Berchem, privéontvangst, Hannah Tijgertje Sammy-Jo Hannah Lexy

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Berchem, privéontvangst, Hannah Tijgertje Sammy-Jo Hannah Lexy

  Aha ! Ik kom nog eens met een primeur blijkbaar…eindelijk.
  Na een kort speurwerk kwam ik via het internet bij Lexy terecht…waar de laatste maanden door sommigen hier de vraag werd gesteld aangaande informatie over haar…
  Lexy is een mooie jonge dame die privé ontvangsten doet…heeft blonde haren,mooi lichaam en is voorzien van een prachtige volle silico B of zelfs haast meer een C+ cup te noemen…prachtig werk overigens.
  Het afspreken met Lexy was een beetje moeilijk geweest…en heeft aangaande discretie en wel wat water door de zee moeten laten lopen…maar goed, begrijpelijk voor een stuk achteraf als ze haar verhaal deed…sommige wandelaars nemen het zeker niet zo nauw met de afspraken die er worden gemaakt en daarmee.…foei voor deze heren overigens ! Toch maar beter niet terugbellen of sms’en…je weet maar nooit natuurlijk

  Ze vraagt 120 € voor een vol uur seks…ik moet zeggen dat het niet is omdat er natuurlijk wat gepraat werd ondertussen…maar dat is normaal ergens en al goed ook natuurlijk.

  Erg oraal begaafd…zoals ze op haar site aangeeft…en ja dat doet ze m.i. redelijk goed…vrij redelijk goed, maar ik heb al beter mee kunnen maken natuurlijk…Toch een hele prestatie eigenlijk dat ze beslist toch meer dan een half uur vol pijpte…op een afwisselende toon…van plagerig tot idd. de deeptrought …wat blijkbaar niet echt meeviel voor me persoonlijk…de rest van het pijpen vond ik zeker wel erg goed..ik werd eerder in een greep gehouden door haar om ze niet te pakken tijdens het spel...was toch erg opwindend.

  Tot neuken niet kunnen komen…verdorie jammer want ik had er graag eens een ritje mee gemaakt of een vaar tochtje met de Lexington…bijzondere schone borsten zie ik graag eens schudden voor me terwijl ik erop zit…de neukboot werd afgehouden…dat was duidelijk. Achteraf toch even geschrokken aangaande haar pijpen zonder © dat m.i. met de deeptrought bijzonder risicovol blijkt te zijn…of heb ik het mis hier ? Lexy vertelde me er achteraf iets over waarvan ik het bijzonder warm van kreeg eigenlijk…Lexy kan verder klasse leveren…ze straalt dit zeker voor een stukje uit…en bij het voorspel komt ze geweldig uit de hoek…zeer erotische momenten gehad om werkelijk van door de knieën te gaan.

  Het bezoek bij Lexy is beslist meegevallen…klasse tot en met,mooi voorzien en erg veel pijpwerk..dat zeker goed te noemen is…jammer van het minpuntje aangaande de discretie en dat ik de neukboot diende of toch moest missen hier…voor de rest wel een leuke prijs voor 120€ privé ontvangst voor een uurtje plezier met een zeer goede service alvast ! Oh ja…ook nog een wasje voor en na mogen hebben..een prima drankje en een korte maar zeer plezierige massage.…plezier ten top gedreven dus
  Ze zou naar eigen zeggen…dagelijks (weekdagen)ontvangen,steeds op afspraak van 10:00 u tot zowat 18:00 u.
  Dit bezoek werd een tijdje geleden reeds afgelegd…en is nu in rec.form. geschreven voor jullie. Doe jullie voordeel er verder maar mee.

  *Adres niet opgegeven wegens discretie te behouden...eerst contact opnemen is een must omdat ze al eens verstek geeft en liefst met een agenda werkt...
  Grtz R. HANNAH LEXY 48514383 0909 0107 0081 0782 0081
  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 30-04-18, 21:58. Reden: RECFORM w titel edit <br< 30/04/2018
  Als we niet wandelen,zitten wij natuurlijk weer hier en leidt ons dan niet in bekoring,stap stap,struikel,Ralf was here !

