Boom Antwerpen, privéontvangst, Leentje Anouk Leentje Kaat Kaatje

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Boom Antwerpen, privéontvangst, Leentje Anouk Leentje Kaat Kaatje

  Mortsel, Privéontvangst , Anouk.

  Haha ! Een primeur lijkt het hier wel ! Goed…Anouk doet privé ontvangsten te Mortsel. Voorheen noemde ze zichzelf Kaat/Kaatje en deed ze aan privé ontvangsten in de omgeving van Gent en alsook te Deinze.
  Ze is in Mortsel neergestreken voor bepaalde persoonlijke en wel te begrijpen privé aangelegenheden.

  Wat mij echter wil verwonderen is dat er over haar geen enkele rec.form. reeds geschreven werd hier…alhoewel ze al een hele tijd (+/-10 jaar) mee zou draaien in het vak en beslist ook voldoende adv. Maakt op de afspraakjes etc…Nu enfin…tot hier en niet verder.

  Ohw ja…heren die alleen maar lezen en niets wensen te schrijven dienen zich verder te onthouden om langs IM BOX bijkomende vragen te stellen aan mij…wegens tijdsgebrek aan mijn kant. Met respect overigens voor jullie mening en houding daarover natuurlijk.Lees maar mee en steel met jullie ogen en ga maar voorover als het zover is natuurlijk. Ook weer tot zover hier.

  Eerst een telefonische afspraak gemaakt met Anouk/Kaatje…gewone duidelijk info ontvangen, maar dan een beetje terughoudend geworden, ze klonk niet echt enthousiast (waarom weet ik niet). Dan toch maar doorgebeten en de afspraak gemaakt dus…
  Aangekomen en gebeld…met de lift naar boven…leuk en nieuw flatgebouw…niks aanmerkingen tot zover….aangekomen op de gang boven. De deur ging open en Oei oei oei…dat was eerst even wat schrikken aangezien ik Kaatje/Anouk wel wat anders had voorgesteld…op de foto’s leek ze beslist een stuk jonger en slanker te zijn…En dat zijn nu net de dingen die men hoe dan ook kan meemaken als wandelaar...nu als ik eerlijk mag zijn kon ik Anouk dus nog wel herkennen op de foto’s die ze op afspraakjes tentoon wil stellen…alleen was ze daar stukken slanker op.
  Toch…sprak Anouk me vriendelijk aan in de gang en excuseerde zich onmiddellijk aangaande haar foto’s en haar uiterlijk…dat op enkele jaartjes plots verandering kende…wegens bepaalde omstandigheden…en zelf heb ik begrip indien men zich spontaan weet te excuseren natuurlijk…zelf ben ik op 30 jaar tijd nog geen haar veranderd ondertussen..maar goed iedereen en elke situatie is anders.Wie weet ben ik zo geschrokken en heeft ze mijn gezicht gezien,dat ze spontaan haar uitleg deed aan me…kan ook zijn.In elk geval kan ik haar eerlijkheid wel appreciëren .
  Ik mocht eerst betalen…kreeg een drankje en mocht het me gemakkelijk maken op het bed ondertussen…Daar kreeg ik eerst een soort massage voorspel dat weinig in handen had…wat licht gevrijf…stelde niet veel voor…maar mogelijk diende het om het ijs te breken tussen ons..terwijl nog een praatje kunnen maken met haar.

