gesprek met haar snelle pijp en wip, maar toch zeer lang binnengebleven. Soms staan de vaste klanten lang buiten te wachten. Dus ze neemt veel tijd. SAARTJE KELLY MORE ZAGIRA 5868 5823
  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 19-08-18, 13:32. Reden: RECFORM w

 • #2
  Gent, Vanderdoncktdoorgang 04a, Zagira (?)

  Ben vanmiddag nog eens gaan wandelen in glazen straatje. Was al lang geleden.
  Was zo een beetje aan het rondlummelen en aan 't rondkijken. Had wel al iets op 't oog, maar omdat ik nog even verder wou kijken was ze ondertussen al aan 't werk. Was eigenlijk al van plan om er de brui aan te geven toen ik nog eens door de overdekte Vanderdoncktdoorgang liep en er eentje was bijgekomen. Ze heeft lang zwart haar, en mooie grote borsten. Toen ik haar zag moest ik niet lang twijfelen en stapte binnen. Ze spreekt nederlands, en was heel praatvaardig. Ze maakte een hele aangename babbel, ipv er direct aan te beginnen. Ze had zich al volledig uitgekleed en man o man wat een mooie borsten. Ze heeft toch wel 5 min met mij gepraat vooraleer ze aanstalten maakte om er aan te beginnen. En ik zweer het je, zelden ben ik zo gepijpt geweest . Ze neemt hem af en toe heel diep in haar mond terwijl ze zachtjes je ballen streelt, en ik haar heerlijke borsten mocht masseren. Ze neemt haar tijd, niet enkele keren op en neer en gedaan. Toen vroeg of zij eerst op mij moest komen of ik op haar. Ik koos voor het heerlijke zicht van haar borsten die boven mij aan 't wiebelen waren.... Man o man... IK vroeg of ik haar borsten mocht kussen, en daar had ze geen enkel probleem mee. Wederom haar tijd genomen vooraleer ze vroeg of ik op haar wou komen. Vond het eigenlijk wel jammer, maar ben toch op haar wens ingegaan. Veel had ik niet meer nodig, en ben toen heerlijk klaar gekomen in haar. Hierna bleef ze nog enkele minuten napraten.
  Ze is van afkomstig van de Nederlandse Antillen, heeft dus een donkere huidskleur en spreekt nederlands. Haar naam is als ik het me goed herinner "Zaire" en ze is 28 jaar, en is nu 6 weken actief in Gent. Het enige nadeel is dat ze gemaakt zit te kreunen, waar ik normaal op afkick, maar nu heb ik me er echt niet aan gestoord. Komende van de Brabantdam zit ze in het derde raam rechts. De prijs was € 50 voor PMC en NMC, en ze zat niet te vragen voor meer. Ze neemt rustig haar tijd en is heel vriendelijk. Ze ziet me zeker en vast terug, en vlugger dan ze zal verwachten. Ik begrijp niet waarom nog niemand een recensie heeft geschreven over haar, want ze is echt super.
  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 30-01-16, 16:51. Reden: RECFORM + Titel btje toonbaar online gezet was 3x onbekend....

  Commentaar


  • #3
   Re: Gent, Vanderdoncktdoorgang 04a, Zagira (?)

   Verleden week ook een bezoekje gebracht bij deze nieuwe parel uit Gent.
   Ik kan enkel de vorige recesie volledig bijstaan.
   Ze ziet er echt heel goed uit en spreekt Nederlands, dus geen Vlaams ;-)
   Ik heb zeker eerst een half uur met haar gepraat over haar verleden en wat ze zoal meegemaakt had op privégebied de laatste tijd.
   Terwijl we aan de praat waren kleedde ze zich volledig uit en kon ik met moeite mijn aandacht bij het gesprek houden, wat een lichaam en wat een borsten.
   Ze kneed idd regelmatig haar eigen borsten en dat is een héél opwindend zicht.
   Ook toen we al beiden naakt op bed lagen bleef ze maar doorvertellen terwijl ze af en toe met mijn pik en ballen speelde.
   Voor 50 euro heb je de standaard, PMC en NMC in 2 standjes.
   Het pijpen was echt heel goed, ze neemt de penis goed onderaan de schacht vast en laat haar mondje het zalige werk doen.
   Het kreunen is inderdaad gespeeld en meestal knap ik daar ook volledig op af maar bij deze meid stoorde het me echt niet.
   Ook het neuken was heel goed, eerst zij op mij en dan op z'n hondjes.
   Mocht ik toch een minpuntje aanhalen dan is het wel het condoom aandoen in slappe toestand, niet echt opwindend maar voor de rest zeker een aanrader, mij ziet ze in ieder geval terug!

