Maagd *zucht* / Eerste keer, Waar en hoe?

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • En. Hoe was het. Je kan ook 2x klaarkomen. Of erna gewoon ff lekker genieten van een mooi lichaam. Spuiten hoeft niet perse het ultieme doel te zijn. Het gaat om een Leuke tijd samen.

  Commentaar


  • Gisteren is het gebeurd. Ik had twee dagen eerder gereserveerd met een Tsjechische vrouw uit Rotterdam bij een privéhuis. Ik had geen idee hoe of wat. Zoals je in mijn eerdere bericht kan lezen had ik een kledingverzoek. Ik wilde vanwege het OV een kwartiertje later komen en ik heb van 1 uur een half uur gemaakt omdat ik dacht dat dit wel genoeg zou zijn voor een eerste keer. Ik dus nog even een keer gebeld en dat alles geregeld. De man die ik aan de telefoon had klonk zeer beschaafd (evenals de vrouw die ik de eerste keer aan de lijn had).
   Vanaf het moment dat ik voor het eerst had gebeld was ik best wel zenuwachtig. Een beetje het gevoel wat ik heb vlak voor een belangrijk tentamen. Niet dat ik prestatiedruk voelde, maar gewoon dat je niet wat er gaat gebeuren, hoe en… met wie. De profielfoto’s hadden geen gezichten maar de omschrijving en wat ik van haar heb gelezen was dat ze een rustig persoon is.
   Ik dus gisteren naar Rotterdam met de bus en daarna nog een om op locatie te komen. In de laatste bus worden blijkbaar geen haltes omgeroepen dus ik bang dat ik dadelijk mijn halte mis. Lang leve google maps ?. In de bosjes nog even een zenuwplasje gedaan (al had ik net zo goed een cafe kunnen opzoeken) en een valeriaanpilletje ingenomen voor de zenuwen. Werkt bij mij goed en ging gemakkelijk naar binnen. Even een keer achterom kijken of er niemand was en ineens stond ik in de portiek. Dit hebben ze slim gedaan omdat je dan niet meer in de volle kijk op straat staat. Hoe dan ook, de man die ik aan de telefoon had liet mij binnen. Ik had een zware jongen verwacht maar nee. Gewoon een nette man om te zien. Hij bood mij wat te drinken aan, heb bij hem betaald en twee minuten later komt mijn allereerste dvp binnen (alleen). Wow, wat een lijf. Echt een pornolijf. Komt ze naar binnen op zwarte sandalettes met string en bh. Helaas geen kousen waar ik om vroeg, want die had ze blijkbaar niet, maar ach, ik had weinig te klagen op dat moment. Ze vraagt of ik meekom. Ik loop mee en kijk naar die lekkere kont van haar een beetje mee waggelt met haar loopje en dat lange haar wat erachteraan zwabbert. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht. Ik weet immers dat ik daar, binnen nu en 5 minuten, daar heel erg van ga genieten.

   Ik begin mijn overhemd uit te trekken om wacht even op een reactie. Dan zegt ze dat ik me uit kan kleden. Gelijk haal ik mijn stijve uit mijn boxer en wacht op haar. Ze is met de radio aan het klootzakken. Na een minuut zeg ik dat die van mij niet perse aan hoeft maar zij vind het prettig, zegt ze. Vooruit dan maar. Uiteindelijk werkt het ding nog niet. Dan maar zonder (yes!).
   Dan maak ik gelijk mijn eerst fout. Van geilheid neemt mijn instinct het over en wil ik mijn penis tegen haar vagina wrijven. Ze zegt “nee”. Gelijk weet ik wat ik fout heb gedaan en zeg sorry, eerst condoom ik was vergeten. Dat ook zegt ze. Ik moet eerst even mijn penis onder de warme kraan doen en ze maakt hem schoon. Gelukkig is ze niet boos geworden of zoiets. Ze zegt dat ik een grote heb. Vond ik zelf wel meevallen maar zei is de expert. Dat of ze probeert me zelfvertrouwen te geven. Ik hoefde mij niet te douchen (mocht wel) omdat ik er schoon uit zag.
   Ze vroeg of dit mijn eerst keer was hier. Ik zei dat ik nog maagd was waarop ze zei: “dat ook nog”. Eventjes schrok ik daarvan maar toen zei ze “grapje” en ik had de indruk dat ze het niet lullig bedoelde. Toch wel even kut om te horen dus ik zou niemand aanraden om het te zeggen eigenlijk. Niet dat ik er op dat moment mee zat want ik had immers genoeg afleiding.

