Merksem, privéontvangst, Helice

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Merksem, privéontvangst, Helice

  Onlangs toch eens de stap gezet naar Helice,een mooie blonde,verzorgde dame uit Oekraïnie.

  Ze is al wel eind in de 30 maar je zal het aan haar alvast niet merken…mooi blond verzorgd haar en alles op de juiste plaatsten…

  Ik had een telefonisch afspraakje gemaakt en dat verliep echter een beetje stroef waardoor ik eerst echter mijn twijfels leek te hebben om de stap te gaan zetten…mogelijk zit het probleem in een communicatie stoornis…ze spreekt echter wel vlotjes Nederlands maar met een zwaar en rauw Oost-Europees accent.

  Helice heeft nog een redelijk lichaam voor haar leeftijd…ook een leuk vriendelijk aan gezichtje en ze heeft bovendien ook behoefte aan een kort praatje voor en na…prima aldus.

  Toen ik arriveerde stond ze erop dat ik een drankje moest nemen…en ook daar kreeg ik verder uitleg over de prijsjes…die m.i. een beetje ingewikkeld lagen…mijn verstand is natuurlijk ook niet meer wat het is geweest ondertussen.. en ik concludeer dat de prijzen nogal kunnen schommelen aangaande de verschillende diensten met en of zonder massage toestanden etc…

  Helice kan redelijk goede massages geven…vrij hard, maar best oke voor mij althans…er wordt overigens nog verder aan gewerkt op professioneel vlak ergens…

  Alles zeer goed meegevallen…en Helice informeert ook duidelijk naar je verlangens op voorhand…zodoende dat er geen onaangename verrassingen zouden zijn tijdens het game…

  Ik mocht kiezen hoe ik ging komen…ik koos echter voor het handje-trek…eerst even bekijken en daarmee weet ik al wel veel meestal…aangaande pijpen,kussen,neuken…geen info…ze begon er blijkbaar niet aan zonder er iets over te vragen en heb dat dus verder zo gelaten.

  Achteraf nog een bijna super massage gekregen…om verder wat te ontspannen en relaxed naar huis te keren.

  Ze werkt blijkbaar met een vast cliënteel en is naar eigen zeggen al meer dan een jaar op deze locatie te Merksem werkzaam…Ze adverteert momenteel op de afspraakjes sites en vroeger in HLN ofzo...

  Ik werd uitgenodigd om nog een keer terug te komen voor wat meer en verder te gaan etc…beslist meegevallen voor zijn prijs aangaande de massage opzich alleen.Helice is trouwens van meerdere markten thuis…prijs democratisch,diensten natuurlijk evenredig maar zeker niet zo slecht.wie zei het hier ook weer dat alles zijn voor en nadelen heeft ?

  Noot aan de Mod: Ik mocht het adres niet prijsgeven...alleen de locatie Merksem...ze doet privé ontvangsten vlak nabij het kruispunt Bredabaan/maantjessteenweg, een spuug afstand van de plaatselijke kerk. meer kan ik niet zeggen.
  Grtz R.
  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 26-10-16, 14:34. Reden: RECFORM
  Als we niet wandelen,zitten wij natuurlijk weer hier en leidt ons dan niet in bekoring,stap stap,struikel,Ralf was here !

 • #2
  Re: Merksem, Privéontvangst , Helice (onbekend)

  Helice tegengekomen op afspraakjes. Toch ma&ar even naar gebeld en gegaan.
  Een erg lieve meid, lief gezichtje, en ik zou er spoedig achter komen dat ze gezegend is met mooie borsten. Ze vroeg wat ik lekker vond. Ik sta voor alles open. Dus begon ze met een rondje Frans. Het lukte me niet echt (verloeidheid na nacht en weinig geslapen) maar ze deed er werkelijk alles aan om me toch maar klaar te laten komen. Toch wel een aanradertje hoor.
  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 26-10-16, 14:34. Reden: RECFORM
  Steeds te vinden voor een leuke meid.

