Tips nav terughoudendheid

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Tips nav terughoudendheid

  Naast dat ik wandel langs de ramen spreek ik ook regelmatig af met dames privé. Bij m'n laatste bezoek ontstond er 'n ietwat ongemakkelijke situatie voor mij. De dame lag naakt en wel klaar voor mij. Ik vermaakte mij met haar heerlijke lichaam, maar ging niet verder. Na de vraag wat ik wilde doen merkte zij op waarom ik dan niet "aan de slag ging". Daar had deze dame wel 'n punt. Ikzelf ben vrijwel altijd afwachtend. Weet niet hoe dat komt. Misschien omdat de "regels" mij niet helemaal helder zijn bij prive bezoek (wat mag wel, wat mag niet - je bent tenslotte in iemands woning), bang dat ik bep grenzen over ga of iemand pijn doet in m'n enthousiasme. Ja, ik weet het: ik denk er teveel over na.

  Bij 'n dame die ik in Mei had bezocht had ik er ook al last van. Gepassioneerd tongzoenen. Ondertussen had ze haar BH uitgedaan en maakte kenbaar dat ik mijzelf mocht tegoed doen aan haar borsten, maar dan nog ben ik terughoudend.

  Nou las ik laatst 'n recensie van iemand die opmerkte dat de dame die hij bezocht had helemaal los kwam toen hij initiatief toonde. Mijn vraag is eigenlijk: is initiatief tonen bij 'n privé bezoek goed? Verwacht 'n dame dat? En wat kan ik met m'n enige terughoudendheid toen tegenover 'n dame? Ikzelf zou graag wat minder gereserveerd willen zijn. Los kunnen gaan, mezelf niet inhouden en optimaal genieten van de dame. Ik hoop dat ik de kwestie goed heb omschreven en dat men 't begrijpt. Hoor graag tips....

  Gr. NJoyer

 • #2
  Misschien moet je eerst meer vertrouwen hebben in een dame. En gaat dat niet meteen bij een eerste bezoek?
  Misschien gaat het beter als je een dame ,waar jij een klik mee hebt, meer dan 1 of 2 x bezoekt.
  Zodat je , jr verrouwen op kan bouwen.

  Je kan het ook met dr dame er even vooraf overhebben dat jij het moeilijk vindt het inititief te nemen.

  Het liigt ook aan de dame zelf die je bezoekt natuurlijk. Sommige zijn spontaan en initiaiefrijk en andere weer passief zonder initiatief. En alles er tussen in.

  Beter is misschien eens naar een privé huis te gaan en het vooraf bij dr gastvrouw aan te geven. Zij kan dan het juiste meisje voor je uitzoeken.
  Zo kan je , je zelfverzekerdheid rustig opbouwen.

  wat betreft privé bezoek van een dame in haar eigen huis. Zou ik er vanuit gaan dat heel wat dames echt niet in hun eigen huis ontvangen. Maar deze ruimte vaak huren om hun werk daar uit te voeren.

  succes kerel. Laat weten hoe het je vergaat.
  Al enige ervaring:-)

  Commentaar


  • #3
   Een aantal keer dezelfde dame nemen, zodat de drempelvrees afneemt. Dit gecombineerd met een dame die uit zichzelf voldoende initiatief neem en misschien een tikkeltje dominant is, moet volstaan.

   Commentaar


   • #4
    Ik heb hetzelfde als njoyer durf ook niet initiatief te nemen ik wandel ook nog niet zo heel erg lang dus alles is heel spannend. Ik ga nu steeds bij dezelfde dame op bezoek en dan gaat het beter. Je wordt meer eigen en kan meer met ze bespreken.