 • #2
  Re: Berchem, Privéontvangst , Lexy (uitstekend)

  Ben enkele weken ook bij Lexy geweest en kan ralfke alleen maar bijtreden.
  Lexy is een heel mooie vrouw met een strak lichaam.
  Ze is heel spraakzaam, maar dat nam ik er in dit geval graag bij.
  Pijpen doet ze toch wel als de beste... lijkt wel een pornoster!
  Net als ralfke had ik echter ook de indruk dat ze het neuken zelf wat afhield. Uiteindelijk heb ik ze toch even kunnen neuken in missio (en hierbij vroeg ze zelf om heel voorzichtig te penetreren). Haar kutje voelde wel strak en warm aan.
  Lexy heeft me al pijpend heerlijk doen klaarkomen. Een tweede hoogtepunt geprobeerd (en ze deed echt wel haar best), maar dit lukte jammer genoeg niet.
  Douche voor en na zijn mogelijk en drankje inbegrepen!
  Het was moeilijk af te spreken (is me pas gelukt na de 5de keer), maar vond het zeker de moeite.
  Er was helemaal geen tijdsdruk... en ze is speels, lief en heet tegelijk. Dus ik ga zeker nog eens terug!
  Naast haar zachte lichaam is ook haar zachte prijs aantrekkelijk in deze tijden van crisis.
  Lexy, nog een zachte knuffel! Frank
  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 16-03-16, 00:06. Reden: RECFORM

  Commentaar


  • #3
   Re: Berchem, Privéontvangst , Lexy (uitstekend)

   In het spoor van Ralfke en Soike.........
   Wat een ontdekking, thanks guys.
   Ik weet dat smaken verschillen maar Lexy is een echte WAUW griet. Haar lijntje, haar gladde, strakke huid en dan die borsten.
   Het klikte vanaf de eerste seconde en dat komt zo'n date natuurlijk ten goede.
   Ze is inderdaad heel erg oraal begaafd en als ze gehurkt voor je zit en je helemaal binnenneemt en je die gorgeous body ziet, wel dan moet je een harde zijn om niet direct door de knieën te gaan. Ze heeft dat ook door en last een rustpauze in PFFFT
   Op het bed hebt ik het genoegen om haar fris poesje te mogen verkennen met al snel een vochtigheidstoename tot gevolg. Ze merkt terecht op dat ik ook oraal ingesteld ben en we spreken af om het neuken voor een andere sessies te laten. We gaan dan ook 'mondeling" voluit.
   Als ze me hard begint te keelneuken zie ik onmiddellijk sterretjes maar weet me nog juist in te houden. We spelen verder terwijl ze me op de rand houdt.
   Dan komen eindelijk die verlossende woorden, de tijd zit er bijna op schat je mag komen.
   Terwijl ze naar de badkamer gaat voor wat kleenex kan ik haar perfecte body aanschouwen en voel me supergoed, de koning te rijk.
   Amai, wat een date....'k zal me moeten inhouden om morgen niet terug te gaan.
   Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 16-03-16, 00:06. Reden: RECFORM

   Commentaar


   • #4
    Re: Berchem, Privéontvangst , Lexy

    Ben dus ook eens langsgeweest bij deze dame. De afspraak maken viel heel goed mee, de donderdagavond gebeld om 19.30u en ik mocht de volgende dag om 12u al langskomen, dus dat was totaal geen probleem. De volgende dag was ik er al om 11.45u en een telefoontje naar haar leerde me dat ik al kon komen. Ze legde me uit waar ik zijn moest, wat toch wat voeten in de aarde had, maar enfin ik geraakte uiteindelijk toch binnen. Lexy is nu niet precies een dame waar ik van achterover val, ze ziet er goed uit, maar ik denk dat ze toch wel wat ouder is dan de aangegeven 32 jaar. Ik mocht eerst een wasje gaan doen en mij ontsmetten met Dettol notabene... kwestie van heel proper te zijn als ze me straks oraal ging verwennen zei ze. Toen dat gebeurd was , kreeg ik eerst een uitleg te horen over hoe spijtig het was dat ik zo vroeg was en ze zo het nieuws niet goed had kunnen horen ???? Of dat nu iets uitmaakt ? Op de website van 'deernes' staat dat ze verbaal is ingesteld, maar ik heb de indruk dat de dame vooral zichzelf graag bezighoort. Dus ik moet zeggen dat de lol zo stilletjesaan wel aan het verdwijnen was. Daarna mocht ik op een kant van de zetel gaan zitten en wou ze eventjes een 'kinky' standje proberen, enfin, erg opgewonden geraakte ik toch niet echt. Daarna maar op het bed gaan liggen, waar precies werd aangeduid waar ik mocht gaan liggen en waar zij ging liggen. Ok
    daarna volgde het pijpwerk, maar echt genieten... Neen, dat was er toch niet bij. Dan maar voorgesteld om een standje 69 te doen, maar dat was niet haar favoriete standje, dus haar dan maar wat gebeft, waarbij ik al direct mocht horen dat ze zeker niet gemakkelijk klaarkwam. Ok, toch maar geprobeerd en ondertussen ook met haar borsten gespeeld (die inderdaad wel zeer mooi zijn). Maar zoals gezegd, de lol en de goesting waren aan het verdwijnen, dus het had ook geen zin om verder te doen. Komt daarbij ook nog dat Lexy niet aan tongzoenen doet. Dan maar terug naar de badkamer, nog een doucheke genomen en dag Lexy. Tot nooit meer.
    Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 16-03-16, 00:07. Reden: RECFORM
    we are all made of stardust...

