Vriendschap met 'n DVP

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Vriendschap met 'n DVP

  Allereerst: ik weet niet of er al 'n lijntje met dit onderwerp bestaat, maar dat merk ik vanzelf wel.

  Zoals 't onderwerp beschrijft heb ik 'n vraag/opmerking over de mogelijkheid om vrienden te worden met DVP (niet te verwarren met verliefdheid en 'n relatie willen). Is 't dus mogelijk om vrienden te worden met 'n DVP? Of houden de dames expres klanten uit hun vriendenkring. Ik kom regelmatig op bezoek bij dames waarvan ik denk: met hun zou ik prive wel vrienden willen worden, zonder enige seksuele bijbedoelingen. Misschien stom om te zeggen, maar ik voel 'n klik met hun. M'n bezoek is altijd erg gezellig en kan heerlijk kletsen met de dames. Vaak duurt 't kletsen langer dan 't zakelijke gedeelte. Ik zou best eens prive wat met de dames willen gaan drinken, leuke dingen ondernemen of kletsen. Eigenlijk wat andere vrienden onderling doen.

  Zijn er mensen die vrienden zijn met DVP? En wat is jullie ervaring? Is het mogelijk of slechts 'n illusie?

  NJoyer

 • #2
  Die klik die je voelt is denk ik gewoon een fijne klik als vaste klant. Die dames hebben genoeg andere leuke klanten en voor ons voelt het altijd wat bijzonderder om een goede band met een dvp te hebben. De meeste gezelligheid is leuk voor binnen de kamer. dvp's hebben veel ervaring en weten vaak hoe ze een man op hun gemak moeten laten voelen.

  Er zullen vast wel enkele vriendschappen of relaties zijn ontstaan, maar dat zijn eerder uitzonderingen.
  Naar mijn ervaringen willen de meeste (bijna alle) dvp's werk en prive gescheiden houden.

  Ik heb met legio dvp's heel fijn kunnen kletsen, maar daar blijft het ook bij.

  Je gaat naar een dvp voor de seks en niet om beste maatjes te worden. Het is natuurlijk fijn als er een goede klik is, maar je moet nergens vanuit gaan. Na jou komen er altijd genoeg andere leuke klanten.


  En natuurlijk begrijp ik je wel. Ik zou met enkele dvp's ook heel graag een drankje doen, maar je moet altijd realistisch blijven. Wat dat betreft is het ook eerlijk als een dvp nee zegt. Want ze kan niet tegen elke klant ja zeggen om een drankje te doen...

  Als je echt graag met een dvp een drankje wil doen, zijn er genoeg escorts die dat doen tegen betaling.


  Het beste is om overigens gewoon te vragen aan de dvp in kwestie, dan heb je gelijk je antwoord. Dat heb ik ook wel eens gedaan toen ik een erg fijne klik had. De meeste dvp's zullen waarschijnlijk nee zeggen, maar niet geprobeerd is altijd mis.

  Commentaar


  • #3
   Oorspronkelijk geplaatst door NJoyer Bekijk bericht
   Allereerst: ik weet niet of er al 'n lijntje met dit onderwerp bestaat, maar dat merk ik vanzelf wel.


   Zijn er mensen die vrienden zijn met DVP? En wat is jullie ervaring? Is het mogelijk of slechts 'n illusie?

   NJoyer
   Uiteraard kan er een vriendschappelijke klik zijn tussen een dame die je bezoekt op het werk en prive, of het zakelijk slim is van een dame om prive af te spreken met een klant is een ander ding. Een beetje ontwikkelde dvp praat en luisterd graag naar je. Hoort immers bij het business model, als de dames wat zouden gaan drinken met alle klanten die vinden dat er een klik is dan krijgen ze het prive drukker met hun klanten dan zakelijk maar dan zonder dat ze hier voor worden betaald. Dat is dus slecht voor hun business.....