   Commentaar


   • #4
    Re: Gent, Vanderdoncktdoorgang 04a, Zagira (?)

    Ik ben al 2 maal bij deze heerlijke Zagira langsgeweest en betaalde de eerste keer 200 euro en de keer daarna 250. Ze neemt dan wel écht de tijd. Ze pijpt lekker, laat zich gewillig beffen en bovendien neuk je haar voor deze prijs volledig CONDOOMLOOS ! De eerste maal vroeg ze me zelf -toen ik bijna klaarkwam aan het einde van de neukbeurt- om in haar mond te spuiten, want ze houdt ervan om al het zaad door te slikken. De 2de keer was ik te laat om terug te trekken en heb dan maar haar lekkere kutje volgepompt. Ze heeft me ook toevertrouwd dat ze het graag met 2 mannen tegelijk doet (DP) en dat ze ook graag door negers wordt afgeneukt.

    Commentaar


    • #5
     Re: Gent, Vanderdoncktdoorgang 04a, Zagira (uitstekend)

     Dat ze met een Hollands accent praat lijkt me logisch aangezien ze Hollandse is
     Ben deze week nog eens langs geweest, wou eigenlijk even mijn lading lossen bij Eva of Emma, door de talrijke positieve recensies over hen, maar deze waren of niet aanwezig of aan 't werk.
     En dan moest ik niet meer nadenken, rect naar deze Antiliaanse schoonheid.
     Het was heel rustig bij alle meisjes wist ze me te vertellen
     Nauw, dan kon ik haar toch even helpen met haar dag iets positiever te maken. Ik koos voor standaard, € 50. PMC & NMC, 2 standjes. Ik denk niet dat ze er bezwaar tegen zou hebben voor een extra standje, maar hiet ben ik jammerlijk niet meer aan toe gekomen
     Pijpen is lekker, en terwijl je ze neukt mag je haar hele lichaam aanraken, geen gezanik van "blijf daar af, en daar..."
     Toen ze voelde dat ik ging klaarkomen zette ze haar nagels in mijn ballen , maar dit viel best mee
     Achteraf nog een leuke babbel gehad, en ze was heel nieuwsgierig wat ik ging eten 's avonds, en ik wist meteen ook wat zij ging klaarmaken
     Nauw, ze mag me gerust eens inviteren om van haar kookkunsten te proeven
     Zeker voor herhaling vatbaar, maar ik zou toch ook eens graag bij Eva of Emma mijn zaakje lossen
     Laatst gewijzigd door bobby vitale; 25-01-07, 11:57. Reden: Smileys aanpassing...

     Commentaar


     • #6
      Re: Gent, Vanderdoncktdoorgang 04a, Zagira (uitstekend)

      Ik had met haar mijn eerste ervaring met betaalde sex. Ik kende toen dit forum nog niet, dus hoe het er achter de gordijntjes aan toeging was mij onbekend.
      Ik was dus wat gespannen en het was meteen duidelijk dat ik een groentje was. Ze heeft me echter goed en, zo blijkt achteraf, correct ontvangen.
      Ze pijpt zeer enthousiast, neemt initiatief en regiseert de standjes, in onderling overleg, op een vlotte manier.
      Toen ik tijdens het pijpen niet zo goed bij haar kutje kon, schakelde ze meteen over op 69 houding zodat ik een mooi uitzicht kreeg op het paradijs.
      Reeds bij het tweede standje (met haar lange benen op mijn schouders) lostte ik mijn lading. Geen superorgasme (en ook geen GFE zoals dat hier wordt genoemd) maar dat lag eerder aan mijn eigen schroom om voluit te gaan.
      Bij het afscheid keek ze me heel lief aan en ik kon er niet aan weerstaan haar nog een kus op haar wang te geven.
      Als ik nog eens troost nodig heb ga ik zeker nog eens terug!
      Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 30-01-16, 16:51. Reden: RECFORM

      Commentaar


      • #7
       Re: Gent, Vanderdoncktdoorgang 03a, Zagira (uitstekend)

       Ik ben vandaag bij Zagira binnengeweest. Ze zat in de Vanderdoncktdoorgang in het stuk naar de Vlaanderenstraat toe, eerste bar links als je van de Keizer Karelstraat komt. Ze zei dat ze een achttal maanden geleden gestopt was en bij een vriend woonde, maar het had uitgemaakt omdat die teveel dronk.
       Voor de rest zijn mijn ervaringen gelijk aan wat in de overige recensies staat: zeer bevallig, knap lichaam, prachtige borsten, fakegeluiden, doch kijkt niet op de klok en ook: wat een praatvaar!
       Als afscheid, 2 zoenen op de mond.

