Wat vergeet je nooit meer?

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Wat vergeet je nooit meer?

  In mn hele wandelloopbaan in zowel binnen als buitenland maakte ik toch de meest vreemde dingen mee in deze wereld.
  Soms waren ze echt bijzonder en soms las of hoorde ik van andere wandelaars dat ze ook wel eens zo iets hadden meegemaakt.
  1 van die vreemde dingen was bv de ene dvp die verliefd op mij werd en ik echt zo vaak als ik wilde gratis naar binnen mocht,,,,als ik geen andere dvp zou bezoeken,(maanden lang haar bezocht haha)
  Een dvp die mij vroeg of ik zin had om direct mee op stap te gaan en daarna bij mij bleef slapen.(zij betaalde alles,,,eten drinken taxi alles)
  Een dvp die maar door bleef gaan en ik pas na 1,5 uur weg ging terwijl de hele straat al donker was..
  In Thailand een dvp die mij ging stalken terwijl ik had gezegd niet meer te willen en niet meer ging betalen,,,(maakte haar niks uit haha)
  Een Argentijnse van 22 die alleen maar anaal wilde,
  En dan een die ik nooit meer vergeet omdat ze alles als beste kon en super aardig sociaal en lief was.
  Een dvp die mij herkende van vroeger,....zat bij mij op de middelbare school.

  Wie maakte ook dingen mee die je nooit zal vergeten?

 • #2
  Al weer jaren geleden. In een klein bordeel in Amsterdam was ik met een dame naar de kamer gegaan. Ik kwam daar vaker en deed weleens een klusje voor de eigenaar, zoals het rijden van een dame of klant naar/van huis of hotel. We waren net lekker op dreef toen in de kamer naast de onze de dame in paniek luid begon te gillen. Ik sprong van het bed en rende spiernaakt naar de naastgelegen kamer, gevolgd door 'mijn' dame. 'Hij is dood! Hij is dood!' bleef de dame gillen. Op de grond naast het bed lag inderdaad een bewegingloze man. Ik controleerde de ademhaling en hartslag en constateerde dat de man bewusteloos was, maar dat ademhaling en hartslag nog wel aanwezig waren. Hartinfarct? Herseninfarct of -bloedingt? Toeval? Inmiddels was ook de eigenaar de trap opgestormd en ik vroeg hem als de donder de GGD te bellen. Hij weer naar beneden.
  Inmiddels had 'mijn' dame de andere gekalmeerd en waren ze zich aan het aankleden. Goed idee. Ik vroeg haar om ook mijn kleren te halen want ik kon niet weg bij de patiënt bij wie slijm en braaksel uit mond en neus liepen. Stabiele zijligging, mond en luchtwegen vrijhouden. Eindelijk kon ik me gaan aankleden , maar ik had net mijn onderbroek aangetrokken toen de jongens van de GGD binnenkwamen. Verslag gedaan, patiënt op de brancard gelegd. De jongens van de GGD hebben wel vaker met dit bijltje gehakt en de chauffeur verzamelde de kleding van de patiënt in een zak, en werd de brancard de trap afgetild.
  Ik stond nog even met de dames en eigenaar te praten en '' mijn' dame en ik kwamen tot de conclusie dat we niet in de stemming waren om ons samenzijn voort te zetten. En dus kon ik mij eindelijk gaan aankleden.

  Je raadt het al: mijn kleren waren met gillende sirene onderweg naar het ziekenhuis en zijn kleding lag in een andere hoek op een stoel...

  Wat te doen? Eerst maar eens de GGD bellen om te vragen naar welk ziekenhuis de patiënt was gebracht. Waarom wilt u dat weten? De situatie uitgelegd en de eerste reactie was uiteraard een bulderende lach. De oplossing lag voor de hand. Ik zou de kleren van de patiënt aantrekken, naar het ziekenhuis gaan en me daar weer omkleden.
  Nu ben ik een grote forse man en bleek de patiënt een klein ventje. De broekspijpen kwamen tot mijn kuiten en ik kreeg de knopen en rits op geen stukken na dicht. De boel werd door de riem enigszins bij elkaar gehouden. De mouwen kwamen niet verder dan halverwege mijn onderarmen. Echt geen gezicht.
  En zo meldde ik me bij het ziekenhuis. Daar gaven ze de spullen van een patiënt natuurlijk niet zomaar mee aan een wel heel rare snuiter in potsierlijke kleding. Mijn uitleg werd weer met veel gegrinnik aangehoord. De zak met mijn kleren werd gehaald en in mijn jas zaten mijn papieren. De foto op mijn rijbewijs gaf de doorslag.