    Commentaar


    • #5
     Re: Berchem, Privéontvangst , Lexy (uitstekend)

     Amai, da mens haren bebbel sta geen 2 seconden stil hé...

     Eerst begon het van amai ge ziet er goe uit, en ge riekt zo goe, hoe oud ben, je, wat sterrenbeeld, en wij zijn tegenpolen, wa da perfect is want 6 tekens verder sta ik, das een perfecte + en - situatie , en het is voldoende da ge u wast aan de lavabo, want ik zie da ge nen hele propere bent, en hoeveel denkte dak weeg, want in kleding zie ik er anders uit dan zonder, en men bortsen das menen lievelingstweeling, maar de één zit een ambetant gevoel rond den tepel sinds de operatie (silicone) amai, en ge doe menen bh wel echt romantisch uit, en zo mé één vingerke nog over menen arm gaan, das echt wel zalig, en doede da er speciaal voor of is da onbewust , want mannen wrijven er soms maar wa op los, maar zoals gij da doe is da zalig, en ge hebt zone mooie penis, en kga u sebiet nen diepthroat geven, en kijk de tranen staan er van in men ogen, en ik ga nu vettiger pijpen, ik zal er eens op speken, en amai, as ge mij zo neukt das wel bangelijk want ik zie uw brede schouders net boven mij, en daar onder dan die smalle taille, en da loopt echt zo in een sexy V, en dit en dat en zoveel zo, en hier dit en daar dat, en ..... Er kwam dus gewoon geen einde aan de getetter .. Elke keer asek een beetje op dreef begon te komen, begon da mens weer te zeveren, en verdween de climax als sneeuw voor de zon. Ineens bleken we reeds 1u15 minuten bezig te zijn, en vloog ik abrupt (zonder klaar te komen) buiten omda hare volgende klant er direct ging aankomen, en alles nog klaar moest maken. Kreeg ik nog naar men voeten dak den tijd ni in het oog had gehouden... Deeuuh, er hangt daar NERGENS een klok godverdomme...
     Ze zou beter oep de markt gon staan.

     Mij ziet die txxt daar nooit meer.

     Sorry dak het zo zeg, maar ipv ontspannen kwam ik er gefrustreerd buiten
     Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 16-03-16, 00:07. Reden: RECFORM

     Commentaar


     • #6
      Re: Berchem, Privéontvangst , Lexy (goed)

      Vrijdagnamiddag. De keuze tussen een zonnig terras met een fris pintje en Lexy was snel gemaakt.

      Lexy is een heerlijke vrouw. Figuur als een model, met prachtige benen, lekkere borsten, kontje om (zachtjes) in te bijten.

      Ze is de beste pijpster die ik ooit heb meegemaakt. Afwisselend, echt diep. Pijpen is zooo lekker dat ik ze nog geen enkele keer heb laten stoppen om nog te neuken...

      Pijpen is zeer zacht. Eigenlijk is Lexy dat helemaal. Als je wil bonken en beuken kan je beter naar een andere gaan. Als je houdt van zacht en je haar dat ook geeft is ze gewoon zalig.

      Voor en na praat ze heel wat af, en je krijgt er geen woord tussen. Maar tijdens de sex heb ik ze enkel maar 'oh my god' weten zeggen en enkele korte complimentjes geven... Meestal zit haar mond dan ook nogal vol ;-)

      Wat betreft de tijd: ik heb ze maar een keer op de klok weten kijken, waarschijnlijk had ze nog een andere afspraak. Maar ik was er dan ook al meer dan 1u30 binnen.