  Na 5 min. mocht ik me omdraaien en ging ze me wat vooraan masseren…zelfde eigenlijk, te lichte massage…maar met een paar leuke erotische accenten. Voorzichtig en regelmatig pakte ze naar mijn lul…die voorlopig nog slap was…maar door er toch mee te spelen in combinatie met de aanrakingen op mijn verdere lichaam kwam er toch wel wat leven in echter..was een beetje verbaast eigenlijk…aangezien ik niet echt kickte op het lichaam van Anouk…waarvoor sommige mogelijk zeker wel voor vallen natuurlijk

  Anouk vroeg of het pijpen met of zonder © mocht of moest gebeuren…en aangezien ik neuken toch niet zo zag zitten die dag…mocht ze een keer me zonder © behandelen.
  Zeer zachtjes aan begon ze te pijpen…en ik dacht shit ! Ik heb het altijd liever harder (persoonlijk natuurlijk).Maar ik liet ze begaan en ze gaf niet op…na een minuut of twee begreep ik echter dat men ook kan genieten van een zachte pijpbeurt en dat het niet altijd snel moet zijn…na 5 minuten lag ik te janken als een jonge hond om klaar te komen…maar Anouk liet zich niet afleiden en pijpte rustig en diep door (met de ogen constant gesloten), zonder me verder een blik te gunnen dus…
  Ik kreunde het uit van genot…en bizar genoeg kon ik het lang volhouden ook…Anouk pijpte onversaagd verder ondertussen…ze zat in een bijna ongrijpbare houding van me weg…en toen ik kronkelde begreep ze dat het menens werd…ze vroeg of ik wilde gaan neuken of dat ik iets anders wenste te doen…Oke, pijp maar verder vroeg ik ze (ze was super goed bezig)om daarna het af te maken met de hand…ze vroeg me dat ik aub niet in haar mond of op haar gezicht wilde klaarkomen…daar hield ze niet zo van ergens..jammer want daar keek ik ineens wel naar uit…maar respect daarvoor natuurlijk.
  Geweldig klaargekomen…nog even bekomen…een wasje gemaakt…vertrokken…op de klok gekeken en precies een half uur verstreken…net de tijd die ik haar boekte…raar want het leek alsof ik daar bijna een uur binnen had geweest…of wel was mijn klok blijven hangen of anders had ik ergens vastgezeten tussen tijd en ruimte…waarschijnlijk was het dat wel geweest.

  Alhoewel Anouk niet echt mij type bleek te zijn en ik absoluut GEEN GFE feeling kon krijgen, de massage overbodig leek,ze geen seksbom was werd ik dusdanig toch wel lekker verwend door haar…misschien is het waar en hebben sommige dames toch andere kwaliteiten als het uiterlijke voor hen niet mee zit…ik ga nog terug want ik wil zo nog eens klaarkomen !
  Merci Anouk.
  Nog even de site mee bij tussen schuiven...voor de luierikken onder ons zoek ze zelf op in www.afspraakjes.com/ of http://www.afspraakjes.com/index.asp...chString=anouk

  LEENTJE 5212
  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 10-02-18, 17:15. Reden: RECFORM w
  Als we niet wandelen,zitten wij natuurlijk weer hier en leidt ons dan niet in bekoring,stap stap,struikel,Ralf was here !

 • #2
  Re: Mortsel, Privéontvangst , Anouk (uitstekend)

  Leuke rustige gezette dame die je ontvangt op een mooi verzorgde kamer na telefonisch contact. Ze begon met een korte massage voor- en achterkant en ging daarna verder met lekker pijpen. Ze liet vingeren en beffen toe en vertelde erbij hoe ze het lekker vond. Na wat lekker sabbelen aan haar heerlijke echte tieten en een tongzoen afgewerkt met haar vanboven. Voor herhaling vatbaar.
  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 28-10-16, 22:21. Reden: RECFORM

  Commentaar


  • #3
   Re: Mortsel, Privéontvangst , Anouk (uitstekend)

   Ben overlaatst bij haar langs geweest,en inderdaad eventjes wel schrikken op de foto zag het er veel beter uit.
   Slank is ze helemaal niet meer maar tja we worden allemaal wat ouder he
   Het pijpen was goed,maar het neuken zag ik minder zitten.
   Eerste en laatste keer toch,mssn voor andere beter maar toch niet voor mij.
   Voor GFE moet je er helemaal niet zijn in ieder geval,
   en beetjes terughoudend.

