Mijn observaties en andere zaken...

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Mijn observaties en andere zaken...

  Ik wandel nu bijna 2 jaar en heb denk ik ongeveer 25 verschillende DVP's bezocht. Hierbij een paar observaties die mij zijn opgevallen...

  - Het valt me op dat veel van de buitenlandse DVP's tijdens het praatje achteraf melden dat ze een kind van 10 hebben in hun thuisland en daarom graag terug naar huis willen. De eerste keer ging ik daar serieus op in en had daardoor een soort medelijden met ze (meer praten - grotere fooi). Ik merk nu dat ik dat soort verhalen met een korreltje zout neem. Ik wil niet helemaal cynisch worden, maar ik geloof ze vaak niet meer.

  - Wat me opvalt is dat in een hoop privéhuizen en ook bij privé ontvangst het enorm donker is - je ziet bijna geen hand voor ogen. Pas bij het afscheid nemen bij de voordeur kan de de dame pas echt goed zien. Waarom?

  - Veel dames beloven handelingen die ze niet doen of slecht of heel vervelend vinden - bij voorbeeld tongzoenen. Ik vind dat zelf de meest intieme handeling die je kan doen met een dame, dus ik snap heel goed dat sommige DVP's dit niet willen doen of niet met iedere klant. Maar wees daar dan duidelijk in - als je dat niet wil doen (snap ik) bied het dan niet aan. Dat schept verwarring en soms zelf irritatie.

  - Ik ga het liefst naar een DVP ik ik nog niet ken. Soms ga ik naar een DVP waar ik eerder geweest ben omdat het heel prettig was. Wat me opvalt is dat hoe vaker je er komt hoe meer er gepraat wordt in plaats van actie. We fijn - maar daar kom ik toch niet echt voor.

  Ik heb groot respect voor de DVP's die dit werk doen en het lijkt me emotioneel heel zwaar - dus laat dat duidelijk zijn!

 • #2
  Over een kind kan ik niet praten. Weet wel dat vele collega's met wie ik samen gewerkt heb idd kinderen hebben maar zouden dat nooit zeggen tegen bezoekers want dat is veel te prive. En ze willen thuis geen ellende en willen ook natuurlijk niet dat het kind hier met de nek wordt aangekeken om het werk wat moeder doet. Want kwaadwillende mensen hebben dat soort dingen hier snel genoeg achterhaald en kunnen het tegen je gaan gebruiken.

  Uit verhalen die ik bij meetigs bij spot en shop heb weet ik wel dat veel buitenlandse dames idd kindje in thuisland hebben en daarvoor geld storten om het op te voeden. Ze vertellen dan ook altijd dat het ze willen dat hun kindje het beter krijgt en dat ze hier heel veel meer verdienen dan daar en daardoor betere scholing etc kunnen bekostingen. En vele van hen zeggen het eerlijk tegen mensen in de hoop idd dat ze meer fooi krijgen of een langere date. En verder is het ook wel logisch dat ze het vertellen, het lijkt me ook heel heftig om een kindje in een ander land te hebben en om het een goede en betere toekomst te geven, ze missen hun kindje natuurlijk echt heel erg.

  In vele landen krijgen mensen eerder kinderen dan wij hier in NL. En bv ook met vrijheid die kinderen hier krijgen en de strengheid van de opvoeding in andere landen en daarnaast natuurlijk de levenstandaard financieel zorgen ervoor dat in vele landen het meer gebruikelijk is om kindje bij ouders of familie onder te brengen en het daar in het thuisland te houden en op te voeden.
  Zo ken ik bv een dame die werkt hier (geen dvp) getrouwd met NL man, allebei werken, ene heeft een winkel de andere in de verzorging, maar daarvan is het meisje terug naar opa en oma gestuurd omdat ze de opvoeding hier te vrij vindt, de jongen die ze hebben is wel gewoon nog hier. Ze hebben daar samen voor opa en oma een huis gebouwd en daar woont het meisje nu en ze gaat naar meisjesschool etc. Ook wordt er nog elke maand wat leef geld naar toe gestuurd, voor hier is het een kranig budget, maar voor daar een mega inkomen.
  En dit komt in veel culturen en landen voor.

  In huizen is het vaak donker of rood omdat dat de scherpere randjes wat omfloerst en alles zachter maakt.
  Daarom is het licht bij de ramen ook rood, dat verzacht de heleboel een beetje.
  Verder donker heeft gewoon vaak wat meer sfeer en is wat intiem en dat is de setting die men wil creeeren.
  Ik vind het juist prettig om te zien waar ik mee bezig ben en had dus altijd best veel licht, maar daardoor zie je bv wel de kuiltje en de pukkeltjes etc van de huid of de sinaasappelhuid beter dan heren soms willen. Omdat er dan niet meer het mega ideaal schoonheidsbeeld is.
  Ook zijn er heren die het prettiger vinden om het wat donkerder te hebben om bv de sfeer, die er wat intiemer van wordt.
  Heb wel eens meegemaakt dat heren vroegen of de grote lamp uit mocht en gelukkig had ik daarvoor dan wat sier dingen staan zodat ik nog kon zien of ik de condoom goed omdeed en of ie ook goed bleef zitten.