      Het enige minpuntje is dat ze verslavend is. Gisteren pas heerlijk verwend en ik heb weeral zin in haar

      Als je bij haar niet klaar kan komen, ga dan naar de dokter in plaats van je chagrijn op haar uit te werken.

      Commentaar


      • #7
       Re: Berchem, Privéontvangst , Lexy (goed)

       Nog een paar maal bij Lexy geweest. Voor mij blijft ze de beste.
       Het is prettig binnenkomen als 'oude bekende'. Qua service blijft het niveau hetzelfde, 'trouw' wordt niet beloond met iets extra maar bij vele dames wordt de service net wat minder na een aantal keer, en dat is hier zeker niet het geval.

       En over het gebabbel, nu ja, ik zorg ervoor dat de altijd wat in haar mondje heeft

       Bij haar moet je ook NIET bijbetalen voor KIDM. Ze zuigt je leeg tot de laatste druppel. Ik denk niet dat ze slikt maar ze vliegt in elk geval niet dadelijk naar de pompbak; als je ze goed in het oog houdt zie je dat ze discreet het zaakje in een papieren zakdoekje dumpt.

       Commentaar


       • #8
        Re: Berchem, Privéontvangst , Lexy (goed)

        Haar advertentie op afspraakjes.com sprak me meteen aan. Bij aankomst in haar knus studiootje in een Antwerpse randgemeente, werd ik onthaald als haar minaar: meteen diep tongzoenen en strelen. Glaasje aangeboden en ik mocht gaan douchen. Als ik uit de douche kwam, lag Lexi full naked op het bed. Snel begon een heerlijke knuffel/zoen partij (real GFE). Lexi zakte naar mijn kruis en nam mijn prik gulzig in de mond. Het duurde niet lang eer de volledige lengte in haar keel dook: rasechte deepthtoat! De ballen werden niet vergeten en kregen dankzij een overvloed aan speeksel ook hun verdiende verwenbeurt. Ik wou haar ook beffen en dat vond ze heerlijk. Haar poesje rook en smaakte heerlijk. Haar clitje reageerde snel op mijn verwenning. Ook de daaropvolgende dicksliding tussen haar schaamlipjes (prachtig vlindertje trouwens!) gaf een fantastisch gevoel, bijna kwam ik dan klaar. Uiteindelijk vroeg ik om het condoompje en kon ik haar poesje heerlijk neuken terwijl we intens tongzoenden.
        Zoals hier werd verteld, praat ze inderdaad nogal wat, maar niet tijdens het sexen. Gewoon als een vriendin. Vind ik best leuk.
        Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 16-03-16, 00:07. Reden: RECFORM

        Commentaar


        • #9
         Re: Berchem, Privéontvangst , Lexy (goed)

         Ben hier ook geweest en zeker een frisse niet onknappe sexy verschijning. Mooier als de foto's aangeven. Ze doet deze job denk ik uit noodzaak, omdat ze zo een nymfomane is dat ze anders nooit voldoende heeft. Alleen spijtig, zoals al eerder aangehaald, dat ze zichzelf inderdaad graag bezig hoort en heel oraal aangelegd is.
         Ik heb haar mogen beffen en ze is zelfs klaargekomen, wat niet snel gebeurt, zegt ze zelf. Zal haar maar geloven zeker.Al bij al niet slecht en qua prijs zelfs de moeite, zeker als je van deeptroath en orale houdt.
         Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 16-03-16, 00:07. Reden: RECFORM

         Commentaar


         • #10
          Re: Berchem, Privé &amp; escort ontvangst, Lexy(goed)

          Heren opgepast Lexy is op korte tijd 30 euro duurder geworden en haar service gaat er op achteruit eerlijk gezegd .
          Ik ken haar al lang nog van in de tijd van haar eigen zaak .
          Maar tijdens mijn recent en voor mij ook laatste bezoek zag je hoe ze achteruit gaat , 30 euro duurder en de service is minder geworden kwa hygiene en dergelijke .
          Ik ruikte bij het binnenkomen haar joint en proefde het ook bij het kussen , verder merk je echt dat ze het enkel uit noodzaak doet voor het geld voor mij is lexy niet meer wat ze was en mij ziet ze ni meer ze is ook al dikwijls gestopt en herbegonnen en steeds moeilijk te bereiken.
          Voor die prijs ze nu vraagt zijn er jongere meiden met betere service te vinden hoor sorry lexy .....
          0782 > 0107 < 0081
          Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 16-03-16, 00:08. Reden: RECFORM

