Wilrijk, privéontvangst, Nairobie

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Wilrijk, privéontvangst, Nairobie

  Pummeltje was voor "zaken" in Antwerpen en zocht een beetje vertier. Ik wilde niet naar de rosse buurt en vond uiteindelijk een studentje dat 24/7 ontving. Na goede afspraken gemaakt te hebben reed ik richting Wilrijk. Aangekomen in haar appartementje deed zij mij open in een prachtig setje en was stomverbaasd van haar knapheid. Na de financiele verplichtingen werd mij al snel duidelijk dat het hier niet om zomaar een date ging. Ze besprong mij bijna en ik vroeg of ze toe was aan een goede beurt. Dacht van wel zei ze en ze haalde meteen mijn pummeltje uit de broek en begon vol overtuiging te pijpen. Ik heb best een flinke en zij genoot met volle teugen ervan. Condoom erom en rijden maar. Het eerste bedrijf duurde wel 30 minuten lang en ik moet haar vragen even te stoppen, zodat ik haar poesje kon verwennen. Niks was haar te gek en ik denk dat ze wel tig keren klaargekomen was. Tijdens de tweede ronde werd het nog beter en we hebben elkaar het licht uit de ogen geneukt. Wilde het klaarkomen steeds uitstellen maar kon het op een gegeven moment niet meer uithouden en kwam spuitend tussen haar borsten klaar. Ik mocht vaker terugkomen zei ze toen ik me aangekleed had en verdomd….. ik had wel de hele nacht bij haar willen blijven. Een van mijn beste ervaringen in mijn toch al roerige leven. Als je dit studentje lief behandeld krijg jer een GFE ervaring voor terug. Herhalingsgevaar 100% Ik vond haar op kinky. https://www.kinky.nl/vrouwen/escort/...nairobie-breda en terloops noemde ze haar website ook nog. www.xqueen.nl NAIROBIE 6795
  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 06-09-18, 13:52. Reden: RECFORM w

 • #2
  Ze staat ook op RL onder dezelfde werknaam; bedankt voor recensie, want ik vroeg me al af of haar foto's waarheidsgetrouw zijn.
  Want ik heb

  Altijdwelzin

  Commentaar


  • #3
   Ik ben niet helemaal mee met de vorige recensie. Hoewel het een knappe dame is is er verder weinig speciaals aan. Een beetje een "high" gevoel bij ook. Kort, weinig communicatie mogelijk, maar wel lekker pijpen verder. Klaarkomen kan in de mond maar is stevig bijbetalen..
   Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 15-09-18, 12:10. Reden: RECFORM

   Commentaar


   • #4
    Ik ga zondag ook eens langsgaan.
    laat nadien iets weten

    Commentaar


    • #5
     Pummeltje was vandaag in Antwerpen maar kreeg Nairobie niet te pakken. Toen maar eens op de website gaan kijken en inderdaad die was nu veranderd in ontvangst in Maastricht. Gelukkig is dat maar 30 km van mij dus gebeld en waarempel ze was vrij en ik kon haar tijdens mijn terugreis bezoeken. De buurt was niet zo geweldig maar het ging om haar toch. Ik moet zeggen dat het weer beter was dan vorige keer ofschoon ze inderdaad vroeg om bijbetaling. Deze keer maar laten pijpen met condoom en klaargekomen tussen haar borsten. Tweede keer intiem, diverse standjes en klaarkomen ging moeilijk. Maar het was toch weer toppie met haar. Ze pendelt tussen Antwerpen en Limburg zei ze. Voor de moderator... Weet niet of hij het kan aanpassen ?

     Commentaar


     • #6
      Advertentie weg dus geen date vandaag, jammer

      Commentaar

      Aan het werk...
      X