   Commentaar


   • #4
    Re: Mortsel, Privéontvangst , Anouk(uitstekend)

    Ook eens een afspraak gemaakt met Anouk.
    Zeer vriendelijke ontvangst, maar inderdaad het uiterlijk is niet wat de foto's je laten vermoeden.
    Na het afrekenen een drankje gekregen, met de excuses dat het van "den Aldi" kwam.
    Anouk vroeg of ik een massage wou, hiervoor bedankt omdat dit ik al eens een mindere ervaring had met zo'n massage van een niet pro masseuse, had de dagen nadien echt last van mijn onderrug
    Pijpen is inderdaad haar specialiteit en ze doet dit op een subtiele zachte wijze, maar al bij al en goede ervaring.
    Afgewerkt met neuken en Anouk kwam boven op mij zitten.
    Anouk is zeer vriendelijk maar het GFE gevoel ontbreekt.
    Als bij geen slechte ervaring, De prijs vind ik persoonlijk iets te hoog voor het gebodene, mocht gerust 10 of 20 Euro goedkoper en dan zou het "waar voor je geld" zijn.
    Hierbij de link van een recente advertentie : http://www.afspraakjes.com/Anouk_Lie...-732803EF464C}
    Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 28-10-16, 22:28. Reden: RECFORM

    Commentaar


    • #5
     Re: Mortsel, Privéontvangst , Anouk(uitstekend)

     Ik ben een tweetal maanden geleden eens bij Anouk geweest. Bij het aanbellen aan haar appartement gebeurde wat je als wandelaar niet graag meemaakt; ze vroeg door de parlafoon of ik niet een half uurtje later kon terugkomen, want ze was nog met iemand bezig. Een slecht begin. Maar haar stem klonk aangenaam en ik was wel nieuwsgierig. Toen ik een half uur later terug aanbelde, liet ze me binnenkomen en met de lift naar boven gaan. Haar apartement is het enige op die etage, dus geen genante ontmoetingen mogelijk. Ze stond me trouwens op te wachten.
     Ze is inderdaad iets aan de mollige kant, maar dat valt nogal mee en dat is trouwens voor mij toch geen enkel probleem.
     Het vrijen dan; Ze pijpt inderdaad goed, alhoewel dat niet mijn grote kick is. Maar toen liet ze zich op mijn paal zakken, en omhelsde mij met haar armen. Ik voelde haar grote borsten over mijn lijf wrijven en zich tegen mij aandrukken. En dan gaf ze mij een natte tongzoen die er niet naast was. En daar kreeg ik onverwacht een intens goed gevoel van; dat is vrijen zoals met een vriendinnetje in het begin van een relatie. Wat je een GFE-gevoel noemt. En daar was ik toch wel even van onder de indruk moet ik zeggen. Ook toen we veranderden van positie, in missio, deed ze weer zo iets; ze legde haar benen rond mijn bekken en drukte zich stevig aan, om de stoten goed te voelen. En tongzoenen zonder gêne. Hmm.
     Toen het uurtje bijna rond was, vroeg ze me of ik het lekker zou vinden als ze mij tot slot zou aftrekken over haar borsten. Reken maar dat ik dat wilde ! Gelukkig grenzen de buren niet aan de slaapkamer; briesend spoot ik mijn zaad over haar. Mmm, het kleeft wat, dat is een teken van goede kwaliteit, zei ze daarop.
     We hebben samen een ontspannen uurtje gehad. Ze is misschien geroutineerd, maar ze heeft iets, vind ik. Mij is ze meegevallen.

