Gent, privéontvangst, Katje

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Gent, privéontvangst, Katje

  Katje is een nieuwe dame in DVPland, ze deed voorheen wat webcamwerk maar dat blijkt erg weinig verdienste op te leveren en naar ze vertelt is dat op den duur nogal saai ook ..

  Ze heeft een advertentie sinds nog maar heel kort: http://www.schatjes.net/katje

  Toen ik die 4 fotootjes zag, was ik meteen verkocht, bovendien trof ik nog recensies over haar aan van een ander betrouwbaar wandelaar, dus was de beslissing snel gemaakt.

  Ik heb haar 2 uren meegemaakt, en dit aan de bijzonder interessante prijs van 150 EUR, waar de kamer dan nog wel bij kwam. Ze spreekt eigenlijk bijna uitsluitend af in p'tit ami in Gent, maar mits een kleine verplaatsingsvergoeding wil ze wel een stukje rijden, dat is allemaal bespreekbaar met haar.

  Het gekke is, in mijn eerste email kontakt met haar was ze initieel kortaf, maar ik stelde wat open vragen aan haar, en zie, daar bloeide een spontane dame open, telefoontje gedaan - ze komt heel vriendelijk en voorkomend over. Deze dame is volgens mij in staat om met veel mensen een klik te maken, dat heeft ook te maken met haar hoofdberoep waar dit zonder meer verwacht wordt. Ze heeft ook meteen door of ze je kan vertrouwen, had ik de indruk ...

  Over naar de fysieke details dan . Katje heeft in haar advertentie een leeftijd vermeld waar ze volgens mij gerust 5 jaar af mag doen, vandaar mijn aangepaste aanduiding in het rec. formulier. Ze heeft een mooie lengte van 1,66 m en is slank met perfect natuurlijk ogende en aanvoelende B-cup borsten, waarmee het heerlijk spelen is. Enkel in haar linkertepel is ze gevoelig, rechts kan je dus wat meer tekeer gaan ... Ze heeft halflang donkerblond sluik haar, allemaal heel natuurlijk. Haar hygiene is perfect, ze is elegant-vrouwelijk gekleed met een kleine frivole toets in de vorm van de botjes die ze aanhad. Lingerie van Marlies Dekkers, met veel bandjes, mooi en aangenaam om uit te doen... Haar huid is overal zacht, lichtjes gebruind, en helemaal gaaf. Geen tattos, geen piercings, intiem geschoren met een smal 'brazil' streepje haar, nergens littekens, wat een heerlijk lichaam.

  De service die ze verleent is dan ook nog eens werkelijk prima, ze past zich aan op wat je graag wil doen, ze laat zich meeglijden op hoe je het graag hebt. Prima tongzoenen (ik vermoed dat ze niet rookt), knuffelen, beffen aan een heerlijk mooi poesje met uitgesproken kleine schaamlippen, ze wordt in fasen nat, ze helpt ook even mee en dan komt ze wel klaar. Meerdere standjes, ze heeft een meer dan behoorlijk uithoudingsvermogen (lange plateaufase voor mij - Mmmmm), ik mocht ook haar kontgaatje beroeren, heerlijk vingeren... Deze dame is echt een ontdekking. Op geen enkel moment ondervond ik enige verveeldheid, ik neem dus aan dat ze heel graag sexst, ook faket ze niet, alleen af en toe wat kleine pleziergeluidjes... Een speciale vermelding voor haar pijptechniek, ze doet dit op een tedere manier met bijzonder veel afwisseling (en ook wat harder en zachter en met handtechniek) en ze heeft ook het techniekje beet wat ik ooit 1 keer bij Adora mocht ondervinden, waarbij je een intense kronkeling in je ganse kleine wapentje begint te voelen (is wel niet lang uit te houden). Naar het einde toe vroeg ik haar mij klaar te pijpen en dat werd prompt ingewilligd. Nadien nog lekker nagepraat en verfrist, leuke babbel, deze dame staat met beide benen in het leven, weet wat ze wil, ze is een aanpakker.