   Commentaar


   • #4
    Oorspronkelijk geplaatst door The F. Dutchman Bekijk bericht

    Uiteraard kan er een vriendschappelijke klik zijn tussen een dame die je bezoekt op het werk en prive, of het zakelijk slim is van een dame om prive af te spreken met een klant is een ander ding. Een beetje ontwikkelde dvp praat en luisterd graag naar je. Hoort immers bij het business model, als de dames wat zouden gaan drinken met alle klanten die vinden dat er een klik is dan krijgen ze het prive drukker met hun klanten dan zakelijk maar dan zonder dat ze hier voor worden betaald. Dat is dus slecht voor hun business.....
    Van 1994 tot 2000 kwam ik altijd bij een dvp op wie ik ook wel een beetje verliefd was. Ze is in 2000 gestopt, maar in 2016 kwam ik haar toevallig weer tegen op Facebook. Ik heb haar een berichtje gestuurd dat ik het leuk zou vinden haar weer eens te zien, maar dat ik er ook begrip voor had dat ze me liever niet meer zou zien omdat ik iemand was uit een ander verleden.
    Ze reageerde enthousiast en we zijn samen gaan lunchen. Toen ik af wilde rekenen, stond ze erop de helft te betalen onder het motto: 'Nu zijn we vrienden'.
    Ze heeft nu een eigen zaak en is moeder. Ze is ook niet meer met dvp zijn bezig, en we spreken nog regelmatig met elkaar af, zonder seks maar daar is iets anders voor in de plaats gekomen. Misschien een uitzondering, maar zo kan het dus ook.

    Commentaar


    • #5
     Oh ja zeker weten kan dit, ik spreek uit ervaring.
     wel moet je ervoor zorgen dat er een groot vertrouwen is en dat de meneer toch niet stiekem verliefd is en hoopt op meer en wanneer dit niet uitpakt zoals hij wilt dat er dan allemaal nare streken volgen.
     mannen in deze branche kunnen ook behoorlijk haatzaaien, zoals je ziet bij sommige recenssie schrijvers.
     er zitten ook behoorlijk ongezonde figuren tussen in dit wereldje en je kan je als dvp maar beter zakenlijk opstellen uit veiligheid.
     er zijn genkeg wandelaars die het masr al te leuk vinden om je prive te misbruiken, daarom blijven ook de meeste hier op het forum anoniem.

     maar goed ik ga wel is wat eten met wat mensen die ik tijdens mijn hobby heb leren kennen,grotendeels is er dan een gedeelde rekening.
     en als ik thais ga eten ga ik echt als een beest tekeer, laatst bijna flauwgevallen van het overvolle thais eten wat ik op had.
     en ja dan is het toch fijn als je met iemand zit waar je je niet bij hoeft te schamen en jezelf kan zijn.
     ik hoef geen wandelaar op bezoek die zoch anders voordoet tijdens zijn bezoek en dan tijdens een etentje zich weer van een andere kant laat zien.
     ik heb met een paar forumleden een goed contact en die weten ook veel over mijn priveleven.
     maar ik merk dat ik een hele andere kijk heb gekregen op deze branche.
     ik hou van spontaniteit en vind het niet fijn om tijdens de "date" geconfronteerd te worden met het woord h**r of dvp.
     en ook vind ik het niet fijn opmerkingen zoals :" ik heb er voor betaald".
     voor mij is dan de hele euforie weg en atmosfeer.
     ja natuurlijk weet ik dat je ervoor betaald hebt, maar als je in een geile bui gewoon lekker vraagt:"zal ik jouw is lekker tot het einde verwennen" dan is "daar heb ik voor betaald" niet echt iets wat ik wil horen op dat moment.
     en ik zou me ook niet kunnen voorstellen om dan met zo iemand gezellig te moeten gaan eten nadat ie mij zo behandeld.
     als iemand al aan de telefoon begint met:"mag ik wel 3x klaarkomen in een half uur, dan is voor mij ook de spontaniteit weg en zeg ik meestal al dat er geen klik is en dat meneer maar moet verder zoeken.
     maar zoals ik zeg ben ik heel anders als dvp , vandaar dat ik ook graag mijn vrije tijd doorbreng met mensen waar ik wel is mee date.
     ik moet mezelf kunnen zijn tijdens de date, maar ook tijdens de vriendschap.
     vandaar dat er bijna altijd een gedeelde rekening word gedaan, en he ik ben ook niet te beroerd om ook is de rekening voor mijzelf te nemen,want daar ben je immers vrienden voor.
     jammer genoeg zitten er altijd rotte appels tussen die je vertrouwen misbruiken en het verpesten.
     maar dat heb je ook in de echte wereld waar je die hobby niet uitvoert.
     vrouwen die puur commercieel zijn en alles doen voor geld, die kunnen zo een leven nooi voeren,maar vaak zijn dit ook vrouwen die niet echt vrienden hebben of ze moeten er hun financieel uithalen.
     met zulke vrouwen kan je niet eens een mooie werkrelatie opbouwen als collega.
     vaak proberen zulke vrouwen ook nog is van hun collega's het een en ander financieel te krijgen.
     vooral als de dvp heel geheimzinnig is over haar werk/hobby en compleet een dubbel leven leid ( wat ik ook een tijd heb gedaan) dan is het maar al te goed om beter geen vriendschap aan te gaan.