  Commentaar


  • #3
   Re: Merksem, Privéontvangst , Helice (uitstekend)

   Gisteren voor de eerste keer naar Helice geweest , bij het binnen komen werd ik meteen op men gemak gesteld met een drankje en een praatje .
   Helice is een mooie en lieve vrouw die vlot nederlands spreekt en waar je een leuke babbel mee kan hebben , ze was gekleed in zwarte nylons , hoge hakken en een mooie trui die precies lang genoeg is om af en toe een blik te krijgen van haar mooie derierre als ze wat gaat halen om te drinken.

   Tijd om naar de kamer te gaan , ik mocht me douchen als ik wou maar gezien ik net thuis had gedoucht heb ik me verfrist aan de lavabo , proper washandje en propere handdoeken . Ik mocht me op het bed leggen en ze vroeg wat ik wou en hoeveel keer ik wou klaarkomen . Ik zei , we zien wel gewoon lekker genieten.... ze kwam tussen men benen zitten in lingerie , ze begon me zachtjes te strelen over men hele lichaam , ze ontdeed zich van haar bh en inderdaad daar kreeg ik een mooi zicht op haar mooie borsten met harde tepels , Ik kreeg een heerlijke borstenmassage , toen zakte ze met haar mondje naar beneden en begon me te pijpen , heel afwisselend , dan weer diep , dan weer spelend met haar tong , ik vroeg haar om eventjes te wachten , want ik stond op springen , ze kwam naast me liggen en hebben elkaar wat gestreeld , ze begon me weer te pijpen en ik voelde hoe ze men handen naar haar borsten leidde , die ik op mijn beurt heb gemasseerd . Tijd om een cd aan te doen , ze kwam op me zitten , toen ze voelde dat ik ging komen werd ik overladen mer zoentjes in men nek en men oor . Nog wat naast elkaar blijven liggen , nog wat gestreeld enz... , ik mocht me daarna ook weer verfrissen , in de living nog wat gepraat en meer dan voldaan huiswaarts gekeerd .

   Zoenen en beffen heb ik deze keer niet ervaren , zal voor de volgende keer zijn , want teruggaan doe ik zeker , ze heeft wat mij betreft er weer een vaste klant bij .

   Commentaar


   • #4
    Re: Merksem, Privéontvangst , Helice (uitstekend)

    Gisteren na lange tijd nog eens naar helice geweest , ze herkende me og van de vorige keer . Ik werd hartelijk ontvangen door haar in een mooi rood kleedje met hoge pumps eronder , ik moch plaats nemen in de zetel en kreeg een drankje aangeboden . Zachtjes haar mooie lange benen en lekkere zachte billen beginnen strelen tijdens ons praatje over ditjes en datjes .
    Ik werd uitgenodigd om ons samen te gaan verfrissen , ook deze keer met propere washandjes en handdoeken , daarna mocht ik plaatsnemen op het bed , eerst op men buik liggend voelde ik haar lichaam over men rug van boven naar onder glijden zonder een plaatsje over te slaan .
    Ze vroeg me om me om te draaien zodat ik een mooi uitzicht had op haar prachtige borsten met lekkere stijve tepels , heel zachtjes begon ze me te zoenen in men nek en oorlelletjes ( ze wist nog dat ik daar heet van werd ) het duurde dan ook niet lang of ik stond in geef acht .
    Zachtjes begon ze men lid te masseren met haar handen , na al dit lekkers voelde ik hoe haar warme mond zich rond men lid sloot , ik kreeg een zalige pijpbeurt , heel afwisselend van boven tot onder .
    Ik voelde dat ik dit niet lang zou uithouden en stelde haar voor dat ik haar ook eens een massage zou geven , wat ze wel zag zitten . Ze ging op haar rug liggen en ben haar zachtjes beginnen te zoenen , heb haar hele lichaam bewerkt met men handen en mond zodat ik uiteindelijk bij haar liefdesgrotje kwam , dat ondertussen lekker nat was , heb haar lekker klaar gelikt waarbij ze schokkend klaarkwam .
    Tijd om een cd'tje aan te doen , waar nog een zalige pijpbeurt aan vooraf ging , heb haar in verschillende standjes mogen neuken , tot ik alles vol spoot terwijl ze op me zat met weer dat mooie uitzicht op haar prachtige borsten . Nog wat gestreeld en geknuffeld .
    Daarna ons samen verfrist en nog wat gedronken tot het tijd was om weer meer dan voldaan huiswaarts te keren .
    Deze keer zal het zeker niet meer zo lang duren dat ik nog eens een afspraak maak , want helice is echt een lieve zachte vrouw die weet hoe ze een man moet entertainen .

