Aankondiging

Inklappen
Nog geen aankondiging.

Sabrina, Utrecht, half Marokkaanse studente, licht op en chanteert

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Sabrina, Utrecht, half Marokkaanse studente, licht op en chanteert

  Deze dame adverteerde op Sexjobs, Utrecht, escort en ook soms Rotterdam, soms onder de naam Lady Love, soms Mooi en Geil, ook andere namen. Ik heb een paar keer een date met haar gehad en ook spannende appcontacten gehad. Zij heeft vaak geldproblemen en heeft mij op die manier 225 euro afgetroggeld, door een date af te spreken, maar nadat ik op haar ' jammerklacht' dat ze dringend geld moest overmaken i.v.m. collegegeld, begon zij te chanteren en zegde de date af en zij dat ze nooit meer sex met mij zou hebben. Ik heb aangifte overwogen, maar had alle apps verwijderd en haar nummer geblokkeerd. Gisteren appte ze me na maanden met een ander nummer en wilde weer een date en toen ik 'nee' zij, begon ze direct te chanteren met onze appcontact en dat zij langs zou komen e.d. Ik heb haar weer geblokkeerd, maar heb nu wel de apps bewaard. Ik overweeg aangifte wegens oplichting en chantage. Ik weet dat zij in Rotterdam HEAO doet (of dat is gelogen)...en zij woont in Utrecht. Zij noemde zichzelf consequent Sabrina. Ik heb een bankrekening, achternaam (misschien ook fake) en tel.nr.
  Mijn vraag is of er meer mannen met deze dame van doen hebben of gechanteerd worden. Gezamenlijke aangifte is dan misschien een optie. Alle communicatie via P.B>

 • #2
  Even update: Sabrina smst net dat ze op weg naar mij is, louter om te chanteren....

  Commentaar


  • #3
   En is ze er al? Bel de politie als ze aan de deur staat

   Commentaar


   • #4
    Oorspronkelijk geplaatst door mr.zaadman Bekijk bericht
    Even update: Sabrina smst net dat ze op weg naar mij is, louter om te chanteren....
    Ik zou d'r telefoon maar eens laten tappen door de politie!

    Commentaar


    • #5
     Je kan via internet bankieren een betaalopdracht invoeren met haar naam en rekeningnummer want sinds kort krijg je een melding als nummer en naam niet bij elkaar horen.
     Op deze manier kan je er achter komen of ze wel haar echte naam gebruikte
     Altijd op zoek naar de magische klik.

     Commentaar


     • #6
      "the only thing we have to hear is fear itself", ik neem aan dat politie geen optie is omdat je getrouwd bent ofzo. Daarbij ze doen er waarschijnlijk toch niks mee.
      Ik zou zeggen: "man up". Je laat je toch niet afpersen door zo'n stuk stront

      Commentaar


      • #7
       Ik vind best dat je het telefoonnummer mag delen zodat anderen ook op de hoogte zijn. Bedoel ze vraagt er zelf om met zulk gedrag

       Commentaar

       Aan het werk...
       X