   Eerst hebben we getongzoend wat echt heerlijk was. Ik las een reactie van iemand dat ze niet teveel deed maar bij mij wel dus. G.e.w.e.l.d.i.g. Toch maar blij dat ik van te voren even mijn tanden had gepoetst en vlak voor binnenkomst nog even op een keelpastille heb gesabbeld.
   Daarna hebben we 69 gedaan en heeft ze daarbij eerst een condoom om gedaan. Ik vroeg of ze ook aan me ballen wilde likken maar ze likt geen ballen zei ze. Ik ben overigens netjes getrimd (scheren krijg ik uitslag van). Daarbij ook nog even haar kutje gevingerd en me vingers erbij afgelikt (letterlijk).
   Ik nog zoeken naar die welbekende clitoris maar dat ding is nergens te bekennen. Nu zat ze zowat op me, was het al een klein beetje donker in de kamer vanwege de sfeerverlichting en had ik mijn loep thuisgelaten. So be it.
   De seks zelf was ok. Ik had er eerlijk gezegd meer van verwacht. Ik denk dat het kwam door het condoom. Ik voelde gewoon niet bijster veel. Vooral de warmte als je hem voor het eerst erin stopt maar niet veel gevoel. Missionaris was lekker omdat ik haar goddelijke benen kon betasten, net als haar borsten met vrij harde tepels overigens. En weer lekker tongzoenen. Het lekkerst vond ik toen mijn hoofd tussen die van haar en haar schouders legde. Ik pompte haar toen volhard en dat was het moment dat een vrouw het eerst van mij kreunde. Maar cowgirl en reverse cowgirl vond ik erg tegenvallen. Ik voelde gewoon amper wat. Daardoor werd mijn penis zelfs een keer half slap waarbij ze hem weer even hard moest pijpen. Ik was nog steeds niet klaargekomen. Dit had ik niet verwacht. Uiteindelijk probeerde ze mij maar klaar te pijpen (met spuug) maar ook niet. Ze vroeg of ik verder gepijpt wilde worden of dat ik een handjob wilde. Dan maar die laatste. Ze trok het condoom eraf en begon me af te trekken. Helaas geen spuug erop deze keer (had ik zelf ook geen erg in op dat moment). Ik zei dat het wel harder mocht, dat deed ze. Niet veel later kwam ik klaar en spoot het er lekker uit. Het resultaat van drie en een halve dag niet klaarkomen. “Big load! Messy” zei ze, haha. Ze spreekt overigens wel gewoon Nederlands. Ze veegt het sperma op met een doekje. Ik vraag hoeveel tijd we nog hebben. Nog drie minuten. Oh… Ik had eigenlijk nog even doggie willen proberen. Er was niet aangeboden om te verlengen maar ik vond het ook wel weer goed voor een eerste keer. Een andere keer dan maar. Een van de redenen dat ik van 1 uur een half uur heb gemaakt was dat ik liever twee keer zou gaan. Nu moet ik wel zeggen dat ik de tijd niet heb bijgehouden maar dat ik denk dat ik 35 minuten binnen ben geweest. Ik schat dat we 20 minuten echt iets hebben gedaan. Om andere nieuwkomers een indruk te geven.
   Ergens in het midden had ze me ook gepijpt van voren. Ik vroeg of ze me aan kon kijken maar dat was maar heel even. Dat was ook een geil moment. Jammer dat ze voor de rest tijdens het zoenen en pijpen haar ogen veel gesloten had.
   Nadat ik me kleren weer had aangetrokken begon ik pas aan mijn drankje wat ik helemaal aan begin aangeboden had gekregen. Nog even wat gekletst en daarna liet zij me uit. Ik weer half gehypnotiseerd achter die kont aanlopen en bij de uitgang kreeg ik nog een afscheidskus.