     Commentaar


     • #6
      Het zal een uitzondering zijn maar in mijn geval blijkt het wel mogelijk te zijn.

      Een jaar geleden heb ik een dame ontmoet waarmee ik een klik had en waar ik vaker naar toe ging.
      Het eerste half jaar hadden we heel af en toe app-contact zoals een dame wel vaker zal hebben met klanten (klantenbinding)

      Dit af en toe app-contact is het afgelopen half jaar echter uitgebreid naar dagelijks app-contact en veelvuldig en langdurig videochatten.
      Hoewel ik in het begin nogal sceptisch was durf ik inmiddels wel te zeggen dat we een vriendschappelijke band hebben opgebouwd.

      Ik heb haar inmiddels ook al een paar keer ontmoet samen met mijn vrouw (we hebben een open relatie) voor gewoon een drankje (geen sex).
      Eerste keer was dat wel apart maar de tweede keer ging dat ook al op een normale vriendschappelijke manier.
      Het klikte gelukkig ook tussen de dames.

      De toekomst zal het leren of er ooit een trio van komt (mijn vrouw is niet bi-seksueel), ik hoop het

      Commentaar


      • #7
       Oorspronkelijk geplaatst door NJoyer Bekijk bericht
       .
       Zijn er mensen die vrienden zijn met DVP? En wat is jullie ervaring? Is het mogelijk of slechts 'n illusie?
       Jazeker is dat mogelijk!
       Het hangt natuurlijk voor een heel groot deel van je eigen houding/ insteek af; het hebben van een 'klik' is niet genoeg. Je moet een dame kunnen overtuigen dat je niet zit te azen op een relatie (lees: gratis seks), en dat gaat het makkelijkst als je dat ook echt meent. En verder is het natuurlijk belangrijk als je respect toont voor haar keuze om carriere te maken als sekswerker, en je niet op te stellen als "meisje-jij-hoeft-dit-werk-niet-te-doen-ik-haal-je-hier-wel-uit" figuur,

       Ik heb met een klein aantal sekswerkers hele leuke vriendschappen onderhouden, die inmiddels ook wel weer verwaterd zijn, maar waar ik hele leuke herinneringen aan heb, en vooral: waardoor ik veel geleerd heb over het perspectief van de dame. In mijn geval ontstonden die contacten op gangbang-feestjes, en ofschoon niet altijd maar wel vaak, waren dat dames die samen met hun vaste partner naar zo'n feestje kwamen. Je leert dan tegelijkertijd die partner kennen, waardoor de situatie al meteen veel duidelijker is.

       De meeste DVP's houden hun werk voor een heel groot deel van hun omgeving geheim, dus van hun kant is het ook wel eens een lekkere uitlaatklep om gewoon vrijuit te kletsen over wat ze als werkende dame meemaken, of om wat feedback te krijgen bij het maken van een beslissing/keuze.
       In mijn geval draaide die vriendschappen toch vooral om de gemeenschappelijke connectie: dat we elkaar leerden kennen via paydates, maar het zijn wel degelijk vriendschappen. Zelf vind ik dat juist fijn om dingen helder te houden: alleen seks als betaalde handeling, en daarnaast een vriendschap op gelijkwaardige basis, zonder dat die twee dingen doorelkaar gehaald worden.