  Omwille van haar natuurlijkheid, gewilligheid, spontaneiteit, serviceniveau, en haar democratische prijs is deze dame wat mij betreft een topper. Herhalingsgevaar : buiten categorie KATJE 2902
  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 03-07-18, 14:59. Reden: RECFORM w
  - Vanwege Hot Ron -
  ___________________________________
  No you can't help it...
  if you have been tempted...
  by fruit hanging ripe on the tree...

 • #2
  Re: Gent, Privéontvangst , Katje (uitstekend)

  Al het goede wat hot-ron in vorige recensie neerpende kan ik alleen maar bevestigen. Het is dan ook moeilijk om niet in superlatieven te hervallen. Knappe verschijning, zonder tatoeages, die zonder hautain te zijn zich probleemloos aan ieder milieu kan aanpassen, spontaan, zeer hoog GFE-gehalte, dit is echt een toppertje. Een klassedame niet alleen door haar lichamelijke kwaliteiten maar ook en vooral door haar attitude. Tedere sex en Katje geniet stilletje mee. Daar in vorige recentie reeds alles vermeld staat zou ik toch maar in herhaling vallen.
  beoordeling : absolute topklasse

  Commentaar


  • #3
   Re: Gent, Privéontvangst , Katje (uitstekend)

   Misschien nog een late toevoeging...
   Maak eerstdaags een nieuwe afspraak. Zal dan ook niet nalaten jullie te berichten omtrent een eventuele "evolutie". Dit kan alleen maar crescendo gaan.
   Heb voor het -op-verlof-gaan een afspraak gemaakt met Katje. Een vrij late reactie dus...
   Mooie, frisse, correcte en gedistingeerde dame. Zeer stipte en duidelijke afspraak.Teder, fragiel en fijn. Eén van de betere, zoniet de beste date ooit. Heeft werkelijk alles "in huis". Het ligt niet in mijn bedoeling om in detail te gaan mbt het sexbeleven en het intieme. Dit behoort tot de persoonlijke sfeer. Alleen wens ik te onderstrepen dat alles kan en mag wat je terugvindt op "schatjes-net".
   Nooit eerder zo genoten, ontspannen, ongehaast; kortom het-voor mij toch- ultieme.
   Eén van de betere? Ja, voor mij de beste.
   Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 02-10-10, 22:27. Reden: tekst bij de bijhorende recensie gevoegd !

   Commentaar


   • #4
    Re: Gent, Privéontvangst , Katje (uitstekend)

    katje is inderdaad een hete, ben 4 keer klaargekomen in 2 uur.
    heb alle gaatjes mogen proeven en is in om bij de man ook de verboden gaatjes te verkennen.
    een pracht van een vrouw en democratisch, aja ik ben een arbeider.
    houd van seks en is een echte pijipgodin,
    een minpuntje is een 15 tal minuten te laat gekomen, veronschuldigd, zal dit achteraf nog eens goedmaken.

    Commentaar


    • #5
     Re: Gent, Privéontvangst , Katje (uitstekend)

     ik heb deze dame in mei twee keer ontmoet en kan de andere recensies bijtreden. Het is zeker geen fotomodel, maar kan er gerust mee door als het meisje in de straat. De ene tepel is zo goed als ongevoelig, dat haar borstjes bijgewerkt zijn stoort me niet. Ik vond echter dat haar kutlipjes niet zo minimaal uitgevallen zijn als H_R beweert, ze vind het namelijk zelf ook. Het wasje vooraf werd overgeslagen, maar ze rook fris.De eerste keer mocht ik zowel haar kutje als haar kontgaatje nemen, weliswaar met hetzelfde condoom wat me verwonderde van iemand met een medische achtergrond. De tweede keer stond ze zo heet dat, had ik het gewild, er geen cd aan te pas zou komen , ze drong er net niet op aan maar stelde het wel voor en ik denk dat ze het zeker toegelaten had mocht ik er ook mee ingestemd hebben. Toen heb ik beslist om dit meisje niet meer te boeken, want ik vermoed dat niet iedere wandelaar het hoofd koel kan houden in dergelijke situatie.
     Laatst gewijzigd door Low Profile; 02-09-08, 10:53. Reden: SOA verhalen zijn in recensietopics niet toegstaan