  Ik denk dat vele dames die hier komen werken niet weten wat in advertenties staat omdat het voor ze wordt gemaakt.
  En dat dames die het wel weten en bv zelf schrijven dingen beloven en niet doen omdat ze denken er mee weg te komen omdat ze toch bv onwijs stunning zijn
  Lang geleden toen ik begon bij een bureau werd er tegen me gezegd dat ik op mijn kaart moest zetten dat ik zou zoenen met de vermelding op zicht erbij dat dan wel, maar dat ik niet op de kaart moest zetten dat ik niet zou zoenen(dat was wat ik wilde eigenlijk, want zoenen dat heb ik altijd te intiem gevonden) want dan zou ik geen eens worden gevraagd, moest dan ter plekke bij de klant beslissen, en zo zou het ook worden door gegeven aan de klant. Op een gegeven moment begon het bureau door te geven dat ik zou zoenen altijd (en niet meer op zicht) en elke keer als ik dat dan weigerde en de klant weigerde uiteindelijk mij dan kreeg ik een boete ondanks dat ik meteen bij de start had aangegeven dat ik zoenen niet wilde en zij elke keer tegen de klanten zeiden dat ik het 100% zeker zou doen.
  Ben toen weggegaan en zelf thuis gaan werken, en meteen in mijn advertenties duidelijk mij do list maar zeker ook vaak nog meer (in hoofdletters) mijn Do not list vermelden. Maar ondanks alle duidelijkheid en zo werd er nog heel heel vaak gevraagd naar de dingen die ik echt niet aanbood.

  Hoe vaker je bij iemand komt hoe dieper een band kan worden/zijn dat is waarom er dan vaker meer wordt gepraat, is ook logisch want hoe beter je iemand kent hoe meer je toch tegen iemand praat. Is gewoon iets menselijks. Vind het wel ook wenselijk dat de persoon nog wel krijgt waar ie voor betaald en zou daar dan ook echt nog wel voor zorgen, maar weet dat meeste het dan maar bijzaak vinden worden. Toch zijn er ook heren die juist voor die band en voor dat praatje komen en die de rest minder belangrijk gaan vinden. Maar heren die echt puur voor de seks en eigen genot komen die kunnen beter idd blijven shoppen en hoppen want dan is een diepere band krijgen met een dvp niet wenselijk in die situatie. Want hoe dieper de band hoe meer menselijk het contact zal worden en dus meer kletsen en hangen en knuffelen en hoe minder de echte actie daad.
  Mailbox is weer geleegd.

  Commentaar


  • #3
   Ik wandel ca. 20 jaar en probeer altijd een praatje te maken, meestal lukt dit wel. Uit persoonlijke ervaringen, weet ik dat dames best wel over hun privé situatie praten.

   Of ze kinderen hebben, een vriend hebben of zelfs getrouwd zijn, over hun familie etc. Sommige praten over hun toekomst, sparen voor een huis, of dat ze er een aan het bouwen zijn. Zelf een meid biechtte op dat ze een tijdje verslaafd was geweest.

   Commentaar


   • #4
    Paul-1975

    Ff reageren op je berichtje:

    - Over kinderen kan ik niet meespreken; bewust gekozen om daar niet aan te beginnen en daar heb ik zo mijn redenen voor. Wat ik wel weet én kan bevestigen is dat veel dames dit zeggen om oftewel te laten weten van "hey, ik heb nog een leven en een gezin buiten mijn werk, dus hoop op niets meer" of om idd medelijden te wekken om zo meer te verdienen. Anderen zijn dan weer open over hun privéleven gewoon om even wat te vertellen over zichzelf. Uiteindelijk is dit inderdaad een mentaal en emotioneel zwaar beroep en doet het soms eens deugd om wat over jezelf te kunnen vertellen. Zolang ze niet achter meer geld zit te schooien zou ik me daar niets van aantrekken. Uiteindelijk komen veel klanten bij mij die ook laten vallen dat ze getrouwd zijn of kinderen hebben en ik zoek daar ook niets achter en bekijk het gewoon als een babbeltje voor de gezelligheid.