    Commentaar


    • #5
     Oorspronkelijk geplaatst door NJoyer Bekijk bericht
     Mijn vraag is eigenlijk: is initiatief tonen bij 'n privé bezoek goed?
     In één woord: JA! Absoluut! Heb hier al over uitgeweid in andere topics, maar vind het heel erg tof van jou dat jij hierover tips vraagt. Want persoonlijk: niets is zo vreemd dan iemand die mij betaalt voor seks en dan niets (durft) te doen. Uiteindelijk, dit is mijn job en wat ik van jou verwacht, dus ik vind het altijd heel erg raar als een klant bij mij komt, betaalt voor de full service (tongzoenen, aanraken, strelen, beffen, vingeren, intiem, meerdere standjes, meerdere orgasmes,... noem maar op), overduidelijk 'nee' antwoord als ik vraag of er dingen zijn die hij niet wilt doen of niet prettig vindt, om mij dan op de kamer nog met geen halve vinger durft aan te raken.

     Pas op, hiermee wil ik niet mee zeggen dat je mij of een andere dame moet bespringen zoals een leeuw op een gazelle, maar soms vraag ik mij af wat seks betekent voor sommige mensen, zeker als ze een prostituée bezoeken. Wat is dan specifiek de verwachting als je je niet kunt loslaten? Is dat niet de bedoeling van betaalde seks? Ok, dat je wat zenuwachtig bent bij een gloednieuw vriendinnetje waar je je leven mee wilt delen - dat heeft dan ook veel meer betekenis - maar als je überhaupt betaalt voor seksuele diensten die de dame zélf aanprijst, dan vind ik het altijd een enorm vreemd gegeven dat mensen bang zijn of niet weten of iets wel of niet mag, zeker als het gaat over iets onschuldigs als borsten aanraken. Indien er toch iets niet mag of als er iets is dat ik niet fijn vind, dan zal ik het zeker laten weten. Is helemaal geen drama. Omgekeerd verwacht ik net hetzelfde en denk dat er wel meer dames zijn die net zo denken, zeker in privé ontvangst (dames hier op het forum, laat van jullie horen haha!)

     Ik bedoel dit niet als kritiek op de topic-starter zelf hé, dat is gewoon iets waar ik mij ontzettend veel vragen bij stel. Uiteindelijk snap ik de onwennigheid van een eerste bezoek wel en zeker als het je allereerste stapjes zijn in deze wereld. Maar in principe, als je ooit seks hebt gehad, of beter, goeie seks hebt gehad, dan weet je ergens hoe het er aan toe gaat of zou moeten gaan. Misschien ben ik gewoon een te grote slet geweest in mijn leven (en bedoel dit absoluut niet negatief, feiten zijn gewoon feiten) en ga er automatisch van uit dat iedereen net zoveel ervaring of dezelfde mindset en seksbeeld heeft als mijzelf.

     Natuurlijk is elke dame anders en blijft het prostitutie dus kan er heel goed inkomen dat het niet altijd van een leien dakje gaat, dus weet je het niet zeker of heb je twijfels, bespreek deze vóór aanvang van je date en voor dat je het geld hebt overhandigd. Dan is het voor allebei duidelijk en dan kan je misschien wel eens losgaan. Misschien is het ook handig dat wat je in het topic hier hebt neergezet, ook eens uitlegt aan de dames die je bezoekt . Zo weten zij ook ineens van waaraan en waaraf en kunnen ze daar beter mee omgaan.

     Nogmaals: als je niets zegt, kunnen wij het ook niet weten en zitten ook wij met een heleboel vraagtekens.

     Ik wens je alleszins heel erg veel succes en als dame kan ik dit soort vragen enorm appreciëren. Ik hoop dat je binnenkort toch volledig kunt losgehen
     Pleasure is my business

