Oostkamp, privéontvangst, Marisol

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Oostkamp, privéontvangst, Marisol

  Bizar maar over deze dame hier nog niets gevonden, ook niet onder naam Isabel/Bia waar ze onder werkte toen ze aktief was in BE/NL grensgebied (Lommel). Woonde een tiental jaar in Nederland, sedert enkele jaren ook werkzaam in Belgie. En spreekt een aardig woordje NL met een zeer schattig grappig accent. Waar te beginnen. Minpunt accomodatie. De residentiele wijk is OK, het pand heel wat minder. Een bouwvallig jaren 70 "moderne" villa en bij binnenkomst zit je op een halve bouwwerf, chaos dus. Maar wanneer de dame je ontvangt verandert alles en vergeet je alles: stralende glimlach, gehuld in doorschijnend wit niemandalletje en gedrappeerd met braz vlag. Moest niet al te lang twijfelen, ging dadelijk voor het volledige pakket. Fotos zijn trouwens zeer representatief, ziet er in het echt nog mooier uit:. https://www.redlights.be/prive-ontva...ker-maria.html

  Alles wat afgesproken was werd met de glimlach en passie gedaan: heerlijk orale verwennerij (houdt van beffen en manueel clitoraal stimuleren), klassiekers zoals cowgirl, missio, doggy, lepeltjes etc passeerden de revue. Daarna anaal afgewekt in legio standjes. TOP. Vergezeld van een biertje nog heerlijk nagekeuveld en gelachen, allemaal naturel en easy going, net alsof je met een vriendin die je al lang kent converseert.

  Besluit: voor mij een blijver en wil haar zeker nog terugzien. 23/4 vertrekt ze echter naar familie en vrienden in Natal, Braz. En dit zeker voor 2 maanden. In de zomer komt ze terug, waar ergens in Belgie of Z-Nederland is voor haar ook onbekend. Ik hou wel haar whatsapp coord zorgvuldig bij, pretty sure about that, oh yeah ! ???
  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 24-04-19, 15:56. Reden: RECFORM link out bug formulier
Aan het werk...
X