Regels in de Hookers Hang-Out

Inklappen
Dit is een sticky onderwerp.
X
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Regels in de Hookers Hang-Out

  In Geouwezwam gelden de volgende omgangsnormen:
  • Discussieer gerust mee maar blijf bij het onderwerp en wees constructief, val niemand persoonlijk aan: “speel op de bal, niet op de man”
  • Houd je taalgebruik netjes: d.w.z. geen gebruik van scheldwoorden en/of schuttingtaal.
  • Plaats geen privé-gegevens leden, derden, respecteer ieders persoonlijke mening en privacy
  • Beledig, provoceer geen andere leden, hoe subtiel verpakt ook als een grap, het is niet toegestaan.

  Een ieder die zich niet aan deze omgangsnormen houdt ontvangt een waarschuwing/ berisping per PM. Bij een 2e overtreding zal deelname aan het forum voor een nader te bepalen periode worden ontzegd.

  Openlijk een beslissing van een moderator ter discussie stellen en het negatief uit laten of beledigen van een moderator wordt niet getolereerd en leidt onherroepelijk tot een ban voor een bepaalde periode zonder waarschuwing vooraf.

  Wil je een bezwaar indienen over een beslissing, doe dat uitsluitend per PM en niet op het forum.
  Je bezwaar kun je richten aan: Bobby Vitale/Gollem66 of Krukkie
  Laatst gewijzigd door HKRS-admin; 22-11-16, 09:01.
  Supermoderator – Ondersteuning van de hoofdmoderatoren

 • #2
  Re: Regels in de Hookers Hang-Out

  Zoek je iets specifieks over bv. online sekshops, webcamseks, gratis seksfilmpjes ect open hier dan in de geouwezwam rubrieken GEEN nieuwe topic want zulke onderwerpen worden hier niet meer toegestaan!
  Laatst gewijzigd door HKRS-admin; 22-11-16, 09:02.
  Supermoderator – Ondersteuning van de hoofdmoderatoren

  Commentaar


  • #3
   Re: Vitaal zwaardvechten met flamers & forumtrollen

   Flaming:

   Flaming is het plaatsen van berichten in een topic die met opzet aanvallend of beledigend zijn. Deze berichten worden flames genoemd.
   Flamers proberen hun autoriteit te bewijzen of een positie van superioriteit te verkrijgen. Af en toe proberen flamers alleen de andere mensen die deelnemen aan het forum te ontstemmen of te beledigen. In dit geval zijn ze trolls.

   Forumtrol :

   Een forumtroll is een persoon die op het forum, berichten plaatst met het doel voorspelbare reacties (bijvoorbeeld flames) van andere mensen uit te lokken.
   De trol zaait onrust door mensen waar mogelijk tegen de haren in te strijken. Een trol zal telkens weer beginnen over hoe prettig het wel niet is dat hij gestopt is met wandelen en geen dvp meer bezoekt in topic's die nu juist wel over het bezoeken van dvp gaan.
   De trol zeurt, zuigt, zeikt en zevert met geen ander doel dan de boel danig te verstoren.

   Een trol maakt bij voorkeur gebruik van argumenten, die door anderen zijn gebruikt, en effectief zijn gebleken in het zaaien van onrust en onduidelijkheid. Een trol keert zich nooit tegen een hele groep, behalve in een poging zichzelf als slachtoffer te presenteren van een deel daarvan. Door zich namelijk tegen een beperkt aantal personen te richten, tracht een trol die te isoleren, en daarmee de aandacht af te leiden.

   [img]www.hookers.nl/adimg/143/trol_250x145.jpg[/img]

   Omgaan met een trol

   Trol! Niet voeren a.u.b.!Een trol blijft alleen actief als hij wordt gevoed. Het voeden van een trol geschiedt door in de discussie mee te gaan, te reageren op wat de trol argumenteert. Hoe meer er gereageerd wordt, hoe "dikker" een trol wordt. Negeer ze of draai hun wijzigingen terug, maar communiceer niet met ze tenzij ze hun gedrag veranderen. Een trol is het stereotype van de aandachtstrekker, en alle aandacht moedigt alleen maar aan tot meer trollen. Trollen houden van lange discussies, ook over trollen zelf; ook is het veelvuldig voorgekomen, dat een trol zelf anderen van trollen beschuldigde.

   Een trol verdwijnt indien hij onvoldoende wordt gevoed. Een trol die niet wordt gevoed met discussies vermagert, zal het nog een aantal keren proberen, maar uiteindelijk verdwijnen.
   Laatst gewijzigd door Gollem66; 31-03-11, 13:25. Reden: Tekst.
   Supermoderator – Ondersteuning van de hoofdmoderatoren

   Commentaar

   Aan het werk...
   X