    - Ik heb nooit, maar dan ook nooit begrepen waarom het altijd zo donker moet zijn op de kamer in privéhuizen of zelfs bij de ramen, vaak met de bijhorende black of redlights. Vind dat zo cliché en schorriemorrie en je ziet dan ook geen steek. Misschien wordt er gedacht dat mensen dit gezellig vinden, al vind ik dat de gezelligheid dan héél ver te zoeken is. Persoonlijk zie ik graag waar ik mee bezig ben en vind het ook belangrijk dat ik de klant zijn lichaam goed kan bekijken, al is het maar om even te inspecteren. Vind ik wel zo belangrijk.

    - Het beloven van diensten die ze niet uitvoeren: vaak zijn dit lokkertjes of weet de dame idd niet wat er in de advertentie staat zoals sexyelise aanhaalt. Daarom dat ik een kennismakingsgesprek oh zo belangrijk vind; zo hebben we allebei een bevestiging van wat er al dan niet kan. Maar ja, er zullen ook wel dames zijn die zich hier niets van aantrekken, hangt vooral van de dame zelf af (denk ik) en hoe graag ze haar werk doet. Dus vraag het voor de zekerheid nog eens vóór je het geld overhandigd én vertel er eventueel bij (wel op een vriendelijke en geen eisende manier) dat je een deel van je geld terug verwacht als de dame haar afspraken niet nakomt. Als ze de gewoonte heeft om haar afspraken na te komen en dus niet liegt in haar advertentie, dan heeft ze niets te vrezen. Niet iedereen zal dit durven of doen, maar ik vind wel dat je daar als klant recht op hebt. Als ze dan al bot of cru reageert weet je in mijn ogen genoeg en zou ik me omdraaien en mijn genot elders gaan zoeken. Nu ben ik zelf wel een dame en géén klant, dus snap heel goed moest je mijn raad over dit onderwerp negeren; ik weet immers niet hoe het is om als klant voor een dame te staan die je niet kent. En dit is natuurlijk géén garantie dat ze de service wel correct zal uitvoeren of dat ze überhaupt een deel je geld zal teruggeven. Zelf deed ik dit altijd met de extra anaal. Kwamen we er voor de één of andere reden niet aan toe, dan kreeg de klant altijd zijn € 50 terug en ken nog een aantal dames die zo werken. Nu snap ik dat dit met tongzoenen iets helemaal anders is en dit eigenlijk tot het standaardpakket behoort. Maar als je op een vriendelijke manier uitlegt wat je vorige ervaringen zijn, dan denk ik dat de meeste (correcte) dames hier wel begrip voor zullen opbrengen. Zelf heb ik dit ook al meegemaakt met nieuwe klanten en had daar absoluut geen probleem mee en kon ik wel begrip opbrengen voor hun situatie en vorige ervaringen met andere dames.

    - Het praatje maken als men meerdere keren komt: dat valt mij ook op, maar eerlijk gezegd: als er dan meer en meer gepraat wordt dan komt dit meestal omdat de klant zélf wat wilt vertellen en wie ben ik dan om hem tegen te houden? Uiteindelijk ben je als klant vrij om aan te geven dat je een tweede of derde ronde wilt en sommigen doen dit ook, maar de meeste kunnen oftewel maar één keer of hebben even de behoefte om iets te vertellen. Daarom dat ik er voor probeer te zorgen dat de eerste vrijpartij zolang mogelijk duurt en niet na 15 minuten gedaan is, zeker als de klant een uur of meer heeft geboekt. Niet iedereen komt bij mij om zich plat te neuken, integendeel zelfs. Veel hangt dus af van wat je verwachtingen zijn en wat voor klant je bent.
    Het is wél zo dat veel dames hier op inspelen en de klant dus gewoon laten doorpraten. Is het correct? Nee, maar kan je hen dat kwalijk nemen? Ook niet echt vind ik; als jij blijft praten dan is ergens dat jouw verantwoordelijkheid als klant. Nu bekijk ik het wel vanuit mijn perspectief. Het is helemaal anders als de dame in kwestie gewoon blijft doorpraten zonder ook maar iets van service te leveren. Dan ben jij als klant zeker vrij om hier een serieuze opmerking van te maken, je geld terug te vragen of om je beklag te doen tegen de verantwoordelijke van het huis als er eentje is. Maar als jij niet zegt dat dit een storend element is en je laat de dame aan één stuk door ratelen, dan ja... Sommige dingen heb je wel zelf in de hand vind ik (sorry - mijn mening). En er zijn immers ook enorm veel klanten die dit gezellig of leuk vinden en dat dit iets toevoegt aan de date zelf. Soms is het erg moeilijk om te weten of dit als gezellig of als storend wordt ervaren door een klant. Daarom ook hier weer: communication is key en duidelijke afspraken maken de beste vrienden. En als er iets niet naar wens is, of het nu een stinkende adem is, een mindere service of veel gepraat, maak er een opmerking van op een vriendelijke manier. Als het een correcte dame is die haar werk met plezier doet, dan zal ze hier zeker begrip voor opbrengen.

