Meiden vaker in ban lovergirls

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Meiden vaker in ban lovergirls

  Meiden vaker in ban lovergirls
  door Marije Veerman

  • Loverboys steeds vaker vrouw • Meisjes praten leeftijdsgenootjes de prostitutie in • Geen ontkomen aan

  Het afgelopen jaar is er veel aandacht geweest voor loverboys. Deze jongens versieren meiden om ze vervolgens te prostitueren. Inmiddels is er een nieuw verschijnsel bijgekomen: lovergirls. Steeds meer jonge meiden worden door zogenaamde vriendinnen het prostitutiewereldje in geholpen.“Ze zei dat ik maar moest werken voor die Gucci-tas.”

  “Ik voel me zo smerig.” De 16-jarige Chayenne zit aan een tafeltje bij de Mc Donalds in de Bijlmer in Amsterdam. Ze heeft grote gouden ringen in haar oren en op de tafel staat een klein Louis Vuitton-tasje. Triest staart ze voor zich uit. Chayenne zit op een middelbare school in Amsterdam en twee jaar geleden ontmoette ze daar Tiffany. “Ik had niet veel vriendinnen op school en voelde me een beetje een buitenbeentje,” vertelt ze. “Toen het nieuwe schooljaar begon kwam Tiffany bij mij in de klas. Voor ik het wist werden we beste vriendinnen. Zij had altijd heel veel geld en droeg de duurste merkkleding. Ook kende ze heel veel jongens. Vaak gingen we shoppen en dan kocht ze een tas voor me of een mooie Dolce & Gabanna-broek. Ik keek enorm tegen haar op en vroeg me ook vaak af hoe ze aan zoveel geld kwam. Na een paar maanden vertelde ze het me. Ze zei dat ze seks had met jongens voor geld en omdat ik haar beste vriendin was, zou ze ook klanten voor mij regelen.” Sinds die tijd verdient Chayenne haar geld als prostituee. “In het begin lachte ik er om en zei ik dat dit niets voor mij was, maar na een tijdje heeft Tiffany mij toch overgehaald. Ik ging naar bed met een jongen voor 75 euro. Een deel van dat geld moest ik weer inleveren bij Tiffany als een soort beschermgeld. Ik vond het vreselijk en wilde er eigenlijk mee ophouden, maar Tiffany maakte mij duidelijk dat ze dat niet zou pikken. Ik was haar beste vriendin en ze deelde toch mooi haar klanten met mij. Na een paar weken kwam ik erachter dat zij het werk helemaal niet zelf deed. Dat liet ze doen, door mij en nog een stuk of vijf andere meiden.” Inmiddels zijn er twee jaar verstreken en werkt Chayenne nog steeds voor Tiffany. “ Ze heeft me duidelijk gezegd dat wanneer ik vertrek ze de hele school zal vertellen wat voor **** ik ben. Ook slaat ze me af en toe in het gezicht als ik niet doe wat ze zegt. Ik kan geen kant op.”

  Chayenne is het slachtoffer van een lovergirl. Een nieuw verschijnsel dat sterk doet denken aan de inmiddels overbekende loverboy-problematiek. Lovergirls beginnen vriendschappen met leeftijdsgenootjes om ze vervolgens met dure kleding en mooie praatjes de prostitutie in te lokken. Soms belanden de meiden achter het raam, maar in de meeste gevallen beheren lovergirls een eigen netwerk van klanten vergelijkbaar met een escortbureau. Hoewel onderzoeken naar lovergirls ontbreken zijn verschillende bureaus Jeugdzorg de lovergirl al in de praktijk tegengekomen. Pretty Women, een samenwerkingsverband van Bureau Jeugdzorg en maatschappelijke dienstverlening heeft de lovergirl ook al gesignaleerd.
  Lucienne Prinssen: “We weten in Utrecht bijvoorbeeld een verhaal van een lovergirl die zich telkens binnen de scholengemeenschap naar een ander gebouw liet overplaatsen. Op die manier had ze steeds nieuwe meiden in de klas die ze kon ronselen. Inmiddels heeft de school er een stokje voor gestoken en zijn ze er alerter op geworden.”

