Wilrijk, privéontvangst, Nairobie

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Wilrijk, privéontvangst, Nairobie

  Pummeltje was voor "zaken" in Antwerpen en zocht een beetje vertier. Ik wilde niet naar de rosse buurt en vond uiteindelijk een studentje dat 24/7 ontving. Na goede afspraken gemaakt te hebben reed ik richting Wilrijk. Aangekomen in haar appartementje deed zij mij open in een prachtig setje en was stomverbaasd van haar knapheid. Na de financiele verplichtingen werd mij al snel duidelijk dat het hier niet om zomaar een date ging. Ze besprong mij bijna en ik vroeg of ze toe was aan een goede beurt. Dacht van wel zei ze en ze haalde meteen mijn pummeltje uit de broek en begon vol overtuiging te pijpen. Ik heb best een flinke en zij genoot met volle teugen ervan. Condoom erom en rijden maar. Het eerste bedrijf duurde wel 30 minuten lang en ik moet haar vragen even te stoppen, zodat ik haar poesje kon verwennen. Niks was haar te gek en ik denk dat ze wel tig keren klaargekomen was. Tijdens de tweede ronde werd het nog beter en we hebben elkaar het licht uit de ogen geneukt. Wilde het klaarkomen steeds uitstellen maar kon het op een gegeven moment niet meer uithouden en kwam spuitend tussen haar borsten klaar. Ik mocht vaker terugkomen zei ze toen ik me aangekleed had en verdomd….. ik had wel de hele nacht bij haar willen blijven. Een van mijn beste ervaringen in mijn toch al roerige leven. Als je dit studentje lief behandeld krijg jer een GFE ervaring voor terug. Herhalingsgevaar 100% Ik vond haar op kinky. https://www.kinky.nl/vrouwen/escort/...nairobie-breda en terloops noemde ze haar website ook nog. www.xqueen.nl NAIROBIE 6795
  Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 06-09-18, 12:52. Reden: RECFORM w

 • #2
  Ze staat ook op RL onder dezelfde werknaam; bedankt voor recensie, want ik vroeg me al af of haar foto's waarheidsgetrouw zijn.
  Want ik heb

  Altijdwelzin

  Commentaar


  • #3
   Ik ben niet helemaal mee met de vorige recensie. Hoewel het een knappe dame is is er verder weinig speciaals aan. Een beetje een "high" gevoel bij ook. Kort, weinig communicatie mogelijk, maar wel lekker pijpen verder. Klaarkomen kan in de mond maar is stevig bijbetalen..
   Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 15-09-18, 11:10. Reden: RECFORM

   Commentaar


   • #4
    Ik ga zondag ook eens langsgaan.
    laat nadien iets weten

    Commentaar


    • #5
     Pummeltje was vandaag in Antwerpen maar kreeg Nairobie niet te pakken. Toen maar eens op de website gaan kijken en inderdaad die was nu veranderd in ontvangst in Maastricht. Gelukkig is dat maar 30 km van mij dus gebeld en waarempel ze was vrij en ik kon haar tijdens mijn terugreis bezoeken. De buurt was niet zo geweldig maar het ging om haar toch. Ik moet zeggen dat het weer beter was dan vorige keer ofschoon ze inderdaad vroeg om bijbetaling. Deze keer maar laten pijpen met condoom en klaargekomen tussen haar borsten. Tweede keer intiem, diverse standjes en klaarkomen ging moeilijk. Maar het was toch weer toppie met haar. Ze pendelt tussen Antwerpen en Limburg zei ze. Voor de moderator... Weet niet of hij het kan aanpassen ?

