Wat vinden de DVP's dat men recensies over ze schrijft?

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Wat vinden de DVP's dat men recensies over ze schrijft?

  Is dit forum en de reviews iets wat leeft onder de dames, is het onbekend gebied of interesseert het ze niet? Ik vroeg vandaag aan een meisje of ze het goed vond dat ik een review over haar schreef, en het leek mij dat ze geen idee had waar ik het over had (Engels was goed van ons beide). Dit was overigens bij de ramen, mogelijk is er een verschil met escort en privéhuizen.

  Iemand een mening of ervaring hierover? Ik kan me voorstellen dat dit forum toch wel eens wordt besproken met de dames door de vaste bezoekers.

 • #2
  Dit onderwerp wel eens met een dame besproken. Dame bij thuisontvangst zei dit niet interessant te vinden en de reviews niet te lezen. Dames in privehuizen schijnen het wel leuk te vinden. Wellicht een soort competitie onderling?

  Commentaar


  • #3
   Ik als thuis dame was altijd zeer geinteresseert in mijn recensies. Ze werden ook altijd goed gelezen door bezoekers en ook mijn andere schrijfsels werden goed gelezen, dit merkte ik bij de meeste aan het gesprekje wat er meestal even plaats vind. Maar ondanks dat er volop gelezen werd,, werd er maar zelden geschreven helaas. Maar ken ook wel dames die er een hekel aan hebben omdat er onwaarheden worden verteld. Buitenlandse dames weten soms van de site maar kunnen het niet echt lezen omdat ze alleen engels spreken of zelfs dat nog niet. En sommige wisselen zo vaak van plekje dat het ze niet echt uit maakt of ze goede of slechte recensies hebben, of heb een advertentie waar dame 1 aantal maanden op werkt die gaat weer naar huis en dan neemt dame 2 de advertentie over zo gebeurt het ook heel vaak.
   Mailbox is weer geleegd.

   Commentaar


   • #4
    Ik vraag ook regelmatig aan de dame (na afloop van de daad) of ze bekend is met het fenomeen "ïnternet"en "recensies". Sommigen weten van niets, of doen alsof hun neus bloedt, en anderen knikken. Meestal worden ze wel nieuwsgierig. Als ik dan vraag of ik een recensie mag schrijven over het bezoek, wordt niet altijd positief gereageerd. Twijfelend zelfs. Ik denk dat ze zich ook wel realiseren dat hun manier van leven en handelen niet zo nodig openbaar hoeft. Maar ja, inkomsten genereren, dat treft wel een gevoelige snaar.
    Ik bezoek regelmatig een bepaalde dame waar ik het prima naar me zin heb, ons lot heeft overeenkomsten, en dat voelen we beide. Maar of anderen dezelfde ervaring als ik met haar kunnen hebben, dat is de vraag. In het begin vroeg ik haar hoe ze erover zou denken als ik een stukje over haar zou schrijven. Dat wilde ze echt niet, haar familie in haar thuisland zou er eens achter mochten komen, die denkt dat ze als serveerster in Duisterland haar inkomsten schraapt. Kortgeleden vroeg ik het weer, en toen reageerde ze enthousiast... niets zo veranderlijk als een...
    "these are observations from a hill..."

    Commentaar


    • #5
     Ik heb van een DVP begrepen dat positieve recensies tijdelijk tot meer klanten leidt en dat negatieve recensies vanzelfsprekend het tegenovergestelde effect hebben. Het stoort DVP's wanneer er onwaarheden worden verteld. Ook wanneer dit zelfs positief is bedoeld. Dit zou namelijk leiden tot een verkeerde beeldvorming en ook een type klant die een DVP misschien liever niet neemt.
     De DVP in kwestie heeft mij expliciet gevraagd om geen recensies te schrijven.

     Commentaar


     • #6
      denk dat de meeste DVP er niks van vinden aangezien het gros geen Nederlands kan lezen, en een deel kent de sites niet eens, of is er niet in geinteresseerd. Anderen willen niet in hun vrije tijd nog een x met hun werk geconfronteerd worden. Anderen vinden het weer leuk, anderen weer niet, ook mede afhankelijk van de inhoud van recensie of ie goed of slecht is of welke details erin staan.