   Lessons learned
   Wat heb ik geleerd? Hmmm. Ik ben met een voldaan gevoel weggegaan maar ik zit/zat wel met een aantal punten. Ik ben op een pleintje iets verderop even gaan zitten om alles even te laten bezinken.
   Seks is lekker maar, in ieder geval met condoom, niet zo lekker als ik dacht. Seks is lekker maar liefde lijkt nu oh zo belangrijker om de een of andere reden. Ik vroeg mezelf. Zou ik nu ik ontmaagd ben nog een keer een dvp bezoeken? Weet ik niet… Ik was oorspronkelijk van plan van wel maar het was gewoon anders dan ik had verwacht. Iets anders dat me opviel was dat ‘normale’ Nederlandse meisje die ik op straat zag nu ineens zo saai leken. Bizar eigenlijk.
   Bij de bushalte kwam nog een bedelaar langs. Toen die weer vertrok maakte ik daarover een grapje tegen een meisje wat naast mij zat. Dat doe ik normaal ook nooit.
   Ik woon nog bij mijn ouders en zei dat ik met een vriend naar de stad ging. Ik kon niet gelijk weer thuiskomen dus ik wilde voor de verandering naar een cafe. In de stad een aantal voorbij gelopen maar er was weinig interessants te bekennen. In de een alleen maar mannen, bij de ander alleen maar buitenlanders. In mijn woonplaats nog even een bekend straatje in gegaan maar daar zag ik die typische Nederlandse zuipwijven. Niet mijn type. Ik herinner me ineens waarom ik nooit naar de kroeg ga. Vervolgens nog even wat tijd uitgezeten in het park om daarna maar gelijk naar bed gegaan om alles te verwerken. Nu ik weer een beetje gereset ben, kan ik zeggen dat ik blij ben dat ik het heb gedaan, dat ik zeer waarschijnlijk nog een dvp ga bezoeken (niet gelijk weer dezelfde) en dat ik voor mezelf 1000 euro ga besteden aan een “seksopleiding” waarvan ik zelf bepaal hoe, wat en wie, wanneer. Ik wil het niet te vaak achter elkaar doen aangezien ik momenteel geen werk heb. Ik wil met minstens met 10 dvp’s bezoeken. Al met al kan ik zeggen dat dit de beste €75 euro’s die ik van me leven heb uitgegeven. Dit had ik op mijn 18de al moeten doen. Vergeet het ideaalbeeld wat de maatschappij je probeert op te dringen. Uiteindelijk moet je een punt voor jezelf overwinnen. En dat heb ik gisteren gedaan.

   Ik had Lilian nog gemaild nadat iemand hier haar had aanbevolen. Ik denk dat zij mijn volgende wordt. Een van mijn karaktereigenschappen is dat ik (te) veel uitzoek voordat ik stappen onderneem. Een perfectionist zullen we maar zeggen. Alleen daarmee krijg je te weinig gedaan, zo is gebleken. Over de dvp die ik heb bezocht heb ik ook niet teveel over nagedacht omdat ik meer aan het toeval wilde overlaten. Ik ga dat vaker doen. Gewoon me eigen laten verassen. Minder nadenken, meer doen, meer uit het leven halen. Wat een neukbeurt al niet met je kan doen…
   Laatst gewijzigd door Krukkie; 12-11-18, 18:11. Reden: op verzoek een kleine aanpassing gedaan

   Commentaar


   • Nou gefeliciteerd man, voor hetzelfde geld kon het ook misgaan en eindigen in een teleurstelling maar ben blij dat dat niet is gebeurd.

    € 1000 voor een seksopleiding zie ik niet zitten, doet me denken aan de "seks-rijbewijs" van Hot Mareike. Je bent beter af als je dat geld aan dvps spendeert. Geef maar aan hoe het met Lilian is gegaan.

    Commentaar


    • @ NUC

     Ik moet zeggen dat je behoorlijk assertief bent voor je eerste keer. Ik herinner me nog mijn eerste keer en ik was daar voornamelijk heel passief en wat schuw.

