Wat vinden jullie van het fenomeen "tongzoenen" dat zelden wordt gedaan in de sector van de betaalde seks?

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Wat vinden jullie van het fenomeen "tongzoenen" dat zelden wordt gedaan in de sector van de betaalde seks?

  Iedereen van ons zal het ongetwijfeld al wel eens gehoord hebben tijdens een bezoek aan een dame : "nee, tongzoenen dat doe ik niet".
  Diegene die ooit vroegen aan de dame "waarom niet", kregen ofwel een zeer duidelijk ofwel een wat verbloemd antwoord, maar het komt er steeds op neer dat tongzoenen te persoonlijk is/teveel gevoel weergeeft/te intiem is, kortom iets dat je alleen met je eigen partner doet...

  Wat een flauwe kul vind ik dat toch!!!

  Het is uiteraard de vrije keuze van elke dame om dingen die ze niet graag doet ook niet te doen, maar dat zoveel dames (zelfs de meest perverse) vaak vanuit gevoelsmatige overwegingen niet (tong)zoenen snap ik totaal niet.

  Ten eerste, als je seksuele diensten aanbiedt, dan is het toch niet zo vreemd dat je ook wat gevoel legt in je werk. Dat doe je toch met elke job, een zekere overtuiging leggen, wat passie, wat arbeidsplezier...
  Ten tweede stel ik vast dat sommige meisjes behoorlijk goede diensten leveren die vaak erg intiem zijn en verregaand zijn, maar owee een (tong)zoen dat is te persoonlijk... HALLO.


  Afgelopen nacht een zalige ervaring gehad met alles wat ik me maar kon inbeelden (zie bericht elders), maar tongzoenen deed ze niet. Nu gelukkig is dat voor mij ook helemaal geen breekpunt vermits ik eigenlijk helemaal niet zo'n zoener ben.
  Alleen deed ze een pak persoonlijke en smeuïge dingen met mij waar mijn partner nog niet is opgekomen (zonder kritiek op mijn partner), maar tongzoenen dat vond ze te persoonlijk!?
  Ze keek zelfs in mijn ogen terwijl ze lieve geile woordjes sprak, toch ook een zeer persoonlijke benadering, hoeveel fake er waarschijnlijk misschien ook bij komt kijken...

  Maar faken bij een tongzoen, nee dat zit er niet in.

  Vrouwen hé, zeer vreemde wezens!!! En dat bedoel ik niet positief hoor...

  Vraag me af of jullie mijn verontwaardiging en ongeloof volgen?? Je hoeft niet te zeggen dat sommige meisjes het wel doen, want dat weet ik ook wel. De grote meerderheid echter niet!

 • #2
  Het zelfde heb ik wel ook ervaren met BEFFEN of anaal!
  Sommige dames kan je wel mee (tong)zoenen maar dan is beffen of anaal weer veel TE intiem.
  Dat blijft ik ook altijd wel vreemd vinden.
  Anaal is kan idd door dames als pijnlijk of onplezierig ervaren worden.
  Maar BEFFEN?
  Schijnbaar brengt dit allerlei privé gedachte dan bij de betreffende dame in het hoofd.
  Die zij liever met haar enige echte liefhebbende partner wil ervaren.

  Misschien kunnen de DVP daar beter zelf hier eens op reageren.

  Ik heb in ieder geval het gevoel dat voor elke dame weer andere zaken als intiem gevonden worden.
  Soms laten zij meer toe als je haar langer kent en er vaker op bezoek komt.
  Al enige ervaring:-)

  Commentaar


  • #3
   Weet niet of je de mening/zienswijze van vrouw ook wil, maar hierbij die van mij.

   Zoenen voor zoenen moet ik een heftige verliefdheid voelen dus echt vlinders in de buik, me heel speciaal voelen.
   Dus blind voor alles maar een top of the world gevoel (net zoals sommige beschrijven in topic help verliefd op een dame)
   Maar waarbij ik ook dus echt in een groen monster kan veranderen als de man met wie ik zoen met andere flirt of ooit in parenclub mee gemaakt zoent.
   (groen monster = jaloers kreng).
   Dit lijkt me ook niet handig met klanten.

   Ik ben op 2 klanten verliefd geweest ook even kortstondig wat mee gehad.
   Maar op de rest van de bezoekers ben ik totaal niet verliefd en kan er dus echt niet mee zoenen.

