Boardregels van hookers

Inklappen
Dit onderwerp is gesloten.
X
Dit is een sticky onderwerp.
X
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Boardregels van hookers

  Auteursrechten

  Alle berichten en informatie die op hookers.nl geplaatst worden, zijn en blijven eigendom van hookers.nl. Zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar van deze website mag niets van hookers.nl of onderdelen van deze website worden verveelvoudigd, bewerkt en/of openbaar gemaakt worden, d.m.v. (foto)kopie, microfilm, magnetische media of op welke andere wijze dan ook.

  Schrijvers van recensies kunnen nooit aanspraak maken op een vergoeding of zich beroepen op het auteursrecht.

  Het kopiëren of linken van een item van een andere site (bijvoorbeeld volledig krantenartikel en/of afbeeldingen) zonder bronvermelding is in strijd met het copyright en is dus niet toegestaan. Dit geldt uiteraard niet voor items die eigendom zijn van de auteur of vrij zijn van auteursrechten.


  Aansprakelijkheid

  Wij dragen geen aansprakelijkheid voor de juistheid, (on)volledigheid of wettelijke toelaatbaarheid van het bericht. Ieder lid is verantwoordelijk voor zijn eigen bericht! Wij kunnen berichten verwijderen en zullen dit, indien wij zelf van mening zijn dat dit dient te gebeuren, ook zeker doen.

  Een ieder die zich niet kan vinden in de inhoud van een bepaald bericht dient zich via de interne mail te melden bij de moderator die de rubriek beheert of bij de hoofdmoderator vitalekrijger@hookers.nl. Wij zullen jouw klacht op juistheid en/of wettelijke grond controleren en indien noodzakelijk actie ondernemen. De klachten dienen gemotiveerd te zijn! Een duidelijke uitleg over jouw bezwaar is dus noodzakelijk.


  Fatsoensregels

  Op dit board gelden de normale fatsoensregels. D.w.z. dat het gebruik van scheldwoorden of schuttingtaal, evenals berichten waarbij iemands privé-gegevens bekend worden gemaakt of iemand op ordinaire wijze wordt aangevallen, uit den boze zijn! (Flame/Trol gedrag) Deze berichten worden gewist, tegen de overtreder worden passende maatregelen genomen.

  Recensies met beledigende, discriminerende en/of racistische inhoud worden aangepast of verwijderd.
  Onderwerpen die in strijd zijn met de Nederlandse wetgeving, zoals bijvoorbeeld pedofilie, worden verwijderd.


  Provocatie

  Onder provocatie verstaan we alle posts en topics die bedoeld zijn om storende en/of beledigende discussies uit te lokken.
  In dit geval kan de moderator de discussie stop zetten door het topic te sluiten of te verwijderen.

  Privé zaken, roddels e.d. zijn niet gewenst!
  Discussies over privé zaken, roddels en andere berichten die niets met prostitutie/betaalde sex te maken hebben, zijn op Hookers.nl in principe niet gewenst. Enige uitzondering hierop zijn de Geouwezwam forums waar we tot op zekere hoogte ook niet prostitutie/betaalde sex gerelateerde onderwerpen toestaan.

  Als je een dergelijk bericht toch plaatst, loop je het risico dat de moderator passende maatregelen neemt. Een grapje of een grappige reactie op een bericht zal niet als roddel worden beschouwd.
  Wij willen discussies die uit de hand zouden kunnen lopen op voorhand vermijden.


  Recensies

  Een recensie dient ten minste een informatieve beschrijving van het bezoek te bevatten.

  Het is niet toegestaan in titels of berichten volledige woorden met hoofdletters te typen. Alleen moderators mogen hiervan afwijken.
  Gebruik voor je recensies een correcte spelling en grammatica, hierbij hoort ook het juiste gebruik van hoofdletters, punten en komma’s.

  Bij een recensie is het niet toegestaan om privé informatie over de dames te vermelden. Onder privé informatie wordt verstaan:

  - Thuissituatie (kinderen, adres, stad, uitkering)

  - Echte naam

  - Verjaardag

  - Drugsgebruik

  - Soa beschuldigingen

  - Mensenhandel/pooier vriend vermoedens

  - Nauwkeurige tatoeage of tattoo) beschrijvingen

  Het plaatsen van img tags is toegestaan, mits deze linken naar publieke sites en de privacy van personen die al of niet afgebeeld zijn niet ongewild in gevaar brengen of zouden kunnen brengen.

  Ook voor het uploaden van afbeeldingen geldt: toegestaan, mits deze de privacy van personen die al of niet afgebeeld zijn niet ongewild in gevaar brengen of zouden kunnen brengen.

  In geval van twijfel zal de moderator de desbetreffende post verwijderen met IM aan de schrijver.


  Een post mag geen beledigingen bevatten, het moet een beschrijving van een ervaring zijn. Indien in de post / recensie grof taalgebruik, vloeken etc. staan, dan wordt de post / recensie niet goedgekeurd.

  Meerdere recensies bij een dame schrijven is toegestaan, alleen als de moderator van de rubriek aangeeft dat de limiet bereikt is, behoort men deze aanwijzingen op te volgen.


  Reclame strikt verboden!

  In berichten op ons board is reclame (ook negatieve "reclame"), onder welke vorm dan ook, strikt verboden! Ook het plaatsen van links naar commerciële sites of het plaatsen van een commerciële link in je profiel is niet toegestaan! Eveneens verboden is het via IM/PM "spammen" van gebruikers!
  Wil je adverteren op hookers, neem dan contact op met Midhold, de eigenaar van hookers.nl. via: info@hookers.nl


  Usernames

  Usernames die teveel lijken op de usernames van moderators worden verwijderd. Dit geldt ook voor usernames die een beledigend , discriminerend en/of racistisch doel hebben of zo kunnen worden opgevat. Username misbruiken met verwijzing naar de site hookers is niet toegestaan! Denk hierbij aan betere dienstverlening verlangen van een DVP.


  Accounts

  Een tweede account aanmaken is niet toegestaan! Alleen de moderators mogen beschikken over meerdere accounts. Een tweede account voor leden is alleen toegestaan als men toestemming heeft gekregen voor het gebruik ervan van de hoofdmoderator . Het bewust aanpassen van je IP-adres om twee of meer accounts aan te maken, is niet toegestaan.


  Gebanned

  Bovenstaande regels heb je overtreden, je bent gebanned!

  Als je gebanned bent, kun je contact opnemen met webmaster@hookers.nl of vitalekrijger@hookers.nl.

  Een weekban kun je krijgen voor o.a:

  -Niet opvolgen van aanwijzingen van een moderator, het openlijk uitschelden van leden of een moderator, het openlijk kritiek geven op de werkwijze van een moderator en flame/trol gedrag.

  Een maandban kun je krijgen o.a:

  -Nieuwe username aanmaken terwijl je gebannend bent met je huidige username, de ban wordt dan verlengd op je huidige.

  Een permanente ban kun je krijgen voor o.a:

  -Dubbele username, reclame / spam, bedreigen van leden, moderators, werknemers van Midhold.
  Supermoderator – Ondersteuning van de hoofdmoderatoren
Aan het werk...
X