     Commentaar


     • #6
      Re: Gent, Privéontvangst , Katje (uitstekend)

      Verleden donderdag 21 augustus ’08 om 13u00 had ik mijn tweede afspraakje geregeld met Katje, niet in Ptitamie maar in hotel Adoma. Ik had daar een suite gereserveerd. Over de eerste ontmoeting heb ik toen geen recensie geschreven doordat het toen wat tegen gevallen was, niet door Katje maar door mij omdat ik geen goed gevoel had door de omgeving ( kamer, hotel ). Onderweg naar Gent was het nog vrij rustig op de E40, daardoor besloten een koffie te gaan drinken in de Saturnus. En een babbeltje te slaan met Nathalie, doe ik meestal als ik in de omgeving ben en wat tijd heb. Ik was er als enige klant. Het was zo iets van 12u15. Ze zij mij dat ik nog wat te vroeg was voor de meisjes, die komen maar rond 14u. Heb haar toen gevraagd hoeveel meisjes er nog dagelijks komen opdagen, ze zij, een achttal verschillende maar het varieert tussen de twee en de vijf per dag. Ondertussen was het al 12u35 en mijn route naar Gent verder gezet. Aangekomen in hotel Adoma rond 12u50 en mijn auto geparkeerd op de parking, en Katje kwam ook al de parking op gereden. Elkaar omhelst en binnen gestapt, de kamer afgerekend en iets besteld om te drinken. In de lift vertelde ze mij dat het de eerste keer was dat ze met iemand een afspraak had in dit hotel. Eens in de kamer aangekomen schrok ze zich dat de kamer zo mooi, net en groot was, en als ze de badkamer zag schrok ze nog meer van de grote en de netheid. Ik denk dat er geen kamers zijn met jacuzzi, de gewone kamers met ligbad en de suites met hydromassage ligbad ( best één à twee dagen op voorhand reserveren ). Ze vertrouwde mij toe dat ze dit hotel toch meer klasse en discretie heeft als Ptitamie waar je nog zelf op zoek moet gaan naar een kamer en dan de kans loopt van de ene of andere bekende tegen het lijf te lopen, en dan niet gesproken over de kamers zelf, donker, geen ramen, slecht verlucht en ook niet aantrekkelijk. Ondertussen had de uitbaatster van het hotel de drank komen brengen, maar we hadden ook niet stil gezeten, elkaar al staan opvrijen, had al gemerkt dat ze sliploos was en haar kut al behoorlijk nat was en zij behoorlijk heet stond. Dan zijn we maar aan het grote werk begonnen, elkaar van ons kleren ontdaan. Ze had een rok aan met een pullover met v hals en knoppen vooraan, panty’s met een open kruis een beetje zoals jarretels en botten en een stijlvol BH van Marlies Dekkers. Ondertussen elkaar opgeilen en betasten, ik al haar kut aan het bewerken en vingeren en aan haar tepels zuigen, zij aan mijn lul trekken en mijn teelballen kneden en ondertussen ook TZ en mijn tepels likken een zuigen, ze had al gemerkt dat ik intiem geschoren was en dit vond ze fijn. Dan is ze voor mij op haar knieën komen zitten en is mijn teelballen beginnen likken en afwisselend diep pijpen en mijn eikel bewerken met haar tong. Na een tijdje heb ik haar doen stoppen, ik voelde mijn zaad al opborrelen, heb haar toen op het bureau gezet met haar benen uit elkaar , haar kut was al zeiknat en haar klitje was al goed opgezwollen en gevoelig geworden. Haar beginnen beffen en ondertussen vingeren met twee vingers, ook haar sterretjes niet vergeten natuurlijk, dit vond ze ook lekker aan haar reactie te zien. Dan