   Maar een date zoals liberal guy beschrijft zal ik met mijn bezoekers ook niet hebben.
   Het gros (meer dan de helft zeker) van de bezoekers komt gewoon voor mijn handelingen en raken me met geen vinger aan, gaan gewoon lekker relaxed liggen en laten het allemaal gebeuren de normalere dingetjes of de apartere. Een ander gedeelte zal omdat ze bepaalde dingen in films zien en bij andere dames hebben gedaan doen die mij vaak meteen pijn doen, bv zonder eerst voorspel of andere strelingen meteen 2 vingers in mijn doosje doen want een dame van plezier is toch altijd geil en nat in hun ogen.
   Andere doen gewoon normaal en soms vraag ik dan of ik er een speeltje bij mag pakken, om toch ook beetje mee te kunnen doen.
   Maar ik kan niet toneel spelen. Als iets me totaal niks doet, dan doet het me niks en voel ik niks, ga dan niet kreunen, geluid maken of aanwijzingen geven of lieve en geile dingen zeggen. Ben zo ie zo vaak te veel en aandachtig bezig om te praten.
   Ik zeg ook nooit van mezelf bij mij moet je zijn voor een GFE zoals het wordt genoemd.

   Over beffen
   Geen idee of het intiem is.
   Ik weet ik voel er nada noppes van. (als ik iets voel dan is het meestal de stoppels of de punt van de kin die niet lekker aanvoelt)
   Ben ik ook altijd eerlijk over tegen de mensen die bellen voor afspraak en vragen of ze mogen beffen.
   Dus het mag altijd maar het is wel verloren tijd.
   Hihi wel altijd lachen, er zijn echt heel heel veel heren die zich echt lassie voelen en of meester in het likken en die zullen het dan wel eens even bij mij gaan doen en ga het zeker voelen in hun opinie.
   Want het gevoel is er gewoon nooit hoe hard mensen ook hun best doen.
   Maar dames met wie ik samen heb gewerkt of ken die kunnen helemaal de controle over alles verliezen als ze goed worden gelikt, dus misschien is dat een reden, dat ze weten dat ze dan de controle kwijt raken en dat is soms niet echt handig in een paydate.

   Anaal
   Doe ik absoluut niet.
   Veel te veel pijn, meerdere keren geprobeert, maar het is gewoon niet mijn dingen om het te nemen.
   Hoor wel van dames die het aankunnen dat het veel intenser hoogtepunt geeft dan vaginaal dus misschien dat dames het daarom te intiem vinden.
   Verder kan het ook zijn dat dame die dag al vaker anaal gehad heeft, en daarom het niet meer doet, want te veel anaal kan grote problemen opleveren en als je het dan een tijd niet kan is het nog een groter probleem.   Mailbox is weer geleegd.

   Commentaar


   • #4
    Mits de hygiëne van de heer in kwestie goed is, vind ik het geen probleem, tegenovergestelde van dat.. Als ik opgewonden wil worden moet er ook enig voorspel aan vooraf gaan, daar hoort tongzoenen ook bij...

    Ik snap waarom sommige dames been niet prettig vinden, sommige mannen snappen absoluut niet hoe het daar beneden werkt, dan kap ik het ook snel af. Als mannen te overdreven te werk gaan kan het zelfs pijn doen.
    Anaal ligt ook aan de heer in kwestie, voorspel en hoe de date gaat, je kan niet even spelen, klodder spuug erop en meteen de jongeheer naar binnen willen werken. Dat snappen ook veel mannen niet blijkbaar.

    Maar even terugkomend op het tongzoenen, seksuele handelingen kan je zonder emotie doen. Tongzoenen vraagt intimiteit waar je je niet voor kan afzonderen.
    Wie A zegt, moet ook slikken..

    Commentaar


    • #5
     Oorspronkelijk geplaatst door Escort.evi Bekijk bericht
     Maar even terugkomend op het tongzoenen, seksuele handelingen kan je zonder emotie doen. Tongzoenen vraagt intimiteit waar je je niet voor kan afzonderen.
     En niet alleen tongzoenen maar ook 'gewoon' zoenen, voor veel dames is dat blijkbaar toch een brug te ver, te intiem.
     Een afscheidszoen bij vertrek kan dan soms weer wel, blijkbaar is dat toch weer iets anders dan (tong)zoenen tijdens de sex.
     Uiteindelijk maakt iedere dame haar eigen afweging met welke klant ze welke handelingen wel en niet doet.
     Ik ben het dan ook zeker niet eens met de topic starter, veel dames vinden (tong)zoenen wel degelijk te persoonlijk en doen dit dus niet.