    Hopelijk neem je mijn tekst (zeker de laatste alinea) niet verkeerd op; het is absoluut niet mijn bedoeling om alle verantwoordelijkheid van een succesvolle date op jou af te schuiven, wou gewoon wat tips meegeven die ik zelf als dvp hanteer dus hoop dat dit niet slecht overkomt en dat je toch wat hebt aan mijn woorden !

    Succes met je toekomstige wandelervaringen!

    Pleasure is my business

    Commentaar


    • #5
     - Wat betreft donkere kamers -> waar ik dat gezien heb rook het ook niet fris. Of het rook verdacht sterk naar goedkope luchtverfrisser. Huizen waar ik dat tegenkom, daar kom ik niet terug zolang het door dezelfde mensen beheerd wordt. En ja, als het wat donkerder is valt het minder op dat niet elke vrouw een topmodel is, dat zal vast ook een reden zijn.

     - Beloven van diensten en ze niet nakomen -> nog niet meegemaakt. Wel een paar keer uit moeten leggen dat als een dame dingen liever niet doet, ze dat ook niet hoeft aan te bieden. Als 1 van de twee iets met tegenzin doet is dat vragen om een slechte sfeer.

     Commentaar


     • #6
      Bedankt voor jullie reacties!

      - Natuurlijk hebben DVP (zeker als ze wat ouder zijn) vaak kinderen. Wat opvalt is dat ze vaak allemaal dan 10 jaar oud zijn! Oud genoeg om een paar weken bij hun zus of moeder te logeren zonder dat het heel zielig is voor het kind, maar ook weer niet te oud - het kind is nog niet zelfstandig. Het lijkt erop alsof ze het zo hebben afgesproken met elkaar. Daardoor geloof ik het soms niet meer en neem ik het tegenwoordig met een korreltje zout.

      - In eerste instantie lijkt een zeer mooie dame beter dan een die iets minder mooi is (real beauty is in the eye of the beholder). Mijn ervaring is dat schoonheid niet altijd betere sex oplevert. Instelling en en karakter en inzet zijn veel belangrijker. Ik mag graag kijken naar de dame tijdens de handelingen en kan genieten van een oogopslag of een mooie glimlach - uitstraling is voor mij belangrijk. Van mij mag het licht aan! En dan zie je de imperfecties niet meer... (heb ik zelf ook genoeg)

      - Ik boek altijd voor een uur en heb dan vaak nog tijd tekort. Ik vraag bij aanvang waar de dame niet van houdt en hou daar rekening mee. Ik hou van rustig opbouwen en laat de passie het werk doen. GFE dus. Als ik dan merk dat een dame toch iets niet lekker vindt (als ze het zegt is dat voor mij prima - geen probleem), maar daar niet duidelijk in is, geeft dat soms irritatie. Ik hou er niet van om vooraf uitgebreid te bespreken (of te onderhandelen) wat er allemaal mogelijk is en wat mijn wensen zijn. Het mooiste is het als het een spel is van over en weer.

      - Ik maak altijd eerst een praatje met de dame - de meeste zijn daar erg handig en gaat het vanzelf. Als ze naar privé zaken vragen geef ik meestal eerlijk antwoord. Ik vraag bijna nooit privé zaken aan de dame zelf. Wel vraag ik waar ze vandaan komen en hoelang ze in Nederland blijven (ik bezoek meestal buitenlandse dames). Ik hou ook wel van dirty talk. Ik merk dat als ik een dame vaker bezoek er altijd meer gepraat wordt - dat gaat vanzelf. Zeker als de dame goed Engels (of natuurlijk Nederlands) spreekt. Soms is het dan een voordeel als de dame gebrekkig Engels spreekt! Dus een praatje vooraf en achteraf is prima, maar hele gesprekken tussendoor hou ik niet zo van - en dat gebeurt eerder met een bekende dan met een onbekende DVP.

      Commentaar


      • #7
       Dames bezoeken voor de sex toch? Dat ze je wat vertellen over hun prive hoeft niet waar te zijn of deels niet waar. We kunnen het toch niet controleren. Of een dame nu wel of geen kinderen heeft en of die nu 8, 9 of 10 jaar zijn, vind ik niet van belang voor de sex die ik met haar betaald ga hebben. En dat ze dit werk doen om geld te verdienen om hun gezin, kinderen of zich zelf te onderhouden is volstrekt logisch, dat doen wij werkende mensen toch ook?

       Ik vertel niet teveel prive, want ik zie de toegevoegde waarde daar niet van als ik sex ga hebben.

