Knokke, privéontvangst, Sterretje

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Knokke, privéontvangst, Sterretje

  Zondag 1 Oktober langs geweest in Knokke bij Sterretje na de leuke foto's die ik gevonden had in haar advertenties. Eerst telefonisch afspraak gemaakt en gevraagd of foto 's wel degelijk van haar waren, hetgeen ze positief bevestigde. . Na een rit van iets meer dan een uur aangebeld en mocht direct naar de derde verdioeping komen waar haar appartement te vinden was en werd daar opgewacht door een oudere, maar zeer nette dame waarvan ik dacht dat het haar moeder zou kunnen zijn.
  Bleek dat dit sterretje zelf was. In haar advertentie geeft ze een 41 te zijn, Ik schat dat dit minstens 55 is..
  Omdat ze zo gastvrij en uiterst vriendelijk was ben ik even gebleven om wat bij te komen van de lange rit. Hebben in het salon lekker gekletst en wat gedronken. Dit toch een kwartiertje zonder dat ik had aangegeven dat ik wel zou blijven. Tijdens dit gesprek had ze zich zo symphatiek opgesteld en had ik haar grondig kunnen bekijken en had eigenlijk geen slecht gevoel bij haar gezelschap zodat ik besloten had om een uurtje te blijven.
  Ik dacht dat een potje "granny" wel eens leuk zou kunnen zijn.
  Dit is tot mijn eigen grote verbazing één van de beste privé bezoeken geworden die ik in jaren gehad heb. Ik had haar gevraagd om in het salon te blijven omdat het daar wel knusjes was waarop zij gelijk een leuk filmpje in de videorecorder had gestopt om interessante achtergrondgeluiden te bekomen denk ik. Ik was toen al een half uur binnen en zij was zich in leuke lingerie gaan omkleden. Dit zag er gezien de leeftijd helemaal niet slecht uit.
  Zijn dan samen naar de wastafel gegaan om mij op te frissen. Zijzelf deed dit niet. Was ook niet nodig bleef achteraf. Had zich waarschijnlijk goed verzorgd voor ik aankwam. Enfin, na ongeveer 45 min binnen te zijn hebben we ons in het salon geplaatst en zijn lekker beginnen knuffelen en zoenen hetgeen zeer leuk en aangenaam was. Echt GFE. Ik had op haar foto's gezien dat zij groete borsten had en ongeacht de ouderdom van deze foto's die toch van haar zijn in jongere tijden had ik mijn handen en mond meer dan vol.
  Gezien ik een lifhebber ben van lekker beffen en rimmen zakte ik met een beetje afwachtend gevoel naar de onderkant en vond daar een fris en uitdagend netjes geschren poesje waar ik greteig mijn ding kon doen.
  Ook haar ' sterretje' was fris en netjes gewassen voor de ontvangst van mijn gretige vingers en tong. Dit vond ze blijkbaar heel lekker want het duurde niet lang voor ze kronkelend en lichtjes spuitend klaarkwam.
  Ze vroeg me of ze mijn jongeheer mocht pijpen, waar ik natuurlijk geen probleem mee had. Zij had zich in de sofa gezet en ik was voor haar komen staan zodat mijn jongeheer precies voor haar kwam te hangen.
  Zij heeft mij dan lekker verwend zoals ik nog niet veel heb meegemaakt.
  lekker zacht en diep zonder mijn balzak te vergeten.Op zeker moment had zij mijn billen vast en ik haar hoofd zodat ik met mijn eikel diep in haar keel kon porren. Ondanks het af en toe moeten kokhalzen vond ze dit net zoals ik zeer lekker. Dit was trouwens zonder Condoom. Na een halfuurtje regelmatig van positie gewisseld te zijn waarbij ik haar lekker verwende en zij mij lekker pijpte heb ik haar op haar rug op da sofa gelegd en ben op mijn knieen voor haar komen zitten. Condoompje aangetrokken en haar dan lekker afwisselend in poesje en sterretje verwend. Ik was ondertussen al bijna 1,5 uur binnen en nadat zij reeds 4 keer was klaargekomen, hetgeen iedere keer gepaard ging met een licht spuitend poesje, vond zij het tij dat mijn jongeheer zijn lading mocht geven, hetgeen na haar sterretje met diepe halen te verwennen geen probleem was. Nadien nog wat gezoend en geknuffeld waarna we terug naar de wastafel zijn geweest om alles netjes zuiver te maken.
  Uiteindelijk na bijna 2 uur binnen geweest te zijn terug vertrokken.