     Commentaar


     • #6
      Re: Mortsel, Privéontvangst , Anouk(uitstekend)

      Een paar maanden geleden ben ik ook tot bij Anouk geraakt.
      Het betreft een vriendelijke dame die toch veel molliger is dan op de foto's lijkt.
      Binnengekomen en meteen afgerekend.
      Ze tongzoent lekker , ik heb haar gebeft waar ze aanwijzingen gaf hoe ze het graag had en ze kwam heerlijk klaar , dat liet ze duidelijk merken.
      Toen heeft ze mij verder gepijpt , ze deed dat heel langzaam zonder veel variatie en op de duur dacht ik zelf dat ze in slaap gevallen was.
      Uiteindelijk toch kunnen klaarkomen op haar borsten.
      Neuken hebben we overgeslagen.
      Het blijft bij een éénmalig bezoek , al zag ik wel dat ze een vriendin heeft nu dus misschien dat we daar nog eens een ritje op gaan maken

      Commentaar


      • #7
       Re: Mortsel, Privé ontvangst , Anouk(uitstekend)

       Vandaag langs geweest bij deze dame, wou eigenlijk gisteren maar toen was al te laat om af te spreken. Was heel vriendelijk aan telefoon en legde alles uit.
       Binnengegaan, gebeld en vriendelijk ontvangen door haar. Inderdaad, het uiterlijk is niet helemaal wat je verwacht van de fotos, maar ben zelf ook wat struizer dan normaal gebouwd en vond het niet erg.
       Kamertje binnengegaan, waar ze vriendelijk vroeg of ze het nog eens moest uitleggen wat er kon, ik zei ja en ze heeft me alles uitgelegd en als ik vragen had mocht ik ze stellen. Ze bood me iets te drinken aan en dan mocht ik met uitkleden terwijl zij dat ging halen.
       Ze kleedde zich uit en vroeg of ik massage wou, aangezien ik uurtje had betaald, heb ik massage genomen. Ze heeft lekker zachte handen en de massage was goed en gevarieerd.
       Massage gedaan en ze nam men paal in haar lekker warme mondje en zei ook dat ik haar mocht vingeren. Pijpen is echt heerlijk, ze gaat er helemaal voor, ze verwent je paal en ballen zalig met haar tong en mond. Lekker lang tijdje laten pijpen, dan stelde ze voor dat ik haar kutje onder handen nam. Ze gaf aan wat ze graag had en wat niet. Lekker lang gelikt en achteraf zei ze dat ik goede tong had. Dan zij even terug op men flinke jongen om hem terug goed hard te zuigen.
       Dan haar gevraagd om te neuken, zij kwam bovenop me met die lekkere tieten en harde tepels die smeekten om gelikt en gezogen te worden,zalig gewoon.Na tijdje veranderd naar missionaris en dat heerlijke kutje lekker geneukt.
       Op het laatste heeft ze me verwend met haar handjes aan men ballen en paal tot ik alles volspoot.
       Nog rustig babbeltje gedaan en vertrokken met een lieve kus.
       Deze dame is zeer vriendelijk en stelt je wel op je gemak door op aangename manier tips te geven en is ook niet gehaast tijdens de date, neemt haar tijd voor jou, had 1uurtje genomen en was toch rond de 70 minuten binnen.
       Wel beetje duur, maar ga haar toch meer bezoeken want was al bij al goede en aangename ervaring.
       Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 28-10-16, 22:27. Reden: RECFORM

       Commentaar


       • #8
        Re: Mortsel, Privéontvangst , Anouk(uitstekend)

        Het is al enkele maanden geleden dat ik deze dame bezocht. Maar het was een bezoekje dat ik zeker zal onthouden.
        Na het afrekenen was ze even weg ( waarschijnlijk het geld wegsteken) . Ik mocht me uitkleden en in de badkamer gaan opfrissen. Daarvoor moest ik ff door de gang. Dus ik op de gang en plots kwam er door de voordeur een man naar binnen. Daar stond ik mooi , net niet helemaal in mijn blootje. Mijn zin was eigenlijk al over en wou liever vertrekken maar toch gebleven. Ze heeft zich hiervoor wel geexcuseerd.
        Pijpen kan ze idd zachtjes en rustig aan. Goed maar voor mij mag het toch net iets meer zijn. Massage was gewoon goed. En het neuken ook meer dan behoorlijk. Toch zal ik niet meer bij haar terug gaan.
        Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 28-10-16, 22:27. Reden: RECFORM