          Commentaar


          • #11
           Re: Berchem, Privé & escort ontvangst, Lexy(goed)

           na een aantal keer proberen ook een afspraak kunnen maken met lexy
           ik ging alleen naar haar toe voor deep throut
           en de rest was voor mij bijzaak
           kwam binnen en zag toch een mooie vrouw
           mooi lichaam en borsten leuk koppie
           eerst beetje tongzoenen daarna betalen en opfrissen
           deep throut kan ze wel maar ik heb wel es beter gehad
           was zeker geen gfe, tongzoenen kan ze niet , neuken was maar middel matig.
           tussendoor dat geouwe**** van haar word je horendol van
           massage daarna van haar gekregen was ook maar middelmatig
           conclusie; zeer matig allemaal
           voor mij niet meer

           v.gr.gebbel
           Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 24-07-11, 22:28.

           Commentaar


           • #12
            Re: Berchem, Privé &amp; escort ontvangst, Lexy(goed)

            Rampzalig. Goed keelneuken voor de rest mag je nergens aankomen en neukt ze niet graag. Een echte Ramp. Voor die prijs kun je beter een opblaasbare pop kopen... Te vermijden...
            Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 16-03-16, 00:08. Reden: RECFORM

            Commentaar


            • #13
             Re:Berchem, Privé &amp; escort ontvangst (goed)

             heb mijn twijfels over de objectiviteit van de vorige wandelaars hun verslag hierboven,maar ben vandaag bij Lexi geweest,was in antwerpen en dacht why not? ze kon me tussen twee afspraken ontvangen en ze is nog steeds populair dus en dat heeft zijn reden,nu heb ik Lexi kant van het verhaal gehoord en vind het maar zwakjes als wandelaars hun zin niet krijgen,steeds meer willen of zelfs verliefd worden dan dit neerpennen,nooit verliefd worden op een dvp,wandelaars,je kan een dame bij wijze van spreken uit een bordeel halen maar het bordeel niet uit de dame. iedere wandelaar die eerlijk is,zal beamen dat Lexi de top van de dvps is,en ik heb er,ben er niet trots op,al veel ontmoet goede en minder goede. Ze is letterlijk en figuurlijk zeer oraal aangelegd,inderdaad,ze praat veel,als ze haar mond niet vol heeft,bezig met sex dus. Maar liever een vrolijke spontane kwebbel,dan een stille waar het allemaal wat stroef verloopt. ze heeft een zeer strak lichaam,terwijl ze ouder is als de meisjes waar ik meestal heenga,ze is slank,maar niet mager,ze beschikt over weelderige vrouwelijke vormen en een zeer mooi gezicht ook nog. Een aangename persoonlijkheid met een onvergetelijke deep-troath en waar slaat dat nu weer op,dat ze niet graag zou neuken,ze lijkt wel een nymphoname,wat heerlijk als je ze doggy neemt met dat perfect kontje in de hoogte. Ze zoent graag,pijpt graag en neukt graag,praat ook graag,en so what? Ik verdenk een aantal wandelaars van hierboven ervan dat ze haar misschien voor hun alleen willen hebben en daarom zulke zever opschrijven. Dat is het nadeel van zulk forum,er zijn er altijd wiens beweegredenen om iemand af te kraken niet zo fraai zijn,nu neem het aan van een zeer ervaren dvdbezoeker,Lexy is de Messi(Barcelona)van de dvps,een topper met zeer groot verslavingsgevaar
             vergeet eigenlijk nog te zeggen,maar het is aan de wandelaars om dit te beoordelen,dat de fotos op afspraakjes deze knappe,vurige verschijning oneer aandoen,meestal is het omgekeerd,maar als ik haar was z
             ou ik eens een degelijke fotograaf inschakelen die haar niet lelijker dan in de realiteit weergeeft.
             en de borstmaat;het is geen B maar een D-cup wel een elementair verschil me dunkt


             Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 16-03-16, 00:08. Reden: RECFORM