       Wat mij betreft, voor herhaling vatbaar!
       Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 30-01-16, 16:52. Reden: RECFORM

       Commentaar


       • #8
        Re: Gent, Vanderdoncktdoorgang 03a, Zagira (uitstekend)

        Ben er een paar weken terug ook bij geweest.
        Ik ken ondertussen al haar eetgewoontes, en vooral wat ze allemaal lekker vindt.
        Ze blijft maar doorpraten!
        Ik betaalde slechts 30 Euro, was ook maar een kwartiertje binnen, en het mocht duidelijk wel vooruit gaan, maar ja, voor die prijs kan je ook niet verwachten dat je een uur binnen kan blijven.
        Hygiene kan wel beter, je kent dat, je krijgt een stukje keukenpapier waar je het maar moet mee doen. Ze zat toen wel in de eerste bar rechts als je van de vlaanderenstraat komt wat duidelijk wel het "slechtste" kot is denk ik.
        In elk geval voelde ik me absoluut niet bedrogen, ze zal me af en toe nog wel eens terugzien.

        Commentaar


        • #9
         Re: Gent, Vanderdoncktdoorgang 03a, Zagira (uitstekend)

         Zagira is back in town, vrijdag 11 juni zat ze weer voor het raam, in het glazen straatje zelf weer en niet in 1 van die zijsteegjes. Ze durft nogal eens verdwijnen voor een tijdje en ze durft ook nogal van raam veranderen.
         Zagira is half Javaans, kwart antilaans en kwart chinees. Deze unieke mix zorgt voor een unieke mooie vrouw. Zagira is echt 1 van de mooiste vrouwen die in ons land de betaalde liefde bedrijven. Ik begrijp niet goed waarom ze er steeds voor kiest om aan raamprostitutie te doen. Als luxe callgirl zou ze het tiendubbele kunnen verdienen.
         Ik ben al meermaals bij haar geweest, ook nu vrijdag. Ze vraagt de standaardprijs 50 voor pijpen en neuken, beiden met condoom. Ze begint ook niet meteen te zeuren voor meer geld, wat veel meisjes in gent wel doen, vooral de zwartjes. Voor die 50 sta je wel na 20 minuten terug buiten.
         Ik hou wel van het langere en tragere werk, dus ik betaalde haar 150. Net zoals vorige keren mocht ik 2 x klaarkomen, en kreeg ik tussendoor een zalige massage. Ik ben anderhalf uur binnen gebleven.
         Ze tatert maar en tatert maar, met een hollands accent natuurlijk, maar jongens wat een lijf en wat een borsten! Nogmaals ik begrijp echt niet waarom zij niet in de luxeprostitutie zit. Zo'n exotische schoonheid vind je niet elke dag. Ze houdt ervan om op z'n hondjes genomen te worden.

         Commentaar


         • #10
          Re: Gent, Vanderdoncktdoorgang 03a, Zagira (uitstekend)

          Het is niet de Vanderdoncktdoorgang 3a!
          Als je uit de Vlaanderenstraat naar de Vanderdoncktdoorgang gaat, de trapjes op, onmiddellijk rechts, naast Phoung. Ik denk dat het nr 9 is, waar vroeger die dikke bulgaarse (?) zat met haar kauwgom (waar je op 5 minuten binnen en buiten zijt). In elk geval een veel betere kamer dan toen ik haar destijds voor het eerst bezocht.
          Ze werkt wel overdag en is behoorlijk vroeg weg, ik denk dat ze zo tussen 16 en 17 uur er de brui aan geeft.
          Verder ben ik het helemaal eens met MasterMindxxx! Het is een prachtige vrouw.