        Commentaar


        • #9
         Re: Mortsel, Privéontvangst , Anouk / Leentje(uitstekend)

         Enige tijd geleden eindelijk ook hier eens aanbeland, ze stond al een tijd op mijn verlanglijstje maar het was er nog nooit van gekomen.
         Telefonisch contact gezocht en dat klonk al heel vriendelijk.
         Daar aangekomen wachtte mij een vriendelijke ontvangst, echter ik miste toch een erotische uitstraling.
         Ze staat hier beschreven als gezet, maar ik had het liever wat molliger gehad, voor mij is ze normaal gebouwd.
         Na de betaling en het wasje aan de slag gegaan op het bed en eerst genoten van een pijpbeurt.
         Na enige tijd haar poes beginnen verwennen en ook haar borsten niet vergeten, maar telkens kreeg ik te horen; niet te hard, niet aan zuigen enz.
         Ze heeft wel een mooie grote poes, met uitstekende lippen die uitnodigt om te beffen.
         Nu ben ik volgens mij eerder teder dan te bruut, dus dit werkte niet echt opwindend.
         Maar goed , haar het initiatief laten nemen is ook geen goed idee, want dan wordt het een pijp-sessie van een half uur met haar ogen stijf dicht.
         Haar dan maar amazone gezet om vooral "niet te wild te keer" te kunnen gaan.
         Na de daad weer een wasje en een redelijk koel afscheid.
         Een herhaling gaat er dus niet van komen, ondanks dat ze wel vriendelijk is en haar best doet.
         Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 28-10-16, 22:27. Reden: RECFORM

         Commentaar


         • #10
          Re: Rotterdam (omg.), Privéontvangst, Anouk (v/h Leentje)

          @SoT: belofte maakt schuld! Dank voor het verplaatsen van het topic.

          Al wat langer waren de advertenties van Anouk me opgevallen.
          Ze schetst een mooie wijze waarop een ontmoeting zou kunnen uitpakken.
          Sinds kort ontvangt ze ten zuiden van Rotterdam (ca. 10 minuten vanaf de A15) en ik ben eens wezen kennis maken.
          Mijn eerste gedachte toen ze me binnenliet was: dit is niet mijn type. Een dame waar je op straat je hoofd niet voor omdraait om haar na te kijken. Ze is klein en dan lijkt het al snel nog dikker. Ik heb het idee dat de in de advertentie genoemde leeftijd aardig naar beneden is afgerond.
          Nadat ik had betaald kon ik me in de douche wat opfrissen. Anouk haalde wat te drinken en friste zich ook op. Ik lag op bed op haar te wachten.
          Na wat strelingen vroeg ze me wat ik zoal lekker vond. Ik hou heel erg van orale sex antwoordde ik. Maar jij ook, dat zie ik wel in je verhaaltjes voegde ik er aan toe. Anouk antwoordde dat ze me eens lekker ging pijpen. Zonder dat ik er om hoefde te vragen of haar in beweging moest zetten kroop ze gelijk al in 69 over me heen. In het begin had ik het juiste plekje nog niet te pakken (ze heeft vrij grote schaamlippen), maar na een kleine hint begon Anouk er ook volop van te genieten. Na enige tijd ging ze half rechtop zitten en bracht mijn hand naar haar borst en tepel. Het was duideijk wat ze bedoelde.
          Nadat Anouk was klaargekomen ging ze over m'n been liggen en ging weer verder met pijpen. Af en toe onderbrak ze dat voor een tongzoen. Heel subtiel de eikel, de stam en de ballen likkend en ook de hand gebruikend bracht ze me heel langzaam, stapje voor stapje naar een verrukkelijk orgasme.
          Zo zie je maar weer: iets is niet altijd wat het lijkt. Als ik me door haar verschijning (ik val nu eenmaal meer op 1m80 en maatje 36) had laten afschrikken had ik niet een van de beste pijpbeurten ooit meegemaakt!
          Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 28-10-16, 22:26. Reden: RECFORM
          Spreken is zilver, recenseren goud!