op het bed haar verder gebeft in al de mogelijke standjes, TZ, vingeren, tepels bewerken, rimmen, anaal vingeren. Op zeker moment trilde haar benen en was haar klitje en haar tepels over gevoelig. Zo zijn we zeker een uurtje bezig geweest, we hadden er beide dorst van gekregen en eens gaan drinken. Katje stond zo heet dat ik de kans niet kreeg terug naar het bed te keren. Ze zat al gehurkt voor mij, begon flink aan mijn lul te zuigen en te likken en zij dat ze mij wou proeven. Ik wou haar eerst neuken, maar omdat ze er op aandrong om mij te pijpen heb ik haar maar laten verder doen. Ze stond er op dat ik in haar mondje spoot, het geen ik dan ook deed. Deels in haar mond in haar gezicht en haar borsten. Daarna ging ze naar de badkamer en spuwde mijn goedje in het toilet en spoelde haar mond en kuiste de rest van mijn zaad van haar aangezicht en haar lekker lijf. Ik lag al terug op het bed, toen ze terug keerde uit de badkamer was ze nog altijd niet bekoeld begon mij terug te verwenen, TZ, pijpen, enz…, dan 69, ik onder zei boven dan zei onder ik boven. Terug en goede befbeurt gegeven, ze was nog steeds super gevoelig. Als ik haar klitje bewerkte schokte haar ganse lichaam. Dan heeft ze mijn lul terug paraat gepijpt en heb haar voorgesteld haar te neuken waar ze mee toestemde. Ze is een condoom gaan halen in haar handtas en hem vakkundig aangebracht met haar mond, dan zij op mij, dan op zijn hondjes en af en toe mijn duim in haar sterretje, maar ik had last om nog eens klaar te komen, dit had ze gemerkt en stelde mij voor mij verder te pijpen. Ze ontdeed mij van het condoom en pijpte mij verder tot ik klaarkwam over haar gezicht en borsten, en dan likte ze mijn eikel proper. We waren ondertussen het uur wat uit het oog verloren het was al 15u10. Ons gaan aankleden en verfrissen ondertussen elkaar wat plagen en wat kletsen. Ze vertelde mij dat ze met verlof was en die week nog met verlof vertrok met de wagen naar Frankrijk voor een dag op tien. Ik vertelde haar ook dat ik nog moest afrekenen met haar. Ik had de indruk dat ze dit een beetje vergeten was. We hadden ons afspraak al meer dan een maand vastgelegd, voor ze haar prijs aanpaste, omdat onze vrije uren niet overeen kwamen, daarvoor had ik haar in een e-mail voorgesteld haar 175 EUR te geven in plaats van 200 EUR waar ze positief op reageerde en dit verstond. En wat haar borsten betreft, ze zijn effectief bijgewerkt, als je goed kijkt ziet men onder elke tepelhof een zeer fijn litteken. Je moet echt goed kijken, het valt echter niet op. Blijkbaar echt specialisten werk. Al bij al heb ik toch een goede een geile ervaring aan Katje over gehouden. Katje ge ziet mij zeker terug, je bent een super heet konijntje en je mag er zeker wezen. Ge zet een chique madame ( zu zegge ze da in ’t Brussels ) op alle gebied, slim, mooi, stijlvol, je bent toch ook gewoon “ WOooooooooOOW !!!!!!! “ . Dan de kamer verlaten, in de lift nog eens TZ en nog eens aan haar kut gevoeld ( was nog steeds sliploos ), ze was nog lekker nat en vertrouwde mij toe dat haar klitje nog super gevoelig was. Op de parking afscheid genomen, ze was zeer enthousiast over onze afspraak en van het hotel. Ik ben dan maar terug naar Brussel gereden met een voldaan gevoel, met Katje in mijn achterhoofd.