  Ook in Amsterdam Zuidoost is de lovergirl een bekend verschijnsel geworden. Iedere jongere die we aanspreken kent wel een lovergirl of meisjes die voor haar werken. Een aantal meiden vertelt dat de lovergirls openlijk op scholen ronselen. De 16-jarige Brit: “Ze staan dan met een groepje jongens voor de school stoer te doen. Ze dragen mooie kleding en dure sieraden. Vervolgens maken ze praatjes met meiden waarvan ze weten dat ze niet zo lekker in hun vel zitten. Naar mij komen ze niet. Ik trap er niet in. Maar ik kan me voorstellen dat lovergirls op sommige meiden invloed hebben. Veel meisjes dromen van een tas van Burberry of Prada-schoenen. Lovergirls geven dat soort dingen. Vraag me alleen niet wat je ervoor moet doen.”

  De 18-jarige Destiny, die liever niet met haar eigen naam in Metro wil komen, is zo’n lovergirl. Ze woont in Amsterdam Zuidoost en zit nog op school. Samen met haar vriendinnen staat ze in winkelcentrum de Amsterdamse Poort een sigaret te roken. Om haar nek hangen gouden sieraden en op de kledingstukken die ze draagt prijken dure labels. “Alleen het allerbeste is goed genoeg voor mij”, zegt ze wijzend op haar hooggehakte Prada muiltjes. Destiny is een ‘pimp’ zoals ze het zelf noemt, maar heeft alle verschijnselen van een lovergirl. “Een paar jaar geleden kende ik een aantal meiden dat seks had voor geld. Op die manier kwam ik in aanraking met het wereldje, maar ik vond eigenlijk dat deze meiden maar weinig verdienden. Toen ontmoette ik hun pimp, een 19-jarig meisje dat ik vaak bij ons in de buurt zag rondlopen. Zij regelde de klanten en daarmee kreeg ze een percentage van de opbrengst.” Destiny zag meteen de mogelijkheden. “Ik ben een slimme meid en berekende al snel dat ik enorm veel geld kon verdienen als ik ook een aantal meiden kon regelen. Ik kende namelijk al genoeg jongens en mannen uit de buurt die geld wilde neerleggen voor goede seks.”

  Inmiddels zegt Destiny zo'n tien meisjes te hebben die voor haar werken. Wat voor meiden dat zijn, daar wil de 18-jarige scholier maar weinig over kwijt. “Het zijn gewone meiden die bij mij op school zitten of in de buurt wonen. Via via komen ze vaak bij mij terecht of ik vraag ze op een gegeven moment zelf. Ja, je kunt wel zeggen dat ik ze af en toe ronsel en het wereldje iets mooier voordoe dat het eigenlijk is. Maar ik dwing ze nooit. Als ze weg willen, kunnen ze wat mij betreft gaan, maar er zijn maar weinig die dat doen. Meiden zijn nou eenmaal verslaafd aan dure merkkleding en dat kun je niet kopen met een baantje bij de Mc Donalds.”

  Toch denkt Lucienne Prinssen van Pretty Woman dat de meeste lovergirls het werk niet doen voor het eigen gewin. Volgens haar worden de meeste lovergirls aangestuurd door loverboys. “De meeste meisjes komen niet zomaar in dat wereldje terecht. Dat gebeurt alleen wanneer ze in contact komen met een loverboy. Vaak raken deze meisjes compleet in de ban van de loverboy zodat ze alles doen wat hij zegt. Zij hoeven alleen niet achter het raam te staan zoals andere slachtoffers, hun werk is het ronselen van nieuwe meiden. Af en toe krijgen ze daar geld voor, maar meestal is de liefde en aandacht die ze van de loverboy krijgen genoeg.”

  Dr. Sjoukje Drenth Bruintjes Phd, counseler psycholoog heeft in haar praktijk veel te maken met slachtoffers van lovergirls. Of deze lovergirls weer slachtoffer zijn van een loverboy kan ze niet beoordelen, maar wel ziet ze dat de twee er dezelfde werkwijze op nahouden. “Het is mijn werk om de psychologische trucs te ondermijnen die loverboys, maar ook lovergirls gebruiken op hun slachtoffers. Ik merk duidelijk dat deze trucs nagenoeg gelijk zijn. Naar mijn mening opereren lovergirls en
  -boys dan ook praktisch hetzelfde.”

