Tegen mijn zin uitgekeken op de prostitutie

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Tegen mijn zin uitgekeken op de prostitutie

  Ik wou graag eens informeren of er nog mannen zijn die hun hele leven hebben kunnen genieten van vrouwen, dvp, etc maar er ineens geen plezier meer in hadden.
  Dit speelt al een tijd bij mij en ik vind het erg jammer want ik had hier wel een leuke hobby aan, zeg maar.
  Heb nog aangemeld op dit forum om er misschien wat leven in te blazen maar het baat niet echt.
  Misschien ligt het aan het aanbod, of gewenning. Hoewel ik nu al een tijd weinig actief ben, neemt de gewenning toch niet af, of ik ben niet geduldig genoeg.
  Ben nog maar 42, dus lijkt me beetje vroeg om zonder seksuele spanning het leven door te gaan.
  Zijn er nog mannen die dit herkennen en hoe is het jullie vergaan? • #2
  Waarom denk je dat er sm is bijvoorbeeld? Gewone sex wodt inderdaad saai. Misschien verveelt het niet met hele mooie vrouwen maar die zijn er niet zoveel in de prostitutie.

  Commentaar


  • #3
   Heb er ook last van, maar als ik weer eens naar mijn vaste DVP ga, stel ik meestal wat anders voor dan het normale riedeltje en geeft ze me een goeie sessie dominantie/sm, kan ook erg lekker zijn.
   Meesterlikker 😉

   Commentaar


   • #4
    Zelf zou ik zeggen: "las een pauze in".. Misschien ga je het dan juist missen en komt t plezier en de zin weer terug, maar misschien ook niet. Zelf geloof ik niet in behoeftes forceren; je hebt het of je hebt het niet. En heel eerlijk, mij lijkt het een te kostbare hobby als je er niet met volle teugen van geniet. Het kan aan zoveel ander leuks en moois worden uitgegeven. Zoek iets anders! Ga reizen, ga schilderen, ga lezen, ga ga ga en leef! En kom pas terug op het moment dat je de behoefte weer krijgt en je je hobby mist. Anders is het gewoon weggegooid geld.


    Commentaar


    • #5
     Heeft natuurlijk ook met je libido te maken. Als je ouder wordt verander je nu eenmaal. Biologisch veranderd er ook in de loop van de tijd. Ook ten gevolgen van je hormonen huishouding.
     Dus is niet alleen maar een gedachte.
     Al enige ervaring:-)

     Commentaar


     • #6
      probeer eens een trio met of zonder zweepjes.

      Commentaar


      • #7
       Nou ik wou dat mijn libido wat afnam, werk me te pleuris om alles te financieren....En inderdaad wat hier boven ook word gesteld. er is zo veel meer dan gewoon seks.
       Mijn toetsebor doe soms wat moeilij. vandaar da er af en to en leter mist. maar ik blijf nog steeds zo horney as hell.

       Commentaar


       • #8
        Ik heb ook wel langere perioden gehad dat ik geen zin had. Gewoon tijdje helemaal niet gaan, het begint vanzelf wel weer begint te kriebelen.

        En als je vaak bij dezelfde dame langs gaat, ook eens wat vaker een ander proberen (maar dan ook met ander uiterlijk enz) Of bij die vaste dame vragen of ze nog dingen kent die je nog niet samen geprobeerd hebt. Verandering van spijs doet eten en zo.

        Commentaar


        • #9
         Persoonlijk beleef ik geen plezier meer in het wandelen en dat heeft niets te maken met een verlaging van mijn libido. De reden is simpel : ik val op NL dames type Meiden van Holland zoals bij voorbeeld Nathalie maar die zijn niet meer achter het raam of in de tippelzone ( Utrecht) te vinden. En als er eentje nog staat zoals Serena op de Europalaan wordt het meteen dringen omdat zulke meiden tot een rariteit tegenwoordig behoren. Dus ik gooi langzamerhand de handdoek in de ring.