          Commentaar


          • #11
           Re: Rotterdam (omg.), Privéontvangst, Anouk (v/h Leentje)

           Ze is terug in België . Namelijk Antwerpen centrum . ze huurt daar een kamer . Voor mij was het een grote tegenvaller .
           Je mag niet veel bij haar en ze pakt alleen uit met het pijpen (vond ik ook niet zo geweldig ) .
           Herhalingsgevaar geen . Ze zit trouwens met haar katten op de kamer ?? Adverteerd op afspraakjes onder leentje
           Geen herhalings gevaar voor mij
           Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 28-10-16, 22:25. Reden: RECFORM

           Commentaar


           • #12
            Antwerpen, escort, Leentje

            Hallo wandelaars
            Heb vorige week een zeer fijne date gehad met een lekkere Antwerpse milf . Wat kan die lekker pijpen sjonge sjonge zo fijn
            voor mij was het de beste pijpbeurt van mijn leven .leentje is stevig niet dik en heeft een paar joekels van borsten man man .
            ZE praat precies genoeg seks is het belangrijkste ,ga het zelf maar ontdekken je zult er geen spijt van hebben je kan ze vinden bij red lights escort antwerpen heb geen link sorry veel fun bij hete leentje .
            Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 28-10-16, 22:24. Reden: RECFORM + HOOFDLETTERS !

            Commentaar


            • #13
             Re: Antwerpen, Privéontvangst, Leentje/ Anouk (v/h Leentje,Kaat,Kaatje)

             Een tijdje geleden heb ik afgesproken met deze dame, die zich nu HEET LEENTJE noemt. De advertentie is hier te vinden https://www.redlights.be/prive-ontva...uele-meid.html. Leentje levert een prima service. Om praktische redenen hadden we op straat afgesproken en zijn we nadien naar de plaats van ontvangst gegaan & als je haar zo ziet, zou je echt niet zeggen dat ze privé ontvangt.

             Leentje heeft grote natuurlijke borsten en zette die wapens ook in tijdens de strijd !

             Kortom, het was een heel toffe date met al het nodige erop er eraan (veel zoenen, likken, pijpen en beffen). Ongeveer halverwege een eerste keer klaargekomen (Amazone) en tegen het einde van het uurtje heeft Leentje me nog eens naar een hoogtepunt gepijpt. Leentje doet er alles aan om het jou naar je zin te maken.
             Toen ik haar date, ontving ze nog in Antwerpen; maar nu is ze helaas verhuisd naar Boom, wat het voor mij moeilijker maakt om een afspraak te maken. Toch zeker een aanrader!!
             Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 02-08-16, 13:39. Reden: RECFORM

             Commentaar


             • #14
              Re: Antwerpen, Privéontvangst, Leentje/ Anouk (v/h Leentje,Kaat,Kaatje)

