Eerste keer ramen, waar?

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Eerste keer ramen, waar?

  Hopelijk is dit de goede plek voor het volgende:

  Ik ben al een paar keer bij huizen geweest en een keer bij een sauna club, maar ramen lijken me ook wel een keer wat. Ik vind het toch wel wat spannender omdat het zo open en bloot is vergeleken met bij een prive parkeerplaats, etc.

  Heeft iemand tips voor welke stad en straat een fijne eerste keer is? Qua type dames houd ik wel jong. Een leuke donkere dame lijkt me ook wel wat, maar ik wil er op een dag misschien wel een paar bezoeken, dus een algemene hoge kwaliteit is wel fijn.

  Tips gezocht dus!

 • #2
  Je kan een dagje Den Haag doen . Dan maak je er geen prinsjesdag van , maar kutjesdag.
  Dus geen koetsen , maar wel ketsen.

  2 genotsbuurtjes op loopafstand ; 10 minuutjes " wandelen" van elkaar .
  Beiden lekker overzichtelijk en je kunt er niet verdwalen . Als het regent kan je in 1 van de passages schuilen. Wil je het toch nat hebben, dan kan je ook bij een dame naar binnen , want daar kom je per slot van rekening toch voor.

  In de Geleenstraat + zijstraat de Hunsestraat is genoeg keus uit Hollandse , Oost Europese , transen/shemales en sm meesteressen.
  Een bezoekje aan een dame is over het algemeen 50 euro voor 20 minuutjes . Een pijpie met cd en een wippie met cd in 3 standjes is dan wat je koopt.
  Je kan terecht vanaf 's morgens een uurtje of 10 , maar na het middaguur wordt het damesaanbod groter.

  In de Doubletstraat is de keuze uit Hollands en veelal Oost Europees , Latina 's ( jong en oud , dik en dun ) .
  Hier is een bezoekje over het algemeen 30 euro voor een pijpie met cd en een wippie met cd in 3 standjes en dan 15 minuutjes.
  Hier zijn er een paar dames die al om 7 of 8 uur in de ochtend op je wachten.

  Volgens mij gaan in beide straatjes om middernacht de luikjes dicht en plattegrondjes met kamernummers vind je in Den Haag Algemeen.

  Voor halve en hele uurtjes vertier , kan je je wensen natuurlijk kenbaar maken en n.a.v. de aangeboden diensten kan je waarschijnlijk eventueel een prijsje uithandelen .

  In de hele omgeving is het betaald parkeren.
  Centraal station op loopafstand 10 minuten als je heel geil bent en 15 minuten als je gewoon geil bent.

  Verder kan je nog wat info vinden bij de rubriek Den Haag prostitutie . Over de dames vind je natuurlijk genoeg info in de recensies.
  Dit is in grote lijnen wat info over de Haagse ketsbuurten.

  Je ziet voor weinig kan je een leuke dag hebben .
  Als je zoals je zegt meerdere dames achter elkaar wilt bezoeken , houdt er dan rekening mee dat het op je knieën naar het station wat langer duurt voordat je er bent.

  Voor verdere informatie moet je naar het VVV gaan .
  Een tevreden naaier,
  Is geen onrustzaaier.

  Commentaar


  • #3
   Hoi Printability,

   er staan op dit forum een reeks van recensies, ook per raambuurt.

   Afhankelijk waar je vandaan komt en hoe ver je wilt gaan (bv met de auto) heb je ruime keuze.
   Ik ga niets meer over Den Haag vertellen, dat heeft @De_flepper_2.0 al gedaan.
   Amsterdam ben ik meer dan 10 jaar niet meer geweest. Schijnt tegenwoordig weer mooi te zijn. Veel jonge dames uit Oost-Europa. Wallen zijn meer voor de toeristen, Singelgebied schijnt beter te zijn.
   Verder zijn er in NL wat kleine raambuurten (dus zoek nog eens een keer).

   Als je het groot wilt aanpakken ga dan even over de grens.
   Antwerpen en Brussel hebben grotere raamburten. Brussel is gedeeltelijk jong/OE/duur/TMM of oud/goedkoop/latina. Antwerpen weet ik op dit moment niet.
   Oberhausen is zeg maar het slechte deel van Brussel (oud/lelijk/goedkoop). Dusseldorf heeft hele speciale ramen: je kijkt vanaf de straat naar 1/2/3/4-hoog en gaat dan pas de trap op. Keulen heeft een groot Laufhaus (entre betalen) en dan is er nog Duisburg. Hier heb je van alles.

   Maak voordat je binnen gaat goede afspraken, neem je geld in briefjes van 10 en 20 mee, want anders kunnen de dames plotseling niet meer je briefje van 50 wisselen, beloven langer te doen en je staat net zo snel weer buiten als voor 30.