     Commentaar


     • #6
      Ik heb juist vaak gehad dat heren die hier kwamen gewoon gingen liggen en dan kon ik mijn ding doen, moet wel bekennen dat dit gebeurde bij de korte blowjob dates en bij de dates die langer waren gebeurde met kinky play dingen zoals anaal spel geven en vast liggen en trekken met olie tot elke keer net het randje en zo. Bij intiem dan deed ik wel meestal wel een condoom om na vragen of ze op dat moment intiem wilde en dan ging ik of liggen of voor ze zitten.
      Ook gebeurde het dat er heren waren die mijn kwaliteiten en prijs enorm op prijs stelde maar verder niet echt iets van mij wilde hebben en mij dus ook echt niet aanraakte. Heb ik eigenlijk nooit een probleem van gemaakt. Zij betalen en zij bepalen ook als het binnen mij grenzen viel. Ik zal nooit iemand dwingen om mij aan te raken. En de ene wil het wel en de andere niet.
      Voor zoenen hoefde ik ook nooit het iniatief te nemen want dat bood ik niet aan. Had wel vele bezoekers die het toch gingen prioberen.
      Bij elke date was ik wel altijd gewoon sexy gekleed en tijdens de date of het nu een kwartier of uur was ging ik geheel naakt. bij een blowjob kwartier ging ik ook altijd zo liggen/hangen dat als de heren me aan wilde raken daar ook goed bij konden of het nu de borsten of het doosje was. Ik gaf de heren dus altijd wel de mogelijkheid, voor als ze het wilde.

      Daarnaast heb je ook wel een groot verschil tussen aanraken en aanraken.
      Ik heb heren gehad die door het zien van filmpjes en zo meteen aanvielen met 3/4 vingers hupakee in het doosje. Zonder vooraf gaand strelen of aan de borsten zitten of zo iets. Dan kan ik je vertellen dat het een hele poos daarna echt wel gevoelig en zelfs pijnlijk kan zijn.
      Of heren die niet aan borsten sabbelen maar er min of meer in beten, of op ze los gaan alsof het squeesballen zijn, dit zal de ene dame een worst wezen en een andere zal daar meteen op afknappen en de date als naar ervaren.

      Beste is communiceren, als je dingen bij dame wil doen, vragen hoe ze het het prettigste vind, en aan de dame vertellen dat als jij wat verlegen bent dat zij beter je handen kan leiden naar plekken die ze het prettigste vind. En doe je iets op eigen iniatief let dan op haar reactie. En geeft ze aan dat het pijn doet of het niet als prettig ervaart stop dan ook meteen Probeer het hoe dan ook prettig met elkaar te hebben en of er nu veel of weinig aangeraakt wordt zolang alles in samenspraak is zal het toch voor beide bevredigend zijn.
      Mailbox is weer geleegd.

      Commentaar


      • #7
       Zou ik aan de dame die ik ga bezoeken vooraf kunnen vragen hoe zij over initiatief denkt? En mezelf meer duidelijkheid verschaffen nav wat mag en niet? Of is dat "stom"? En kan ik er gemakshalve vanuit gaan dat de dame in kwestie ook haar grens/pijn aangeeft?

       Ik ga halverwege de mnd naar een dame toe die ik vorige mnd bezocht heb. Dat bezoek was een nieuwe beleving voor mij, vooral in de positieve zin. Ik ben wel erover na aan het denken om m'n vragen te stellen aan de dame...

       Njoyer

       PS: bedankt voor de reacties (voor zover)...

       Commentaar


       • #8
        'Door vragen, kom je het aan de weet' is het gezegde.

        Stel jezelf netjes voor, neem desnoods een bloemetje mee. Ok, de eerste drempel is genomen. Heb je een langere date? Samen douchen is ook een uitstekende opwarmer. Ga voor haar staan, sla je armen om haar heen en vraag of je haar mag zoenen. Nee niet meteen je tong naar binnen proppen, maar rustig elkaar opwarmen.

        Vingeren, lik altijd je vingers eerst eens even nat. Dat glijd veel beter. Iets links naar boven en dan zachtjes drukken, niet gaan raggen. je voelt vanzelf of je goed zit. En als het steviger moet dan ga je dat ook weldra merken.

        Borsten, dat zijn vreemde dingen. Wat ik bij de ene Dame moet doen, daar zou ik bij de andere zo een draai om mijn oren voor krijgen. Maar altijd rustig en zachtjes beginnen.

        Vaker met dezelfde Dame afspreken is inderdaad een prima idee. Je weet dan precies wat jullie lekker vinden. Jij, maar zij ook.