  Conclusie: Ondanks haar leeftijd een onverwacht leuke en hete ontmoeting gehad met deze toch zo vriendelijke babe. Ik kan alleen maar dromen van hoe het zou geweest zijn indien ze de leeftijd zou gehad hebben zoals aangegeven en zoals de foto's laten blijken.
  Al bij al een zeer aangename ervaring. Maar of ik ooit nog terug zal rijden ?  STERRETJE 6980
  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 11-02-18, 16:25. Reden: RECFORM w

 • #2
  Re: Knokke, Priveontvangst , Sterretje (goed)

  Na al de heisa op provla verleden week donderdag nog eens mijn wandelschoenen aangetrokken en naar Knokke getrokken bij Sterretje. In mijn achterhoofd wou ik een vergelijking maken met Rita uit he waasland.
  Beide dames liegen wel een beetje over hun leeftijd. Bij Sterretje is er helemaal geen tijdsdruk, het verbaal gedeelte vind ik echt iets te lang, en zou gepaard mogen gaan met wat spielerei. Het koetswerk heeft wel zijn beste tijd gehad, maar Sterretje heeft wel een verbazend mooi stel benen. De sex is goed en hevig en lichtjes dominant van haar kant uit. Je mag veel, neuken is uiteraard met condoom en ze komt ook licht spuitend klaar, is heel wat anders constant ondergezeikt worden.
  Kortom deze DVP neemt tijd haar tijd voor haar klanten, zowaar in deze tijd een verademing. De sex is uitstekend en de rest moet je er maar bij nemen. Iemand van ongeveer 50 vertoont niet meer die perfekte Body. De meeste van haar klanten, waaronder deze jongen ook niet.
  Kortom lijk In de carrefour, ik keerde tevreden terug. Terwijl ik dit bij Rita uit het waasland veel minder had. Als het babbeluurtje vooraf wat speelser was zou ik zeggen uiistekend. Goede sex voor een goede prijs

  Commentaar


  • #3
   sterretje knokke

   zeker geen aanrader.Ze lijkt helemaal niet op de fotos van haar site.
   Zeker 60 jaar.En de sex een echte nachtmerrie ipv van genieten deed ze alles
   wat pijn deed kan niet pijpen trekt veel te hard aan de ballen duwt steeds maar weer haar dikke borsten in mijn gezicht.Heeht niks sexy :dikke buik,lelijk gezicht.Nooit meer ,zeker niet
   Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 05-11-16, 22:32. Reden: RECFORM geen ratings

   Commentaar


   • #4
    Sterretje (Knokke)

    Gisteren na enkele advertenties gezien te hebben op afspraakjes.com niet aan de verleiding kunnen weerstaan om een afspraak te regelen bij sterretje...
    De fotos op deze site deden het beste vermoeden, maar niets was minder waar...
    Blijkt dat de foto's op de website niet haar eigen foto's zijn...
    IRL ontmoette ik een vrouw die bulkt van de make-up, 30kg meer weegt dan op de foto's, een achterste heeft dat eens zo breed is als op de foto's, en een slappe E-cup...
    Bovendien stonk deze dame naar de drank en kon amper op haar hoge hakken staan wegens te dronken.....
    125 euro armer en een ontgoocheling rijker!!!!!
    Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 05-11-16, 22:37. Reden: RECFORM

    Commentaar


    • #5
     Sterretje - Knokke

     Op basis van de verschillende beoordelingen op allerlei forums toch vorige week bij haar op bezoek geweest.
     Je weet vooraf: ze is geen prille veertiger, je leest ook duidelijk dat de foto's al dan niet fake zijn, maar in ieder geval verouderd. Je weet, zoals sommigen schreven, dat een "oma" de deur opendoet... wel met deze wetenschap in het achterhoofd ben ik toch gegaan. Het is begrijpelijk dat een jonge dertiger of... wel een groener blaadje lust. Trouwens je hoort duidelijk aan haar stem dat ze geen 4 x 10 meer is.
     Ik kan alleen maar zeggen dat het een heerlijk en zalig vertoeven was bij deze dame. Is de heetste dvp die ik ooit meemaakte. Bijna alles kan en mag en dit doet ze met volle overgave.
     Weet in alles en nog wat van geen ophouden. Tijd speelt geen rol. Al met al een van beste ervaringen ooit. Mijn leeftijd zal hierbij ook wel een rol spelen...