         Commentaar


         • #10
          Ik wandel niet veel meer. En dat heeft bij mij niets te maken met een afname van mijn drang. Maar meer met het aanbod. Ze zijn er best wel hoor, het type DVP waarop ik geil. Maar deels zijn het dan ook weer vriendinnen van een bepaalde DVP waar ik een bijzondere band mee heb. En als die van mijn kant uit al geen no-go zijn, dan vaak om die reden al door de DVP's. Want die praten echt wel onder elkaar en weten van die bijzondere band (is me zelfs ooit door een van hen verteld). Dus is het weer wachten tot mijn favoriete DVP er is. Of toch een andere waar ik op geil, maar dat ik ook zoeken geblazen.

          Commentaar


          • #11
           Dat is vrij normaal. Ik heb dat een hele tijd gehad, zelfs toen ik vrijgezel was. Ik ben dan naar wat gangbangs gegaan en ging af en toe eens in een parenclub kijken. Uiteindelijk heb ik dan plots terug zin gekregen in saunaclubs en daar de goesting teruggevonden. Sinds ik een relatie heb ga ik eigenlijk niet meer naar saunaclubs, maar door op redlights en aanverwante sites te surfen komt regelmatig toch de goesting terug en zo heb ik enkele malen (geslaagde) privébezoeken gedaan en heb ik enkele bordelen bezocht waar ik voorheen nooit kwam.
           "Wie het kutje niet scheert is het likken niet weerd"

           Commentaar


           • #12
            Ik ben 57 jaar, en loop ook al heel wat jaartjes de dames en advertiens af op zoek naar plezier..
            zoals jullie misschien wel weten heb ik ook een dvp waar ik steeds weer terecht kom, na ook andere dames bezocht te hebben.
            De laatste twee bezoeken bij mijn vaste dvp waren dan ook weer top, bij de voorlaatste keer begon ze mijn sterretje te masseren, daar werd ik erg geil van, afgelopen donderdag dus alweer daar geweest en heeft ze mij een prostaatmassage gegeven, en dat zonder extra kosten, dus is er voor mij weer een extra demensie bijgekomen om haar te bezoeken.
            Het ligt dus ook wel aan de dvp om je als klant te houden en te trickeren om haar te bezoeken.
            kortom het is net als in je huwelijk of thuissituatie, pas op voor de sleur die er insluipt. By the way daar is bij mij thuis ook misgegaan, want vrouwlief is niet meer van de seks en dat is al jaren zo, maar we zijn gelukkig volgens mij.
            Dus dan maar de seks ergens anders zoeken, maar dat weet zij niet, maar wat niet weet wat niet deert.
            En een geheim hebben is ook best fijn in een huwelijk, bijvoorbeeld ook dit forum van hookers vind ik ook erg leuk, om te volgen maar ook te plaatsen, dat vind ik ook spannend.

            Commentaar


            • #13
             dikke_lu , ik herken het zeker. Ik ben op mijn 23ste begonnen met wandelen, er ging een wereld voor mij open. Na een aantal jaar dit forum ontdekt, omdat ik de naam van een dvp op Google invoerde. Het werd steeds leuker, ik bezocht dames met hele goeie recensies. Ik voelde mij geweldig en begon hier op hookers ook mijn ervaringen te delen.
             Naarmate ik ouder werd begon ik ook andere wandelgebieden te ontdekken, met nieuwe dames. Ik ging zelfs 2 keer per week, of 2x per dag naar de dames, ik vond het fantastisch.
             Nu ik ouder wordt (inmiddels de 40 gepasseerd), begon een jaar of 10 geleden de sleur er in te komen. Ik begon vaste dames te zoeken, omdat ik het zat werd dat de date na 15 tot 30 minuten over was en ik niet voldaan huiswaarts keerde. Bij vaste dames weet ik wat ik krijg en blijf ik minimaal een uurtje met alles er op en eraan wat ik lekker vind. Ook iedere keer proberen we nieuwe dingen uit, dit houdt het spannend. Helaas heb ik een paar leuke vaste dames van het zandpad in Utrecht zien vertrekken na de sluiting aldaar, maar bij één kom ik nog regelmatig over de vloer. Ik heb nu al een jaar of vijf een drietal vaste dames waarmee ik een fantastische klik heb, en waarbij ik niks te kort kom. Wat ik bij de ene niet krijg, krijg ik bij de andere in overvloed. Ook is één van hen erg bedreven in de wereld van de SM, maar zover heb ik het nog niet laten komen. Ook bezoek ik sinds 3 jaar voor de afwisseling wel eens shemales, wat ik ook erg lekker vind.
             Ik kan het mij niet voorstellen hoe ik samen moet leven met één bedpartner, ik zou gek worden. Waarschijnlijk dat ik daarom nog steeds vrijgezel ben en relaties geen stand houden.

