Seks zonder condoom in opmars ?

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Oorspronkelijk geplaatst door san andreas25 Bekijk bericht
  Ik ga dit weekend 2 privé hoertjes neuken zonder zaterdag een blonde en zondag 1 met lang zwart haar heb er zin in
  Kunnen wij die dames ook bezoeken?
  Oftewel wie zijn het en heb je een link of andere informatie want dit is wel interessant natuurlijk.

  Commentaar


  • Zeker kun je die bezoeken ze staan op kinky.nl ene heet Ruby zit in Utrecht en andere heet Carmen zit in Zeist

   Commentaar


   • Ruby met zwart haar en Carmen met blond bruin haar. Wil je ook graag zonder neuken dan ? Zoja misschien kunne we trio doen dat we een van deze dames allebij zonder neuken interesse ??

    Commentaar


    • Ik heb recentelijk ook weer een bare ervaring gehad, bij het voorspel wat pussy sliding gedaan en Bassie ertegen aan gezet, en de dvp in de ogen kijken en dan zachtjes doorduwen, er werd geen nee of stop of wat dan ook gedaan, en lekker bare gedaan, en als top op de kers ook nog anaal gegaan. DVP adverteert met alles safe, en condooms ruim aanwezig, en dan toch bare gaan, misschien omdat ze het zelf ook fijn vinden, kan er geen verklaring voor geven. Rauw komt na de zonde, was beter van niet, gedane zaken zin niet terug te draaien.

     Commentaar


     • ik kwam pasgeleden ook heel kort in de buurt..
      mevrouw ging er maar vanuit dat ik zonder wilde..ze moest ook echt op zoek naar een rubber..
      het is allemaal verleidelijk..maar zoals met alles zit aan elke high een down..en als die down betekent dat je door een hel moet zoals scheermesjes pissen (of erger)
      laat dan maar zitten..
      al denk ik ,wanneer je een jointje of pilletje ophebt of wat bier ,je makkelijker aan de verleiding toegeeft..
      gelukkig drink ik of wat dan ook niet en kan ik het goed relativeren..


      heb overigens met de dame in kwestie nog daarover gesproken,,en die zei dat ze zich regelmatig laat testen..al lijkt me dat eigenlijk ook een wassen neus ..
      een uur nadat ze bij wijze van spreken bij de dokter buitenstaat kan ze al geneukt worden door iemand met vanalles en nog wat
      die zekerheid heb je nooit..

      Commentaar


      • Ik bedacht net met het lezen van de recensies: als de dvp nou niet jouw maatje condoom in huis heeft?

       Commentaar


       • Bijna alle dames hebben ook kleine maten, maak je geen zorgen!!

        Commentaar


        • Maar meestal geen grotere maten

         Commentaar


         • Als nou een grotere maat hebt neem je toch zelf condooms mee!

          Commentaar


          • Eres Rico: jammer dat je nooit je belevenissen deelt met 0 reviews, dan hadden we de oplossing hier kunnen lezen alsmede de problemen die een olifantsslurf teweegbrengt.......

           Commentaar


           • Dank voor jullie reacties LPS en paulus 2. Ik heb een paar recensies over dvp's gedeeld op deze website. Weet iemand een dvp die van echt groot houd? Vaak hebben de dames een condoom die toch wel past, maar niet blij zijn met mijn grootte. Ze zeggen het niet maar je merkt het wel. Soms pijpt een dvp me zonder condoom. Wat ik heerlijk vind. Het neuken wordt plichtmatig afgehandeld en dan sta je na een half uur weer op straat. Bij een erotische massage weigerde ze toegang in haar kutje.

            Commentaar


            • Oorspronkelijk geplaatst door Eres Rico Bekijk bericht
             Ik bedacht net met het lezen van de recensies: als de dvp nou niet jouw maatje condoom in huis heeft?
             Dan heb je een goede reden om te vragen of ze wil nzc.

             Commentaar


             • Neuken zonder condoom? Daar denken veel dames toch anders over. Ik krijg daar kritische vragen over. Dames vragen of mijn lul er gezond uit ziet en hoeveel dames heb je zonder condoom geneukt. Aan familie en vrienden heb ik belooft om save te neuken.

              Commentaar


              • Nou ik heb morgen avond als het door gaat 2 geile hoertjes als escort die alle 2 zonder neuken daar heb ik wel zin in mmmmm.

               Commentaar


               • Oorspronkelijk geplaatst door knktila Bekijk bericht
                Re: Seks zonder condoom in opmars ?