     Commentaar


     • NUC Geweldig verhaal en heel nooit beschreven. Ik ben wel verbaasd dat je het zo lang vol kon houden. Zelf spuit ik meestal binnen vijf minuten als ik bij een nieuwe dame kom. Ik ben benieuwd naar je volgende avonturen, heb ervan genoten.

      Commentaar


      • Oorspronkelijk geplaatst door Inspecteur Bekijk bericht
       € 1000 voor een seksopleiding zie ik niet zitten, doet me denken aan de "seks-rijbewijs" van Hot Mareike. Je bent beter af als je dat geld aan dvps spendeert. Geef maar aan hoe het met Lilian is gegaan.
       Met "seks opleiding" bedoel ik gewoon minimaal 10 (verschillende) dvp's bezoeken. Niet zo'n marketing ding / strippenkaart / of weet ik het wat en dat zij mij moet vertellen waar het gaatje zit. Ik ontdek het liever zelf. Ging de eerste keer ook prima en oefening baart kunst zeggen ze. En zoals Pippi Langkous zou zeggen: "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan". Alleen kan ik nu niet meer zeggen dat ik het 'nooit' heb gedaan :P.

       Overigens ben ik nog vergeten te vermelden dat ze wel echt mijn type was. Ondanks dat ik het min of meer aan het toeval had over gelaten had ik het denk ik niet veel beter kunnen treffen. Knap gezicht, mooi lijf, lange benen, lief en rustig karakter. Dat kom ik in het dagelijks leven zelfs maar heel af en toe tegen.

       Commentaar


       • Goedenavond,

        Ik ben Sietse uit Sneek. Man van 30 jaar met een enkele relatie achter de rug, geen ervaring met prostitutie en wel de behoefte om in te halen op seksueel gebied. benieuwd van jullie tips hoe en waar ik de eerste keer heen zal gaan en hoe was jullie eerste keer. Zijn jullie wel eens herkend en voelen jullie jezelf wel es ongemakkelijk?

        De groeten vanavond en zoals wij in Friesland zeggen ,,,,,, moaie jûn !!


        Sietse

        Commentaar


        • Jezelf ongemakkelijk voelen is vrij normaal zeker de eerste keer. Besef wel dat de goede dames een brok ervaring hebben en er ALLES aan doen om jou te plezieren. Waar je dat vertier haal. Zoveel mogelijkheden. Benader het als een date met alleen sex. Wees duidelijk wat je wensen zijn, je betaald tenslotte en start bij een Nederlandse dame is mijn advies.
         ?

         Commentaar


         • Oorspronkelijk geplaatst door tedrukspin Bekijk bericht
          Jezelf ongemakkelijk voelen is vrij normaal zeker de eerste keer. Besef wel dat de goede dames een brok ervaring hebben en er ALLES aan doen om jou te plezieren. Waar je dat vertier haal. Zoveel mogelijkheden. Benader het als een date met alleen sex. Wees duidelijk wat je wensen zijn, je betaald tenslotte en start bij een Nederlandse dame is mijn advies.
          ?
          Goedenavond Tedrukspin, Deze man hier is geen maagd meer. Ik wil meer ervaring krijgen maar toch zegt iets in me dat het niet mag of dat het niet goed is,plus het gevoel dat mee speelt als er andere mensen langs rijden tijdens het kiezen. Het is stiekem toch een drang maar blijft uitstel

          Commentaar


          • Is er een risico op soa's en HIV bij NMC?

           Commentaar


           • Gezien jouw opmerkingen en vragen zeg ik :

            Sietse ga lekker fietse.
            Een tevreden naaier,
            Is geen onrustzaaier.

            Commentaar


            • Oorspronkelijk geplaatst door De flepper 2.0 Bekijk bericht
             Gezien jouw opmerkingen en vragen zeg ik :

             Sietse ga lekker fietse.
             Sietse = serieuz

             Commentaar


             • Piet soaaids kan een vraag als deze altijd wel waarderen : ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar het antwoord.

              Hier kan je terecht :

              https://www.hookers.nl/forum/hookers...kje/soa-vragen
              Een tevreden naaier,
              Is geen onrustzaaier.