              Gisteren een heerlijke date gehad met Leentje.
              Leentje is een alledaagse woman-next-door. Ze ontving mij in normal kledij, wat haar trouwens heel goed stond.
              Boven gingen de kleren snel uit en konden we elkaar gaan verwennen.
              Ze kust lekker met veel tong, wat we ook uitvoerig zijn blijven doen.
              Ze laat zich graag beffen en gaf tussendoor ook paar tips over wat zij graag had. ze is lekker gekomen tijdens het beffen/vingeren.
              Daarna de rollen omgedraaid, zodat zij mij oraal kon verwennen. Heerlijk was dat. Pijpen, trekken, likken, het kwam allemaal aan bod. Dit ging door tot ik het niet meer uithield en mijn lading over mijn buik spuit (helaas niet in haar mondje of over haar).
              Vervolgens alles proper gemaakt en wat gepraat. Toen keek ze op haar horloge en zij dat er nog 5min over waren. Was een domper want ik wou haar ook nog neuken. We zijn elkaar nog wat blijven strelen, waarna er toch nog een condoompje over ging en ik haar nog lekker missio heb mogen verwennen.
              Half uurtje werd dus (beetje) overgeschreden, maar daar heeft ze niks van gezegd.
              Als afsluiter nog een wasje in de propere badkamer om dan voldaan naar huis te vertrekken.
              Herhalingsgevaar: zeer groot.
              http://www.kinky.be/sex-afspraken/vr...e/default.aspx
              Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 28-10-16, 22:23. Reden: RECFORM

              Commentaar


              • #15
               Re: Antwerpen, Privéontvangst, Leentje/ Anouk (v/h Leentje,Kaat,Kaatje)

               Heb me ook eens laten gaan en niet direct naar de mooiste plaatjes gekeken want meestal kom je dan bedrogen uit, Hot Leentje noemt ze zichzelf en kan niet anders zeggen dan dat het een geslaagde ervaring was.

               Leentje is een dame die er zelf ook nog de pret in heeft en dat maakt het juist iets beter.
               alles wat hierboven is beschreven heb ik dan ook van genoten.
               Tongzoenen beffen en de pijp sessie mocht er ook zijn, het is een dame die zeker niet tijdsgebonden werkt want we hebben de tijd overschreden zonder erg in te hebben.

               Ook haar prijzen zijn te genieten

               voor mij een dikke 8/10 ziehier nog paar fotos https://www.privesite.eu/escort-priv...st-worden.html

               Commentaar


               • #16
                Paar maanden geleden bij haar geweest.
                degelijke service voor een scherpe prijs

                Commentaar


                • #17
                 Onlangs Leentje ook eens bezocht. Ze ontvangt ln een piepklein huisje in Boom. De foto's op https://www.redlights.be/prive-ontva...-tot-teen.html zijn volgens mij al van een tijdje geleden. Vriendelijke en lieve dame, maar voor mij toch niet voor herhaling vatbaar..
                 Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 10-02-18, 17:02. Reden: RECFORM

                 Commentaar


                 • #18
                  ook eens geprobeerd ...... eerlijke date , wat beloofd is gebeurd , uiterlijk toch net iets minder dan de foto\'s beloven .ik voel me zeker niet bedrogen en haar uur- prijs is zeker niet duur ,voor mij echter , het gaat bij die éne keer blijven
                  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 13-02-18, 15:45. Reden: RECFORM