       Commentaar


       • #8
        Hoe is neuken het lekkerst. Natuurlijk ga ik reacties krijgen als: ik kom liefst klaar in de mond, neuk het liefst in de auto of alleen met de goede muziek enz. Maar toch denk ik dat er twee zaken zijn op velen van toepassing zijn. In de eerste plaats moet de vrouw bewegen met de heupen. Als ze dat goed doet, vooral bij doggy, hoef je als man niets te doen, je kunt dan zelfs klaarkomen niet vertragen. Als een vrouw niet beweegt moet je las man werken en soms is dat echt werken, forceren. Als je echt geil bent lukt het wel maar is niet ideaal. Twee. Dat gat tussen de benen is van groot belang. Soms verdwijnt je lul achter die lippen in een niemandsland, je voelt niks. Klaarkomen is dan moeilijk. Soms ook, niet zo vaak helaas, wordt je lul vastgepakt en overal is weerstand, voel je wat, zelfs op het diepste punt. Dat is je ware.Ik heb helaas geen kuttologie gestudeerd maar ben door zelfstudie ver gekomen op dit punt en denk dat ik er niet ver naast zit.

        Commentaar


        • #9
         Niet ver ernaast...bevindt zich de kont...
         Dat verklaart wel het gevoel “ dat je wordt vastgepakt en er overal weerstand is.”
         Here they come! the dogs of lust.
         Out of my mind. into my life.

         Commentaar


         • #10
          Paul1975

          Sommige dames lullen graag de tijd vol. Anderen proberen je graag met zielige verhalen geld afhandig te maken. Er is een heel groot voordeel: je bent er altijd zelf bij. Ik zou er niet serieus op ingaan. Of het waar is of niet, is ook compleet irrelevant. Je betaalt een prijs voor de service die ze verleent, niet voor de situatie in haar thuisland.

          Dat het donker is, kan verschillende redenen hebben. Dames lijken misschien wat jonger en mooier in het donker, omdat je striemen en rimpels niet ziet? Sommige mensen vinden het ook gezelliger als het wat donkerder is. Het kan verder ook effect hebben op je tijdsbesef. In casino's is het vaak ook relatief donker.

          Eens. Het lijkt me ook wel dat voor veel dames dit de meest intieme handeling is. Een dame wil vooral jou als klant binnen halen. Als dat moet met een heel of half leugentje, dan moet dat soms maar bij sommigen. Ook hier ben je er zelf weer bij. Je kunt veel wel aflezen uit de manier waarop ze het meldt.

          En dat laatste ben je ook weer zelf bij.

          Pas op dat je niet de brave klant wordt. Da's de klant die de volle mep betaalt, nog wat extra uit z'n zak wordt geluld en vooral wordt gebruikt om uit te puffen door 'm te vervelen met oeverloze verhalen over hoe slecht de business wel niet gaat of hoe klote het wel niet is in hun suffe dorp in Bulgarije. Om vervolgens als jij de deur uit bent voor half geld (in vergelijking met wat jij betaalt) in recordtijd gruwelijk hard uit elkaar getrokken te worden.

          Commentaar


          • #11
           waar ze ook vandaan komen ze komen alleen voor het geld hier ze liegen en bedriegen alles bij elkaar hoe mooi ze ook zijn alles in het belang van klanten binding

           Commentaar


           • #12
            Ik ben ondertussen zo ver dat ik (bijna) altijd de dingen nog even vooraf doorneem, van wat erbij zit of wat er niet bijzit, dan is de taal meestal een probleem, en als ik het dan niet eens wordt , draai ik om, en de meeste dames draaien dan als een blad om de boom om, niet in positieve zin dan, sommige zijn redelijk over de pis noemen, tja waarom weet ik dan ook niet, misschien dat de pooier of secretaris boos wordt dat er niets verdiend wordt. Als de dame begint te lullen over thuis gaan we lekker verder, ik kom maar voor een ding, en de klok tikt altijd door. Dat het donker is vind ik niet erg, na een paar minuten ben je daar ook weer aan gewend. Wat betreft klantenbinding doen de latino's niet zo aan, even vlug eurotjes verdienen is het enige motto voor de dames. Als ik het zo vergelijk kun je beter een half uur doen dan een uur, dit omdat een uur meestal niet gehaald wordt. Laat ik het hier maar bij laten, soms zit er eentje tussen die het zelf ook fijn vind, al zijn het er niet veel volgens mij.

            Commentaar


            • #13
             Oorspronkelijk geplaatst door op aanvraag Bekijk bericht
             Wat betreft klantenbinding doen de latino's niet zo aan,.
             Misschien eens latinas proberen?