        Commentaar


        • #9
         Durven vragen is de eerste stap
         Daaronder valt ook de vraag of de dame het initiatief wil nemen. De meeste die ik ken hebben daar geen moeite mee en zullen zelf meer vragen en voorstellen. Goede gelegenheid om zowel de dame als jezelf beter te leren kennen.
         Een klein handjevol zijn echt serieuze teases als ze de leiding mogen nemen - da's ook een ervaring apart
         En een klein handjevol heeft dan zelf ook geen goede ideen, dan moet je alsnog zelf beter aangeven wat je wel en niet wil. Maar niet geschoten is altijd mis.

         En de meeste dames geven duidelijk en op tijd aan wat wel en niet kan, en of iets niet goed voelt. Als stelregel : het is altijd beter om wat voorzichtig te beginnen, en gestaag op te bouwen.
         Niet gelijk vol gas erin zoals je in veel porno ziet - onthoudt dat daar het voorbereidende werk er waarschijnlijk uit geknipt is (als het al voor de camera gebeurt is).

         Commentaar


         • #10
          Oorspronkelijk geplaatst door Bobje82 Bekijk bericht
          Durven vragen is de eerste stap
          Daaronder valt ook de vraag of de dame het initiatief wil nemen. De meeste die ik ken hebben daar geen moeite mee en zullen zelf meer vragen en voorstellen..
          Mijn vraag ging er niet over of de dame initiatief moest nemen (want dan doen ze eig altijd wel), maar om mijzelf. Ik zou graag willen weten of dames tijdens een privebezoek dat kunnen waarderen. En ook zou ik willen weten of die dames altijd controle willen houden (lees: de touwtjes in handen) of dat hun ook genieten als 'n man de regie overneemt. Uiteraard wel met respect naar haar en haar grenzen...

          Commentaar


          • #11
           Ah. Vraag verkeerd begrepen. Poging 2, en wederom strikt mijn persoonlijke ervaringen die ik hier deel:
           Bij eerste bezoek zullen ze wel zelf meer de regie in handen willen houden. Hangt er vooral vanaf hoe goed ze de situatie vertrouwen, en een helemaal nieuwe klant is voor hen ook een verkenningsronde.
           Wat betreft zelf initiatief nemen: Gewoon niet te hard van stapel lopen, rekening houden dat nee inderdaad nee betekent, en goed in de gaten houden hoe de dame verder reageert. Als ze terughoudend reageert betekent dat ook nee.
           De meesten kunnen het wel waarderen als ze niet alles zelf hoeven te verzinnen, maar hoe ver je kan gaan verschilt echt van persoon tot persoon.

           Commentaar


           • #12
            Oorspronkelijk geplaatst door NJoyer Bekijk bericht

            Mijn vraag ging er niet over of de dame initiatief moest nemen (want dan doen ze eig altijd wel), maar om mijzelf. Ik zou graag willen weten of dames tijdens een privebezoek dat kunnen waarderen. En ook zou ik willen weten of die dames altijd controle willen houden (lees: de touwtjes in handen) of dat hun ook genieten als 'n man de regie overneemt. Uiteraard wel met respect naar haar en haar grenzen...
            Elke dame is anders natuurlijk, maar je kan er bij een dame die toch een wat hoger servicegehalte heeft, zin heeft in d'r job en lekker relaxed is er van uitgaan dat je gewoon "de touwtjes in handen kan nemen" en dat, dat ook zeker gewaardeerd word.