       Commentaar


       • #8
        Ik heb een tijdje gehad dat ik goed bevriend was met een aantal wandelaars, maar dat waren wel wandelaars die niet bij mij als bezoeker kwamen. Ze gingen naar andere dames en gingen naar andere party's dan ik had/bij aanwezig was. Heb hele leuke dingen met ze gedaan, spelletjes avond (over films, muziek en tv dingen en zo met lekker hapjes en zo erbij) wk en ek wedstrijden kijken, lekker af en toe uit eten gaan en hun met mij hun wandelverhalen volop delend.
        Dus we waren erg into dezelfde dingen, maar toch vielen ze op totaal andere dames dan ik zelf was en vonden het wel prettig omdat ik in het vak was hoe ik tegen situaties aankeek en zo.

        Ik heb een keer een vriendschap gehad met een wandelaar die bij een paar keer was geweest, maar nadat we eens wat zijn gaan drinken en eten is het nooit meer echt nadien tot zakelijke contact gekomen. wel nog gewoon prive vaak een hapje en drankje en bij buurten maar niet nog daarna een date erop volgend. Daarvoor kwam ie nooit meer.

        Ik weet het dus niet zo goed. Ik denk dat het kan maar denk dat het dus ook gauw de verhouding scheef laat verlopen.
        Doordat het gewoon vriendschappelijk is en niks zakelijks meer is en dat is eigenlijk wel ook weer zonde want vaak wil je het toch hebben van vaste bezoekers als dame zijnde.

        Mailbox is weer geleegd.

        Commentaar


        • #9
         Zeker mogelijk, maar ook sterk afhankelijk van timing en behoeftes van iemand. Soms heeft een dame net wat meer aandacht nodig. Ik heb met 2 raamdames buiten hun werk afgesproken. 1 had me uitgenodigd om bij haar te komen eten, ze vond het leuk een typisch gerecht uit haar land aan me te laten proeven. Later heeft ze ook bij mij thuis eens gegeten. Leuk gekletst samen en meer niet. Eerlijk is eerlijk, ik had best behoefte om de slaapkamer in te duiken maar dat gebeurde niet, niet op aangestuurd ook, het loopt zoals het loopt. De andere dame vond het prettig gewoon een wandeling te maken samen. Die kon op dat moment even niet werken en was blij met wat aanspraak. Ook uit eten geweest met haar. Met beiden op dit moment geen contact meer, 1 werkt nog dagelijks in Amsterdam, de ander af en toe.

         Verwachtingen moeten bij beiden kloppen dat is denk ik het belangrijkst, duidelijk maken wat deze vriendschap inhoudt.

         Commentaar


         • #10
          Bij mij ook mogelijk.Heb al 2 jaar vaste dame en haar zusje.Kom dan eens per week noet eens voor een date,maar drinken dan gewoom wat in de keuken en mocht ze een afspraak hebben met iemand,ben ik gewoon stilletjes in de keuken met haar roommate totdat ze klaar is.Ze heeft zelfs weleens een date van een uur gehad die klant met een uur wilde verlengen,no big deal,maar ze komt het wel melden.Daarna vaak boodschapjes doen of met zusje naar apotheek,dat is z'on heerlijke ruige meid die weleens wat doms doet.
          Staan al 2 jaar voor kaar klaar,ook met ups en downs,maar komt altijd weer goed.De goedmaakseks is dan weer heerlijk.
          Meesterlikker 😉

          Commentaar


          • #11
           Hmm... blijkbaar zijn er toch een flink aantal succesverhalen. Leuk om te lezen. Mijn reactie was misschien wat hard, maar ik ben een aantal keren door een dvp aangeboden om wat te gaan drinken / uit eten te gaan. Alleen is dat uiteindelijk nooit gebeurd. Vandaar dat ik wat sceptischer was geworden. Hoe dan ook, natuurlijk ken ik de situatie van die dames niet. Er had ook wat anders achter gezeten kunnen hebben dat het niet doorging. Natuurlijk was er wel teleurstelling bij mij. Het is altijd moeilijk als er geen uitleg komt.

           Ik ben het namelijk wel met jullie eens dat het voor beiden ook prettig kan zijn om een eerlijke vriendschap te hebben, waarbij je allebei open kunt zijn.