             Commentaar


             • #14
              Re: Berchem, Privéontvangst , Lexy(goed)

              Ik ben nu een paar keer bij Lexy geweest en iedere keer was het echt top! Ze ziet er heerlijk uit en de ontvangst is lekker ontspannen en ze geeft je direct een rustig en geil gevoel. Ze houdt erg van orale sex, zowel pijpen als gebeft worden, maar alles met haar is gewoon heerlijk. Alles wat ze aangeeft is ook gewoon de werkelijkheid, ze is dan ook een echte deep throat queen.
              De uurtjes met haar zijn eigenlijk iedere keer te snel voorbij.
              Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 16-03-16, 00:09. Reden: RECFORM

              Commentaar


              • #15
               Re: Berchem, Privéontvangst , Lexy(goed)

               Hé heren,

               Om ook mijn reactie te geven over Lexy, gezien de uitéénlopende meningen, neem ik graag even de tijd omdat ik vermoed dat er in het leven van Lexy iets drastisch moet gebeurd zijn. Ik heb haar ongeveer een jaar geleden voor de eerste maal bezocht en ik moet bekennen dat dit inderdaad super was. Vriendelijk, sexy, uitdagend, lekkere sex, geweldige pijpervaring, knuffelen, allerhande standjes,.... kortweg subliem.
               Enkelen maanden geleden terug afspraak gemaakt met haar en de grootste teleurstelling die ik ooit heb opgelopen. Ik was 5 minuten vroeger dan afgesproken waar ze onmiddelijk een drama van maakte omdat ze zich niet zou hebben kunnen klaarmaken om mij te ontvangen. Na mijn douche heeft ze mij gepijpt, zoals ze dat kan, maar zonder overgave, met al haar kleren aan en mocht haar zelfs niet aanraken. Ondanks ik voor een uur betaald had stond ik 15 min later weer op straat. Gezien ik zag dat er iets helemaal fout zat bij Lexy heb ik haar hier niet over lastig gevallen maar ben netjes naar buiten gegaan. Zoals reeds aangegeven, moet er iets ingrijpends gebeurd zijn in haar leven. Ik kan mij niet voorstellen waarom zulk een toppertje anders zo de dieperik is ingegaan.
               Maar blijkbaar heeft ze zich terug herpakt, wat ik alleen maar kan toejuichen

               Commentaar


               • #16
                Re: Berchem, Privéontvangst , Lexy(goed)

                Na enig overwegen, en ook na de lovende kritieken van mijn medewandelaars, ook eens een afspraakje gemaakt met Lexy.
                Zoals afgesproken belde ik haar zodra ik voor het gebouw stond. Ze loodste me binnen in haar studio.
                Als nieuwjaarskadotje had ik een fles bubbels bij, maar wat bleek: ze drinkt geen alcohol.
                Inderdaad, een mooie jonge vrouw met een goddelijk lichaam.
                En inderdaad, zoals eerder beschreven, stond haar mond geen moment stil.
                Ze hoort zichzelf graag babbelen.
                Toch voelde ik me meteen op mijn gemak.
                Na het obligate wasje aan de lavabo verwelkomde ze me in haar bed.
                Ook daar babbelde ze honderduit.
                Na wat knuffelen en strelen draaide ze zich om en begon me te likken en pijpen.
                Dat pijpen heeft zich in mijn geval beperkt tot 2 keer in de keel. Daarna begon ze me af te trekken en kwam ik ook snel klaar.
                Na wat geknuffel (en meer gebabbel) vroeg ze me haar slipje uit te trekken en haar een beurt te geven.
                Ze draaide zich op haar knietjes zodat ik haar langs achter kon nemen.
                Tijdens mijn stoten gilde ze meerdere keren dat ik haar pijn deed. Ik ben niet echt klein maar toch ook niet overmatig groot geschapen. Ik probeerde echt me in te houden om niet te diep te stoten, maar blijkbaar slaagde ik daar niet in.
                Na een derde of vierde keer had ze het dan ook voor bekeken en zei dat ik express zo diep stootte.
                Ze verwijderde het condoompje en vroeg me mezelf af te trekken, terwijl ze mijn ballen zou likken en zuigen.
                Zo ben ik dan een tweede keer klaargekomen.
                Na mezelf te hebben opgefrist afscheid genomen.
                Besluit:
                Ik had een geweldige deep troath pijpbeurt verwacht en ben zelfs niet echt gepijpt maar afgetrokken.
                Deep troath beperkte zich tot 2 keer in de keel. De geadverteerd langzame deep troath of snel keelneuken heb ik nooit gezien.
                Klaarkomen was over mijn eigen buik.
                En als beroeps ****tje een (te) klein poesje hebben is ook niet echt goede reclame.
                Bezoek was dus niet echt bevredigend alhoewel ik wel 2 maal ben klaargekomen.
                Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 16-03-16, 00:09. Reden: RECFORM