  Toen ik uiteindelijk de deur uitliep hoorde ik uit het kantoortje een luid gelach opstijgen...….

  Commentaar


  • #3
   Verhaaltje van jonge naieve Belg :

   Na een halfjaar te werken zocht men op het bedrijf een vrijwilliger om enkele maanden naar Denemarken te gaan voor een project. Ondergetekende stelde zich kandidaat en werd ook uitgekozen. Na een tijdje aan de locals gevraagd waar ' the action' was in het weekend. Men wees me de bar van een of ander hotel aan. Ik daar naar toe zaterdag. Initieel weinig ambiance, me wat aan de toog gezet en met Amerikaanse - oudere- man beginnen praten. Uur of 2 later was de tent lekker vol gelopen en in die tijd speelde men tussendoor nog een slow. Dus ik mooie exotische chic uitgekozen om mijn beste moves op uit te proberen. Ik dacht dat ik lekker bezig was tot ze zei ' honey i don't think you understand who i am, i need to make money tonight and i guess you're not gonna pay for it" . Maar zei ze, misschien kan je me wel voorstellen aan je vriend aan de bar, he's more my type for tonight. . Zogezegd zogedaan en na half uurtje verdwenen beiden om niet meer terug te komen dezelfde avond.

   Volgende zaterdag terug gaan kijken of 1 van beiden er was. En jawel onze juffrouw was er, ze herkende mij en gaf me een hoop Deense kronen voor de 'bemiddelingsrol' die ik gespeeld had want schijnbaar was onze Amerikaan heel genereus geweest. Vertelde haar dat ze het geld mocht houden maar dat ze me misschien wel in natura wou belonen.

   Heerlijk nacht meegemaakt met haar en goed verhaal aan overgehouden.

   Commentaar


   • #4
    Wat betreft lalande ken ik iemand die 40 jaar op de eerste hulp \ ambulance heeft gewerkt. Het is vergane glorie met de privehuisjes tegenwoordig. maar ik geloof vroeger voor mijn tijd wel een stuk of 13 op iets van 10 kilometer. een rijksweg dus. die persoon vertelde wel eens wat, want ook daar zijn ze nodig geweest. hij heeft dus ooit meegemaakt dat er echt iemand tijdens de daad was overleden. fijne dood. verhaal blijft bij je maar in dat geval waren er voor de echtgenote 2 slecht nieuws gesprekken. en op de eerste hulp kijken ze zich vaak de ogen uit als ze zien wat de mensen niet meer uit hun kont krijgen. geen miniflesjes maar de grote liter fles cola. en het wordt al lachwekkender als je niet van de gewone handboeien de sleutel kwijt bent maar van de penisboeien.
    of iemand die na hele intense sex het geheugen kwijt raakt tot schrik van de dvp die van angst gaat denken aan hersenbloeding etc. ambulancepersoneel heeft hier ook goed om gelachen. stel je voor. Je moet er niet aan denken dat je lekker stevig op dreef bent en je weet er totaal niets meer van. Dat is toch ook een nachtmerrie.
    Ik ben er vast van overtuigd dat personeel van ambulance en eerste hulp heel wat bijzonder sex ongelukken kennen

    Commentaar


    • #5
     Oorspronkelijk geplaatst door Lalande Bekijk bericht
     Al weer jaren geleden. In een klein bordeel in Amsterdam was ik met een dame naar de..….
     Geweldig dit whahaha lag in een deuk,..prachtig

     Commentaar


     • #6
      Oorspronkelijk geplaatst door Lalande Bekijk bericht
      Al weer jaren geleden. In een klein bordeel in Amsterdam was ik met een dame naar de kamer gegaan. ...….

      HAHAHAHAHAHA echt een goed verhaal! Deze ga ik onthouden als kletspraat als ik weer een 'kletsboeking" heb met een klant en niet weet waarover ik het moet hebben

      Commentaar


      • #7
       Afspraak met een dame waarvan bij het nababbelen bleek dat haar opa een directe collega van mij was.... Dit had ik zelf niet kunnen verzinnen.
       Levensgenieter

       Commentaar


       • #8
        Een dame voor het eerst bezoeken en haar de volgende dag in de supermarkt tegenkomen, in dezelfde jurk waarin ze me de avond ervoor had ontvangen . Kreeg het meteen weer warm....