      Commentaar


      • #7
       Ik heb in het verleden meerdere keren gezien dat er dvp's zijn die in hun advertenties een link vermelden naar hun recensiepagina. Die houden het dus wel in het oog.
       Het zijn natuurlijk enkel die dames die steeds steeds goede recensies krijgen omwille van de goede en eerlijke service die ze leveren en de correct gemaakte afspraken.
       Deze recensiepagina is dan een gratis extra reclame voor hen.

       En weten doe ik het niet, maar ik ben ervan overtuigd dat nagenoeg alle dvp's (en/of hun pooiers, kotmadammen etc.) de recensies die hun aanbelangen nauwlettend in het oog houden.
       Hoe dikwijls geburt het niet dat er hier een slechte recensie verschijnt, en binnen de kortste keren is de advertentie van de betreffende dame verdwenen, het tf.nr. gewijzigd, een adresverandering en zo meer.

       Commentaar


       • #8
        Ik spreek er nooit over met dames eigenlijk. Ik vind dat ik beter, nuttiger en objectiever kan recenseren als de dame niet weet wie ik ben. Wellicht dat je anders ook kunt fluiten naar bepaalde extra service, zoals PZC, omdat ze dan weten dat je het opschrijft in een forum en er dan direct 20 mannen aan de deur staan die voor een tientje extra in hun mondje willen knallen.

        Natuurlijk heb ik dames er weleens over gehoord. Dat was meestal niet positief eigenlijk. Soms hebben dames me, zonder dat ik het over een forum heb gehad, gevraagd om niet te schrijven op het forum. In die gevallen was de service overigens zeer behoorlijk tot goed.

        Kortom:
        - sommige dames zullen er actief mee bezig zijn.
        - sommige dames zal het niets interesseren.
        - sommige dames vinden vooral dat ze er last van hebben. Slechte recensies kosten klanten en goede recensies met bepaalde service levert hoop vragende heren op die hetzelfde willen of zelfs nog meer.

        Commentaar


        • #9
         Vroeger was ik totaal niet bekend met deze site.
         en dit is pas de laatste 3 jaren geweest.
         zelf vind ik het heerlijk om te schrijven op dit forum,ervaringen uit te wisselen discussies te voeren etc.
         maar ik heb ook wel is nare ervaringen gehad zoals mannen die je gaan bedreigen met als je dit en dat niet doet dan schrijf ik een hele verkeerde recenssie over je.
         ook heb ik wel is meegemaakt dat als mannen een slechte ervaring hebben gehad er wel is opgeroepen word om is even met zijn allen verhaal te halen bij die dame.
         we hebben het dan iet over gelijk een oplichtingspraktijk,heel vreemd masr dasr zijn de wandelaars dan stil over, maar gewoon een dame die van alles beloofd en haar afpsraken niet nakomt.
         tsja om dan gelijk met gewelds oproepen aan de gang te gaan is erg extreem.
         sommige recenssies zijn wel is op onjuiste waarheden gebaseerd.
         een voorbeeld: iemand met een duidelijke soa ,je geeft die persoon gedeeltelijk zijn geld terug en handeld het professioneel af, alles goed en wel en dan later een hele negatieve recenssie natuurlijk vermeld deze persoon niet erbij dat ie een soa heeft.
         de recenssies vooral de recenssies die negatief zijn,daar kan je zien dat er alleenmaar word geschreven over hoe slecht en onhygiënisch de dvp was, maar er word niet geschreven over of ze zelf niet eventjes te bot over zijn gekomen.
         ikzelf vind het leuk als mannen een recenssie schrijven of dit nu goed of slecht is,en niet iedereen durft het in je gezicht te zeggen als ze het niet eens zijn met de handelingen.
         het jammere is dat er dan allemaal onwaarheden dan ineens bjjkomen die zich niet voorgedaan hebben.
         ik zie jammer genoeg dat meiden echt afgekraakt worden in een recenssie en er maar al te vaak fikse en rake beledigingen worden geuit met als doel de dame echt te beschadigen.
         ik ben toch wel een zeker type van mezelf vroeger trok ik het me wel is aan als dit bij mij geflikt werd.
         maar nu??? Ach ieder heeft zijn eigen beleving,ontevrede mensen houd je altijd.
         de een neemt zijn verlies en accepteerd het de een gaat zijn wraak zoeken op dit soort forums.
         ik heb een heel leuk contact ervonden met een paar schrijvers van het forum.
         zo ben ik laatst wat gaan eten met iema d in een thais restaurant, de rekening netjes gedeeld.
         dit is iemand dieal een tijdje mij bezoekt en ook via het forum heb leren kennen.
         ik ben eigenlijk altijd mezelf dus hoef niet te liegen over mijn leven dus als ik iets leuks ga doen met een forumlid dan is dat toch een beetje vriendschappelijk, ik verwacht dan ook totaal niet dat ik meegenomen word uit eten en winkelen,dit heb ik iet nodig.
         ik zoek warmte en genegenheid in mijn werk en doe dit maar al te graag prive.
         er zijn gelukkig meer leuke en goede forumleden op deze site dan rotte appels.
         maar ik vind de forumleden van hookers waar ik een leuk contact mee heb,hebben ook echt een leuk karakter en ook een erg betrouwbaar karakter dus als die recenssies schrijven dan hoef ik het waarheidsgehalte niet in twijfel te trekken.
         maar dit is dan als je de persoon ook kent.
         en ik kan mijn hand er ook in het vuur voor steken datze ook geen misbruik van mij maken.
         ik hou in ieder geval leuke maatjes eraan over.
         heb ook wel is een leuk contact weten te onderhouden met iemand die niet zo tevreden was met de date die we hadden maar de vriendschap is wel in orde en waarom zou je dat afschuiven??
         recensies zíjn leuk maar het kan ook voor problemen zorgen,en helaas vinden mensne het een soort macht om te krijgen over de dvp wat zich uit in bedreigingen.