   Maar vooral: lees hier (en als je naar Duitsland gaat ook op duitstalige forums) wat je kunt verwachten.

   Commentaar


   • #4
    Nog meer wijze raad van een ervaren wandelaar. Ben het in grote lijnen eens met wat de andere wandelbroeders schrijven.

    Wat de flepper schrijft over Den Haag klopt, maar toch een aanvulling. Sommige wandelaars knappen de eerste keer af op de Doubletstraat, want te veel mollige en oudere dames en verder een wat achterbuurtachtige sfeertje.

    Eens met pnetratie over Antwerpen. Als je niet in het zuidwesten woont is het een hele rit, maar dan heb je ook wat: heel veel mooie meiden met behoorlijke dienstverlening en een aangename sfeer. In Duitsland is Duisburg zeker een optie, maar toch meer iets voor gevorderden. De beste buurten in Amsterdam voor niet-toeristen zijn de Pijp (Ruysdaelkade) en de Spuistraat in het Singelgebied. Daar zijn mooie jonge meiden met goede dienstverlening te vinden, maar het aantal dames is klein, dus niet geschikt voor recreatief wandelen.

    En dan nog een tip. Ik zou zeker Alkmaar eens bezoeken. Leuke jonge oostblokkers met vaak goede dienstverlening. Vriendelijke prijs (€35) en intiem sfeertje.

    Tenslotte die donkere dames waar je naar vraagt. Als je negerinnen bedoelt: die zijn er in de raambuurten soms wel, maar dat wordt meestal goed zoeken. Op het Oudekerksplein (Amsterdam, Wallen) staan ook weleens negerinnen.
    And then, God created Bulgarian women........

    Commentaar


    • #5
     Antwerpen moet je zijn

     Commentaar


     • #6
      Ja ik zou ook voor antwerpen gaan (of Duisburg) vind zelf den haag niet zo heel boeiend

      Commentaar


      • #7
       Even inhaken.. tijdje wezen lezen, en na een heule tijd al droog te staan na een 4 jarige relatie die kapot geen gewoonweg geen zin in uitgaan en al het gedoe eromheen... Maar het sexuele gemis blijft... Herkenbaar haha

       Nu woon ik vrij dicht bij Alkmaar, en werk ik nog dichter bij Alkmaar... maar ik zit n beetje met de vraag hoe ik ea aan moet pakken? Zou een leuke dame zoeken rond mijn leeftijd of iets ouder (ben zelf nog net geen 25) die niet een klaarkomen en opkrassen mentaliteit heeft.. zijn er hier ervaringsdeskundigen met bepaalde dames in Alkmaar?

       Commentaar


       • #8
        Antwerpen without doubt ! Alleen parkeren is af en toe een drama !

        Commentaar


        • #9
         Supajoe : betreft jouw vraag : zijn er hier ervaringsdeskundigen met bepaalde dames in Alkmaar ?

         Je kan misschien beter deze vraag stellen in de rubriek : Raamprostitutie , Alkmaar algemeen.

         Daar zijn zeker wel een paar dames-deskundigen die je verder kunnen helpen.
         Een tevreden naaier,
         Is geen onrustzaaier.

         Commentaar


         • #10
          Dan zou ik voor Veronique(23 jaar) gaan , is een Griekse . Er is een recensie over haar. Is me de laatste keer zeer goed bevallen

          Commentaar


          • #11
           Antwerpen, duidelijk
           I remember the first time I had sex - I kept the receipt

           Commentaar


           • #12
            Bedankt voor de reacties iedereen! Antwerpen klinkt goed. Beetje uit de weg, maar dat mag de pret niet drukken.

            Is er ergens een site waar je foto’s van een aantal van de dames kunt zien of iets dergelijks? Er is een site die iets als ‘declics’ heet of zo, daar stonden, zo leek het, vooral escorts op. Of kun je daar ook dames van de ramen vinden?

            Verder vraag ik me af hoe je weet wat voor prijzen een dame heeft? Wat kan ik in Antwerpen verwachte qua prijzen?

            Commentaar


            • #13
             Zou het vooral dicht bij huis zoeken, ga eens kijken, loop rond, kijk naar het aanbod, voel hoe is het daar rond te lopen en hoe het zou voelen naar binnen te stappen. Dat naar binnen stappen kan je plannen, naar buiten stappen niet, dat voelt even vreemd voor jou wellicht. Als je de buurt wat kent en een leuke meid gezien hebt kan je altijd nog eea nazoeken hier op basis van kamernummer.

             Naar Antwerpen rijden, en op de gok een paar dames bezoeken is uiteraard ook een optie... let wel, je zal vermoedelijk vaker terug willen.

             Dames en foto's is beperkt, privacy gevoelig uiteraard....