                De reden is volgens mij vrij simpel: 15 jaar geleden ging je dood van aids. Nu is dat een chronische ziekte geworden waarmee je evengoed 95 jaar kan worden. En andere SOA's zijn nu ook niet bepaald heel afschrikwekkend of levensbedreigend. Dus dat maakt het voor veel dames (en heren) het risico wel waard om het zonder condoom te doen. Ik kan daar eerlijk gezegd best begrip voor opbrengen. Maar ik hou het zelf toch liever veilig.
                Ik haak hier even op in, HIV is een levensveranderende ziekte, en iedere toekomstige partner die jij het hof wil maken moet je erop wijzen dat je HIV positief bent. Doe je dat niet, en loopt de ander HIV op, dan kan je zelfs de cel in gaan. Dat je wellicht oud kunt worden is geen excuus om dan maar seks zonder condoom te gaan doen. Ik vindt het werkelijk dom om jezelf of anderen het risico te brengen dat je een dodelijke ziekte op kunt lopen. Los van de medicijnen die je de rest van je leven slikken moet ...

                In het oost-blok is het hebben van HIV / AIDS een stuk aannemelijker dan hier in het westen. Maar gezien de grenzen steeds vaker openstaan en vanalles europa binnen vliegt is het een kwestie van tijd eerdat ook hier vreselijke ziektes uit gaan komen. Je zou maar een scharrel zijn geweest van de ruim 200 slachtoffers in dit artikel

                Doe niet zo stom en trek gewoon een rubber om. Ik heb enkele mensen gekend die eraan leden en uiteindelijk het loodje hebben gelegd dankzij complicaties van HIV.

                Commentaar


                • De wetenschap staat intussen zo ver dat je met de juiste pillen zelfs geen aids meer doorgeeft als je als patiënt seks hebt met een gezond iemand. Dus laat iedereen lekker zelf uitmaken of ze het risico waard vinden of niet. Feit is echter zonder enige discussie dat de scherpste kantjes van de ziekte er steeds meer afgeschaafd zijn. Griep kan in 'erge' gevallen ook dodelijk zijn, geef jij daarom nooit iemand een hand? Je zou maar eens besmet kunnen worden zeg.
                 Laatst gewijzigd door Deadalos; 08-12-18, 23:38.
                 I remember the first time I had sex - I kept the receipt

                 Commentaar


                 • Geen aids meer doorgeeft? Oh man man. De laatste fase in HIV is Aids. Aids is geen overdragelijke ziekte. Je lichaam scheidt er in de fase van Aids gewoon langzaam mee uit.
                  Laatst gewijzigd door Deadalos; 08-12-18, 23:39.

                  Commentaar


                  • Beste Lindemedia, knktila en andere heren,

                   Ik ga hier toch even aan mee praten.
                   Het klopt dat het niet zo is dat je Aids doorgeeft maar het Hiv virus (wat Aids veroorzaakt). Wat wel zo is, is dat als je op dit moment effectief behandelt wordt voor meer dan 6 maanden. De viral load (hoeveelheid virus in het bloed) ondetecteerbaar is. Dat betekend dat je het Hiv virus niet meer door kan geven, zelf niet bij onveilige seks.

                   Toch weet je niet of dit het geval is bij onbekende partners, dus om je zelf zo goed mogelijk te beschermen: heb seks met een condoom, dat scheelt veel gedoe en onrust achteraf!

                   Vriendelijke groet,

                   Piet 2.0
                   Programma Prostitutie Soa Aids Nederland

                   Commentaar


                   • Oorspronkelijk geplaatst door piet soaaids Bekijk bericht
                    Wat wel zo is, is dat als je op dit moment effectief behandelt wordt voor meer dan 6 maanden. De viral load (hoeveelheid virus in het bloed) ondetecteerbaar is. Dat betekend dat je het Hiv virus niet meer door kan geven, zelf niet bij onveilige seks.
                    Dag Piet, bedankt voor je verduidelijking. Dit was uiteraard wat ik bedoelde, maar blijkbaar zit linde zodanig in haar eigen riedeltje gevangen dat ze de waarheid maar even negeert. Ik lulde niet zomaar even uit m'n nek en ben dus blij dat ik door de expert op het forum wordt bijgetreden. Ik bezoek trouwens altijd dames met condoom, er is immers niet alleen HIV en ik wil sowieso zo weinig mogelijk risico lopen.

                    I remember the first time I had sex - I kept the receipt

                    Commentaar


                    • Je schrijft zelf die onzin:

                     De wetenschap staat intussen zo ver dat je met de juiste pillen zelfs geen aids meer doorgeeft als je als patiënt seks hebt met een gezond iemand.
                     Aids kan je niet doorgeven. HIV wel. Daar haak ik op in.

                     Commentaar


                     • Oorspronkelijk geplaatst door lindemedia Bekijk bericht
                      Je schrijft zelf die onzin:
                      Aids kan je niet doorgeven. HIV wel. Daar haak ik op in.
                      Proficiat, juffrouw wijsneus
                      Technisch gezien kun je aids niet doorgeven, maar geef je HIV door. Klopt. Maar in de praktijk betekent dat in heel wat gevallen uiteindelijk hetzelfde. Portie kommaneuken dus.