           Misschien moet ik mijn reactie wat nuanceren en is het inderdaad zoals vorige dames hier melden, een beetje lastig voor allebei. Zelf probeer ik voorzichtig te zijn en wil ik niet uitgemolken worden of slachtoffer worden van een nep-vriendschap die slechts om het geld gaat. Ik heb namelijk van een paar dames gehoord dat ik daar voorzichtig mee moet zijn.

           Achja, het leven zit vol verassingen. Je weet niet wat er nog gaat komen

           Commentaar


           • #12
            Ik moet zeggen dat de mensen die ik heb ontmoet tijdens het "daten" oftewel mijn hobby toch wel uitzonderingen zijn.
            ook het gezellig appen is fijn en als ik ergens mee zit of advies nodig heb dan staan ze ook gelijk voor mij klaar.
            Maar ik kan dit ook over mij zeggen,ik denk dat ik ook een goede kameraad ben naar hun toe.

            toch adviseer ik mensen om toch op je hoede te zijn, tegenwoordig word eerlijkheid en openheid niet gewaardeerd.
            alles wat je zegt word tegen je gebruikt, zo ook bijvoorbeeld een topic die ik een keer heb geopent hier op dit forum over openheid geven over je priveleven.
            de reacties waren maar al te afkrakend en je word zelfs neergezet als leugenaar.
            dit natuurlijk door de benodigde forumleden die nogal zich verstoppen achter hun anonimiteit.
            het kunnen mensen zijn die zich hier op dit forum anders gedragen dan buiten de digitale wereld.
            en misschien heb ik ze wel is ontmoet alleen vertellen ze niet dat zij diegen zijn die mij hebben afgekraakt of voor leugenaar hebben uitgemaakt.
            vanwege dit soort zaken is het oppassen geblazen.

            er is wel is een soort van chantage geweest, en een persoonlijke aanval .
            en zoals ook wel is meegemaakt iemand die zo blij was en gelukkig met de dienstverlening en je helemaal de lcuht in prijkt en dan naderhand de raarste onwaarheden vertelt over je.
            dan ben je maar al te blij dat je met zo iemand geenvriendschap hebt afgesloten.

            en echt het zijn er maar een paar waar ik een goede maar ook een vriendschappelijke band mee heb.
            zoals eerder beschreven, ik wil mijzelf kunnen zijn ,tijdens een date en tijdens het vriendschappelijk samenzijn.
            tijdens het vriendschappelijk samenzijn, wil ik ook niet over de intimiteit praten die heeft plaatsgevonden tijdens de date met de desdoende persoon.
            ik wil de activiteiten graag gescheiden houden, en wil hier iemand niet op wijzen de hele tijd.
            dit moet automatisch gaan en spontaan en als je iemand moet sturen de hele tijd om van gespreksthema te veranderen dan word het moeilijk om vrij te denken en een normale band te scheppen.