         Commentaar


         • #10
          Een positieve recenssie die lijdt tot meer klandizie is een goede zaak voor de dvp.
          maar ik merk dst ik de laatste tijd meer kies voor een klik en een date die bij mij past,gaat het telefoongesprek stroef of is iemand onbeleefd,dan haak ik al snel af.
          laatst was er ook iemand die de hele week smsjes en telefoongesprekken wil voeren over vragen of dit wel of zus niet kan en mag en hoeveel het kost extra.
          staat ook allemaal in mijn advertentie ,ik word hier moe van en de spanning voor de date is hiermee af,dus heb ik de date afgezegd.
          dat ik meer "klanten"zou verliezen door een negatieve recenssie daar heb ik niks van gemerkt.
          hoef ook niet 5 bezokers op een dag te hebben.
          maar dit is voor mij persoonlijk, om eerlijk te zijn komt geld op de 2e plek bij mij.
          liever 1 mooie ervaring dan 10 ongemakkelijke ervaringen met meer geld.
          ik lees wel veel recenssies over andere dames,en ik moet bekennen dat ik wel is de gekste recenssies heb gelezen over iemand dat zelfs ik een keer een bezoekje wou wagen,ahum misxchien doe ik dit binnenkort wel is een keer.

          Commentaar


          • #11
           Ik ben juist op dit hele recensie gebeuren gewezen door de eerste dvp die ik bezocht.
           Later heb ik het er wel eens met een andere dvp van hetzelfde privéhuis over gepraat, volgens mij begon zij erover.
           En ik heb ook wel eens een bedankje via de privéberichten op dit forum op een recensie van een dvp ontvangen.

           Commentaar


           • #12
            Ik laat mijn positieve en negatieve reacties altijd verwijderen. En als mensen vragen of ik een recensie wil zeg ik nee. Met elke klant is de klik anders. Ik wil niet dat iemand een super leuke date leest en dan het zelfde verwacht. Het is logisch dat ik als 23 jarige hoogstwaarschijnlijk een leukere date heb met iemand van 30 dan met iemand van 55. Ik heb ook wel eens met een hele knappe man gekust en die had daar een recensie over geschreven, toen kreeg ik ineens allemaal oude stinkende mannen aan de deur die dat ook wilde. Stom verbaasd dat ik niet met hun wilde zoenen. Daarom houd ik er niet van.

