Eerste ongelezen..

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Eerste ongelezen..

  Beste,

  Het is enige tijd geleden dat ik de site nog bezocht, en die ziet er nu veel strakker uit, zo hebben we het g raag ;-)

  Enkele vraagjes toch over zaken die ik precies mis:

  - Vroeger zag je duidelijk welke dames nieuwe recensies/reacties hadden sinds je laatste bezoek, nu gaat het precies enkel over een recente periode (een week?) dat de berichten als niet gelezen worden aangeduid.
  - Vroeger had je ook een knop om naar het eerste ongelezen bericht te gaan, dit was een super handige knop, die ik nu toch wel mis (of er compleet over kijk..). bij gebrek hieraan moet je echt bericht per bericht nalezen (in een bepaalde periode) om te weten wat je al las of niet. Dit werkt helaas tijdrovend en minder uitnodigend om de site te gebruiken.

  Misschien zijn hier al oplossing voor en ben ik onhandig ;-), hulp is dus welkom :-)

  Greetz,

  Erco

 • #2
  Naar het laatste bericht gaan gaat nog net zo als vroeger.

  Op de homepagina zie je rechts naast de avatar van de laatste poster, de titel van de draad staan. Daar klik je op.
  In een subforum zie je rechts, in de kolom 'laatste bericht' naast de tijd van de post, een blauw knopje met twee pijltjes er in. Daar druk je op.

  Zo zou het, in theorie, moeten werken. Is de draad slechts één pagina kort, dan werkt het niet goed. Gebruik dan even de 'end' knop van je toetsenbord. En soms werkt het domweg niet goed en eindig je ergens midden in de draad als deze erg lang is. Op dit punt is het helaas nog niet geheel bugvrij, helaas.

  Commentaar


  • #3
   Beste Groentje,

   die pijltjes staan er inderdaad, en daarmee ga je naar het laatste bericht in een bepaalde conversatie/recensie/...

   Mijn vraag gaat echter over het feit dat er vroeger een knop 'eerste ongelezen' was en daarmee ging je naar het eerste (in de tijd) bericht dat je nog niet gelezen had in en discussie. dit was handig en als je inlogde kon je zeer gemakkelijk de draad weer oppakken en diende je niet te gokken waar je gebleven was. Als je de site elke dag gebruikt is dat niet zo'n probleem, maar als je slecht af en toe of maandelijks de site raadpleegt is het wel flink zoeken.

   Jammer dat die knop weg is, ik heb hem alleszins nog niet gevonden..

   Commentaar

   Aan het werk...
   X