            Commentaar


            • #13
             Ik probeer altijd vriendjes te worden met de DVP's die ik echt leuk vind. Het grappige is dat zodra de betaalde seksuele ontmoetingen worden omgebogen in iets anders, de seksuele spanning vaak verdwijnt. Verder: ik betaal ook nooit voor de tijd die ik spendeer met een DVP buiten haar werk om. Ik ga haar niet betalen voor een dinner date. Wel betaal ik dan vaak de etentjes, uitjes, benzine etc.en soms een kadootje. Maar soms word er ook voor mij betaald! Als ik zo'n mooie sexy dame bij mij thuis heb en ik haar verwen met een lekkere Paella ofzo, samen een film kijken etc. dring ik niet aan op seks, daar zitten ze dan ook vaak niet echt op te wachten. Het vervelende voor de DVP is wel dat ze door de ontstane vriendschap vaak een betalende vaste klant kwijt raakt, want het voelt vaak niet goed om de ene dag vriendschappelijk met elkaar om te gaan, dagje strand bv, en de volgende keer 150 euro neer te leggen voor een uur seks. Bij 1 dame lukt dat wel, die zaken strikt te scheiden maar dat is een uitzondering. Ik heb ook een vaste dame die ik al jaren ken en bij wie het mij nog niet gelukt is haar te verleiden tot een afspraak buiten haar werk om, en ik weet bijna zeker dat ze dat afhoudt wetende dat ze mij dan als fijne vaste klant kwijt kan raken. En dat vind ik ook prima.
             Ik heb gegeten bij de familie van een dame (Braziliaanse), zelfs gekookt voor ze. Ik heb een DVP (Colombiaanse) meegenomen naar mijn moeder om te eten. Een andere dame (Dominicaanse) logeert regelmatig bij mij en gebruikt mijn huis als basiskamp voor haar rondreizende werk door NL. Ik ben met vakantie geweest met een dame en haar zoon naar Portugal. Ook fotografeer ik regelmatig dames waarmee ze op Kinky adverteren. Bij een andere dame ga ik vaak na de pay-date daarna dan samen uit eten. De moraal van dit alles: een DVP is zoveel meer dan een DVP, en ik vindt het fijn om daar achter te komen. Ook belangrijk: word niet verliefd!!! (is me 1 keer overkomen, ze heeft mijn hart gebroken maar dat is mijn eigen schuld, ze heeft me gewaarschuwd)
             Maar er zijn ook genoeg dames met wie ik deze tweede laag niet hoef te ontdekken en ik toch fijne seks mee heb.
             Maar mijn mooiste herinnering: Een dame die ik ken van het Zandpad en ik haar ophaalde bij haar bootje met een tandemfiets en we een mooi tochtje gemaakt hebben langs de Vecht met een romantisch etentje in Maarssen. Haar analyse op mijn opmerking dat ik een romanticus ben: "jij bent niet romantisch, jij bent sentimenteel"

             Commentaar


             • #14
              Oorspronkelijk geplaatst door dahliaflower68 Bekijk bericht
              dat de meneer toch niet stiekem verliefd is en hoopt op meer en wanneer dit niet uitpakt zoals hij wilt dat er dan allemaal nare streken volgen.
              mannen in deze branche kunnen ook behoorlijk haatzaaien, zoals je ziet bij sommige recenssie schrijvers.


              er zitten ook behoorlijk ongezonde figuren tussen in dit wereldje en je kan je als dvp maar beter zakenlijk opstellen uit veiligheid.
              er zijn genkeg wandelaars die het masr al te leuk vinden om je prive te misbruiken, daarom blijven ook de meeste hier op het forum anoniem.


              en ook vind ik het niet fijn opmerkingen zoals :" ik heb er voor betaald".
              voor mij is dan de hele euforie weg en atmosfeer.
              ja natuurlijk weet ik dat je ervoor betaald hebt, maar als je in een geile bui gewoon lekker vraagt:"zal ik jouw is lekker tot het einde verwennen" dan is "daar heb ik voor betaald" niet echt iets wat ik wil horen op dat moment.
              en ik zou me ook niet kunnen voorstellen om dan met zo iemand gezellig te moeten gaan eten nadat ie mij zo behandeld.
              als iemand al aan de telefoon begint met:"mag ik wel 3x klaarkomen in een half uur, dan is voor mij ook de spontaniteit weg en zeg ik meestal al dat er geen klik is en dat meneer maar moet verder zoeken.

              jammer genoeg zitten er altijd rotte appels tussen die je vertrouwen misbruiken en het verpesten.
              Wel grappig en tevens opmerkelijk om te lezen hoe Dahlia nagenoeg elke topic zo weet te benaderen dat het altijd aan de mannen ligt ?

              Commentaar


              • #15
               Hmm, eigenlijk gaat het om twee verschillende vragen:
               Eerste vraag is of je bevriend kan zijn met iemand die toevallig sekswerker van beroep is. Ik zie niet in waarom niet, brandweerman, hoogleraar, drugsbaron of rechercheur, wat maakt het uit bij echte vriendschap. Het enige beroep dat ik bij voorbaat uit zou sluiten is dat van politicus.
               Tweede vraag is of je bevriend kan zijn met een dvp bij wie je tegelijkertijd klant bent. Onmogelijk is dat misschien niet, maar het lijkt me erg lastig.