      P.S. Spijtig dat ze geen triootjes doet VVM, anders zou ik ze wel eens samen met Koko boeken. Maar ja ik kan het haar altijd eens voorstellen, of als ze dit leest misschien, je weet nooit of ze niet van gedacht veranderd, of open staat voor een nieuwe ervaring.

      LucskeBrussels.
      Je moet de buurvrouw smeden als ze heet is.

      Commentaar


      • #7
       Heb een aantal weken terug voor het eerst met Katje afgesproken in Ptitamie te Gent.
       Had eigenlijk met Koko willen afspreken maar die was niet beschikbaar op de gewenste datum.
       Heb gelukkig geen spijt gehad van feit dat ik met haar heb afgesproken. Ze doet niet onder voor Koko. Het wordt moeilijk kiezen de volgende keer.
       Al met al een van de betere ervaringen met een dame van plezier.
       Herhalingskans is erg groot..
       Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 03-07-18, 15:10. Reden: RECFORM

       Commentaar


       • #8
        Re: Gent, Privéontvangst , Katje (uitstekend)

        Afgelopen week had ook ik het genoegen met Katje te mogen afspreken.
        Onnodig hier in herhalingen te vallen danwel de intiemiteiten van ons samenzijn te willen delen. Ik mag concluderen dat een date met Katje een héél groot genoegen is. Zij heeft een extreem hoog GFE gehalte. Zij voegt zich naadloos naar je verlangens en wensen en doet dat op een uiterst natuurlijke wijze, alsof je al geregeld met elkaar gevreeen hebt.
        Bovendien Katje is een elegante, charmante, intelligente en bescheiden dame, die zich richt op het genoegen van haar (tijdelijke) partner, maar daarin ook een volledige bevrediging kan bereiken
        Katje is absoluut een klassedame. Heb heerlijk van en met Katje genoten en zal dat zeker herhalen, zij is inderdaad ook een van mijn betere ervaringen.

        Commentaar


        • #9
         Afgelopen week had ik een nieuwe afspraak met katje.
         In tegenstelling tot de vorige keer had ik nu afgestemd wat we beide lekker vinden. Gelukkig kon zij zich geheel in mijn verlangens vinden. Maar tevens zo belangrijk haar voorkeuren spreken mij zeer aan..
         Dus weer afgesproken voor een date van 2uur bij P'titamie in Gent.
         Wij hebben ons 2 uur heerlijk uitgeleefd. Bewaar de details, immers een intense fysieke beleving laat zich moeilijk door een ander voelen. Ga daar dus niet aan beginnen.
         Het belangrijkste was dat Katje alles wat we hadden afgesproken deed en beleefde. Het was werkelijk de hemel op aarde en Katje weet niet van ophouden. We hebben 2 uur lang ultieme GFE sex beleefd en, ik wist het al wel, Katje is absoluut verslavend.
         Heb al vele dames mogen ervaren, maar Katje is werkelijk de beste die ik heb meegemaakt. Kan geen enkel (piepklein) minpuntje bedenken.
         Katje is absolute top!!
         Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 03-07-18, 15:10. Reden: RECFORM

         Commentaar


         • #10
          Re: Gent, Privéontvangst , Katje (uitstekend)

          Idd zeer hoog GFE-gehalte!

          Afgelopen maandag had ik voor de 1ste keer een afspraak met katje.

          Mooie verschijning, had duidelijk voor vertrek moeite gedaan; fris/verzorgd, lekker geurtje, zomers jurkje, sexy slipje, geen BH ...