          Commentaar


          • #11
           Re: Gent, Vanderdoncktdoorgang 09, Zagira (Ned) (uitstekend)

           Ik zit weer eens in mijn neukfase en bezoek al mijn favorietjes. Vannacht Anita in Antwerpen (zie bespreking), en deze voormiddag Zagira, Hollandse, caraïbische engel uit het Gentse glazen straatje, die altijd garant staat voor kwaliteit.
           Wat ik zo aan haar apprecieer is dat ze echt een band smeedt met haar trouwe klanten.
           Ik betaalde slechts 50, maar ben bijna een uur binnen gebleven. Veel gepraat, ze is echt een zeer intelligente en ontwikkelde vrouw, met veel interesse voor kunst en cultuur. Soms wel wat babbelziek.
           Maar de hoofdmoot blijft natuurlijk de goddelijke sex. Een pijpbeurt om u tegen te zeggen (waarbij ze heel zachtjes haar tandjes over mijn eikel schuurde) en daarna kwam ze op mij met haar prachtige fotomodellenlichaam. Zo'n body neuk je niet elke dag. Zachtjes geneukt, en nu voor het eerst ook (op haar initiatief) geil getongzoend. Ze was vandaag echt zo geil als boter, en daar heb ik met volle teugen van genoten.
           Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 30-01-16, 16:52. Reden: RECFORM

           Commentaar


           • #12
            Re: Gent, Vanderdoncktdoorgang 09, Zagira (Ned) (uitstekend)

            Dinsdag middag eens een kijkje gaan nemen in Vanderdoncktdoorgang, Gent.

            Ik zat te wachten bij een verkeerde kot, Nr 12a, denk ik. (kaartje van Gent in dit forum is veel te klein). Toevallig na 10 tal minuten aan de overkant zag Zaïra mij staan. Zeer blij deed ze de deur open en riep luid naar mijn om hier te komen. Ik heb ze al half jaar niet meer gezien.
            Ze ziet er nog steeds Vivica A. Fox als The Copperhead of Vernita Green. Heel sexy gekleed witte minijurk. Bruin getinte body en steleto met veters.
            We staan minstens half uur te kletsen aan de bar. Intussen al pratend kleedde ze zich uit. Daarna in bed nog verder gelachen en gebabbeld. Tussendoor pijpte ze mc en lekker tongzoenen. Daarna wat knuffelen en strelen. We hebben tijdens neuken nog enkele keren gewisseld van standje.

            Zoals gewoonlijk, een zeer aangename gesprek, maar toch zeer lang binnengebleven.
            Laatst gewijzigd door Dr_slump; 02-09-10, 04:54. Reden: verkeerde dag

            Commentaar


            • #13
             Re: Gent, Vanderdoncktdoorgang 09, Zagira (Ned) (uitstekend)

             ben gisteren bij zagira geweest,wat een spraakwaterval is dat .
             de hele tijd maar tateren daar knap ik op af.
             vond de sex ookn maar matig.
             Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 30-01-16, 16:52. Reden: RECFORM

             Commentaar


             • #14
              Re: Gent, Vanderdoncktdoorgang 12, Bar Bodega, Zagira (Ned)(uitstekend)

              Een paar maanden geleden ook bij deze spraakwaterval binnengeweest. Ze heeft eerst een monoloog van 15 minuten gehouden, waarbij ze bijna haar hele leven vertelde, en ondertussen kleedde ze zich langzaam uit. Gelukkig was ik niet gehaast en toen ze uitendelijk volledig naakt was begon ze mij te pijpen (mc). Ik mocht blijven rechtstaan en zij nam zittend plaats op het bed. Het pijpen was goed en ze masseerde terwijl mijn ballen en zei plagerig "nog niet spuiten hé schatje". Vervolgens haar geneukt in missionaris, en opnieuw masseerde ze vakkundig mijn ballen. Omdat het die dag erg warm was waren we beiden snel buiten adem en zijn we overgegaan naar een 69. Terwijl ik haar mocht vingeren en beffen begon ze mij opnieuw te pijpen en dit ging gepaard met heftig handwerk. Na enkele minuten klaargekomen, waarna ik mij mocht opfrissen. Zeker 45 min binnen geweest. De sex was in orde, maar door het vele getater zal ik niet snel terug gaan.
              Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 30-01-16, 16:53. Reden: RECFORM

              Commentaar


              • #15
               Re: Gent, Vanderdoncktdoorgang 12, Bar Bodega, Zagira (Ned)(uitstekend)

               Ik was er ook een tijdje vaste klant maar ben afgehaakt wegens verscheidene redenen. Oa. omdat je al haar praatjes moet afhoren , en vooral omdat je je er niet kunt verfrissen. Ik was langer binnen om te kletsen dan voor de sex. Is goed voor één keer, maar niet voor iedere keer. De sex was goed maar zeer profesioneel.

