Aankondiging

Inklappen
Nog geen aankondiging.

Prijsverschillen

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Prijsverschillen

  Even wens ik dit toch even te vergelijken
  ,Een uur Chinese massage 40 € , aangeboden diensten ? extra word dan soms de vraag gesteld 40 € ,kleine mogelijkheid word dan aangeboden 80 € TOTAAL
  Een uur Thaise massage 80 € aangeboden diensten meer dan bij een Chinese Massage (extra 50 € bijbetalen ) echt veel mogelijk ! 130 € TOTAAL
  Een uur privé 150 € ,dikwijls volledig pakket word aangeboden (tijd zeker wel in het oog houden ) 150 € TOTAAL
  Even langs het schipper kwartier ,neuken vingeren beffen, en ...... (tijd die juist nodig is om klaar te komen 15 a 20 min) prijs 50 € TOTAAL, Langer blijven kost 100 €
  Dus dan nog even dit kanten Limburg en Nederland zelfs goedkoper dan In Antwerpen ,Gent, Brussel , WAAROM ????
  Ik blijf wel wandelen ,maar ga toch eens vergelijken !!

 • #2
  Waarom? Ik denk dat elke dame/huis/escort zijn eigen prijs kiest. Wat juist de denkwijze achter die tarieven is hangt van persoon tot persoon af en misschien de regio (drukte/concurrentie/etc.)

  Ik denk ook dat je raamdiensten, massage en privé niet echt met elkaar kunt vergelijken. Dat je de tarieven van raamdames met elkaar vergelijkt en dan de tarieven van privédames met elkaar vergelijkt kan zeker. Maar anders is het een beetje een appelen/peren/citroenen-situatie.
  Pleasure is my business

  Commentaar


  • #3
   De goedkoopste manier om klaar te komen is soloseks. Kost hoogstens een tissue.
   Van denken worden we moe. Daarom oordelen we maar wat. (Loesje)

   Commentaar


   • #4
    Chinese massage voor 40€? Nog nooit gezien.

    Commentaar


    • #5
     Als uw nog nooit een Chinse massage hebt gezien voor 40 € dan moet uw eens buiten komen denk ik !! ik denk in het Antwerpse dat daar zeker 10 zaken zijn die dit aanbieden voor 40 € ,van welke planneet uw komt ???

     Commentaar


     • #6
      Kan u een link geven naar deze zaken?
      In regio Gent heb ik hier geen weet van...

      Omdat ik geen kenner ben, wat is het verschil met een Thaise massage (buiten nationaliteit van de dames)?

      Commentaar


      • #7
       In Antwerpen zijn er verschillende Chinese zaken ,het verschil is duidelijk de prijs is 40 € voor een uur massage ,deze massage houd in dat de dame blijft aangekleed en dat ze uw een massage aanbied ,sommige dames zijn echt voor meer vatbaar mits een extra bijdrage ,normaal is in de meeste gevallen een HJ inbegrepen ;maar dat mag niet geweten zijn ,want ze hebben daar geen vergunning voor ! Thaise massage is een btb massage die wel naakt word gegeven ,en daar is altijd een HJ bij en soms wel meer afhankelijk of uw reeds meer bij deze dame bent geweest of niet ,Ik heb al aardig wat Chinese massage gehad waar zeker zo veel bij mogelijk is dan bij een Thaise , Maar dat schrijf ik enkel in Privé berichten

       Commentaar


       • #8
        Als de meeste Chinese masseuses niet naakt gaan en ook totaal geen erotiek bieden, dan vind ik het niet echt correct dat je deze dienst in jouw prijsvergelijking meeneemt. Een standaardmassage van de nek- en rugspieren zonder meer, kan je toch niet vergelijken met seks(handelingen)? Voor mij is dit van een totaal andere orde en dus misleidend om dit in die vergelijking te zetten.

        Je zegt dat het heel soms mogelijk is om meer te krijgen, mits bijbetaling. Ook hier geldt dat het misleidend is om in je eerste bericht te schrijven over een prijs van 40€ als je nu zegt dat wil de massage ook maar een beetje in de buurt komen van een Thaise massage men extra geld op tafel dient te leggen. Wil je dus dezelfde diensten krijgen als bij een Thaise massage dan moet je bij die Chinese massage een opleg betalen, waardoor de eindafrekening hetzelfde is. Dus eigenlijk maakt het geen verschil en zijn beiden even duur.

        Commentaar


        • #9
         Oorspronkelijk geplaatst door 2012 Bekijk bericht
         Ik heb al aardig wat Chinese massage gehad waar zeker zo veel bij mogelijk is dan bij een Thaise , Maar dat schrijf ik enkel in Privé berichten
         En hier dus klaarblijkelijk.
         When you're lustfull & you're lonely & the heat is rising...slowly

         Commentaar


         • #10
          Toch even reageren als ik intiem wens bij een Thaise dame zijn de prijsjes vandaag ook een extra van 50 € bij het uurtje van 80 € dus ook 130 € ,als ik morgen bij een Chinees salon waar ik dikwijls kom 100 € geef neuk ik, bef ik ,en word ik zelfs gepijpt ! maar dat zijn dan ook dames die ik al zeker tien keer heb gezien !! dus is er wel degelijk een verschil denk ik dan ! heb noh nooit meer dan 100 € betaald voor alles er op er eraan v bij de Chinese dames ?maar voor mij geen probleem ga op zoektocht en vergelijk !

          Commentaar


          • #11
           Oorspronkelijk geplaatst door cannabinol Bekijk bericht
           Chinese massage voor 40€? Nog nooit gezien.
           Hier in het haagse ook hoor.
           Chinese massage dus alleen massage is 40 euro voor een heel uur.
           Soms zie je nog een uur voor 35 euro maar de meeste massage salons zitten op 40.