          Katje is geen typisch fotomodel en geen 18-jarig jong ding, maar waw ze ziet er goed uit; blond-bruin haar op schouderlengte, blauwe ogen, niet graatmager zodat je al haar ribben kunt tellen maar ook niet mollig, geen tattoo's of lelijke littekens, gezonde egaal bruine teint, lekker mooi kutje en B-cup waaraan idd miniem gewerkt is. Niet echt vergroot maar "bijgewerkt" zodat ze terug zijn zoals ze jong was.

          Het enige minpuntje van heel de date was (omdat we afgesproken hadden op een locatie waar ze nog nooit geweest was) dat ze iets later verscheen dan afgesproken.

          Eenmaal binnen, na kort afspraak bevestigd (2u voor 150EUR), meteen beginnen TZ (lekker) Ondertussen elkaars kleren uitgedaan en op bed gerold. Wil niet teveel in details treden maar had 2u lang zalige GFE sex (TZ, knuffel, strelen, pijpen, beffen, vingeren, neuken, ...) Een speciale vermelding echter voor haar pijptechniek, gewoon zalig hoe ze een man oraal kan verwennen.

          En natuurlijk moeten wij mannen ons zelf niets wijsmaken, of ze nu faken of niet, we kunnen het verschil toch niet zeggen, maar ze komt wel heel overtuigend over; lekkere zachte pleziergeluidjes.


          Het is onbeschrijfelijk welk goed gevoel deze dame je kan geven en ik ga zeker nog proberen om af te spreken.

          Commentaar


          • #11
           Date met Koko en Katje te Gent
           Vandaag afgesproken met Koko te Gent wat elke keer een belevenis is mmmmm!!!
           Maar omdat de goesting er goed in zat heb ik Koko gevraagd of ze nog iemand kon aanbevelen voor een trio. Koko gaf aan dat Katje er wel voor in was maar ze had haar telefoonnummer niet. Ik toevallig wel en Koko belde haar op met het verzoek haar terug te bellen en ja hoor binnen tien minuten had ze terug gebeld en gaf aan dat ze beschikbaar was.
           Terwijl Koko en ik bezig waren kwam Katje binnen en voegde zich bij ons op het grote bed. De rest laat ik aan jullie fantasie over.
           Ik kan alleen zeggen dat ik van beide dames heb genoten en dat het een buitengewone ervaring was om zo met z'n drieen bezig te zijn.
           Koko had nog een andere afspraak en ik heb me met Katje nog lekker een uurtje vermaakt met een grandioze afsluiting.
           Just One Of Those Days!
           Hei Konei Ra
           Once Were Warriors.
           Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 03-07-18, 15:11. Reden: RECFORM

           Commentaar


           • #12
            Heb Katje ontvangen als escortdame :.Ze is een gedistengeerde dame en ze houdt van sex, herhalingsgevaar is zeer groot, prijs / tijd / kwaliteit is prima. Zal haar zeker nog dikwijls ontvangen, wist niet dat zoiets nog bestond!
            Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 03-07-18, 15:11. Reden: RECFORM

            Commentaar


            • #13
             Re: Gent, Privéontvangst , Katje (uitstekend)

             Gisteren om 11u afgesproken met Katje in Hotel Trianon te Gent. Ik was te vroeg dus besloot ik al een kamer te nemen en sms'te de kamern° naar Katje. Even later werd er zachtjes op de deur geklopt en verscheen een zeer mooie elegante vrouw. Alles verliep rustig, zoals ik het graag heb. Ik kan enkel de vorige rec. beamen en enkel toevoegen dat Katje een mooie vrouw is, zowel innerlijk als uiterlijk, waarbij sex nog zaliger/aangenamer wordt. 100 %GFE met klasse.Katje is puur naturel, licht blond met een tikkeltje ros, mooi gave witte huid met fijne schattige lichte sproetjes. Katje ziet mij zeker terug, maar dat weet. Ps Katje ziet er 33 j uit, maar is er 39.
             Respect

             Commentaar


             • #14
              Re: Gent, Privéontvangst , Katje (uitstekend)

              Het is al enkele maanden geleden dat ik nog met haar afgesproken heb, maar omdat ik pas recent een account op dit forum heb aangemaakt en ik aangespoord werd door een moderator om recensies te schrijven over mijn voorbije ervaringen (dit had ik in een e-mail meegedeeld), pen ik met veel plezier een korte reactie over Katje neer.