     Commentaar


     • #6
      Oorspronkelijk geplaatst door sexyelise Bekijk bericht

      ...


      Ik ben op 2 klanten verliefd geweest ook even kortstondig wat mee gehad.
      Maar op de rest van de bezoekers ben ik totaal niet verliefd en kan er dus echt niet mee zoenen.

      Maar een date zoals liberal guy beschrijft zal ik met mijn bezoekers ook niet hebben.
      Het gros (meer dan de helft zeker) van de bezoekers komt gewoon voor mijn handelingen en raken me met geen vinger aan, gaan gewoon lekker relaxed liggen en laten het allemaal gebeuren de normalere dingetjes of de apartere.

      ...

      Maar ik kan niet toneel spelen. Als iets me totaal niks doet, dan doet het me niks en voel ik niks, ga dan niet kreunen, geluid maken of aanwijzingen geven of lieve en geile dingen zeggen. Ben zo ie zo vaak te veel en aandachtig bezig om te praten.
      Ik zeg ook nooit van mezelf bij mij moet je zijn voor een GFE zoals het wordt genoemd.

      Elise, als ik lees wat jij aanbiedt (erg beperkt, maar daarom zeker niet minder aantrekkelijk voor de meeste mannen) dan vind ik jou heel erg consequent en snap ik perfect dat jij (of dames die betaalde seks aanbieden) niet tongzoenen!

      Er zit een logica in jouw verhaal, maar geef toe dat de meeste dames veel meer aanbieden dan jij, waaronder ook zeer persoonlijke en intieme diensten, en dan plots erg romantisch gaan zeuren dat tongzoenen te intiem is...

      Dat jij geen toneel wilt en kan spelen speelt is zeer goed maar de meeste dames die betaalde seks aanbieden kunnen dat zeer goed, behalve om te tongzoenen. Ik blijf het maar herhalen hoe ongeloofwaardig dat is!

      Dat GFE-gevoel is inderdaad een term waaraan ik ook heb moeten wennen, maar het verwoordt wel goed wat sommige mannen toch wel fijn vinden.
      Het gooit ook een beetje het weliswaar 'terechte cliché' overboord dat mannen seks enkel puur fysiek benaderen...

      Commentaar


      • #7
       Oorspronkelijk geplaatst door Sartorius Junior Bekijk bericht

       ...
       Ik ben het dan ook zeker niet eens met de topic starter, veel dames vinden (tong)zoenen wel degelijk te persoonlijk en doen dit dus niet.
       Maar dat zeg ik toch ook???

       Het gaat mij over de consequentie en over de geloofwaardigheid van die dames die wel vele andere ook erg persoonlijke dingen doen waarmee ze dan blijkbaar geen probleem hebben!

       Tongzoenen komt altijd bijna als enige exclusief te persoonlijke handeling naar boven, dat is de flauwe kul voor mij...
       Commentaar


       • #8
        Ik bezoek een aantal dames die wel tongzoenen
        maar dat doen ze niet met iedere klant.
        er moet een goede klik zijn.

        net als pzc bij de een doen ze het wel bij de ander niet.
        heel simpel
        Live long and prosper.

        Geniet van de dames maar wandel met mate
        Anders kom je in het armenhuis.

        Commentaar


        • #9
         Oorspronkelijk geplaatst door dr.Spock Bekijk bericht
         Ik bezoek een aantal dames die wel tongzoenen
         maar dat doen ze niet met iedere klant.
         er moet een goede klik zijn.

         net als pzc bij de een doen ze het wel bij de ander niet.
         heel simpel
         Oké, maar ik ben niet duidelijk denk ik. Kijk, alle dames doen bepaalde zaken en andere zaken niet, en dan heb je nog een pak combinaties, maar er zit niet echt een lijn in.

         Waar wel een (niet consequente) lijn in zit, is dat tongzoenen. En uitzonderingen bevestigen elke regel.