               Lang, lang geleden, in een land hier ver vandaan (Thailand dus) had ik een vaste regeling met een bargirl als betaalde part-time vriendin. Dat werkte wat anders dan hier, zij werd niet betaald per handeling of tijdseenheid. Ik kwam daar enkele keren per jaar en dan trokken we een paar weken samen op. Omdat je nu eenmaal niet 24/7 kan vrijen, bezochten we samen restaurants, stranden en jazzclubs. Al met al behoorlijk kameraadschappelijk, maar zonder romantiek of andere illusies en uiteraard niet gratis. Dat is 5 jaar zo gegaan, daarna heb ik haar uit het oog verloren, zoals dat gaat in Thailand.
               Fast forward 10 jaar:
               Ik loop in een niet toeristische buurt van Bangkok, op zoek naar een onmogelijk te vinden adres. Natuurlijk begint het te stortregenen. Ik duik een klein restaurant in om te schuilen. Iemand roept mijn naam (in Bangkok wonen 15 miljoen mensen, daarvan ken ik er hoogstens 15, dus zo vaak gebeurt dat niet). En verdomd, het is Fon, mijn gezelschapsdame van 10 jaar geleden. Ze is nauwelijks veranderd, maar ik had haar niet herkend. Zij herkende mij direct.
               Lang verhaal kort: Ik kom nog steeds regelmatig in Bangkok en ga dan altijd bij haar langs, neem haar mee naar een exotisch restaurant (Italiaans) en mijn favoriete Jazz club. Vast patroon. Heel gezellig. Van seks of romantiek is geen sprake. Misschien zou je het vriendschap kunnen noemen.

               Commentaar


               • #16
                Ik vraag me af wat de meerwaarde van zo'n vriendschap is, zowel voor de wandelaar als voor de DVP. Via internet zijn er zoveel andere mogelijkheden voor heel wat eenvoudiger (nieuwe) vriendschappen, dus waarom zou je 't jezelf zo moeilijk maken....

                Commentaar


                • #17
                 @Fernando1970:
                 Ofschoon het oppassen is om *in het algemeen* te praten, maar ik heb hierboven al wel een aantal dingen genoemd, die in mijn geval geldig zijn:

                 meerwaarde voor mij:
                 -meer te weten komen over hoe een dvp haar werk ervaart, en veel verhalen te horen krijgen over ervaringen met klanten, met clubs/organisatoren en met andere dames; het geeft bij elkaar een veel completer beeld dan alleen gesprekjes tijdens een paydate, waar je je altijd af moet vragen of iemand iets zegt omdat ze denkt dat je het graag wil horen of omdat ze het meent.
                 -Bijkomende meerwaarde: ik maak er een principe van dat ik geen gratis seks wil met een dame met wie ik een leuke vriendschappelijke band heb, maar.. dames hebben collega-vriendinnen, en het heeft niet bepaald een negatief effect op een date als je "aangeraden" wordt door een bevriende dame.

                 meerwaarde voor DVP:
                 -een klankbord om ervaringen mee te delen; het kan een vrij eenzaam beroep zijn, als je voor het grootste deel van de wereld verborgen houdt wat je voor werk doet, en die sowieso discretie vereist naar je klanten toe.
                 -gewoon wat eerlijk advies kunnen vragen als je bv.: twijfelt over een advertentietekst, prijzen, foto's, juridische mogelijkheden in geval van problemen, etc.

                 meerwaarde voor beiden:
                 -weten dat iemand je gewoon als mens kan waarderen en je niet veroordeelt voor het aanbieden van/gebruik maken van betaalde seksuele diensten.

                 Als je bang bent dat vriendschap dingen "moeilijk" maakt, dan is dat blijkbaar hoe je zelf in elkaar steekt: dat je het moeilijk vindt om dat gescheiden te houden, en als dat zo is, dan is het wellicht geen goed idee. Zelf word ik niet zo snel hoteldebotel en ben dus ook niet bang dat ik die dingen doorelkaar zou gaan halen. Ik heb het niet meegemaakt dat vriendschap met een werkende dame dingen "moeiljker" maakten. Integendeel.