             Dikke_lu, misschien kun je hier iets mee, misschien niet. Maar vergeet vooral niet de mooie momenten uit het verleden...

             Succes en groetjes, M.


             Commentaar


             • #14
              Ik herken het ook wel. Eenmaal 'het nieuwe' ervan af is, wordt het al snel te veel moeite om een afspraak te maken, een uur te rijden naar een date, enzoverder. Ja, ik kan ook dichter bij huis aan m'n trekken komen, maar ik ga voor kwaliteit en die is niet altijd zo eenvoudig te vinden in de Roemeens/Bulgaarse/Zuid-Amerikaanse eenheidsworst van tegenwoordig
              I remember the first time I had sex - I kept the receipt

              Commentaar


              • #15
               Oorspronkelijk geplaatst door knktila Bekijk bericht
               Ja, ik kan ook dichter bij huis aan m'n trekken komen, maar ik ga voor kwaliteit en die is niet altijd zo eenvoudig te vinden in de Roemeens/Bulgaarse/Zuid-Amerikaanse eenheidsworst van tegenwoordig
               Eenheidsworst is inderdaad het juiste woord in de huidige situatie. En aan een eenheidsworst denk je aan alles behalve erotische opwinding.

               Commentaar


               • #16
                Ik zit ook tegen mijn laatste keer aan. Klaarkomen is een probleem, en dat wil je toch uiteindelijk. ligt niet aan de geduldige dame maar aan mij, kwestie van leeftijd. Werken ipv van heerlijk klaarkomen. Dingen die zijn zoals ze zijn zijn makkelijker te accepteren, zo ook dit.Zou vandaag wel eens laatste keer geweest kunnen zijn en dan denk je aan eerste keer, zo lang geleden op de Coehoornsingel in Groningen. En daarna, teveel om op te noemen, maar het was het waard, 2 of 3 autos verneukt.

                Commentaar


                • #17
                 Dit topic spreekt mij op de ene of andere manier erg aan en het raakt me zelfs best wel.
                 Zelf ga ik ook veel minder vaak dan in het verleden.
                 Vind het vaak gewoon te vluchtig en heb meestal een dubbel gevoel als ik na ca 20 minuten weer buiten sta.
                 Ergens besef ik dat het lastig is om echt een goede band te krijgen met een dvp.
                 Dat komt waarschijnlijk ook door mijn eigen onzekerheid en gereserveerdheid.
                 Het liefste zou ik ook een vaste dvp willen, maar het verloop is erg groot (waar ik woon).
                 Tevens is een erectie krijgen en klaarkomen een steeds groter probleem bij mij.
                 In een ander topic heb ik al beschreven dat ik weleens iets ander zou willen gaan proberen (clubs, escort etc)..
                 Financieel heb ik echter niet veel ruimte en de mogelijkheden hierin lijken schaars.
                 Toch heb ik nog wel de behoefte om sex te hebben.
                 Een relatie heb ik niet en dit heb ik eigenlijk zelden gehad.
                 Ben nu 41 en sinds mijn ca 24e is er al niets meer op mijn gekomen, ook door problemen ivm ASS (autisme) en ADD (zonder de H).
                 Maar goed; ik wijk nu wat af en laat het hier eerst even bij.