                  Commentaar


                  • #19
                   Enige tijd geleden heb ik haar ook eens bezocht. De nood was héél hoog en ik was in de onmiddellijke omgeving. Ik was volledig verrast door haar uiterlijk. Ze lijkt helemaal niet op de foto's vind ik. Ze is kleiner dan verwacht (minpunt) is minder mollig (pluspunt) en heeft een kort rossig kapsel, wat eerlijk gezegd wel mooi staat bij haar jong en guitig gezicht. Al bij al dus best wel ok, vond ik. Alleen... héél erg jammer... wat een stinkende adem! Die schoot al in mijn neus op het moment dat ze de deur opendeed, dus ik twijfelde toch of ik wel verder zou binnengaan. Maar ik dacht : zoals rokende dames ook doen, ze zal wel eerst een straf pepermuntje eten vooraleer we gaan sexen. En dus waagde ik mijn kans. Na een korte, maar heel aangename babbel, gooide ze zonder enige schroom alle kleren de grond op, vleide zich naast mij neer op het waterbed, en begon mij te tongzoenen. Niet zomaar wat tongpuntjes tegen mekaar tikken, maar heel diep, sensueel, kletsnat zuigen en likken. God, wat werd ik daar heet van. Haar slechte adem nam ik er op deze manier zonder enig probleem bij. Ik wou wat verder gaan in dit spelletje van erotiek, maar om het even wat ik probeerde, blokte ze af. Ik mocht haar vingeren, maar niet zus en niet zo. Ik mocht haar borsten niet betasten, ik mocht haar hoofd niet aanraken en ga zo maar door. Vreemd dat zo'n eerder speelse dingen allemaal niet mochten, terwijl ze zo super-sensueel tongzoende. Toen ik uiteindelijk een condoom rond mijn soldaatje kreeg, werd het gezeur van doe dit niet, blijf daar af, doe zus en doe zo, nog wat erger en ja, het onvermijdelijke gebeurde : mijn soldaatje zonk als een pudding in mekaar. Weg opwinding. Dan uiteindelijk maar gevraagd om terug op dat zalige tongzoenen over te schakelen, en al kussend heb ik dan maar gewoon mezelf afgetrokken, want haar pijp- en handjob-kunsten zijn ook weinig indrukwekkend. Conclusie : kei-tof meiske, heel fris voorkomen, jammer van de slechte adem. Neuken, pijpen en aftrekken : compleet gebuisd. Tongzoenen : absolute top. Voor herhaling vatbaar : misschien..
                   Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 22-10-18, 16:21. Reden: RECFORM

                   Commentaar


                   • #20
                    Twee weken geleden in Boom terecht gekomen. Het maken van een afspraak had wat voeten in de aarde ... na wat aandringen de straatnaam op voorhand gekregen. Moet haar bellen als je aan het begin van de straat bent voor huisnummer. Wanneer je te laat bent (2 minuten), zit er al een mail in je mailbox.
                    Maar goed: éénmaal binnen viel het wel mee. Van de slechte adem zoals sommige ervaren hebben, was er bij geen sprake (gelukkig maar). Na het afrekenen naar boven en meteen kleren uit. Geen wasje vooraf .... maar goed, als je geil staat, neem je het erbij.
                    Op bed beland en qua tongzoenen was het top. Ze ging lager en begon me vol en diep te pijpen. Jammer dat het meer aftrekken dan pijpen was. Nu ja, spuiten doe je sowieso.
                    Vervolgens wat praten "dat ze een kriebel en knuffelmie is" .. wat ze dan ook in de praktijk brengt.
                    Nadien opnieuw pijpen tot ik een stijve had en is dan op haar rug gaan liggen.
                    Echt nat kon je haar kut niet noemen ... en dus maar gekozen om haar tss de borsten te neuken.

                    Minpunt: geen wasje vooraf

                    Klein herhalingsgevaar2.7.0.0
                    Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 09-12-18, 20:14. Reden: RECFORM

                    Commentaar


                    • #21
                     Vanmorgen bij Leentje langs geweest. Wist niet goed wat te verwachten met de uiteenlopende recensies hier.
                     Aangekomen was het inderdaad even schrikken. Alhoewel zij het zeker is op de foto's is er toch een verschil. Ik val persoonlijk op kleinere dames dus dat viel wel mee.
                     Na een korte kennismaking zijn we naar boven gegaan. Zonder te veel blabla lekker beginnen tongen en strelen. Heerlijk geeft, overgegaan in 69 en nadat ze klaargekomen was heeft ze me nog verder gepijpt. Ik was aangenaam verrast wat ze met haar tong rond mijn ballen deed. Daarna heeft ze me heerlijk bereden en we zijn geëindigd in de missionarishouding.
                     Ze heeft geen enkele keer op de klok gekeken en na 75 minuten ben ik er terug vertrokken.
                     Ik ben er wel nog niet uit of ik ze nogmaals bezoek....