            Commentaar


            • #13
             Bedoel je dat je de moderators vraagt om alle eventuele recensies op hookers te verwijderen?

             God gave man both a penis and a brain but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time

             Commentaar


             • #14
              Een aantal dames die ik bezocht heb lezen de recensies zeker. Wat ze wel stoort is dat een klant vooraf zegt: ja ik schrijf wel een recensie op hookers hoor.
              Dat snap ik wel. Verwacht je dan gratis een extra dienst of wat is de bedoeling hiervan?

              Commentaar


              • #15
               Ik doe dat niet, maar Ik denk dat ze dat doen omdat ze bang zijn om genaaid te worden ivm eerdere slechte ervaringen.
               Laatst gewijzigd door Deadalos; 23-01-18, 00:04. Reden: Onnodige quote verwijderd

               Commentaar


               • #16
                Gisteren een bezoek gebracht aan een DVP waar ik regelmatig kom. Haar opmerking was om nooit een recentie van haar te schrijven.
                Ik vraag mij af of meer mensen dat mee maken?
                Ook vraag ik mij af wat de reden hiervan is?

                De DVP in kwestie vond dat zij in vertrouwen wil werken???

                Maar wat is er op tegen als je een positive recentie schrijft?
                Ik snap als zij negatieve recenties of zaken doet die zij niet met iedereen doet, telkens met nieuwe klanten tot discussies kan leiden.
                Omdat dan keer op keer de zelfde vragen beantwoord moeten worden.

                Maar aan de andere kant waarom bemoeid een dame zich met jou vrijheid?
                Waarom iemand wwerhouden om in alle vrijheid jouw mening te delen in een recentie of een verhaaltje op bv dit forum?

                Noot mod: topic samengevoegd met soortgelijk topic hierover
                Laatst gewijzigd door Krukkie; 11-08-18, 17:47.
                Al enige ervaring:-)

                Commentaar


                • #17
                 Nog nooit meegemaakt dat een dame vraagt geen (of juist wel) een recensie te schrijven.
                 Het is inderdaad geheel aan ons als wandelaar om de keus te maken om wel of geen recensie te schrijven.
                 Ik zou je pseudoniem van deze site dan wel geheim houden voor de dames om problemen te voorkomen.

                 Commentaar


                 • #18
                  Het is niet illegaal om iets te schrijven maar als de dame dit niet prettig vindt, waarom zou je het dan doen. Misschien wil ze niet voor eeuwig op het internet staan vanwege haar pijpkunsten of vindt ze haar activiteiten toch een persoonlijk iets. Misschien heeft ze wel eens meegemaakt dat ze meer toeliet bij 1 klant waardoor ze na een recensie een probleem kreeg bij een andere klant.

                  Commentaar


                  • #19
                   Ik kan me goed voorstellen dat niet iedere dvp het fijn vind op een forum besproken te worden.
                   wij als klanten zouden waarschijnlijk ook niet allemaal willen dat de dames een forum over ons zouden hebben.
                   zelf vind ik het wel prettig om te weten als het ergens echt smerig is ofzo. Dan weet ik dat ik daar niet heen ga.
                   verder moeten we denk ik voorzichtig zijn met wat we schrijven.
                   een ervaring kan minder zijn, maar kan ook aan de klant liggen als diegene zich bv niet verzorgd of niet vriendelijk is.

                   Commentaar


                   • #20
                    De enige DVP die van mij consequent een recensie kan verwachten zijn de DVP die de boel tillen.
                    Gebeurde vroeger nog wel eens op de bootjes in Utrecht.

                    De meeste privéhuizen gooien deze types buiten omdat ze de reputatie van het huis verknoeien.
                    Bij saunaclubs vrijwel geen slechte ervaringen.

                    Commentaar


                    • #21
                     Heb wel eens van dames gehoord dat zij politie inval hebben gehad (vanwege zwart werk?) en dat deze de recensietopics bijhouden om te kijken of de dame in kwestie weer/nog actief is. Dan is het natuurlijk begrijpelijk dat zij liever geen recensies hebben.