        Commentaar


        • #9
         Nooit zal ik vergeten dat ik een vriendin in de Geleenstraat zag staan. Ik schrok me rot. We hadden elkaar een tijdje niet gesproken en ik wist niet beter dan dat ze als getrouwde vrouw in New York woonde. Ze was echter inmiddels gescheiden en teruggegaan naar Nederland.

         Commentaar


         • #10
          Vroeger ging ik iedere zondag naar mijn vast café ,dit was in de buurt waar er toen nog dames lagen te tippelen (Antwerpse buurt ) nu een van deze dames kwam iets drinken in het café ,na een lang gesprek wist ze mij te overtuigen om toch even achter de hoek, naar een kamertje te gaan , toen we daar juist wilden binnen stappen kwam daar een man buiten (geloof mij of niet het was mijn vader ) wij hebben toen niets gezegd tegenover elkaar ,het was in de winter maanden ,maar toch hadden we beiden zweet druppels of ons voorhoofd ,zoiets vergeet u nooit ! trouwens we hebben het er samen nooit over gesproken .

          Commentaar


          • #11
           Tijdens mijn vaartijd bij de koopvaardij, voer er een leerling van de zeevaartschool mee, om het varen te proeven. In Paranaguá (Brazilië) ging hij voor het eerst mee met een DVP uit een kroeg om voor eerste keer seks te hebben. Na één uur kwam de DVP terug in de kroeg. We vroegen al, waar is hij? Hij slaapt als een baby. Hij kwam ook 2 uur te laat terug aan boord. Zonder verdere consequenties, iedereen moest er wel om grinniken.
           Wat het hoofd vergeet, moeten de benen dragen.

           Commentaar


           • #12
            Ik ging na mijn werk naar een Dame die ik goed kende. Vast even een banaan gegeten, want sex met een knorrende maag... Eenmaal aangekomen vroeg ze of ik al gegeten had. Ik zei ja want ik had die banaan op. Ze leek enigszins teleurgesteld in haar reactie. Een paar weken later had ik weer een date met haar om dezelfde tijd. Maar ja alles is een leerproces: ik dacht als ze het weer vraagt.... En ja hoor dat deed ze. Ik vertelde dat ik een banaan op had. Welnu dat vond madam niet voldoende: would you like some soup? vroeg ze. Zelf gemaakt. Nou oke, gezellig dacht ik. Ze liep naar de keuken, haalde een pan uit de ijskast en zette hem op het gas. Vervolgens somde ze op wat er allemaal in zat. Niet veel later zat ik met een bord lekkere pompoensoep op bed te smikkelen. En ik was nog niet klaar of er werd al bijgevuld.

            Later nog even met haar hond kennis gemaakt, heel gezellig allemaal. Eigenlijk had ik om half zeven in de avond afgesproken voor een uurtje, maar ik zat pas tegen tienen weer in de auto.

            Commentaar


            • #13
             Mooie verhalen!

             Commentaar


             • #14
              helemaal mee eens haha prachtigggg
              Laatst gewijzigd door Deadalos; 03-08-18, 08:50. Reden: Quote verwijderd

              Commentaar


              • #15
               Wat ik nooit meer vergeet is mijn eerste bezoek aan een dvp (begin dit jaar). Ik wilde al een tijd een dame bezoeken maar de lef ontbrak me. Uiteindelijk toch maar de moed genomen en besloten om een dame in een prive huis te gaan bezoeken. Ik had me eerst al via hier ingelezen wat het beste zou zijn prive bezoek of een prive huis/club. Uiteindelijk besloten dat laatste te kiezen. Makkelijk want er zit ereen vlakbij waar ik woon en de recenties waren ook goed.

               Gebeld en alles doorgesproken met de gastvrouw, ik wilde niet met zo'n voorstelde ronde. De uitgekozen dame ontving me en op de kamer de gebruikelijke activiteiten. Daarna op bed nogmaals met haar besproken wat ik wilde. Nou geen ervaring dus... doe maar, ze gaf ook aan dat zij wel wist wat ik nodig had pff! Ik had op advies van de gastvrouw voor 45 min gekozen.
               Nou wat een teleurstelling. Kreeg een body2body massage waarbij ik niets aan kon en mocht raken. Borsten "voorzichtig ze zijn gevoelig" , billen "daar hou ik niet van" als ik in de buurt van haar hoofd kwam was het "komt mijn haar in de war" ook het tongzoenen was een aanfluiting een beetje in de buitenlucht heen en weer bewegen.
               Ze bleef zich ook maar met het glijmiddel insmeren ook mijn jongeheer die nog steeds geen aktiviteit vertoonde. Ze ging me pijpen maar zat door al dat glijmiddel totaal geen gevoel in. Ze ging daarna naast me liggen op haar rug ten teken dat ik nu iets bij haar kon gaan doen ... lekker opwindend.
               Uiteindelijk na veel moeite kwam er toch beweging in janneman dus ik zeg tegen haar gaan we nog neuken. Ze kijkt naar ons beide en zeg ja ik ga er wel opzitten ... lekker opwindend. Uiteindelijk toch klaargekomen binnen de afgesproken tijd.
               Ik zat zo onder het glijmiddel bah, ik glibberde naar de douche.