               Commentaar


               • #16
                Re: Gent, Schepenenvijverstraat 10/4, Zagira (Ned)

                Zagira is een nieuw leven begonnen!
                Topic verhuist binnenkort naar escort en privéontvangst Oost- en West Vlaanderen

                Commentaar


                • #17
                 Re: Gent, priveontvangst, Kelly (v/h Zagira)

                 https://www.redlights.be/prive-ontva...488459875.html
                 hoi ik ben kelly en ik heb er vandaag veel zin in.Ik ben een hele spontane meid met veel humor. Als je langs komt mag je zelf kiezen wat je wilt; plas sex beide kanten, of misschien wel een body to body massage met hete olie, of heb je zin in een pijp beurt tot het einde , of ben je op zoek naar een strenge meesteres, dan zit je goed.Heb je zin bel dan tussen 09.00 en 16.00 vandaag. Opfrissen kan ik heb alles in huis.Aub geen smsjes xxxx tot later!
                 Geslacht:Vrouw
                 Geaardheid:Hetero
                 Nationaliteit:Nederland
                 Leeftijd:31 jaar
                 Lengte:175cm Gewicht:55kg
                 Haarkleur:Rood Kleur ogen:Bruin
                 Intiem kapsel:Geschoren Cupmaat:C Tattoo(s):Ja Piercing(s):Ja Roker:Ja
                 5823 (laatste 4 cijfers gsmnr.)
                 Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 11-10-16, 09:50.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Gent, priveontvangst, Kelly (v/h Zagira)

                  Ben vroeger nog bij deze dame geweest toen ze nog in de rosse buurt in Gent werkte. Was een toppertje! Onlangs na vele jaren opnieuw bezocht. Ze deed haar best om me te bevredigen. Al bij al niet slecht maar zeker niet meer wat het geweest is. Veel verouderd en niet meer zo verzorgd. De sex zelf was goed.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Gent, priveontvangst, Kelly (v/h Zagira)

                   Hallo,
                   Ben er enkele weken geleden geweest nadat ik haar advertentie met bijzonder mooie foto heb gezien.
                   De foto is inderdaad van heel lang geleden : ze is nog steeds slank, mooi figuur voor een vrouw van rond de 40 nu, maar haar borsten hebben veel last van de zwaartekracht : zijn slap doch leuk om aan te komen en in te nijpen.
                   Ze doet wat ze belooft : betaalde 120€ voor een vol uur waarbij PZC en CIM geen probleem was. anaal vingeren liet ze toe, anaal doet ze niet. Sex op zich was niet slecht. Meerdere keren klaarkomen geen probleem.
                   Ze praat enorm veel en heeft een minder verzorgd gebit. Appartement waar ze ontvangt is discreet en proper.
                   Weet wel niet of ik er nog terug ga.
                   Groeten,
                   Eric

                   Commentaar


                   • #20
                    Gent, privéontvangst, Kelly Moore

                    Onlangs bij Kelly geweest. Veelbelovende foto's, maar eenmaal aangekomen bleek het een uitgemergelde versie van de foto's te zijn. Overal sigarettenpeuken en resten van joints, volgens mij was ze ook erg high. Daarnaast viel de verschijning ook tegen, zeker haar borsten waren net lege ballonnen. Misschien spreek ik te kwaad van haar, maar ik had beter verwacht, zoals hygiënischer en voller, zoals op de foto's.
                    Link: https://www.redlights.be/prive-ontva...488459884.html
                    Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 25-09-16, 11:11. Reden: RECFORM

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Gent, priveontvangst, Kelly (v/h Zagira)

                     Is eigenlijk niet om aan te zien. Lichaam heeft zijn beste tijd gehad en ze stinkt héél zwaar naar het zweet. Aan haar gebit moet dringend iets gedaan worden... wordt er misselijk van door er enkel naar te kijken. Voor één keer was ik niet vragende partij om te zoenen... appartement is wanordelijk en vuil... haar tarieven zijn misschien schappelijk, maar dan geef ik toch liever iets meer uit...