     Commentaar


     • #6
      Re: Knokke, Privéontvangst , Sterretje (voldoende)

      Ik lees hier alleen, maar voor één keer wil ik dat avontuur met Sterretje ook wel eens kwijt. Is al een 2 jaar geleden. Op een goede donderdag namiddag afgesproken en met de moto naar Knokke (handig om te parkeren...). Het adres is gemakkelijk te vinden als je van de N49 komt. Inderdaad, ik schat ze (toen) een goede 55. Eerst in de living bij een glas Cola dat steeds werd bijgevuld een goed gesprek gehad, het ging over mijn uitdovende relatie, over rare mensen, computervirussen, mijn werk, over haar vroeger werk, en zelfs over politiek. Absoluut een sympthiek gesprek, en Sterretje houdt er een goede mening op na. Waarna ze zelf zei, je komt nog voor iets anders ook. Ik vroeg of ik anaal kon, dat had ik nog nooit gedaan. Geen probleem, maar dat was dan wel 150 ipv 100. We gingen naar de slaapkamer, waar ze me eerst onderaan waste aan de lavabo. Ze zette een Duits pornofilmpje op, en ging zich zelf elders opfrissen. Dat duurde nogal lang, zeker een kwartier, terwijl ik daar in mijn blootje op het bed lag te wachten - met die flauwe Duitse film. Ze kwam terug in zwarte lingerie. Direct beginnen tongen, en ik heb haar gemasseerd en verder uitgekleed, beginnen vingeren, borsten zuigen. Ze begon zich wat dominant op te stellen en gaf me opdrachtjes, borsten zuigen, tongen, kutje likken, nu langs achter, dan weer ik onderaan, 69, zowat alle standjes de revue gepasseerd. Het lawaai dat ze maakte was wel wat overdreven. Maar we zijn zo zeker een anderhalf uur bezig geweest, we waren er alle twee behoorlijk bezweet van. Dan was het tijd voor de finale, ik mocht op zijn hondjes beurtelings in kutje en kontje neuken, en ben dan lekker in het kontje klaargekomen. Daarna heeft ze me nog een keer aan de lavabo helemaal gewassen. Terug in de living hebben we nog wat nagepraat, ik kreeg zelfs nog wat te drinken, en dan heb ik ook afgerekend. Ik ben bijna 3u binnen geweest. Je mag zeggen wat je wil, ze is inderdaad niet de hippe veertiger waar ze zich in de advertenties voor uitgeeft, maar dit was zeker niet de slechtste date die ik meemaakte.
      Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 05-11-16, 22:37. Reden: RECFORM v

      Commentaar


      • #7
       Re: Knokke, Privéontvangst , Sterretje (goed)

       Ze is dan wel geen 40 meer, maar hou nog steeds van een goede vrijpartij.
       Ik kan mezelf aansluiten bij de reactie van herbalessences.
       Als je haar tepels en haar klitje goed bewerkt dan ga ze helemaal uit haar dak en weet van geen ophouden meer. Toch was het wel een leuke ervaring.Net die duitse porno film is wel aan vernieuwing toe.

       Commentaar


       • #8
        Re: Knokke, Privéontvangst , Sterretje (goed)

        Recentelijk opnieuw langs geweest bij deze rijpere ( met veel eerbied) dame. Op een bepaald ogenblik vraag je je niet meer af hoe oud ze is, als de "prestaties" maar goed en leuk zijn. En dat zijn ze. Zeer zeker.
        Kan alleen maar duidelijk stellen, en dit zonder in overdrijven te vervallen, dat je bijna nergens (bij jongeren) zal vinden en krijgen, wat zij te bieden heeft en wat je van haar krijgt. Hou er niet van om in details te treden... voor mij persoonlijk: she has it!
        Goed ja, smaken en... verschillen.Wat mij betreft: ik ga zeker terug.
        Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 05-11-16, 22:36. Reden: RECFORM v

        Commentaar


        • #9
         Re: Knokke, Privéontvangst , Sterretje (goed)

         Vandaag langs geweest.
         Eerst telefonisch bevestigd en ze viel een beetje uit de lucht maar wel direct rechtgezet. Mooi op tijd aangekomen en binnengegaan. Kamer verlucht met wierrook.
         Plaats genomen in de zetel en een gezellige babbel gedaan. Na ong. 3/4 naar de kamer gegaan , effe wassen en dan effe wachten, ging zich omkleden. Er is een filmpje opgestoken maar in de spanning van hetgeen moet komen niet echt interessant. Was wel niet meer dat Duitsfilmpje vermeld in de ander verslagen. Terug binnengekomen, uitgebreide massage en dan over tot de daad. Is van haar woord en anaal was geen probleem.
         Algemeen: ze is effectief geen 44 en heeft een lichte likeurgeur, maar hoe zou je zelf zijn als je dit alle dagen moet doen. Is vermoedelijk druk want de GSM bleef maar bellen. Bon geeft je wel een goed gevoel en doet haar best om je te plezieren, of zij er ook zoveel plezier aan beleeft is misschien iets anders maar is wel op en top professioneel. Dus effe door het 'granny' gevoel bijten en je komt niet bedrogen uit, behalve de foto's dan, want die zijn zoals reeds eerder gemeld zo fake als maar kan.
         Eindresultaat: voor een eerste ervaring met dvp zeer goed
         Nog effe vermelden. Discreet gelegen is net iets anders dan de effectieve locatie, maar zeker geen probleem
         Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 05-11-16, 22:36. Reden: RECFORM