               Het nadeel van deze ervaring is dat ik nu niet meer naar die club ga omdat ik bang ben dat bovenstaande bij bezoek aan een andere dame in mijn hoofd meespeel en het weer een teleurstelling wordt.
               Ik heb ondertussen wel wat meer ervaring en dan kan jezelf meer aangeven maar body2body doe ik niet meer.


               Commentaar


               • #16
                Oorspronkelijk geplaatst door Webe-05 Bekijk bericht

                Het nadeel van deze ervaring is dat ik nu niet meer naar die club ga omdat ik bang ben dat bovenstaande bij bezoek aan een andere dame in mijn hoofd meespeel en het weer een teleurstelling wordt.
                Ik heb ondertussen wel wat meer ervaring en dan kan jezelf meer aangeven maar body2body doe ik niet meer.

                Tsja, we wachten vol spanning je recenties af....

                Commentaar


                • #17
                 Weinig echt speciale dingen meegemaakt voor zover ik me meteen herinner in België.

                 Ik was eens in Kerkrade, toen ik aan de deur ging kijken van een bar om het aanvangsuur te weten. Er was een man op een terras in de buurt die meteen zei dat het nog niet open was.

                 In Duitsland heb ik eens aangebeld aan een verkeerd huis. Die straat had dezelfde naam dan waar ik moest zijn, maar ik zat blijkbaar in de verkeerde deelgemeente. Ik geloof dat ik vroeg of het er party was.

                 Nog in Duitsland was er bij een Partytreff een man die een meisje dat er werkte betaalde om seks met mij te hebben. Het grappige was dat de oude man die niks meer kon na mijn seksavontuur gewoon naar huis vertrok. Hij betaalde dus inkom en dan gaf hij nog eens 50 euro aan het meisje zelf. Die wist eerst niet wat hij bedoelde. Ze spraken nochtans allebei Duits.

                 In Aken, dus we blijven in Duitsland wandelde ik door die straat. Opeens kwam er een dame die niet meer zo piepjong was naar buiten en sleurde me naar binnen. Ik was nog een heel stuk jonger dan nu. Ze vroeg 50 euro om ietsje langer te blijven. Daarna zei ze dat ik voor 200 euro 2 uur kon blijven. Toen ik zei dat ik dat geld niet bij had wou ze met mij naar de bank gaan. Ik wou al bijna vertrekken, omdat ze zo opdringerig was. Uiteindelijk zei ze dat ze wat ouder was, maar deed ze toch wel een beetje moeite voor die 50 euro. Ze zei me nog hoeveel ze moest betalen om daar te ontvangen. De dame was van Eupen.

                 Commentaar


                 • #18
                  @webe-05
                  ik hou van variatie en kom behalve in privehuizen in massagesalons en bij meesteressen met een thuisstudio. 3 verschillende takken van sport. als je in privéhuis vertelt wat je nog meer onderneemt blijken ineens heel veel dames ook te kunnen masseren en meesteres te zijn. ik hanteer het principe dat ik ieder apart haar specialiteit bezoek en in een massagesalon beleef ik dus geweldige b2bmassages met wederzijdse massages. borsten is toch echt vrij normaal daar. er zijn er wel eens die vragen om van de tepels af te blijven. En kutlipjes mag ik ook geregeld masseren als ik maar niet binnendring. Uiteraard respecteer ik dat dan. tenslotte ben ik in een massagesalon en de dame doet al meer dan gebruikelijk. massage in een privehuis maak ik wel mee als de tijd nog niet om is nadat ik mijn lading kwijt bent. prima optie dan. en alleen een dvp die ik al heel ged ken en omdat het goed klikt laat ik sm doen. kan echt niet tippen aan een echte meesteres maar dat is meer een kwestie van onderlinge goede sfeer en eens wat anders doen
                  Webe-05 laat je vooral niet tegenhouden door deze teleurstelling (ik heb ze ook gehad hoor) maar er is ook echt veel te genieten met anderen die hun vak wel vestaan. veel wandelplezier