         Commentaar


         • #10
          Oorspronkelijk geplaatst door liberal guy Bekijk bericht
          Maar dat zeg ik toch ook???
          Mijn reactie was inderdaad niet duidelijk genoeg, excuus.
          Ik ben het niet eens met de stelling dat het flauwekul is dat (tong)zoenen te persoonlijk en te intiem zou zijn, terwijl dames wel (meestal althans) P + N doen met klanten, wat veel persoonlijker en intiemer zou zijn dan (tong)zoenen.
          Mijn persoonlijke ervaring is dat veel dames (tong)zoenen wel degelijk als iets ervaren dat (veel) persoonlijker en intiemer is dan P+N (en andere handelingen). En dus doen zij dat niet.
          Het bericht van Escort.evi dat ik in mijn eerste bericht citeerde, geeft dit ook aan.

          Commentaar


          • #11
           Oorspronkelijk geplaatst door Escort.evi Bekijk bericht

           ...

           Maar even terugkomend op het tongzoenen, seksuele handelingen kan je zonder emotie doen. Tongzoenen vraagt intimiteit waar je je niet voor kan afzonderen.
           Oké Evi, daar zit logica in, maar dan de vraag aan een ervaringsdeskundige : is tongzoenen de enige handeling volgens jou die intimiteit vraagt en waar je je niet voor kan afzonderen??

           Zou kunnen hé, en het zou misschien ook meteen een perfecte verklaring geven voor mijn verontwaardiging op vlak van dat tongzoenen?

           Commentaar


           • #12
            Oorspronkelijk geplaatst door Sartorius Junior Bekijk bericht

            Mijn reactie was inderdaad niet duidelijk genoeg, excuus.
            Ik ben het niet eens met de stelling dat het flauwekul is dat (tong)zoenen te persoonlijk en te intiem zou zijn, terwijl dames wel (meestal althans) P + N doen met klanten, wat veel persoonlijker en intiemer zou zijn dan (tong)zoenen.
            Mijn persoonlijke ervaring is dat veel dames (tong)zoenen wel degelijk als iets ervaren dat (veel) persoonlijker en intiemer is dan P+N (en andere handelingen). En dus doen zij dat niet.
            Het bericht van Escort.evi dat ik in mijn eerste bericht citeerde, geeft dit ook aan.
            Oké als je het over pzc en neuken hebt in termen van persoonlijk en intiem, maar ik gaf ook het voorbeeld van diep in de ogen kijken, likjes geven aan oor of neus en tegelijk lieve woordje toefluisteren.

            Die klik kunnen sommige dames dan wel maken blijkbaar.

            Commentaar


            • #13
             Ziekte van Pfeiffer?

             Commentaar


             • #14
              Dames die tongzoenen bieden ook vaak PZC eventueel in combinatie met CIM aan, testikel zuigen en een black kiss horen er ook vaak bij......
              Dan moet je een sterke maag hebben, zelf dol op sperma zijn en niet bang zijn voor Russische Roulette, je weet niet hoeveel zaadlozingen zij al in het mondje heeft gehad en daar mag jij dan lekker je tong in laten dansen.....
              Dat gaat mij toch wel iets te ver.....

              Commentaar


              • #15
               Oorspronkelijk geplaatst door liberal guy Bekijk bericht

               Oké Evi, daar zit logica in, maar dan de vraag aan een ervaringsdeskundige : is tongzoenen de enige handeling volgens jou die intimiteit vraagt en waar je je niet voor kan afzonderen??

               Zou kunnen hé, en het zou misschien ook meteen een perfecte verklaring geven voor mijn verontwaardiging op vlak van dat tongzoenen?
               Even voorop gesteld, je mentaal afzonderen van waar je mee bezig bent met een klant vind ik niet echt klantvriendelijk zo gezegd. Net of je met een etalagepop bezig bent.

               Als ik er zo over nadenken kan ik me voorstellen dat dames niet gebeft willen worden als ze er snel een orgasme van krijgen, dat zou ook vrij intiem kunnen voelen.

               Maar naar mijn idee zijn er naast tongzoenen vrij weinig dingen die echt oprechte intimiteit vragen. Je zou in de bdsm richting moeten kijken, daarin zijn meerdere handelingen die ik niet op een eerste date zou doen te vinden. Dat is meer een vertrouwenskwestie.
               Wie A zegt, moet ook slikken..

               Commentaar


               • #16
                Ik begrijp de dames die dit te intiem vinden volledig. Ik ben namelijk ook zo.

                Laat het mij zo stellen, ik zou met negen op de tien vrouwen een potje kunnen neuken, maar wat tongzoenen betreft, komt misschien maar één op de tien in aanmerking.