             Commentaar


             • #14
              Ik kies de dames die ik bezoek zorgvuldig uit - ik lees de reviews goed en zoek een dame die bij me past. Ik weet goed wat ik wil (en wat ik niet wil) en bijna altijd klopt het wel een beetje of soms helemaal!
              Ik hou van rustig aan opbouwen en van over en weer actie, dus ik heb aan een half uur veel te weinig - meestal is een uur precies goed. En een praatje vooraf en achteraf vind ik ook wel gezellig (en belangrijk) - tijdens hoef ik niet zoveel te praten en zeg ik gewoon niks terug.

              Commentaar


              • #15
               Oorspronkelijk geplaatst door boy of 1969 Bekijk bericht
               waar ze ook vandaan komen ze komen alleen voor het geld hier ze liegen en bedriegen alles bij elkaar hoe mooi ze ook zijn alles in het belang van klanten binding
               Dat ze voor geld komen is logisch,,,ik werk ook voor geld en dat ze verhalen vertellen klopt ook wel maar niet echt 100% allemaal.
               Kwam bij een jonge leuke meid en bij de 3ex was t aardig laat en stopte ze na mijn bezoek,,,ze klede zich aan nadat ze ff een douche pakte en al die tijd zat ik te kijken,,,toen zei ze ga je mee ergens wat eten en ff ergens dansen,,Ik wil op stap maar niet alleen.
               tsja ben de rotste niet en we kwamen bij haar kamer aan toen t licht was,,,,wil je en kan je nog ff vroeg ze....ging na 1300uur pas weg,,,,helemaal kapot en zij rekende de hele avondalles af......dit toch 3x zo gedaan met haar.

               Commentaar


               • #16
                Ik ben vast niet de eerste en enige die, ook al maak je er zelf gebruik van, toch altijd met de volgende vraag in zijn achterhoofd zit als je een afspraak maakt:
                Ik vraag me af, probeer te begrijpen, waarom een vrouw, vaak al jong, voor het vak DVP heeft gekozen. Dag in, dag uit, week in, week uit, maand in, maand uit etc., honderden, misschien zelfs wel duizenden, meest mannen, aan en vooral in je lijf. Je kan als vrouw dan wel van seks houden maar bij zulke aantallen, en vaak niet jouw smaak, lijkt mij dat haast niet vol te houden. Bovendien moet je de klant ook nog het gevoel geven dat je hem leuk vindt en dat je het lekker vindt. Het geld kan toch niet alles goedmaken. Dat gevoel dat je hebt als je, bijvoorbeeld in een privéhuis, zit te achten op de volgende “klant”. Hoe zet je telkens die knop om, en hoe voel je je na een dag werk, wetende dat het de volgende dag werk weer hetzelfde liedje is. Op uren dat andere mensen werken of vrije tijd hebben breng jij je tijd door in schemerige kamertjes en laat jij je lichaam gebruiken. Ik zit dan vaak thuis na een afspraak en denk dan aan de dame die alweer een andere “klant” aan het “afwerken” is. Ik neem ook aan dat er klanten intiem minder respectvol, zelfs ruw met je omgaan. Voor de klanten is het één of meerdere intieme contacten en minder frequent, voor de DVP is het zoveel mogelijk contacten en frequenter. Je kan het voor jezelf wel mooipraten, maar wat doet het met je eigenwaarde als je wat je doet vaak geheim moet houden voor familie en vrienden omdat het uiteindelijk toch niet zo’n normaal beroep is en wat doet het met je lijf. Vaak is het ook gebruikelijk dat de dames regelmatig van privéhuis wisselen, ook onder een andere naam en in een andere plaats en dus ook dikwijls daarvoor verhuizen. Verder zul je als dame nooit meer van deze “wereld” loskomen, ook al maak je jezelf dat misschien wijs, en komen je grenzen steeds verder te liggen.
                Ik hoop dat iemand mij een antwoord op de “waaromvraag” kunt geven, en of dat mijn ideeën over dit vak wel of niet kloppen. Ik heb tot nu toe nog nergens een bevredigend antwoord gekregen, en ik durf dat nooit direct aan een dame te vragen. Bij voorbaat dank!


                Seks is niet het antwoord, seks is de vraag, ja is het antwoord! En vooral, geniet ervan!

                Commentaar


                • #17
                 Schrijffouten: achten op de volgende "klant" = wachten op de volgende "klant"
                 antwoord op de "waaromvraag" kunt = antwoord op de "waaromvraag "kan"
                 Seks is niet het antwoord, seks is de vraag, ja is het antwoord! En vooral, geniet ervan!