         Commentaar


         • #10
          Re: Knokke, Privéontvangst , Sterretje (goed)

          Ik ben onlangs ook bij deze dame langs geweest. Wie goed kijkt ziet de ouderdomsvlekken op haar handen ; ik schat haar eerder tussen de 50 en 60. De foto's op Afspraakjes zijn ofwel fake ofwel flink gedateerd , want het interieur van het appartement is totaal verschillend van de achtergrond op haar foto's.Een leuke babbel is er zeker en op de klok wordt echt niet gekeken. Op seksueel vlak doet ze wat je ervan verwacht maar ook niks extra. Ze is heel professioneel en beleeft zelf blijkbaar weinig pret aan het gebeuren. Zeker geen afknapper maar ook geen echte aanrader . een echte beste koop is ze zeker niet.

          Commentaar


          • #11
           Re: Knokke, Privéontvangst , Sterretje (goed)

           Vorige week nog eens naar deze dame geweest , maar nu voor een zachte BDSM sessie. Na het gebruikelijke drankje en sigaretje , werd ik gewassen door haar.Toen verliet ze de slaapkamer om zich om te kleden en bleef tamelijk lang weg. Het BDSM materiaal bevindt zich in een kleine opbergbox en ze haalde er het benodigde materiaal uit. Tijdens de sessie rook ik dat ze gedronken had ... tot overmaat van ramp verloor ze haar evenwicht en viel op haar achterwerk. Dit was de meest komische sessie ooit ... maar over het echte Meestereswerk kan ik kort zijn : zeer voorspelbaar en weinig BDSM gehalte. Na een uurtje vond ze dat het voldoende was geweest. Toen ik terug buiten kwam wist ik het zeker : deze dame drinkt behoorlijk en kent weinig van BDSM. Na twee slechte ervaringen weet ik het zeker : deze oude en dronken dame kan me niet meer plezieren.
           Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 05-11-16, 22:35. Reden: RECFORM geen ratings

           Commentaar


           • #12
            Re: Knokke, Privéontvangst , Sterretje (goed)

            Enkele dagen geleden ook eens naar sterretje geweest.
            Na de recessies gelezen te hebben wist ik wat mij te wachten stond, maar het was er nooit van gekomen om naar toe te gaan.
            Aangezien ik op rijpere vrouwen val,maar eens een afspraakje gemaakt.
            Ze ontvangt in een net appartement.
            In het schemerlicht ziet ze er sexy uit,maar in het volle daglicht,kun je duidelijk zien dat haar gloriejaren al voorbij zijn.
            125 euro voor ruim 1 uur en 40 minuten,dus geen klokkenkijker.
            Een goede massage gehad en pijpen was ook lekker,maar daar houdt het ook mee op.
            Had moeite om echt een harde te krijgen bij haar.
            Als je van een rijp vrouwtje houd moet je echt bij haar zijn 60+.
            Mij ziet ze niet meer terug er zijn betere voor minder euro`s te vinden.

            Kanibaal.

            Commentaar


            • #13
             Re: Knokke, Privéontvangst , Sterretje (goed)

             Vroeger ook eens bij haar langsgeweest maar haar foto's zijn helemaal niet diegene die je op internet kunt vinden. In realiteit valt het serieus tegen, had andere verwachtingen.
             Ik val ook op rijpere vrouwen maar dit was echt een tegenvaller ...