  De 15-jarige Jaqueline kan dat beamen. Ze zit op de christelijke scholengemeenschap Veenendaal en was tot voor kort het doelwit van een lovergirl. “Een meisje bij mij uit de buurt begon ineens heel aardig tegen mij te doen. Ik was vereerd omdat zij erg populair was en ook ouder. Na een paar weken werden we vriendinnen en ik kreeg af en toe ook een cadeautje van haar. Tot ik erachter kwam wat zij echt van mij wilde. Ze vertelde mij dat ze seks had voor geld en dat ze mij ook zoveel geld gunde. Toen ik weigerde werd ze boos. Ze zij dat het tijd werd dat ik de cadeautjes ging terugverdienen. Achteraf hoorde ik van andere meiden dat ze het bij hun ook had geprobeerd.”

  Jaqueline weet bijna zeker dat het meisje geen slachtoffer was van een loverboy. “Zij is niet het type dat zich laat inpalmen door een loverboy, bovendien gaat zij ook niet om met jongens die bekend staan als loverboy. Ik denk echt dat het haar niet zoveel kon schelen wat ze mij wilde laten doen. Als ze maar geld binnenkreeg.”

  Ook de 16-jarige Chayenne denkt dat haar lovergirl vooral zakken wil vullen. “Het zou misschien kunnen dat er een aantal loverboys is dat gebruik maakt van meiden om nieuwe meisjes te werven, maar mijn ‘pimp’ is beslist geen slachtoffer. Ze heeft er plezier in om andere meiden voor haar te laten werken. Dat zie je duidelijk. Ook vindt ze het veel te leuk om mij te bedreigen.”

  Toch ziet Chayenne een manier om dit jaar nog te stoppen met het werk. “Over een maand doe ik eindexamen en kan ik eindelijk weg van school. Ik ga studeren in een andere stad en dan ben ik eindelijk van haar af. Ik zal ervoor zorgen dat ik later een goede baan krijg zodat ik wel tien Burberry-tassen kan kopen.”

  Metro, 3 mei 2007

 • #2
  Re: Meiden vaker in ban lovergirls

  Kamer: Hardere aanpak lovergirls

  Een Kamermeerderheid van CDA, SP en VVD pleiten naar aanleiding van een artikel in Metro voor een hardere aanpak van de zogenoemde lovergirls, meiden die leeftijdsgenoten werven voor de prostitutie. De fracties hebben minister Rouvoet voor Jeugd en Gezin in schriftelijke vragen om opheldering gevraagd.

  De partijen willen dat de informatievoorziening op scholen flink wordt opgeschroefd. Ook zou moeten worden onderzocht om hoeveel gevallen het gaat. SP-Kamerlid De Rooij zegt vooral geschrokken te zijn van het feit dat de lovergirls openlijk op scholen ronselen. 'Dat moet echt veranderen', meent de socialist. 'Op elke school moet een campagne komen om leerlingen te waarschuwen voor loverboys en lovergirls.'

  CDA-parlementariër Sterk zegt zich vooral zorgen te maken over de seksuele moraal van de jeugd. 'Ik heb het idee dat de blingbling-cultuur bijdraagt aan dit probleem', vermoedt de christendemocraat. 'Meiden gaan het steeds normaler vinden seks te hebben in ruil voor geld of kleding. Dit komt onder andere door de beelden die op televisie worden getoond. De stap om daadwerkelijk als escortgirl aan de slag te gaan, is daardoor veel kleiner geworden. Daar moeten we wat aan doen.'

  Sdu, 4 mei 2007

  Commentaar


  • #3
   Re: Meiden vaker in ban lovergirls

   Ik heb nog nooit meisjes gezien onder de 18 in het circuit, zou niet weten waar te zoeken, volgens mij gebeurd het wel, en is het een groot probleem, maar normale mannen die alleen maar massagesalons bezoeken komen ze echt nooit tegen...

   Commentaar


   • #4
    Re: Meiden vaker in ban lovergirls

    Oorspronkelijk geplaatst door geilepeter40 Bekijk bericht
    Ik heb nog nooit meisjes gezien onder de 18 in het circuit, zou niet weten waar te zoeken, volgens mij gebeurd het wel, en is het een groot probleem, maar normale mannen die alleen maar massagesalons bezoeken komen ze echt nooit tegen...
    Lovergirls worden allemaal door loverboy`s aangestuurd , het is nou de kunst van hun om zo on opvallend mogelijk op te treden , om zo weinig mogelijk sporen achter te laten.
    Als hun doel was de meid op hun verliefd te laten worden en dan haar aansporen tot sex , is de lovergirl manier van werken nog meer gecamoufleerd , zij sluit gewoon vriendschap met die meiden en dwing ze langzaam maar zeker het sex leven in , zo als hier onder al is gewezen door haar met bling bling te versieren en mooie auto te beloven welke meid wil dat allemaal niet.