            Zoals ik het lees wil je eigenlijk gewoon meer loskomen en "neuken als een vent" maar durf je dat niet. Er is natuurlijk een grens en respect is absoluut het juiste sleutelwoord daar in, maar je betaalt om te genieten van seks met een dame. Zorg er dan ook voor dat je geniet, zonder bang te zijn om daarvoor afgewezen te worden.
            Zou ik aan de dame die ik ga bezoeken vooraf kunnen vragen hoe zij over initiatief denkt? En mezelf meer duidelijkheid verschaffen nav wat mag en niet? Of is dat "stom"? En kan ik er gemakshalve vanuit gaan dat de dame in kwestie ook haar grens/pijn aangeeft?
            dat je, je al zorgen maakt of iets "stom" is of niet geeft al aan dat je veel te weinig vertrouwen in jezelf hebt en je veel te veel bezig bent met of je wel goed overkomt of niet. En "grens/pijn" aangeven? Vrouwen zijn niet van porselein. Mag ik dan vragen wat je in godsnaam voor handelingen in gedachten heb waarmee je haar zoveel pijn zou doen of het haar teveel zou worden?

            Joh, niet zo zenuwachtig doen en gewoon wat meer vertrouwen hebben in jezelf als man zijnde. je MAG. Je MAG er zijn en je MAG het doen.

            Commentaar


            • #13
             Heb volgens mij afgelopen weekend een kans laten liggen doordat ik denk een hint niet snapte.

             Stel had gereageerd om mn adv op SJ. Massage en daarna trio. Prima. Na iets te hebben gedronken heb ik de vrouw gemasseerd. Beviel mij goed (was wel btje zenuwachtig) en haar ook. Na checken merkte ze op dat het lekker en geil was. Met mn stomme kop met dat laatste niet direct wat gedaan (zat wel met een stijve in mn boxer) en massage afgerond. Na nog iets te hebben gedronken merkte de vrouw op dat het er toch niet in zat die avond.

             Ik heb een kans laten schieten doordat ik een hint niet oppikte en te terughoudend was denk ik...

             Commentaar


             • #14
              Ik ben zelf nog als 'dominant ' hierin. Ik begin meestal zelf. Uiteraard na vooraf wat info ingewonnen te hebben wat de dame totaal onprettig vindt en wat ze wel lekker vindt.

              Als de dame de eerste move maakt, is dat ook prima verder, maar meestal komt het van mij.

              Zoals groentje1970 al aangeeft en dat geldt voor mijzelf heel erg, ik heb er een vreselijke bloedhekel aan als iemand zijn droge vinger naar binnen duwt. Zeker als ik nog niet warm gedraaid ben.
              Weet je hoe zeer dat kan doen, man, man. Als iemand dat doet, dan zeg ik altijd meteen ' Zal ik mijn droge vinger eens in jou reet stoppen, dan voel je wat ik voel !! '.
              Er zijn mensen die dat echt niet begrijpen helaas. Maar je kunt dan glijmiddel of spuug gebruiken, maar voorkeur gaat wel uit naar een druppel glijmiddel.

              Voor wat betreft borsten, is het per dame verschillend. Bij mij is het zo dat de ene keer zijn mijn tepels ongevoelig, dus dan vind ik het soms lekker als een dame er zacht in knijpt, de andere keer zijn ze te gevoelig en soms doen ze zeer ( is meestal tegen de tijd van mijn menstruatie aan) en heb ik dus liever dat er van afgebleven wordt.


              Hier een gezellige vrouwelijke wandelaar. Zie 'over' in mijn profiel, daar staat misschien het antwoord op je vraag al in.

              Commentaar


              • #15
               Ligt puur aan wat voor soort vrouw je voor je krijgt .. Heb eens 2 keer bij een dame geweest waar in meerdere recensies over geschreven werd dat ze een echte liefhebber van sex was en ook best voor veel in was
               Bij binnenkomst had ze ook nog eens een goed humeur .. En ik binnen 3 seconden ook.. Op zon moment vraag ik gerust ofdat anaal en facial zoals in het profiel staat ook mag.. Schaam ik me niks voor
               Dat vond zij ook niet erg.. En alles gebeurde dan ook.. Was pure porno..
               Maar als ik merk dat mevrouw terughoudend is en niet echt goed weet wat de bedoeling is vraag ik het ook gerust.. Maar als er dan geen 'echt' antwoord komt.. Dan houd ik op.. Ga niks aandringen of forceren .
               Stop ook nooit zomaar ergens mijn vingers of tong in.. Nee is nee..
               Soms wel jammer, want dan heb je zin om eens lekker te beffen en houd mevrouw haar benen stevig dicht.. Ben je mooi klaar mee..
               Geeft niks, volgende keer beter..
               Nou moet ik erbij zeggen dat ik in het begin ook terughoudend was, maar dat is vanzelf overgegaan.. Het is uiteindelijk maar sex.. Je komt niet om iemand zn been af te zagen ofzo..
               Geniet gewoon, kijk hoe ze op je overkomt en ofdat ze enigszins klikt met je.. De rest komt vanzelf