                 Commentaar


                 • #18
                  Oorspronkelijk geplaatst door Lucasbb Bekijk bericht
                  Zelf probeer ik voorzichtig te zijn en wil ik niet uitgemolken worden
                  Uitmelken doen ze bij heren die heel snel echt verliefd zijn en zijn ook type dames die vaak de waarde van geld niet hebben beschouwen het als iets wat heel normaal is en je veel moet hebben en ook geen schaamte kenen en mensen kunnen gebruiken voor hun eigen gerief.
                  Dit heb je overigens niet alleen in de wereld van betaalde erotiek hoor.
                  Ik heb jarenlang een vriendschap gehad met dame die nooit geld mee nam bij het stappen, als ze gevraagd werd voor een etentje er van uit ging dat er voor haar werd betaald je had toch immers gevraagd om mee te gaan dus jij betaalde. Ook is ze een aantal malen op vakantie geweest met heren waarbij ze complete nieuwe gadarobe daarvoor kreeg (bv ski vakantie, skipakken en ski's en vooraf lessen)
                  Toch had ze nooit seks met deze heren, want daar deed ze niet aan, daar zocht ze mooi boys en bad boys voor uit.
                  Ze had gewoon geen benul van wat dingen kosten en beschouwde alles als heel normaal en had ook geen schuldgevoel hebbende over wat iemand bv eigenlijk voor haar voelde ook al was het niet wederzijds en ook al ging die man zowat failliet voor haar deed haar niks.
                  Zo zijn helaas ook een aantal dames van plezier, maar ook dames in het gewone leven kunnen zo dus zijn.

                  Op moment dat ik met iemand ga eten op uitnodiging of het nu een klant was of gewoon een persoon die ik prive leerde kennen dan was het altijd sam sam de rekening. Ik betaal gewoon voor mij eigen dingen. Dit is beter voor jou gevoel en voor het gevoel van de ander want je wekt dan geen verwachtingen.
                  Uitmelken zal ik nooit doen, kan dat gewoon niet goed praten en ook mijn gevoel is niet goed dan. Iedereen werkt hard voor zijn centen en iedereen weet ook wat huur/hypotheken, boodschappen en verzekeringen kosten en denk dat je dat gewoon als mens in je achter hoofd moet houden.

                  Mailbox is weer geleegd.

                  Commentaar


                  • #19
                   Goed om te lezen dat er positieve reactie komen. Zelf ben ik een beetje voorzichtig en terug houdend geworden op het persoonlijke vlak met een dame die ik als klant bezoek na het laatste fiasco.
                   Toch heb ik ook vrij snel weer een leuke vaste dvp ontmoet waar ik buiten het werk om ook mee kan lachen en praten. Gewoon een goed wederzijds gevoel en veel respect voor elkaar. Denk dat het verpest gaat worden als ik verliefd op haar zou worden, op sex gebied is het super en op persoonlijk vlak ook. Sexueel dacht ik het met de vorige dame helemaal voor elkaar te hebben, deze dame van vroeg in de twintig prikkelt mij in ALLE Opzichten op ongeevenaarde wijze. Dus feitelijk mag ik echt van geluk spreken dat ik dit avontuur mag meemaken.
                   We wissellen leuk af, zodra ik in een onoplettend moment te dicht bij kom houd zij af, de legio pogingen van haar om een stapje verder te gaan die beantwoord ik niet.
                   Perfecte balans momenteel. Dus eigenlijk snap ik mij zelf niet zo goed waarom ik mij de eerdere ellende op de hals hebt gehaald......
                   Schaam mij diep voor mijn domheid om verliefd te worden en ook dat ik mij zo in de maling heb kunnen laten nemen voelt nu nog steeds niet goed.

                   Commentaar


                   • #20
                    Ook hier een positivo. Zo heb ik al een tijdje een vriendschappelijk contact met een mooie jonge dame die mij zo eens in de maand een spannende massage geeft. Ze kient de afspraak op mijn verzoek meestal zo uit dat ze op die zaterdagavond geen andere bezigheden heeft. Dan gaan we daarna, soms zelfs tot in de hele late uurtjes, nog wat drinken downtown. Heel leuk en gezellig, zonder financiële bijbedoelingen, behalve dan de drankrekening.

                    Commentaar


                    • #21
                     Kan gewoon leuk uitpakken als het klikt. Ik blijf toch altijd beetje achterdochtig. So far goede ervaringen. Verwar alleen vriendschap niet met liefde?