                 Commentaar


                 • #18
                  Hega, ik sta er soms ook van te kijken van wat ze vragen voor een half uur en al helemaal wat sommigen wandelaars te besteden hebben voor 1 bezoekje. Ik heb voor mijzelf een maximum afgesproken en dat werkt goed bij mij. Ik moet ook schrapen om eens lekker van bil te gaan. Ik weet niet welke regio je woont, maar ook ik vind het aanbod te duur en in de goedkopere dvp is niet veel aanbod. Mijn ervaring is wel dat oudere dames dus vaak ook niet erg aantrekkelijk minder vragen, maar wel zeer bedreven zijn in het klaar laten komen van ons als wandelaars. Als je dan vaker afspreekt, doen ze ook weleens wat extra's zonder bijbetaling, b.v. prostaatmassage ben ik de laatste tijd heerlijk mee klaargekomen bij mijn min of meer vaste dvp Ga gerust eens proberen zou ik zeggen.

                  Commentaar


                  • #19
                   Ik was gisteren middag op de Masquerade party in saunaclub Yin Yang. Ik kom daar al vele jaren. Ik vond de aankleding in de bar een duidelijke verbetering ten opzichte van de normale situatie. Als je vroeg bent en het is minder druk dan zorgt dat "gordijn" tussen de bar en de dansvloer voor een intiemere sfeer. Ook de gordijnen en kandelaar bij de entree geeft meer sfeer. Zeker wanneer het minder druk is, is dit een meerwaarde naar mijn mening. Wat mij overigens opviel is dat de meeste dames niet zitten te wachten op de voorschriften van de "manager". Snoop Dog had diverse nare discussies met de dames omdat hij ze verplichtte om maskers te dragen. De dames klaagden daarover omdat ze te strak zaten (hoofdpijn) of te warm waren waardoor make up uitliep. Ik ben uiteindelijk maar 3 uurtjes gebleven (van 12.00 tot 15.00 uur) en niet op de kamer geweest. Maar dat gebeurt de laatste keren steeds vaker. Ik kan er mijn draai niet meer vinden, gezellig de spanning opbouwen met een dame is bijna niet meer mogelijk. Ondanks de sfeerverhogende aankleding weer onverricht ter zake naar huis gegaan...

                   Commentaar


                   • #20
                    Oorspronkelijk geplaatst door Ik1961 Bekijk bericht
                    Hega, ik sta er soms ook van te kijken van wat ze vragen voor een half uur en al helemaal wat sommigen wandelaars te besteden hebben voor 1 bezoekje. Ik heb voor mijzelf een maximum afgesproken en dat werkt goed bij mij. Ik moet ook schrapen om eens lekker van bil te gaan. Ik weet niet welke regio je woont, maar ook ik vind het aanbod te duur en in de goedkopere dvp is niet veel aanbod. Mijn ervaring is wel dat oudere dames dus vaak ook niet erg aantrekkelijk minder vragen, maar wel zeer bedreven zijn in het klaar laten komen van ons als wandelaars. Als je dan vaker afspreekt, doen ze ook weleens wat extra's zonder bijbetaling, b.v. prostaatmassage ben ik de laatste tijd heerlijk mee klaargekomen bij mijn min of meer vaste dvp Ga gerust eens proberen zou ik zeggen.
                    Heel erg bedankt voor je reactie.
                    Zelf kom ik uit het noorden.
                    In mijn stad was het aanbod in het verleden veel beter.
                    Dit is echter de laatste jaren behoorlijk afgenomen.
                    Prostaatmassage lijkt mij ook wel een erg goede optie.

                    Commentaar


                    • #21
                     Ik snap Dikke_lu wel - ik had daar ook een beetje last van. Afwisseling is hier het toverwoord. Als ik iedere week bij Loetje ga eten (bekend biefstukken restaurant keten in de randstad) gaat de biefstuk me daar ook tegenstaan.
                     Dus niet iedere week hetzelfde maar afwisseling. Ik heb een aantal top DVP's die ik een paar keer per jaar bezoek. Kan ik me al weken op verheugen. Ze zijn allemaal net even anders - ook in werkwijze. Soms kies in voor massage+ bij een topper (daar ken ik er nu ook een aantal van). Kan ik me ook op verheugen - net weer iets anders.
                     En soms ga ik gewoon naar een ontspannings massage zonder - ook heerlijk en goedkoop (40 euro voor een uur).

                     Je kan het ook nog wat meer kinky maken bij een kinkygirl of een shemale. Dus spice up en laat je verrassen!!!