           Echt thais begint meestal vanaf 65 per uur.
           Ook puur alleen de massage geen extra's.

           Een thasie en chinese massage daar zit erg veel verschil in.
           Qua werk maar ook de uitwerking bij jou zelf is anders.
           De dingen die je voelt tijdens en na de massage.
           Mailbox is weer geleegd.

           Commentaar


           • #12
            Prijsverschillen kunnen wel groot zijn. En je verwacht waar het duurder is soms betere service, maar niets is minder waar. Hier in mijn streek, in Brustem betaal je € 50 voor amper 10 minuten en regelmatig is dat voor alleen maar pijpen. Nu hebben ze wel al vaak neuken aangeboden voor dat bedrag hoor. Ik ben eens ergens buitengegaan omdat de attitude van de giechelende dames mij niet aanstond die enkel wilden pijpen dan nog voor dat bedrag.
            In de ramen te Brussel en Antwerpen heb je zowat 15 minuten de tijd voor dat bedrag. In de zijstraten daar was het al eens € 25 à € 30, maar dan hielden ze de BH aan, maar je kon de meisjes wel neuken.

            Thaise massage was meestal € 50 voor een half uur, enkel al dan niet erotisch en € 80 voor een uur. Vaak mogelijk dat ze tegen een bijbetaling van € 50 ook seks aanboden. Ooit heb ik dat daar maar 1 keer gedaan. Chinese massages ken ik niet zo goed.

            Een paar jaar geleden betaalde je in Duitsland soms pakweg € 65 om een aantal uren in het gezelschap van de dames te vertoeven, inclusief drank en wat snackjes om te eten. Je mocht dan soms onbeperkt seks hebben, later wel teruggebracht tot 3 à 5 keer. Partytreff was dat.

            Privéhuizen, daar is ook een groot verschil tussen. Plaatsen als Helchteren, Steenokkerzeel en af en toe in Diegem bieden voor € 50 voor een half uurtje een meer dan degelijke service aan. Ben ook al op plaatsen geweest waar ze € 80 vroegen voor een half uur, maar waar de service erg ondermaats was.
            Logisch dat je dan indien mogelijk en je niet te ver moet omrijden je al snel voor de goedkopere kiest, want de service is vaak niet slechter. In Helchteren onlangs een heel uur volgemaakt aan € 75 voor 2 dames en het was zelfs twee keer meer dan de moeite waard en niet enkel puur seksueel!

            Commentaar


            • #13
             Ik laat me al jaren bijna wekelijks masseren en betaal hiervoor nooit meer dan 80 voor een uur. Doorsnee een 60 euro. Europees, Thais, Chinees noem maar op. Liefst niet zomaar wat gewrijf, mag stevig zijn en met kennis van zaken. Happy end minstens inbegrepen, hier en daar blowjob, soms pas na 2e of 3e bezoek, blote borstjes, wat aftasten, meer moet het voor mij niet (meer) zijn.
             Als ik dan zie dat sommigen hiervoor 120 ofvzelfs 140 euro betalen...
             Soms moet je eens een risico nemen en je stoute schoenen aantrekken, inventief zijn en verderkijken dan sites als redlights etc.
             Meestal zijn dit dames die zich niet willen vereenzelvigen met prostitutie en dus ook anoniem willen blijven en ik respecteer dat.
             Maar zoals Coco al schreef iedereen bepaalt zijn prijzen zelf en is het aan de klant hierop in te gaan of niet.

             Commentaar


             • #14
              Beste Therealstud wat bedoeld uw inventief zijn en verder kijken dan sites als redlights etc. Waar zijn er dan nog andere sites waar uw zulke dingen op kunt terug vinden ,en dan bedoel ik niet de sites van schatjes enz.... Op de site 2dehands waren er vroeger wel soms enkel dames terug te vinden die dit thuis aanbieden ,maar ze zijn verdwenen denk ik ,of wensen alleen massage toe te passen ,een HJ zit er soms zelfs niet in ! laat staan betasten ! thanks voor reactie

              Commentaar


              • #15
               Thai en goeie massage, da's als water en vuur. In het verleden eens 100 betaald en de service was minimaal.

               Commentaar


               • #16
                Oorspronkelijk geplaatst door 2012 Bekijk bericht
                Beste Therealstud wat bedoeld uw inventief zijn en verder kijken dan sites als redlights etc. Waar zijn er dan nog andere sites waar uw zulke dingen op kunt terug vinden ,en dan bedoel ik niet de sites van schatjes enz.... Op de site 2dehands waren er vroeger wel soms enkel dames terug te vinden die dit thuis aanbieden ,maar ze zijn verdwenen denk ik ,of wensen alleen massage toe te passen ,een HJ zit er soms zelfs niet in ! laat staan betasten ! thanks voor reactie
                Inderdaad onder andere 2dehands, maar de meesten willen hier niet mee uitpakken. Niet mailen, helpt niet, gewoon bellen en vragen of de massage "iets meer sensueel" kan gegeven worden. Als ze antwoorden neen zeker niet dan is het duidelijk, maar als ze zeggen "dat bespreek ik liever ter plaatse" neem dan het risico maar ;-)
                Maar zoals ik schreef is beetje inventief zijn, en meestal ook vertrouwen winnen en dan...
                Alleen dat al vind ik heel spannend, wat gaat er gebeuren? Nogmaals, de massage zelf moet voor mij een echte massage zijn anders ga ik me gauw vervelen.

                Commentaar

                Aan het werk...
                X