    Commentaar


    • #5
     Re: Merksem, Privéontvangst , Helice(uitstekend)

     Ik ben enige tijd geleden bij haar geweest, uit oost-europa afkomstig, gezellige vrouw, mooie vormen, sociaal, lekkere knusse tijd bij haar doorgebracht.Ik kan mijn voorganger in heel zijn verhaal zonder meer bijtreden, ik hoef daar niets aan toe te voegen of weg te laten. dus zonder meer een goed recensie waard. Ik ga zeker nog eens terug, nadat ik een paar andere dames van mijn verlanglijstje heb meegemaakt........of toch iets eerder
     Groet Disg
     Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 26-10-16, 14:35. Reden: RECFORM

     Commentaar


     • #6
      Re: Merksem, Privéontvangst , Helice(uitstekend)

      Vorige week een eerste maal een bezoekje aan Helice gebracht. Ik kan alleen maar bijtreden wat vorige wandelaars hebben neergeschreven. Mooie Oosteuropese vrouw uit Oekraine. Ik had voor een half uurtje gereserveerd. Ze vroeg om wel zeker op tijds te zijn, aangezien ze nadien nog een afspraakje had. We waren net aangekleed of er werd aan de deur gebeld. Diskreet heeft ze de volgende bezoeker binnengelaten, en mij eveneens diskreet buitengelaten, zonder contact.Groot herhalingsgevaar.
      http://www.erolijn.com/helice/
      Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 26-10-16, 14:35. Reden: RECFORM + link toevoegen

      Commentaar


      • #7
       Re: Merksem, Privéontvangst , Helice(uitstekend)

       Ik zal dan de enige zijn die het niet zo goed vond zeker?
       Bij het aanschouwen van de website verwachte ik een iets knappere dame,wat niet wil zeggen dat ze niet mooi is.
       Heerlijk pijpen,dat doet ze wel,maar tijdens massage telefoontjes en sms-en beantwoorden vind ik NOT DONE,getuigd van respect voor de klant.
       Na 30 min vroeg ze of ik mij nog ff wou wassen,ik had betaald voor 45min!!!De volgende klant stond al aan de deur.
       Mij niet meer gezien daar hoor,voor hetzelfde geld zijn er veeeeeeel betere.
       Nathalie in Brasschaat om er maar eentje te noemen.
       Op naar de volgende.

       Commentaar


       • #8
        Re: Merksem, Privéontvangst , Helice(uitstekend)

        Gisteren nog eens naar Helice geweest voor een bezoekje , we kennen elkaar al een beetje beter en dat was te merken . Bij het binnenkomen eerst een drankje gekregen in het salonnetje waar ik werd getrakteerd op een leuk strip-actje zonder al te ver te gaan , heel sensueel en verleidelijk , af en toe een borstje bloot en haar lekkere kont tonend met een string . Naast elkaar plaatsgenomen en zachtjes aan beginnen zoenen , terwijl we elkaar's lichaam begonnen af te tasten , tijd om elkaar te verfrissen en plaats te nemen op het bed . Zoals in men vorige recenties al vermeld was het liefdespel kompleet met alles er op en er aan , maar deze keer mocht ik haar ook anaal nemen , met cd uiteraard . Dit was weer een andere ervaring zoals steeds bij haar , telkens is het weer anders en hoe vaker ik er kom hoe beter het word .
        Voor mij zeker een vast adres .
        Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 26-10-16, 14:36. Reden: RECFORM