                Commentaar


                • #17
                 Re: Berchem, Privéontvangst , Lexy(goed)

                 Na een paar negatieve verhalen hier ben ik een tijdje weggebleven bij Lexi. Stom eigenlijk. Het was een zeeeeer entoestiast weerzien. Na het wasje hebben we lang en zeer diep liggen kussen waarbij ik aan haar heerlijke borsten kon zitten.
                 Haar gebeft waarbij ze zoals soms heel snel en zeer nat klaarkwam.
                 Dus, vond ze, was het tijd om mij te verwennen Ze zette zich er gemakkelijk bij een heeft me meer dan een half uur lang gepijpt. Zeer afwisselend, nat, diep (echte deepthroat), en tot de laatste druppel.
                 Daarbij heb ik nog haar oude prijsje mogen betalen. Deze keer blijf ik daar niet zo lang meer weg, wat sommigen hier ook mogen neerkrabbelen.
                 Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 16-03-16, 00:09. Reden: RECFORM

                 Commentaar


                 • #18
                  Antwerpse, escort , sammy-jo(goed)

                  Enkele dagen geleden met sammy-jo afgesproken in het antwerpse .
                  Ik was aangenaam verrast hoe ze voor de dag kwam ....
                  Al snel werd mij duidenlijk dat ik met deze dame al enkele keren heb afgesproken de laatste jaren telkens nieuwe look en naam maar straks meer daarover .
                  Wat de date betreft zij is echt top op alle vlakken vlotte babbel , tongzoenen neemt initiatief en vooral haar orale verwenning is hemels heb een rustpauze moeten vragen wat ze ook leuk invuld ....
                  Verder prachtig zicht zowel tijdens pijpen als in doggy style
                  Ik ga niet verder in detail treden maar sammy-jo heeft mij twee keer zalig laten klaarkomen in uur tijd .
                  Zoals ik al vermelde is zij een oude bekende en ze is niet meer het blondje maar draagt nu een roodbruine pruik wat haar looks verjongd want plots is ze terug 31 .
                  Ervaren wandelaars zullen aan de hand van de links weten om wie het gaat 3 personen op 4 jaar tijd maar nog steeds een topper en herhalingsgevaar voor mij :-)

                  http://discreetpriv.wix.com/lexy#!info

                  http://www.geilgedoe.be/index.php?pa...tab=0&id=20439

                  http://www.redlights.be/profiel/sammyjo/

                  Via het nummer van laatste link is ze bereikbaar
                  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 16-03-16, 00:16. Reden: RECFORM

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Antwerpse, escort , Sammy-Jo(goed)

                   Noemt zich nu op redlights tijgertje das dus al 4 de naam op 3 jaar en werkt nu onder tijgertje op redlights en sammy jo op afspraakjes tijd voor nieuw topic ???

                   http://www.redlights.be/profiel/tijgertje/
                   Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 16-03-16, 00:12.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Antwerpse, escort , Tijgertje / Sammy-Jo

                    Onlangs afgesproken met deze dame. Persoonlijk vond ik het een mooie verschijning.
                    Je hoort en ondervind het wel dat deze dame al heel wat ervaring heeft. We hebben er samen een relaxt uurtje van gemaakt. Heb haar op een zachte manier klaar gelikt. was zeker geen fake. Mij heeft ze lekker en langzaam gepijpt waar ik heel intens van kunnen genieten heb. Aan neuken zijn we niet meer toegekomen, maar hier heb ik zeker geen spijt van. Heb een intense en mooie tijd met haar gehad. Ze babbelt graag maar was zeker niet storend.
                    Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 16-03-16, 00:26. Reden: RECFORM

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Antwerpse, escort, Tijgertje / Sammy-Jo

                     Yep...klopt ! dit is Lexy...gaan we samenvoegen
                     Lexy = Tijgertje / Sammy-Jo