                 Commentaar


                 • #18
                  Ik werkte omdat het een mega spannende manier was van onder de mensen zijn en contact te hebben. Ook de kick is enorm.
                  Bij mij was de kick vooral waar komt iemand voor, wat mag ik met hem of haar doen en hoe krijg ik hem of haar klaar en hoe komt te persoon klaar (schokkend, gillend, of juist stilletjes)
                  En als dit alles lukte en de bezoek(st)er ging weer lachend de deur uit, dan is dat zo'n opsteker voor jezelf dat je daar ook een kick van krijgt.
                  Omdat ik vele verschillende dingen aanbood, kreeg ik heel veel wisselende wensen van bezoek(st)ers, en was het nooit hetzelfde gelukkig.
                  En afwerken zo heb ik het nooit ervaren, oke er is een tijdsdruk vooral bij de kortere afspraken maar verder was ik niet bezig met de persoon in kwestie de deur uit krijgen zo snel mogelijk, alleen als iemand bv na het klaarkomen ineens doordat de telefoon al tig x was gegaan, ineens wat anders was als toen ie binnenkwam dan heb ik wel eens gehad dat ik zei nu je bent populair zullen we het op een half uurtje houden en dat ik je het verschil terug geef, gewoon omdat ik me niet meer op mijn gemak voelde. Maar dit was echt uitzonderlijk.

                  Ik werkte in huiselijke sferen alleen of met een andere dame, dus kon altijd verder lekker internetten, kletsen, tv kijken en boodschappen doen. En ook op hotels was ik in de tussentijd mezelf gewoon aan het vermaken met dingen die ik anders ook altijd deed op bv niet werkdagen.
                  Ook ging ik wel eens gewoon de stad in die ik dan dus aandeed met hotels, gewoon een soort van werkvakantie was het dan.

                  Ik werkte ook niet alle dagen van de week gewoon een aantal, heb het altijd gedaan als zakcentje erbij, nooit als hoofdinkomen.
                  Het werk stelde me overigens wel in staan om met vriendinnen dingen te gaan ondernemen die we anders niet zouden kunnen doen, stelde me in staat om vriendinnen en zusje te helpen als ze financieel door gezondheid bv krap zaten met bv de huur etc.
                  Dus bij mij zorgde mijn werk juist ervoor dat ik meer onder de mensen kwam en dat ik ook meer kon betekenen voor die mensen.
                  Ik mis het werken echt wel de gezelligheid met collega dames, de dingen die ik spontaan kon gaan doen met mijn vriendinnen, nu moet ik alles maanden van te voren plannen en daar dan de rest van de maanden rekening mee houden.

                  Mijn grenzen zijn eigenlijk altijd gelijk gebleven, heb ik de loop der jaren wel dingen bij geleerd en ben er spullen voor gaan aanschaffen en zo.
                  Maar niet zoenen is bij altijd niet zoenen gebleven en intiem met ook altijd intiem met.
                  Wat ik wel merkte is dat mijn prive liefdes leven wel erg minder werd, omdat het op een gegeven moment vaak ging aanvoelen als gratis werken. Vandaar in die tijd ook vaak met vaste minnaars gestopt. Omdat ik tijdens onze tijden samen ook voornamelijk met de andere bezig was en zij niet echt met mij.
                  Ook geloof ik niet meer in trouwe relaties en dan vooral bij de mannen, mannen zullen toch altijd jagers blijven of het nu openlijk of stiekem gebeurt.

                  Ik hoop hiermee een beetje je vraag te hebben beantwoord staddorp.
                  Mailbox is weer geleegd.

                  Commentaar


                  • #19
                   Sexyelise,
                   Bedankt voor je reactie. Ik begrijp je motivatie en dat er ook aantrekkelijke kanten aanzitten, en ook dat je de klant en ook jezelf ervan wilt laten genieten. Dit kan ik me nog voorstellen bij kleine aantallen klanten, maar als je zoals bijvoorbeeld in een privéhuis meerdere klanten per dag hebt en vaak over meerdere jaren, hoe voelt dat dan om telkens je lichaam weer door een klant te laten gebruiken, en wat doet dat met een lijf. En hoe breng je wat je doet naar buiten, je kan toch niet altijd en overal alles verborgen houden. En wat betekent het voor je latere leven, het houdt een keer op en je komt er nooit meer los van. Vergeef me dat ik zoveel wil weten, maar zoals ik al vermeldde, ondanks dat ik zelf dames bezoek vraag ik mij altijd af “wat gaat er nu in haar om en wat beweegt haar om dit te doen”. Ik vraag mij dit niet af uit nieuwsgierigheid, maar omdat ik ook echt om die dames geef, wat misschien te naïef is, en doen ze het echt alleen voor het geld, maar dan nog laat je lichaam gebruiken, je moet het maar kunnen.
                   Groetjes, Staddorp.


                   Seks is niet het antwoord, seks is de vraag, ja is het antwoord! En vooral, geniet ervan!