        Commentaar


        • #9
         Re: Merksem, Privéontvangst , Helice(uitstekend)

         Oorspronkelijk geplaatst door maltje Bekijk bericht
         Ik zal dan de enige zijn die het niet zo goed vond zeker?
         Bij het aanschouwen van de website verwachte ik een iets knappere dame,wat niet wil zeggen dat ze niet mooi is.
         Heerlijk pijpen,dat doet ze wel,maar tijdens massage telefoontjes en sms-en beantwoorden vind ik NOT DONE,getuigd van respect voor de klant.
         Na 30 min vroeg ze of ik mij nog ff wou wassen,ik had betaald voor 45min!!!De volgende klant stond al aan de deur.
         Mij niet meer gezien daar hoor,voor hetzelfde geld zijn er veeeeeeel betere.
         Nathalie in Brasschaat om er maar eentje te noemen.
         Op naar de volgende.

         Ik ben het helemaal eens met je; dat sms- en belgedoe is totaal ongepast en tenslotte ben je niet daarvoor naar haar gegaan. Maar heb je ook tegen haar je beklag gedaan?

         Bij mij is het namelijk ook een keer gebeurd dat ze de ene telefoon na de andere beantwoordde. Ik was wel al vaker bij haar geweest en meestal neem ik een "open afspraak", d.w.z. dat ik meestal afspreek voor anderhalf uur maar als ik na afloop nog zin heb om langer te blijven en zij geen afspraken heeft, dan kan het wel eens uitlopen. Die keer ook en natuurlijk zei ze tegen iedere beller dat het nu niet kon omdat ze bezig was.

         Die keer stoorde het me echt dat ze zo vaak onderbrak en heb ik haar dat ook gezegd. Ze excuseerde zich meteen maar ging ook wat in de verdediging met haar uitleg dat het zo druk was. Daarop antwoordde ik dat mij dat verheugde voor haar maar dat het niet daarvoor was dat ik haar betaalde. Ik vroeg haar wat voor zin het trouwens had dat ze de oproepen beantwoordde aangezien ze toch telkens zei dat het niet kon. Ze begreep meteen wat ik bedoelde maar daar had ze zelf blijkbaar nooit bij stilgestaan, hetgeen ik haar overigens niet kwalijk neem. Vanaf dat moment heeft ze geen enkele oproep meer beantwoord, ook niet tijdens mijn bezoeken nadien, want ik ga nog steeds af en toe bij haar langs.

         Dus als een klant niets tegen het meisje zegt dan denkt zij - eigenlijk terecht - dat hij dat toch niet erg vindt en heeft ze dus geen reden om ermee op te houden.

         Ik hoop dat je dit niet persoonlijk opneemt, want zo is het niet bedoeld en ik hou je natuurlijk ook niet tegen om niet meer bij haar te gaan. Maar anderzijds vond je het heerlijk hoe ze pijpt, dus wou ik je alleen maar een aanbeveling geven. Mocht je je toch nog bedenken en ooit nog langsgaan, zeg haar dan van bij het begin wat je de keer voordien stoorde en ik ben er zeker van dat ze daarmee rekening zal houden.

         Commentaar


         • #10
          Link naar gegevens december 2012 !

          Nog actief op 12 12 2012 http://www.afspraakjes.com/helice_Ma...D#.UMiWfORFWSA

          www.afspraakjes.com > Helice > 2970 > Merksem >
          Massages. Escort / Privé Ontvangst


          Sheriff op Hookers ! Girls First Only.Online vanaf: 05-05-2005 om 13:17:01 *JACKASS FIRST CLASS*

          Commentaar


          • #11
           Re: Merksem, Privéontvangst, Helice

           ik zou er ook nog eens willen langsgaan. Heeft nog iemand haar nummer?

           xxx

           Commentaar

           Aan het werk...
           X