Hoe oud was je toen je voor het eerst een DVP bezocht?

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Oorspronkelijk geplaatst door Fastboy75 Bekijk bericht
  Ik begonnen toen ik 22 was met bezoek aan massage salon in zwolle carpe diem . Elke maand 1 keer. Een paar lang . Deze ging toen verhuizen naar Almelo. Onder de naam van eleon massage .daar werkte een dame Bianca. Een heerlijke dame. Ik probeerde elke haar te bezoeken. Na een paar jaar ging deze ook sluiten. Toen verschilde plaatsen. Leeuwarden.groningen. de laatste tijd toch nog wel 2x in maand. Blijft een lekkere bezigheid . Je bouwt een band op. O ja ik ben nu 43
  hoi had ze lang zwart haar?en slank

  Commentaar


  • 22..

   Commentaar


   • 36

    Hoe ouder ik word, hoe meer zin ik lijk te hebben

    Commentaar


    • 17...

     Nadat ik al wat ingewijd was door mijn klasgenootjes Bea en Sonja, wou ik wel eens een echte vrouw vogelen. Het Schipperskwartier kende ik al redelijk omdat mijn school daar niet ver vandaan was.
     Nadat ik uiteindelijk wat centjes gespaard had, ging het gebeuren. Met een broek vol goesting stapte ik binnen bij een prachtige dame met geile jartellen en netkousen. Toen ik tijdens het voorspel haar wou beginnen vingeren, beleefde ik de verassing van mijn leven toen ik tussen haar benen iets gewaar werd wat je bij een normale dame niet aantreft. Ik werd nog stijver dan ik al was en begon hem te pijpen op de manier dat die kleine Bea dat bij mij soms deed. Uiteindelijk zalig gepoept en tevreden buitengegaan. Een begin van een lange carrière van sex met allerhande hoeren. En ook daar is mijn fascinatie voor nylons en crossdressers begonnen. Al ben ik 75% hetero, een hoerige crossdresser of bottomslet kan ik nog altijd niet negeren.

     Commentaar


     • Oorspronkelijk geplaatst door freshmaker Bekijk bericht
      36

      Hoe ouder ik word, hoe meer zin ik lijk te hebben
      joh je meent het! ben al 44 … man het wordt nog erger... snakken naar een fris kutje dan eens lekker anaal.. mmmmm

      Commentaar


      • 29, en...het was m’n allereerste keer ooit. Ik zat al een tijdje te mokken dat ik niet als maagd de dertiger jaren in zou gaan maar had nooit ervaring opgedaan door omstandigheden: moeilijke jeugd, mezelf uit dat gat getrokken en vervolgens keihard studeren en werken om m’n leven op z’n pootjes te krijgen. Zo rond de 25 jaar er achter komen dat als je nooit tijd besteed aan het versieren van een leuke meid je daar ook nooit goed in wordt (dat onderwerp vergat ik te studeren...). En ondertussen zo onzeker zijn door je 0,0 ervaring dat het er niet van komt.

       Goed, lang verhaal kort, op m’n 29ste bedacht dat het nu over moest zijn, na een heleboel recensies lezen, een niet gering aantal biertjes, en mezelf 10 keer bedenken, een afspraak gemaakt bij een privéhuis met een leuk uitziende latina dame. In al de vallen getrapt die maar konden: er van uit gegaan dat de foto’s en leeftijd op de website klopten (dus niet, zeker 15 jaar ouder en een buikje dat wees op fotoshop-kwaliteiten), teveel betaald (bij haar was bijna alles ‘extra’ toen ze door had dat ik geen ervaring had), en de deur uit voor de tijd om was (betaald voor een uur, geen 45 minuten binnen geweest..).

       ondanks dat alles: blij dat ik het gedaan heb! Na deze afspraak een behoorlijke tijd geen DVP meer bezocht maar de ban was gebroken en ik durfde met wat meer vertrouwen een meisje aan te spreken en vervolgstappen te zetten toen het eenmaal zover was.

       Ondertussen, 5 jaar later, een aantal keren ook Amsterdam bezocht, van dames achter de ramen gesnoept. Eerst alleen met m’n ogen, toch nog wel een stap om naar binnen te gaan. Later ook dat gedaan en ik kan zeggen dat de lekkerste pijpbeurt die ik ooit mocht ontvangen toch echt daar was. Got me hooked on hookers

       Commentaar


       • Ik heb pas heel laat de stoute schoenen aangetrokken en met een dvp geneukt. Binnenkort zie ik Abraham en de escort was 3 jaar geleden. Dus reken maar uit.

        Commentaar

        Aan het werk...
        X