                  Commentaar


                  • #19
                   Ik heb meer gangbangs bezocht dan prive-dates, en de meeste dingen die ik echt nooit meer vergeet zijn dan ook gebeurd op die feestjes. Al met al zijn dat behoorlijk wat handelingen die ik kende uit pornofilms en waarvan ik nooit had gedacht ze nog zelf eens mee te maken, maar er waren ook wel bizarre dingetjes waar ik nooit zelfs over gefantaseerd had. Ik noem er twee.

                   1. de ketchup-massage.
                   Ik kende de dame al jaren, als sinds zij haar eerste gangbang deed, en we hadden elke keer weer een leuke klik. We lagen op een bed, terwijl de gangbang al een beetje was ingezakt, en vroegen ons af wat we nu nog eens gingen doen. "Zal ik je een full body massage geven?, vroeg ze. Ja natuurlijk. Maar er was nergens olie. Wel stond er een grote fles ketchup op de bar. "Daarmee lukt het ook wel", zei ze. En ja hoor, de fles ging leeg en het glibberde als een gek. Ontelbare witte handdoeken zaten onder de roodbruine smurrie, evenals onze lijven toen we samen richting doucheruimte liepen, terwijl alle aanwezigen ons aankeken, "what the fuck?!"

                   2. de voetjob
                   Ook een beetje 'verloren momentje' op een gangbang waar veel dames waren. En niet meer zoveel heren met goesting. Met een aantal dames had ik een leuke klik, en - lucky me - ik werd bestormd door drie dames terwijl ik op m'n rug op een matras op de vloer lag. (Niet omdat ik zo'n hunk ben, of een superneuker, maar gewoon voor de lol. Omdat het kon ) Terwijl ik bedolven was met vrouw kwam er een vierde dame de kamer binnen, en ze was gespeeld verontwaardigd dat ze niet mee mocht doen. Ze probeerde een van de dames van me af te duwen, en toen dat niet lukte, deed ze een condoom om mijn voet, en liet haar poesje zo over mijn voet zakken. Alle 5 tenen tot en met de bal van de voet zaten er gewoon in terwijl ze me bereed. Ik had er nog nooit over nagedacht, en ik had nog nooit zo iets gevoeld. En ik vond het bizar opwindend. En ik kan dat gevoel nu, na jaren, nog steeds levendig voor de geest halen.
                   Nadeel: nu is mijn fantasie om beide voeten tegelijk in een dame te steken. Maar ja... waar ga ik die dames ooit vinden?

                   Commentaar


                   • #20
                    Oorspronkelijk geplaatst door voorheen W.Knee Bekijk bericht
                    Ze probeerde een van de dames van me af te duwen, en toen dat niet lukte, deed ze een condoom om mijn voet, en liet haar poesje zo over mijn voet zakken. Alle 5 tenen tot en met de bal van de voet zaten er gewoon in terwijl ze me bereed. Ik had er nog nooit over nagedacht, en ik had nog nooit zo iets gevoeld. En ik vond het bizar opwindend. En ik kan dat gevoel nu, na jaren, nog steeds levendig voor de geest halen.
                    Nadeel: nu is mijn fantasie om beide voeten tegelijk in een dame te steken. Maar ja... waar ga ik die dames ooit vinden?
                    Hahaha das nog eens een andere invulling voor een "foot fetish" hebben