              Ik weet niet of Katje moet worden gecatalogeerd onder 'privé-ontvangst'. Bij mijn weten doet ze enkel escort en dan vooral regio Gent. De prijs is bekend, de plaatsen waar ze het liefst/meest afspreekt, eveneens. Haar kwaliteiten werden reeds uitvoerig beschreven.

              Ik herinner me vooral dat ze openhartig was (wel niet wat betreft haar relatie, maar dat is logisch) en dat ze veel interesse toont voor de andere partij. Ze deed enorm haar best om me te plezieren. Ook volgens mij rookt ze niet en ik denk dat ik weet waarom (maar ga dat hier niet neerpennen). Als je dan toch als mierenneuker 2 kleine minpuntjes zoekt, dan zou ik het hebben over het feit dat ze 'slechts' een B-cup heeft (als je een liefhebber bent van meer) en dat ze wat veel lipstick aangebracht had (wat niet altijd even aangenaam is).
              Maar aangezien we geen mieren neuken zou ik zeggen: knap lichaam, frisse adem, lekker zoenen, geweldig pijpen en zo veel meer.

              Check it out, guys!

              Commentaar


              • #15
               Re: Gent, Privéontvangst , Katje (uitstekend)

               Het is mij een paar weken geleden gelukt een TRIO met Katje & Koko te regelen in een grote kamer met Jacuzzi in Ptitamie. Katje en Koko kennen elkaar nu al een tijdje en zijn net twee krolse vriendinnen die je niet hoeft te temmen. We hebben er een lekker feestje van gemaakt met een fles cava en veel sex als hoofdingredient. Details ga ik hier niet neerpennen, maar veel is mogelijk en ze kunnen zeer goed op elkaar inspelen. Ik had wel eerder ( zie rec's) met deze prachtdames solo afgesproken alvorens een uitgebreide trio feest met hen te plannen. Koko & Katje jullie zijn lieve, lekkere, zalige en mooie dames en we gaan dit binnenkort zeker opnieuw doen, maar dat wisten jullie al, hihihi....kusjes. ps: kosten zijn excl. kamer en cava..
               Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 03-07-18, 15:11. Reden: RECFORM
               Respect

               Commentaar


               • #16
                Wilde een nieuwe afspraak regelen met Koko, maar die is pas op 1 augustus terug uit vakantie.
                Dan maar op zoek naar een andere dame waarmee ik geen teleurstelling zou oplopen. En aangezien Katje ook overal hoog aangeschreven staat, haar eens opgebeld. Dinsdagavond was nog mogelijk.
                Afgesproken in Ptitamie.
                Aangekomen het venster opengezet, maar ook buiten was het drukkend warm. Weinig verfrissing dus. Het beloofde een hete en zweterige sessie te worden.
                Ik had reeds een paar foto's van haar gezien, maar in het echt ziet ze er heel fris en monter uit. Mooi figuurtje, leuke borstjes zoals ik het graag heb.
                Bij het tongzoenen miste ik enige overtuiging. OK, ik ga hier nu vergelijken met Koko, maar zij doet het feller.

                Ook toen we op het bed terechtkwamen, was het pijpen iets aan de zachte kan. Ik heb haar daar ook op gewezen en toen deed ze het wat heftiger.
                Klaarkomen in de mond was niet mogelijk. Da's nou net mijn favoriete orgasme. Maar ze heeft toch lang genoeg gepijpt tot ik haar verwittigde en als een olieboring in de Golf van Mexico klaarkwam.