    De onderground scene gebeurd via internet en bepaalde clubs in de randstad , daar hangen de meeste Loverboy`s en Lovergirls rond en daar worden het meeste sex contacten en transactie`s gemaakt.
    Jij en ik zal niet makkelijk in contact komen met een slachtoffer van een loverboy of lovergirl , die worden meestal onder hun eigen leeftijd genoten verhandeld.


    Greetz , Stealth

    Commentaar


    • #5
     Re: Meiden vaker in ban lovergirls

     Oorspronkelijk geplaatst door geilepeter40 Bekijk bericht
     Ik heb nog nooit meisjes gezien onder de 18 in het circuit, zou niet weten waar te zoeken, volgens mij gebeurd het wel, en is het een groot probleem, maar normale mannen die alleen maar massagesalons bezoeken komen ze echt nooit tegen...
     Het gaat gewoon om prostituees van 18 of minderjarige prostituees die niemand gezien heeft.
     Heb medelijden met een land waarin parlementariërs kamervragen stellen op basis van een artikel in een gratis flutkrant.

     Ook in Amsterdam Zuidoost is de lovergirl een bekend verschijnsel geworden. Iedere jongere die we aanspreken kent wel een lovergirl of meisjes die voor haar werken. Een aantal meiden vertelt dat de lovergirls openlijk op scholen ronselen
     .
     Nederlandse journalisten deugen niet op een beperkt aantal uitzonderingen na.


     Dr. Sjoukje Drenth Bruintjes Phd, counseler psycholoog heeft in haar praktijk veel te maken met slachtoffers van lovergirls.
     Ook die malle counseler Sjoukje Drenth mag graag het vuurtje opstoken en tegelijkertijd reclame voor haar winkeltje maken.
     Hou je van mensen, hou je van handel, probeer het dan eens in de mensenhandel!

     Commentaar


     • #6
      Re: Meiden vaker in ban lovergirls

      Loverboy's,lovergirls
      Straks krijgen we ook nog loverma's en loverpa's of lovertante's en oom's
      Begint nou heel helemaal wel te lijken om meer te bedenken om het nog zwarter te maken
      lickmaster of the hookers universe

      Commentaar


      • #7
       Ik Spreek De Taal Van De Straat !!!

       Lover ma en lover pa en lover ooms en lovertante`s zal je in het werkelijk zin van woord niet zo snel krijgen , maar een ding weet ik zeker de vaders en moeders staan wel 100% achter de actie`s van hun zoon en dochters en dat heb ik vak genoeg gehoord en gezien.

       Een tijdje geleden had ik een grote ruzie met de vader van een van die klootzaken en die heeft het letterlijk zo verwoord.

       Nederlandse vrouwen zijn allemaal een stelletje ****en , door hoe ze erbij lopen en zich zelf gedragen.
       Mijn zoon doet niks verkeerd hij heeft een paar van die sletjes alleen een kans gegeven om wat geld te verdienen met hun slet uiterlijk niks meer en niks minder.
       Zij moeten blij zijn met het extra geld dat hun verdienen die veel meer is dan de vakjes vullen daar bij de AH.

       Het geld dat via deze jongens of meiden binnen komt gaat ook voor een groot deel aan het onderhoud en lifestyle van de familie.
       Denk niet dat zoon of dochter lief lekker alleen een gloed nieuwe BMW zal kopen en pa blijf maar in zijn krakkende Volvo of golf rijden , eg nie
       Iedereen profiteer van het geld dat binnen komt en als dat is voor het kopen van een nieuwe auto of het opknappen van de actuele woning of zelf verhuizen naar een beter buurt met een grotere woning en nog geld opsturen naar het land van herkomst voor het kopen of bouwen van een woning , so be it

       Feedback hier online !!!

       Na een paar posting bij de loverboy topic , kreeg ik een paar vervellende e-mails en reactie van mede wandelaars , met de opmerking dat ik verrek veel weet of ik ook niet misschien een loverboy bent , het antwoord op jullie vraag is NEE !!! , ben ik niet en zal het ook nooit worden.

       Door mijn Entertainment Business kom ik heel veel in aanraking met buitenlandse en lokale artiesten en Dj`s en organiseer ik ook heel veel feesten van alle soort kaliber.
       En op mijn feesten komen alle soort mensen the good once and the bad once and that includes also lover boy’s en lover girls and there victims.