                De reden waarom zoenen intenser en intiemer aanvoelt, is omdat de lippen en tong vol zenuwen zitten en de huid op je lippen het dunst is van heel je lichaam. Dit betekent dus dat elke kleine aanraking en temperatuurverschil wordt doorgegeven aan de hersenen. Kussen zorgt voor een explosie aan stofjes in de hersenen die ons verliefd, gelukkig, zelf euforisch maken.

                Neuken is niet meer dan wat ritmisch bewegen met je lichaam. Een vrouw hoeft enkel haar benen te openen en kan ondertussen perfect aan iets anders denken (zoals wat ze vanavond voor eten zal klaarmaken). Bij tongzoenen zit je echt in het moment en is wel tien keer zo intens.

                Dus ja, ik sluit me aan bij deze dames. Tongzoenen is intiemer dan neuken.

                Commentaar


                • #17
                 En eigenlijk als je erover nadenkt, is het ook vrij logisch waarom tongzoenen als veel intiemer wordt beschouwd.

                 Als je neukt (en zeker doggy-style) dan zit je weliswaar in haar, maar toch is de afstand tussen man en vrouw erg groot.
                 Wanneer je daarentegen kust, plakken je lichamen aan elkaar en al je zintuigen staan op scherp en worden geprikkeld. Je neust ruikt alles, je smaakzin ontgaat niets en ook je oren zitten zo dicht bij het spektakel dat werkelijk elke kleine aanraking niet enkel gevoeld maar ook gehoord kan worden.

                 Als je dan nog eens een vrouw bent die onderaan niet zo heel veel voelt (en zo zijn er veel), dan kan het verschil met onze extreme gevoeligheid van lippen en tong niet groter zijn.

                 En nu heb ik het nog gewoon over het sensitieve gedeelte. Maar bij kussen worden er lichaamssappen gewisseld, bij het neuken (met condoom) blijft alles mooi achter de barrière.

                 Neuken is heel vaak erg afstandelijk, maar bij tongzoenen is het dat nooit. Tongzoenen is per definitie intiem.

                 Commentaar


                 • #18
                  Moet zeggen dat ik na het lezen van enkele visies hier, stilaan meer empathie kan opbrengen voor de keuze van een dame om niet te tongzoenen!

                  Dat tongzoenen erg ver verwijderd staat van neuken, qua intimiteit en persoonlijke benadering, dat wist ik natuurlijk ook wel...

                  Dat neemt niet weg dat er volgens mij toch nog enkele andere erotische handelingen zijn die ook intiem en persoonlijk zijn, en waar veel dames geen punt van maken om ze (al of niet gefaket) met plezier te doen. Vooral als er bijbetaald wordt, en dat brengt mij bij een bijkomende kritiek : als er extra betaald wordt, dan wordt tongzoenen voor sommige dames plots toch niet zo onoverkomelijk...

                  Toch oprecht bedankt voor enkele inzichten die jullie mij hebben gegeven!

                  Commentaar


                  • #19
                   Oorspronkelijk geplaatst door liberal guy Bekijk bericht

                   Dat neemt niet weg dat er volgens mij toch nog enkele andere erotische handelingen zijn die ook intiem en persoonlijk zijn, en waar veel dames geen punt van maken om ze (al of niet gefaket) met plezier te doen.
                   Wat zijn volgens jou die handelingen?
                   Gewoon nieuwsgierig
                   Wie A zegt, moet ook slikken..

                   Commentaar


                   • #20
                    Oorspronkelijk geplaatst door Escort.evi Bekijk bericht

                    Wat zijn volgens jou die handelingen?
                    Gewoon nieuwsgierig
                    Kan een dikke innige knuffel zijn, sabbelen aan de oren van een man, diep in zijn ogen kijken en lieve dingen zeggen (niet dat dit mij imponeert, dit geheel ter zijde), etc... Toch zaken die een beetje intiem kunnen genoemd worden.

                    Ik probeer maar hoor, want jij en enkele anderen hier hebben mij deels wel overtuigd dat twee tongen tegen elkaar draaien behoorlijk intiem mag genoemd worden.

                    Commentaar


                    • #21
                     Ja ik snap wat je bedoelt, een innige knuffel kan inderdaad als intiem worden beschouwd, zou ik in de categorie tongzoenen plaatsen..
                     ​​​​​​
                     ​​​​​​Ik knuffel liever ook niet echt, daar krijg ik gevoelens van die niet thuishoren in dit werk.