             Commentaar


             • #14
              Re: Knokke, Privéontvangst , Sterretje(slecht/matig)

              ondanks negatieve reactie enige tijd geleden langs geweest. De dame is absoluut niet degene die op foto's te zien is in haar advertentie. In werkelijkheid lelijk en oud
              Omdat ik van ver moest komen toch maar gebleven, bij binnenkomst laat ze je lang wachten en gaat steeds naar de keuken en zegt ik kom zo. Vervolgens naar slaapkamer waar ik ook enige tijd heb moeten wachten ze had een porno film opgezet uit het jaar nul.
              Het pijpen was oke en lekker in haar bek gespoten en daarna nog eens lekker anaal genomen , het was voor mij eenmalig maar nooit meer...
              Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 05-11-16, 22:35. Reden: RECFORM

              Commentaar


              • #15
               Re: Knokke, Prive ontvangst , Sterretje(goed)

               [QUOTE=Peter Starbuck;1437001]Nog steeds actief op 05 9 2011 : http://www.afspraakjes.com/STERRETJE...1336B065B28%7D
               dat zijn foto's die indruk maken
               Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 05-11-16, 22:48.

               Commentaar


               • #16
                Re: Knokke, Privéontvangst , Sterretje

                bijlange niet hetgene in de adv. beloofd wordt ; was bij mij dronken , je kan wel gemakkelijk wisselen tussen neuken in kontje , neuken in kutje enz . is zeker al 60 jaar , valse foto's op internet . ik ga nooit meer terug
                Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 26-09-16, 09:59. Reden: RECFORM

                Commentaar


                • #17
                 Re: Knokke, Privéontvangst, Sterretje

                 Ben hier ooit een paar keren geweest. De eerste twee keren waren wel een aparte ervaring. Eerst een uur praten. Ze zat toen nog op een andere locatie in knokke (een huis ipv haar appartement). Naar boven en terwijl zij zich omkleedde mocht ik al op bed gaan liggen. Lekker tongzoenen en heel enthousiast. Werd snel heel nat. Ze is inderdaad een pak ouder maar ik vond dat wel geil om een oudere doos te nemen.

                 De eerste keer had ik ze zo geil gekregen dat ze vroeg om hem er zelfs zonder condoom in te stoppen. Dat heeft ze de keren nadien nooit meer aangeboden voor alle duidelijkheid en ik heb dit ook niet gedaan toen. Ik ben toen op haar borsten gekomen.

                 De laatste keer, ondertussen ook al meer dan twee jaar geleden was het een pak minder. Wie kickt op een G.I.L.F. kan hier naartoe. 200 Euro is inderdaad teveel. Voor een snelle wip met een jonge zestiger met grote (afhang)borsten met heel lekkere tepels en voor een betere prijs is dit nog steeds ok.

                 Het lijkt me iemand die je ook gewoon op café kan versieren...Denk dat ze een wat nympho is.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Knokke, Privéontvangst, Sterretje

                  Ondertussen een maandje geleden dat ik deze dame een bezoekje bracht.

                  De afspraak maken ging vlotje en ze is ook beleefd aan de telefoon, daar aangekomen ontving ze me hartelijk met een zoen op de mond. Na een praatje en een drankje (bijna half uur, dus eigenlijk wat lang om goed te zijn) richting de slaapkamer gegaan waar ze een porno filmpje opzet en dan zich pas gaat opfrissen nog eens gedurende 10 minuutjes kwam ze in een mooi setje de kamer in en zonder zich van iets te ontdoen liet ze me even genieten van het uitzicht terwijl ze langzaam het bed kwam opgekropen zoals een tijger, ze is inderdaad niet de jongste meer en haar foto's zijn al van "enkele" jaren geleden maar ze kon me ondanks haar leeftijd wel bekoren, ze is verzorgd en geduldig.....dat ze niet gehaast was had ik ondertussen al door .
                  Het tongzoenen kan er door, pijpen kan ze best goed maar een echte deepthroat kan je het niet noemen.
                  Ik zette haar op haar knieën om zo haar lekker te vingeren en met haar klitje te spelen terwijl ik haar kontgaatje met men tong bewerkte.....hier genoot ze best wel van had ik de indruk. Na een tijdje haar met men vingers geneukt te hebben in haar kutje en haar kontje (ze geniet er van in beide gaatjes wat ik best geil vind).
                  Na nog even kort neuken met condoom in haar sappige spleet en haar strak kontje vroeg ik haar of ze me wou klaarpijpen terwijl ze men kontje bewerkte met een niet al te grote buttplug (zeer proper, mooi condoompje rond de plug en even men gaatje voorzien van glijmiddel met een rubberen handschoentje).....een 10 à 15 minuutjes later lekker klaargekomen in haar mondje.

                  Kort samen gevat: geen slechte ervaring (zeker als anaal je ding is) maar ik miste wel wat passie eerlijk gezegd (eerder wat aan de professionele kant maar zeker geen bandwerk )
                  O ja, en zorg dat je tijd hebt
                  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 26-09-16, 09:59. Reden: RECFORM

                  Commentaar

                  Aan het werk...
                  X