                   Commentaar


                   • #20
                    Persoonlijk heb ik ooit maar 1 keer een dame meegemaakt die zo goed als geen interesse toonde..
                    Moet ik erbij zeggen dat op haar kamer zo'n zware weedlucht hing dat ik naderhand ook heel het trapgat nodig had om bij de voordeur te komen en uren naderhand nog lacherig was
                    In feite hangt aan elk beroep fysiek of mentaal wel een keerzijde..
                    Ik zelf heb jarenlang in de bouw gewerkt.. 25+ jaar stenen sjouwen en metselen .. Tijden bij gehad dat we met ons vast ploegje geld verdienden als water.. Ben er gelukkig op tijd mee gestopt .. Een paar van die jongens zijn nu voor hun 50e tot de draad versleten
                    Gewrichten kapot, hernias etc noem maar op.. Dat is feitelijk ook je lichaam ruilen voor geld.. Weliswaar op een andere manier, maar ook.. Leuk is anders..
                    Een dvp zal er inderdaad psychisch meer een klap mee krijgen.. En als je dat niet kunt, moet je er niet aan beginnen
                    Al moet ik zeggen dat van de meeste feestjes die ik met dames heb, ik toch wel een bepaalde funfactor ervaar
                    Zowel van mij alswel het meisje.. En nee ik ben geen meesterbeffer of superneuker..
                    Misschien ligt het aan mijn karakter, of dat ik haar nooit het gevoel geef dat ze een 'gebruiksvoorwerp' is.. Zou ook niet willen dat ik ze achteraf met een kutgevoel achterlaat.
                    Het is ook wel eens voorgekomen dat iemand op de zaterdagavond mee wilde om te gaan stappen toen.. Ze was die dag klaar met haar werk en had er oprecht zin in.. (toch spijt dat ik het niet gedaan heb toen, maar dan had ik toch moeten verantwoorden aan bekenden hoe ik aan een knappe Poolse meid kwam van 22)
                    Ik bedoel, als je dan echt een hekel hebt aan je werk dan vraag je zoiets niet..
                    Er zullen best dagen zijn dat niet alles rozengeur en manenschijn is..
                    Maar dat is als je tussen 5 collegas die je niet kunt luchten of zien in een fabriek werkt ook niet..
                    Wellicht zal het zogenaamde 'afwerkgevoel' ook dikwijls door de klant zelf komen.. Dwz kom je binnen, ongewassen, met een air van . Ik kom om te neuken . Verder zal jij mij een worst wezen, geen humor, dikke pens etc.. Dan begrijp ik wel dat je zo snel mogelijk moet moven.. En gelijk heeft zo'n meisje dan..

                    Commentaar


                    • #21
                     Staddorp

                     Moet eerlijk bekennen dat de meeste bezoekers bij mij ook niet echt kwamen voor intiem maar voor de blowjob en de kinky handelingen. Dus ik voelde me eigenlijk nooit gebruikt. Wel kon ik me klote voelen als iemand hardhandig was geweest en dat bleef ook na vragen of het zachter kon, heren die bij binnenkomst meteen begonnen af te dingen. Maar bij het verwennen van iemand heb ik me nooit echt klote gevoeld of zo. Ik besteedde ook meer tijd aan de bezoeker dan bezoeker aan mij vond ik ook niet erg want ik ben een enorme control freak en laat me dus zelden gaan en heb ook heel veel tijd nodig om te gaan, en dat is op zich met een betalende bezoeker zonde van zijn tijd en geld. Er zijn dagen geweest op hotel bv dat ik 7 klanten had (wel kwartiertjes en halve uurtjes, geen uur bezoekers), maar ja als je ergens kosten maakt of het nu een prive ontvangst plek is of een hotel (en de reis daar naar toe natuurlijk dan pak je wat je pakken kan), toch is het weer spannend wie er voor de deur staat en waarvoor die komt. Maar had dus nooit het gevoel ik wordt gebruikt of zo. Ik heb mijn hartsvriendin in het vak leren kennen, en ook nu ben ik met nog een dame van plezier heel heel goed bevriend, en tijdens mijn werktijd heb ik ook vele vriendschappen met de andere dames gehad(maar is wel vaak vluchtig want andere werkplek minder contact en als je dan uit wereldje geraakt dan is het bijna altijd over en uit). Dus ik hoefde niet naar buiten te treden. Mijn zusje wist het ook al jaren en die vond het handig ik kon haar en haar ernstig zieke man (inmiddels overleden) financieel helpen. Mijn ouders ander verhaal, zijn er op een gegeven moment achter gekomen maar waren not amused (zacht uit gedrukt). Ik heb verder geen werkend leven(gezondheid) of zo dus hoef me er nooit voor te schamen of bang te zijn dat werkgever erachter komt en me daarom zou ontslaan of niet zou aannemen. Ook tegen een toekomstige partner zou ik er gewoon eerlijk over zijn. Ik zal me er nooit voor schamen dat ik in dit wereldje heb gewerkt.