Betrouwbaarheid rondreizende dames

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Betrouwbaarheid rondreizende dames

  Met enige regelmaat staan er op kinky leuke dames in plaats A. dezelfde dame staat dan de volgende dag in plaats B, C of D.
  Er is geen peil op te trekken of ze nog zit in de plaatsnaam vd advertentie. Ook is het lastig zoeken naar recensies omdat ze steeds in andere provincies zitten.
  Er zitten best leuke tussen die ik zou willen bezoeken maar vind ik het hierom lastig om te bepalen of ze een beetje betrouwbaar zijn.

  Zijn deze dames te verdelen in betrouwbaar/onbetrouwbaar of ligt het allemaal wat ingewikkelder?

  Wat zijn jullie ervaringen en ideeën hierover?

 • #2
  De vaak Oosteuropeese dames uit de voormalige "CTE stal", beetje oneerbiedig gezegd, zijn in mijn beleving bijna allemaal OK, waar ze ook zitten in NL. Ook de ontvangstlocaties zijn over het algemeen goed.
  Daarnaast zie ik een groot aantal Spaanse dames / Latina achtigen ook als een flying circus door NL trekken met veelal onduidelijke foto's. Hier weinig gebruik van gemaakt, als ik het deed dan viel het tegen.
  Daarnaast is er een aantal dames die te pas en te onpas overal en nergens onder verschillende en snel wisselende namen opduiken. Daarover is via deze site en het Kinky forum vaak wel iets te vinden. Gelukkig kan je zowel hier als op Kinky zoeken op labelnummer en met wat mazzel heb je in ieder geval een richting.
  Alles uiteraard onder voorbehoud / voordeel van de twijfel, maar dit zijn mijn ervaringen.
  Succes, ik ben benieuwd naar andere meningen.

  Commentaar


  • #3
   Toen ik werkte moest ik als NL dame ook rondtrekken.
   In mijn eigen woonplaats mocht ik niet thuis ontvangen.
   Dus was ik op locaties aangewezen.
   Ik zat in Amsterdam leuke plek maar niet echt super nette locatie, in Groningen boekte ik altijd een hotel en ook in Antwerpen.
   Dat waren beetje mijn vaste plekken.
   Maar heb ook nog Haarlem, Utrecht en Velsen Noord gezeten, een betrouwbare plek voor lang vinden is lastig, ivm gemeentelijke beleidsregels, ivm pand eigenaren die raar gaan doen en bv betalingen in natura ipv gewoon geld gaan vragen, en zijn ze je dan beu sta je weer zo op straat.
   En ook al werkte ik al jaren wit en betaalde gewoon mijn btw etc, de meeste locaties moesten handje contantje betaald worden en voor je boekhouding kreeg je ook geen bonnetje. En betalen moest je altijd ook al was je ziek, niet betalen was volgende keer geen plek meer hebben.
   Werkte altijd overal wel onder dezelfde naam.
   Het is dus niet altijd een vrijwillige keuze van de dame om rond te trekken.
   Mailbox is weer geleegd.

   Commentaar


   • #4
    rondreizende latina's zijn meestal niet echt je van het..
    gebruiken ook meestal foto's waar het gezicht niet op te zien is..,jammer genoeg daardoor al menig keer een verassing meegemaakt wanneer de deur openging
    Oostblokkers veel betere ervaring mee..er zitten er een paar tussen die ik sowieso op het lijstje heb staan als ze hier in mijn woonplaats zijn
    of goed aan te rijden..
    maar het blijft een gok..

    Commentaar


    • #5
     Oorspronkelijk geplaatst door LPS Bekijk bericht
     De vaak Oosteuropeese dames uit de voormalige "CTE stal", beetje oneerbiedig gezegd, zijn in mijn beleving bijna allemaal OK, waar ze ook zitten in NL..
     CTE Stal, wat is dat?

     Commentaar


     • #6
      City tours europe oid. Maar bestaan niet meer volgens mij.

      Commentaar


      • #7
       City Tour Escorts.

       Lana, Alice uit Letland, die lange Dame met de ponny, ( help me even LPS ik ben haar naam kwijt ) Krista. Milena, die kleine, al weet ik het van haar niet helemaal zeker hoor. Bijna allemaal ontvingen ze ook in Badhoevedorp. Maar inderdaad, dat bureau bestaat niet meer.

       Tip: noem die naam niet als je bij Alice bent; ze flipt compleet. Geen idee wat daar voorgevallen is, maar ze wil er niet meer mee in verband gebracht worden.

       Commentaar


       • #8
        Kira (met de pony), maar ook Alex, Katrin, Veronique enz enz. Niet alleen Badhoevedorp, ook Osdorp, Amstelveen, Buitenveldert en Almere / Randstad algemeen.

        NB: Laten we trouwens wel bij het onderwerp zelf blijven!

        Commentaar


        • #9
         Groentje heeft het over Karo (Elza). Alex, Katrin, Kira en Veronique (weet ik niet heel zeker meer) hebben volgens mij allen nooit op de website van CTE gestaan. Die was toen allang offline gehaald. Naast Karo werken van die groep alleen Alice, Milena, Karina (en Anna) en Krista/Kirstin (Kristi) met regelmaat in de Randstad. Alisa en Zlata stonden ook op die site en twee anderen die op die site stonden zijn Ilona en Nora. Eerstgenoemde zag ik laatst op Almere staan na heel lang alleen nog maar in Rotterdam te hebben ontvangen en Nora ontvangt met regelmaat in Amsterdam en Zeist. Er is trouwens al jaren geen sprake meer van CTE of één groep.

         Commentaar


         • #10

          NB: Laten we bij het onderwerp zelf blijven!

          Ik zeg in mijn 1e bericht ook al voormalige CTE stal Exposure!

          Commentaar


          • #11
           Even Karo als voorbeeld. Inderdaad veelal aan het rondreizen. Ik heb het haar gevraagd. Het gaat volgens haar ook om de beschikbaarheid van locaties. Neem bijvoorbeeld de lokatie in Nieuwegein die ze soms gebruikt. Daarin is het een komen en gaan van prima dames. De pandjesbaas rekent behoorlijk en het appartement is alleen te doen als er veel klanten per dag komen.
           Vaste klanten komen dus vaak op dezelfde locatie maar niet 5 X per week. Het is dus een economische afweging.
           Zelf vind ik het prima. Mijn favoriete dames komen dus naar en plek die prima voor mij is.
           Echter er is onderdaad een groep Latina's die wisselende appartementen gebruiken. Ik mijd deze locaties inmiddels. Zo zijn mijn ervaringen in Waalwijk ronduit slecht (op een enkele uitzondering na)

           Commentaar


           • #12
            Je kunt er in het algemeen niet zo veel over zeggen. Er zijn betrouwbare maar ook heel onbetrouwbare dames. Ik ga daarom bijna nooit meer op een dame af zonder dat ik eerst vertrouwen heb gekregen obv. recensies bijv. hier, op het kinky forum of indien van toepassing buitenlandse fora. Ook zijn het niet alleen oostblokdames die rondreizen. Ik ken ook wel een aantal pure Nederlandse die dat (genoodzaakt zijn te) doen. En voordat er weer te denigrerend over 'die oostblokdames' wordt gedacht, in de veel gevallen leveren die wat mij betreft uitstekende diensten
            Ik ben niet bijgelovig. Dat brengt ongeluk...

            Commentaar

            Aan het werk...
            X