     Commentaar


     • #6
      Advertentie weg dus geen date vandaag, jammer

      Commentaar


      • #7
       Afspraak gemaakt met deze donkere dame. Idd heel wazig. Ze keek me niet eens aan bij binnenkomst, en hield dit ook de hele duur van de afspraak vol. Geen oogcontact vind ik steeds een beetje verdacht... Ik mocht me opfrissen in de douche maar ze deed dit zelf niet. Ook na de daad deed ze dit niet, maar kleedde zich gewoon weer aan. Mooi figuurtje heeft ze, maar een onverzorgde bos met haar.. Ik mocht me op het bed leggen en ze viel meteen aan. Geen woord, geen glimlach, geen kusje, direct volle gaas pijpen.. Dit deed ze niet slecht, maar zo zittend in een positie waar je nergens bij kan, vind ik het weinig opwindend. Daarna cd erom en rijden maar. Af en toe haalde ze hem eruit om hem dan weer een beetje beter te positioneren, en telkens kon dan ik een misselijkmakende geur waarnemen, en dat is echt niet bevorderlijk.. Tijdens het neuken stak ze haar eigen vingers in haar mond, beet ze op haar handen, en maakte ze een heleboel (fake?) kreungeluidjes. Ze wisselde regelmatig van positie, waarbij doggy haar favoriet lijkt. Halverwege sprong ze ook nog eens uit het bed om de deur te gaan openmaken, want de bel ging.. Na een half uur zei ze me dat de tijd om was. Ik voelde me allesbehalve op mijn gemak, en heb er dus ook niet van genoten. Ik vond het bijgevolg niet erg om te vertrekken nog voor de tijd om was. Tijdens het aankleden merkte ik op dat er buiten het venster een asbak stond met peuken van iets dat op een joint lijkt.. Herhalingsgevaar : nul zip nada
       Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 05-10-18, 12:20. Reden: RECFORM

       Commentaar


       • #8
        Bij Nairobie heb ik een leuk uurtje gespendeerd. Voor en na kon ik uitgebreid douchen. Ze begint je direct te pijpen, wat echt zalig is. Nadien de seks was ook goed, ze is echt geil. Persoonlijk heb ik wel liever grotere borsten.. Maar de pijpbeurt was echt de beste die ik ooit gehad heb. En wat ik ook zeker moet vermelden is de massage die ze gegeven heeft. Eerst masseert ze je rug met een zachte olie en nadien ook elk deel van je lichaam tot aan de voetzolen toe. Ik heb nog nooit iemand zo 'dedicated' weten masseren, echt top!
        Laatst gewijzigd door Peter Starbuck; 06-10-18, 12:58. Reden: RECFORM

        Commentaar


        • #9
         Erg wisselvallige diensten als ik de recenties even doorneem.... zag haar advertentie maar ga nu twijfelen

         Commentaar


         • #10
          Heb deze dame 2x bezocht. 1e keer was op zich prima. Ze heeft een prachtig lichaam en was redelijke spraakzaam. Na 40 minuten zei ze dat het uur al voorbij was, toen ik aangaf dat het nog 20 minuten was is ze verder gegaan... De 2e keer was dramatisch. Ze wilde het zo snel mogelijk afmaken en na een half uur wilde ze wat drinken halen en is niet meer teruggekomen. Heb me maar aangekleed en uiteindelijk weggegaan. Herhalingsgevaar: niet meer na deze 2e ontmoeting.

          Commentaar


          • #11
           Oorspronkelijk geplaatst door mandarijn89 Bekijk bericht
           Heb deze dame 2x bezocht. 1e keer was op zich prima. Ze heeft een prachtig lichaam en was redelijke spraakzaam. Na 40 minuten zei ze dat het uur al voorbij was, toen ik aangaf dat het nog 20 minuten was is ze verder gegaan... De 2e keer was dramatisch. Ze wilde het zo snel mogelijk afmaken en na een half uur wilde ze wat drinken halen en is niet meer teruggekomen. Heb me maar aangekleed en uiteindelijk weggegaan. Herhalingsgevaar: niet meer na deze 2e ontmoeting.
           Vul het recensieformulier dan nog even in...zie...in...deze...rubriek...links boven...recensie schrijven....dank u
           Sheriff op Hookers ! Girls First Only.Online vanaf: 05-05-2005 om 13:17:01 *JACKASS FIRST CLASS*

           Commentaar

           Aan het werk...
           X