                Even opgefrist en daarna haar lekker geproefd. Ze heeft een lekker kutje, en ik was van plan om mosselen te eten later op de avond, dus ik had een lekker voorgerecht.
                Oh ja, nog niet verteld dat ik ondertussen fel aan het zweten was en dat de dehydratie waarschijnlijk begon zijn invloed te hebben. Heb verschillende keren de handdoek er moeten bijhalen om me wat droog te deppen. Het was verschrikkelijk warm en drukkend.
                Dan heeft ze mij opnieuw gepijpt en daarna condoom erover en zij bovenop mij. Ze bewoog wel hevig, maar er was wat weinig op en neer.
                Dan voorgesteld om verder te doen in doggy, en na een tijdje wilde ze veranderen. Jammer, want ik vond het net leuk op die manier.

                Nog even verdergegaan in missio, maar dan wilde ze nog wat extra glijmiddel aanbrengen, en toen was alle gevoel weg.

                Daarna nog in 69 maar het was zoooo warm dat ik lag te baden in het zweet en ondanks alle lovenswaardige pogingen, moest ik toegeven dat een tweede hoogtepunt niet voor deze avond zou zijn.
                Positief was dat ze zeker niet op de klok keek. Ze ziet er beeldig uit, is oorspronkelijk uit dezelfde streek als ik , en is een heel lieve dame.
                Jammer genoeg checkte ze heel regelmatig het condoom, om te zien of het niet gescheurd was (op een manier te begrijpen), kon ik niet klaarkomen in de mond (terwijl ik dat wel in een van de andere recensies dacht gelezen te hebben), en was het veel te warm in de kamer.

                Al bij al toch een heel goede ervaring. Misschien nog beter op een minder warme dag..
                Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 03-07-18, 15:12. Reden: RECFORM

                Commentaar


                • #17
                 Re: Gent, Privé ontvangst , Katje (uitstekend)

                 Nog steeds actief als item : http://www.schatjes.net/katje
                 Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 29-07-11, 10:38.
                 Sheriff op Hookers ! Girls First Only.Online vanaf: 05-05-2005 om 13:17:01 *JACKASS FIRST CLASS*

                 Commentaar


                 • #18
                  Link naar gegevens December !

                  Nog steeds actief op > http://www.schatjes.net/katje
                  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 03-07-18, 15:14.
                  Sheriff op Hookers ! Girls First Only.Online vanaf: 05-05-2005 om 13:17:01 *JACKASS FIRST CLASS*

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Gent, Privéontvangst , Katje(uitstekend).

                   Ik heb katje bezocht. Eerst een handmassage zoals nooit voorheen. Dan ging ze mij berijden, ze genoot er van. Ze had een hete dag en wilde klaarkomen en aldus ging ze als een wilde tekeer. Toen dat gebeurd was dacht ze dat ik ook was gekomen. Toen heb ik haar gereden en we hebben beiden genoten. Daarna heeft ze me nog lekker liggen afzuigen tot ik bijna klaar kwam dan is ze op mij gaan zitten en heeft ze me lekker afgewerkt het begon allemaal rustig en traag maar eindigde in vuurwerk

                   Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 03-07-18, 15:06. Reden: RECFORM

                   Commentaar


                   • #20
                    Ongeveer een jaar geleden nog eens afgesproken met haar. Ze vertelde mij dat ze haar prijs had aangepast. Dat het niet meer € 150 was voor 2uur maar € 200 voor twee uur.. Blijkbaar heeft ze haar prijs terug aangepast naar € 150 voor twee uur volgens de recensie van Jefke96 .

                    Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 03-07-18, 15:13. Reden: RECFORM
                    Je moet de buurvrouw smeden als ze heet is.

                    Commentaar


                    • #21

                     Deze dame is echt de perfectie. Nat, gewillig en lijkend op een onschuldige bambi (maar dat is ze niet...) Ze kan je bewerken tot je aan het plafond hangt..Echte GFT.
                     Enig minpunt: de soms moeilijke uren dat ze beschikbaar is (naargelang haar werk).