             Commentaar


             • #14
              Zo te horen is vaker terug willen keren wel een risico ja

              Wat ik me verder nog afvraag, en nu komen dus echt de amateur vragen ?, is hoe zo’n onderhandeling gaat. Veel wandelaars zeggen dat je bij het onderhandelen het e.e.a. moet afspreken. Hoe gaat zo’n gesprek dan concreet? Je loopt naar een raam met een dame erachter en dan? Zit er een raampje dat openstaat waardoor je met haar praat? Wat zegt zij en wat zeg jij?

              Commentaar


              • #15
               Mijn advies is om de spanning die je wilt , op te zoeken en dan te ondergaan met wat je allemaal in de recensies hebt gelezen .

               Zoals ik in een ( hele lange en mooie ) recensie van jou gelezen heb , ben je mans genoeg en weet je de antwoorden op jouw vragen zelf wel.

               Dus trek makkelijke schoenen aan en ga op pad.
               Maar let op : Als je zo veel vragen aan een dame stelt , zoals je hier doet in 4 zinnetjes , zal je zien dat het deurtje of raampie snel dicht gaat en ook blijft.
               Een tevreden naaier,
               Is geen onrustzaaier.

               Commentaar


               • #16
                Als je rustig wil rondkijken is Eindhoven goed, Het aanbod is er misschien heel beperkt maar qua opkomst minder druk als Antwerpen of Duisburg.
                Mocht je graag een groot aanbod willen is Duisburg ideaal.
                Persoonlijk mijd ik Antwerpen liever, niet alleen lastig om parkeerplaats te vinden maar het verkeer in het algemeen is daar een grote soep.

                Commentaar


                • #17
                 Hoezo het verkeer een grote soep in Antwerpen captain jack? Ik ben er 2 weken terug nog geweest en totaal geen problemen daar. Parkeren ook totaal geen probleem. Op de Oudeleeuwenrui altijd plek genoeg voor al in de avond.
                 De mooiste wandel gebieden zijn tegen woordig Amsterdam en Antwerpen. In beide steden een super mooi groot aanbod aan zeer mooie jonge meiden met uitstekende service. In Antwerpen kom je ook veel dames tegen van niet Oost Europese komaf zoals Franse, Nederlandse en Belgische dames.
                 In Amsterdam vind je tegen woordig de optische Specials die Duitsland hebben verlaten. Te weten de super knappe Hongaarse, Russische, Poolse en Tsjechische dames die veel al een paar jaar terug nog in Duitsland werkten maar sinds het p6 klimaat daar in negatieve zin veranderde Duitsland hebben verruild voor Nederland.
                 Duitsland zou ik niet voor kiezen. Zelf jaren lang rond gelopen in Aken maar dat is echt niets meer. Deze zomer 2 x in Duisburg geweest en ook daar was het treurnis.

                 Commentaar


                 • #18
                  De flepper 2.0
                  Bedankt voor de complimenten over mijn review. Ik review helaas niet genoeg van mijn ervaringen, dat moet ik maar weer eens oppakken.

                  "...zal je zien dat het deurtje of raampie snel dicht gaat en ook blijft." Dat beantwoord mijn vraag deels, er is dus een deurtje

                  Verder zal ik het inderdaad wel meemaken allemaal. Heb er zin in!

                  Sequoia Als ik misschien toch naar Amsterdam wil in plaats van Antwerpen, ivm afstand, waar staan deze knappe Hongaarse, etc meiden dan vooral? Ik was ooit bij een sauna club in Duitsland en daar had je ook prachtige jonge meiden.

                  Commentaar


                  • #19
                   printability. Sorry, ik zag je vraag nu pas ivm aantal dagen afwezig heid van het forum.
                   Amsterdam zit vol met mooie dames. Opvallend veel Russische, Hongaarse maar ook uit Kroatië en Tsjechië en Polen. De mooiste dames vind je in het gebied St Annenstraat/St Annendwarsstraat dus ook de Trompettersteeg en Dollebegijnensteeg. Verder heel veel mooie dames in de Stoofsteeg, Molensteeg, Oudezijdsachterburgwal en Oude kennissteeg. Verder liep ik laatst langs de vitrines op de Ruysdaelkade. Ook zeer veel echt mooie exemplaren gespot. Het Singelgebied vind ik persoonlijk kwa optiek iets minder maar er schijnen volgens het forum wel dames te zitten die zeer goede service geven. De straatjes rondom de Oude Kerk met die Latina's is niet mijn ding. Schijnen wel veel geboekt te worden door dat ze tegen gereduceerd tarief a 30 euro werken zoals in Duitsland. Maar dan moet je precies zoals in Duitsland er wel rekening mee houden dat service en uiterlijk behoorlijk kunnen tegen vallen.
                   Ik hoop dat je er wat mee kan. Lees ook maar is wat recensies betreffende de Wallen dan zal je zien dat de service er over het algemeen toch wel erg goed is.

                   Commentaar

                   Aan het werk...
                   X