       Ik bezoek ook heel veel Clubs hier in Nederland op mijn eigen houtje of op uitnodiging van mijn vrienden of kennissen in dit branch
       Ik zie dit bijna elke weekend en door vragen te stellen aan de des betreffende mensen of persoon weet ik ook heel veel en ik zit bijna 24/7 online dus ik lees en ziet ook hoe dit allemaal zijn vorm aan neemt en uitpakt

       Op het vraag waarom geef je geen naam van clubs of webside vrij , is om de simpele rede dat er ook ziek gasten online zijn op zoek naar zulke webside en clubs om hun grief bot te gaan vieren op deze onschuldige meiden die gevangen zit in dit web


       Greetz , Stealth

       Commentaar


       • #8
        Re: Meiden vaker in ban lovergirls

        @Giovanni_Camminatore

        Dat is nou net het punt , de loverboy`s en de lovergirls zien hun daden niet als een crimineel gedrag en praten vrij uit over hun activiteiten en hun bitch`s zo als die meiden genoemd wordt.
        Ik snap dat het voor jou heel moeilijk is om dit milieu te begrijpen , daar om blijf jij en STL dit probleem als maar ontkennen.

        Als die loverboy`s bij een club aan komt rijden met een gloed nieuwe BMW en er stappen 4 meiden er uit die voor hem in die club te werk gaan om nog meer klanten te werven , en hij gaat in de V.I. P. zitten en zit de helle avond champagne te drinken en met geld te smijten.
        Dan noem ik dit ik geen puberale ventjes die een idol willen na doen van een MTV clip , “ This Is The Real Thing “

        En dat de politie steen en been klacht over het feit dat loverboy`s zo moeilijk aan te pakken zijn is omdat je bijna niet kan bewijzen dat hun een strafbaar feit heeft begaan ze kunnen gepakt worden tot dat een aangifte is gedaan , en dan nog moet je met bewijs martiaal komen , ander loopt hij !!!


        Greetz , Stealth

        Commentaar


        • #9
         Re: Meiden vaker in ban lovergirls

         Oorspronkelijk geplaatst door Stealth Bekijk bericht
         Dat is nou net het punt , de loverboy`s en de lovergirls zien hun daden niet als een crimineel gedrag en praten vrij uit over hun activiteiten en hun bitch`s zo als die meiden genoemd wordt
         En veel van die meiden die uitgebuit worden zien zichzelf niet als slachoffer. Helaas. Daarvoor is de vertrouwensband tussen beide te groot. Die meiden vertrouwen niemand, voelen zich vaak niet begrepen, en vallen bovendien als een blok voor getinte jongens. Dan is er niet zoveel meer nodig om hen te verleiden. Om zichzelf te prostitueren was aanvankelijk niet wat ze wilden, maar voor hun vriend hebben ze alles over. Los daarvan zijn er genoeg voorbeelden van vrouwen die d.m.v. seks een rijke man aan de haak proberen te slaan. Dus dan is er nog geeneens sprake van liefde, zoals bij die meiden van loverboys. Kun je nagaan dat het bij die meiden veel dieper zit en de bereidheid om je lichaam weg te geven ook niet ondenkbaar is.

         Sommige meiden zullen het met zware tegenzin doen, maar er is ook een groep die zich schikt naar de situatie en zich jammer genoeg niet meer laat helpen. Het zijn diezelfde meiden die waarschuwingen vooraf door de ouders of school in de wind slaan. Hoe zijn dit soort meiden überhaupt te bereiken? Misschien door hen een groter gevoel van eigenwaarde en zelfrespect te geven?

         Kijk, en deze gevallen worden niet in de statistieken meegenomen.

         Commentaar


         • #10
          Re: Meiden vaker in ban lovergirls

          Oorspronkelijk geplaatst door priceless Bekijk bericht
          Die meiden vertrouwen niemand, voelen zich vaak niet begrepen, en vallen bovendien als een blok voor getinte jongens.
          Het heeft volgens mij weinig met de kleur te maken. Het gaat om jonge mannen die er erg goed uitzien, zowel lichaamlijk als qua kleding. Mooie auto's, veel vrienden, veel uitgaan in dure gelegenheden, vlotte babbel en geld genoeg.
          Kortom macht, DAT is waar die vrouwen voor door de knieen gaan of de jongens nou wit, bruin of groen zijn is van ondergeschikt belang.