                    Commentaar


                    • #21
                     en wat ik nooit vergeten ben:
                     * het gebeurt me wel eens dat ik bij een massage ook kan beffen. tegen betaling of de masseuse heeft er veel zin in. komt beide voor. meestal lig je al op je rug. bij 1 lag ik nog op mijn buik en haar positie was zeldzaam. ze kwam bij mijn hoofd staan. boog voorover om mijn rug te masseren. tieten in mijn nek.doen de meeste niet staand bij een b2b. Ik keek recht in haar pruim. mooi uitzicht zeg ik en ze komt naar voren. steek mijn tong uit en voordat ik op de rug ging was zij al klaargekomen. ze was botergeil
                     * een Thaise massagesalon op de wallen.Als graag geziene gast in (Thaise) massagesalons heel wat handmatige happy endings ervaren. maar dat sloeg alles . Er werd een rubber handschoen aangetrokken toen ze me ging aftrekken.
                     * op dezelfde Wallen in andere Thai werd me als extra sex aangeboden. Meestal ervaar ik in die Thaise salons sex wel als een eng begrip. Benen wijd en douw hem maar erin. Meer niet. Beffen niet of weer bijbetalen. Eentje maakte het wel erg bont. Als liefhebber van dat Oosters kleurtje ben ik dus gauw te verleiden om zo'n lichtbruin poesje te neuken. Ja beffen kon ook als ik nog eens 200 euro neertelde. Mag dan wel een zwak hebben voor dat kleurtje maar ik ben gekke Henkie niet
                     * meiden die met mij willen trouwen tref ik altijd in Thaise massagesalons. geldt hetzelfde voor aanbieden van nzc waar ik voor bedank.
                     * je treft wel eens een gastvrouw waarvan je denkt wow die mag zo ook de kamer op. ofwel door het uiterlijk of door haar karakter. als je iemand hebt die op een gegeven moment weet dat als ik van huis ben om bij hun te zijn dat ik dus in hun stad een concert heb en met ns op tijd moet afreizen ivm vertragingen en de tijd die ik dan te vroeg ben graag doorbreng met een dvp. ze vraagt al bij binnenkomst naar welk concert ik ga. Met zo iemand bouw je ook wat op en qua uiterlijk mijn type niet eens en toch zou ik haar hebben meegenomen de kamer op.De enige 2 keren dat inderdaad een gastvrouw mee ging de kamer op (bij gebrek aan beschikbare dames) was op thaise adresjes. in een massagesalon was een gastvrouw naar eigen zeggen te oud geworden voor massage. maar doordat ik daarna concert heb kan ik nooit wachten tot er iemand vrij is. tjsa dan wilde ze
                     wel masseren tot er iemand vrij was. toen het tijd was om op de rug te gaan liggen stopte ze en kwam de echte masseuse. ze zag me ze opgewonden liggen wachten op de rug en dit typische Aziatische poppetje (heel klein, tenger , hele kleine tietjes) kwam meteen ter zake : of ik wilde spelen. Ja natuurlijk. gemasseerd heeft ze niet meer.
                     In een thais privéhuis op fiets afstand dat nu helaas gesloten is was de gastvrouw vaak mooier dan de dvp's. veel keus was er toch al nooit. op 1 dag zelfs niemand. wachten?. nee ik had dan wel geen concert maar wachten had ik ook geen zin in. kan ook naar een normaal privehuis fietsen. Dit Thaise adverteerde met massage, maar eigenlijk kon je daar meteen alles boeken tegen normale prijs. En sex was ook sex, niet alleen hem er in stoppen. Functioneerde als privéhuis.. Toen bood de gastvrouw zich maar aan. 2 voorwaarden. telefoon van de zaak ging mee en intiem ging ze niet. nou ja dat was dan daar waar de dvp's waar je vaak het moederschap aan af kon zien. Uiteindelijk werd dat na lekker samen badderen 1 van de meest geile massages die ik ooit heb gehad. zou menig masseuse in een massagesalon nog wat van kunnen leren.
                     * In een Eindhovense Thaise massagesalon waar Tot 1 jaar geleden toen de gemeente ging handhaven alles mogelijk was betaalde ik ook voor te spelen zoals ze zelf vroeg. meisje gaat altijd geld wegdoen en komt terug met condoom. Deze was zonder teruggekomen en had geld al geïncasseerd. Zoals gezegd ik heb een zwak voor dat kleurtje maar ben gekke Henkie niet. Dan maar niet neuken. Werd er uiteraard wel gepiipt En daar heb ik mijn revanche genomen. ik kom toch altijd al vrij geruisloos klaar en heeft ze me tot het einde gepijpt en heb ik haar bekkie lekker vol gespoten. ik dacht wacht ik zal je krijgen.
                     * ik dacht dat het aan mijn gebrek aan klik lag met jong Oost-Europees( Ik Heb overigens goede ervaringen met een oudere Poolse masseuse die bij een 4handenmassage weigerde te masseren met jongere landgenotes vanwege een verkeerde instelling...ze zijn mooi maar doen niet veel en je moet vooral van hun afblijven)dat deze dvp onder het neuken maar bleef friemelen met de afstandsbediening van de cdspeler.
                     Achteraf vielen alle stukjes in elkaar. ik las in de krant dat daar een inval was gedaan ivm mensenhandel..moest meteen terugdenken aan die ene keer.