               Commentaar


               • #16
                Gisteravond tijdens mijn eerste ervaring met een DVP (en meteen een trio!) had ik hier ook wel last van. Voor mij sowieso al lastig vanwege een milde Autisme Spectrum Stoornis, maar ook na ruim twee jaar geen seks te hebben gehad zeker weer even wennen.
                Wat dan toch wel overduidelijk meespeelt, is de bekendheid of vertrouwdheid met de dame(s) in kwestie. Als je met een vertrouwde partner bezig bent, weet je van elkaar wat mag en kan en ga je veel meer in elkaar op dan bij een dame die je net hebt ontmoet. Wat bij mij ook wel een beetje meespeelt is de condoom die halverwege om moet, wat toch de spontaniteit heel even onderbreekt. Dat is helaas nu eenmaal bij DVP's onontkoombaar, tenzij je natuurlijk de risico's voor lief neemt...

                Kortom, zoals inderdaad al eerder gezegd denk ik dat als je regelmatig bij dezelfde dame blijft komen en een band opbouwt, de spontaniteit en passie steeds natuurlijker wordt.

                Commentaar


                • #17
                 Als je voor de allereerste keer naar een DVP gaat is het dus het beste om haar dat te melden. Want iedereen hier zegt dat je goed moet communiceren. Wat is de houding van de dames dan ? Oh nee weer zo eentje waar ik veel geduld moet hebben en tijd in steken ? Of vinden ze dat net leuk om iemand in te wijden ?

                 Commentaar


                 • #18
                  Ik herken hier wel dingen in, maar goed ik heb dus voor het eerst van mn leven seks gehad de laatste keer, dus ja....
                  Achteraf wel een klein beetje spijt dat ik zo weinig had aangeraakt, ik durfde niet echt. Zeker borsten vond ik ongelooflijk spannend en heb die niet aangeraakt. Ga ik de volgende keer zeker niet vergeten.
                  Eigenlijk wel gek inderdaad, want je weet dat je betaalt om zo'n dame aan te mogen raken, maar dan toch die schroom. En wat ook vreemd was dat ik zonder problemen aan het beffen sloeg, maar een borst aanraken? Dat was dan weer te spannend.
                  Ik vond het ook ongelooflijk spannend om te vertellen wat ik wilde, had daar toch de onwillekeurige emotie bij dat ik brutaal was, zeg maar.
                  Volgende keer voorgenomen om duidelijker en directer te zijn, want dat omslachtige kost ook nog eens tijd. Het heeft me een kwartier gekost om 'mijn onderbroek uit te trekken' om het zo maar te zeggen.

                  En over communiceren: ik denk dat als je onwennig bent dan merken ze dat snel genoeg en dan kun je dat beter benoemen dan dat je 'net doet of er niks is'. Ik denk dat de meeste dames het wel leuk vinden om iemand 'in te wijden' want het is relatief zeldzaam en daarmee afwisselend. Nu had ze aan mij wel een hele rare, want als je na je 40e nog maagd bent, ben je redelijk zeldzaam. En ze had er ook wel een uitdaging aan. Maar goed opgepakt en ik mocht terugkomen! (Met portemonnee, maar allez.)
                  Een prostituee zet een klant zijn geld om in sex zonder tussenpersonen als autodealers, kledingverkopers, juweliers, makelaars enzovoort. (zondares)

                  Commentaar

                  Aan het werk...
                  X