              Commentaar


              • Na een tijdje het forum gecheckt te hebben, heb ik me ook maar ns aangemeld. Ik ben 30 en nog steeds maagd (heb sinds kort wel een collega op het oog). Ik heb vandaag de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met Kira uit Amstelveen. Zij krijgt goeie recensies hier op het forum & woont ook niet onwijs ver weg. Morgen om 19:00 een afspraak gemaakt (18:00 een bevestiging appen). Heb ook gewoon netjes gevraagd of ze tijd had en wanneer, ik ga voor 1 uur (moet wel genoeg zijn denk ik) verder verteld dat ik nog maagd ben en dat vond ze geen probleem. Ze ziet er echt fantastisch uit op de foto's (en volgens de reviews ook) dus heb er zin in maar ben ook heel erg zenuwachting (nu al).

               Commentaar


               • Nou het is vandaag dan gebeurt. Ben naar Amstelveen gereden, kon het appartement moeilijk vinden dus nog even heen en weer geappt.In het begin erg zenuwachtig maar toen ik binnen was viel het eigenlijk wel mee. Ze deed open in een mooi lingerie setje en werd geleid naar de slaapkamer. Daar betaald en kleding uitgetrokken (afgezien van boxer). Daarna vroeg ze of ik nog wilde douchen (dit had ik thuis al gedaan) dus even naar de badkamer gegaan om mijn handen te wassen. Toen ik uit de badkamer kwam stond ze naakt op me te wachten, het is echt een hele mooie vrouw. Ze begon met een knuffel en ging daarna rustig naar beneden waar ze zonder condoom begon te pijpen. Daarna zijn we naar het bed verplaatst en diverse standjes gedaan. Ze heeft me ook wat goeie tips gegeven tijdens de seks. Was echt een heerlijke en goeie ervaring! Ben blij dat ik dit gedaan heb en sluit niet uit om in de toekomst vaker naar haar of andere dvp's te gaan.

                Commentaar


                • Welke tips heeft ze gegeven? Ik ben altijd bereid om te leren.
                 Laatst gewijzigd door Deadalos; 19-01-19, 23:45.

                 Commentaar


                 • Zou het ook wel voor de eerste keer willen proberen. Iemand ervaring met heerenveen/leeuwarden?

                  Commentaar


                  • Ik ben nog altijd een geschikt adresje aan het zoeken en kwam onlangs deze 'dienst' tegen: https://zenhuis.eu/virgin-service-ee...ezelschapsdame
                   Heeft iemand ervaring met deze dame? Haar prijzen zijn nogal aan de dure kant, maar als ze erin slaagt om een eerste keer aangenaam te laten verlopen, is het dat misschien wel waard?

                   Commentaar


                   • Ik wil graag voor de eerste keer een DVP bezoeken, alleen schaam ik mij nogal voor bepaalde plekken op mijn bovenlichaam. Doen ze er moeilijk over als je vraagt om je T-shirt aan te houden, aangezien ik er mij nogal voor schaam... En zou graag binnenkort langs willen gaan

                    Commentaar


                    • Hey, waar schaam je je voor? Hoef je hier niet te antwoorden hoor, maar misschien zit het meer in je hoofd dan dat je je echt hoeft te schamen. Bedenk dat niemand zijn of haar natuurlijke uiterlijk zelf gekozen heeft.

                     Als je voor een dame kiest, is mijn advies: ga voor een ervaren dame. Reviews genoeg hier om een goede keuze te maken. Op Sexjobs kun je bij een advertentie zien hoe lang die al actief is, voor Kinky geldt: hoe lager het advertentienummer, hoe langer actief.

                     Een dame met ervaring heeft meer gezien dan wij ons voor kunnen stellen, niks om je voor te schamen. En wil je toch iets verborgen houden, dan zal een goede dame dat vast respecteren.

                     Succes met je zoektocht!
                     Laatst gewijzigd door Deadalos; 16-02-19, 23:17.

                     Commentaar


                     • Mannen die maagd zijn, zijn mannen die niet goed kunnen liegen bij een vrouw.

                      Probeer het eens in de privé?