Aankondiging

Inklappen
Nog geen aankondiging.

Antwerpen overdag vs Amsterdam overdag?

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Antwerpen overdag vs Amsterdam overdag?

  Wat vinden jullie beter. De service van de dames in Antwerpen (ochtend/middag) of de service van de dames in Amsterdam(ochtend/middag) ?

 • #2
  Zowel service als aanbod vind ik persoonlijk een stuk beter in Antwerpen. Ik wil ook niet alles in Amsterdam afkraken hoor maar na 25 jaar durf ik wel te zeggen dat de service en mogelijkheden in Antwerpen beter zijn.

  Commentaar


  • #3
   Antwerpen heeft overdag een veel beter aanbod van dames, die een betere kwaliteit van services aanbieden.
   In Amsterdam heb je de dames verspreid over 3 gebieden, die zijn in Antwerpen allen samen te vinden.
   Als je een beetje anoniem wil wandelen dan kan dat overdag in Antwerpen, in Amsterdam loop je in bepaalde gebieden echt open en bloot voor het massaal passerende verkeer.
   Amsterdam is lang niet zo schoon als Antwerpen en dat zie je goed overdag.
   Heb zelf jaren in Amsterdam gewoond, kom er graag maar vind het wandelen overdag in SKW beduidend beter.

   Commentaar


   • #4
    Het aanbod in Amsterdam is overdag helemaal niet slecht , weliswaar verdeeld , dat is waar , maar voor ieder wat wils. Alkmaar bij de hand.
    Door aanhoudende negativiteit in diverse rubrieken van dit forum of in het Amsterdamse ramenforum is het (zeg maar) naar de kloten geschreven.
    Informanten zijn er nauwelijks , de goeie schrijvers zijn nagenoeg weg , er is nog weinig dieptekennis over , het valt dagenlang stil. Veel 'weet iemand' of 'wie weet waar' zonder follow up , meer vraag dan aanbod dus.

    Antwerpen is te ver fietsen voor mij hoewel ik het wel ken. In Amsterdam hebben we precies de zelfde smaken. Antwerpen is het enige ramenforum dat goed loopt.
    Brussel is ook vezwakt, Den Haag drijft op de Doubletstraat. En Utrecht is ook naar de kloten.

    Commentaar


    • #5
     Bij deze zal ik de draad weer eens gaan oppakken, woon vlakbij Amsterdam en rijd er vaak doorheen. Zal een weekje dagelijks de buurten eens gaan bezoeken en bezoekjes gaan afleggen (mits er dames aanwezig zijn die ik het bezoeken waard vind). Zal er ook een recensie van plaatsen indien dit gebeurd. Tot op heden heeft Antwerpen absoluut mijn voorkeur, kan weer eens wat tijd en geld stoppen in een onderzoekje naar Adam. Het scheelt in elk geval een autoritje van 4 uur (heen en terug) naar SKW als ik in Adam leuke dames vind die een uitstekende service geven vergelijkbaar met de dames die ik ken in SKW. Tot zover blijf ik sceptisch.......
     Laatst gewijzigd door Deadalos; 11-11-17, 20:22. Reden: Quote verwijderd

     Commentaar


     • #6
      Het aanbod in Amsterdam is overdag helemaal niet slecht zoals vaak word beweerd.Durf het zelfs wel goed te noemen.Was er vanmiddag nog en er is echt genoeg keuze.Shemales,dikke negerinnen,oudere vrouwen,hier en daar sm,pornotieten,playmates,gewoon leuke meiden en ook nog heel veel lelijke vrouwen.Singelgebied zit ook hier en daar wat leuks.

      Commentaar


      • #7
       Oorspronkelijk geplaatst door The F. Dutchman Bekijk bericht
       kan weer eens wat tijd en geld stoppen in een onderzoekje naar Adam.
       Kan je vooral even die blonde dames testen die in de `Kamer overdekt gebied` zijn bij de Bethlemsteeg in Amsterdam. De blonde dames zien er soms heel erg goed uit, maar weet niet of de service ook goed is.

       Commentaar


       • #8
        Dat zal La Vie en rose zijn, meteen even snel gespiekt. Daar zijn recent nog door andere wandelaars goede recensies over geplaatst.
        Ga nu eerst naar Alkmaar, kijken wat daar gebeurd.....

        Commentaar


        • #9
         onafhankeljk of het dag of avond is, vind ik Antwerpen het aanbod qua looks en keuze meisjes in Antwerpen beter , en de service helemaal. Den Haag Geleenstraat is dramatisch ingekakt, helft van ramen niet bezet, terwijl er geen economische crisis meer is, enig idee hoe dat komt? Amsterdam is toerisme drukte ook niet meer te doen. Ook als bewoner niet. Jammer.

         Commentaar


         • #10
          Oorspronkelijk geplaatst door svenbur Bekijk bericht
          Den Haag Geleenstraat is dramatisch ingekakt, helft van ramen niet bezet, terwijl er geen economische crisis meer is, enig idee hoe dat komt?
          Vind je het gek? De prijzen in geleenstraat zijn 50 euro. En doublet is 20-30 euro. Maakt niet uit of er iets knappere dames zijn in de geleenstraat.

          Commentaar


          • #11
           ja dat vind ik gek want het is al jaren zo en vele mannen betalen graag iets meer voor betere kamers en looks, en overigens betaal je in ca, 75 % vd gevallen overal in Nederland prijzen vanaf 50 Euro of meer. De crisis is over. De Doubletstraat was er al jaren, de vraag is dus waar zijn al die dames en mannen heen. Ik betaal minimaal 100 Euro als ik ergens heen ga, omdat ik betere looks, en een kamer wil. En ik ook geen rotgevoel wil hebben dat ik maar een paar tientjes betaal voor sexuele diensten, dan voel ik me echt iemand die misbruik van een meisje maak.

           Commentaar


           • #12
            Antwerpen is iets beter.

            Commentaar

            Aan het werk...
            X