          Commentaar


          • #11
           Re: Meiden vaker in ban lovergirls

           Stealth er wordt vaak gesproken over labiele meisjes die het slachtoffer zouden zijn en de ho*r spelen voor hun vriend. Slimme meiden zouden zoiets niet doen.
           Is dat ook het beeld wat jij ziet in die clubs? Overigens niet zo moeilijk te raden welke, zoek gewoon "the hottest places to be" op.

           Zelf krijg ik het idee dat ook de "slimme" meisjes makkelijk het slachtoffer worden. Als ik soms zie waarmee sommige jongemannen deze meisjes mee inpalmen. En als de jongen maar leuk genoeg is, dan vechten ze zelfs om hem, weg hersens

           .
           Oorspronkelijk geplaatst door Stealth Bekijk bericht
           @Giovanni_Camminatore

           Dat is nou net het punt , de loverboy`s en de lovergirls zien hun daden niet als een crimineel gedrag en praten vrij uit over hun activiteiten en hun bitch`s zo als die meiden genoemd wordt.
           Ik snap dat het voor jou heel moeilijk is om dit milieu te begrijpen , daar om blijf jij en STL dit probleem als maar ontkennen.

           Als die loverboy`s bij een club aan komt rijden met een gloed nieuwe BMW en er stappen 4 meiden er uit die voor hem in die club te werk gaan om nog meer klanten te werven , en hij gaat in de V.I. P. zitten en zit de helle avond champagne te drinken en met geld te smijten.
           Dan noem ik dit ik geen puberale ventjes die een idol willen na doen van een MTV clip , “ This Is The Real Thing “

           En dat de politie steen en been klacht over het feit dat loverboy`s zo moeilijk aan te pakken zijn is omdat je bijna niet kan bewijzen dat hun een strafbaar feit heeft begaan ze kunnen gepakt worden tot dat een aangifte is gedaan , en dan nog moet je met bewijs martiaal komen , ander loopt hij !!!


           Greetz , Stealth

           Commentaar


           • #12
            Re: Meiden vaker in ban lovergirls

            Oorspronkelijk geplaatst door B-King Bekijk bericht
            Het heeft volgens mij weinig met de kleur te maken. Het gaat om jonge mannen die er erg goed uitzien, zowel lichaamlijk als qua kleding. Mooie auto's, veel vrienden, veel uitgaan in dure gelegenheden, vlotte babbel en geld genoeg.
            Kortom macht, DAT is waar die vrouwen voor door de knieen gaan of de jongens nou wit, bruin of groen zijn is van ondergeschikt belang.
            Voor vrouwen in het algemeen, ja. Maar deze meiden vallen juist op deze exotische mannen. De seksuele aantrekkingskracht is groter dan geld en macht. Al blijft het natuurlijk een combinatie van...

            Oorspronkelijk geplaatst door B-King Bekijk bericht
            Zelf krijg ik het idee dat ook de "slimme" meisjes makkelijk het slachtoffer worden. Als ik soms zie waarmee sommige jongemannen deze meisjes mee inpalmen. En als de jongen maar leuk genoeg is, dan vechten ze zelfs om hem, weg hersens
            Precies!

            Commentaar


            • #13
             Re: Meiden vaker in ban lovergirls

             Oorspronkelijk geplaatst door Giovanni_Camminatore
             Nou, dat is dus precies wat je ziet in de op pubers gerichte MTV-clips: Aan komen rijden in een dure auto met een veelvoud aan 'bitches' en vervolgens in de VIP champagne, liefst van meer dan €1.000 per fles, gaan zitten drinken. Ze doen dus wel degelijk na wat ze op MTV zien. Geestelijk ben je dan nooit ouder geworden dan een jaar of 14, dus is het terecht om over puberale ventjes te spreken.

             Voor de 'bitches' die om die ventjes heen hangen geldt hetzelfde: om in de VIP van een populaire club (waar ze normaliter zelfs de grootste moeite hebben om überhaupt binnen te komen) zijn ze bereid de rol te spelen die de ballotage-commissie (doorbitch) van zo'n club nu eenmaal van ze eist: die van h.oer. Dat is nu eenmaal de hedendaagse pop-cultuur (populair culture). Wanneer je als meisje geestelijk nooit ouder bent geworden dan 14 dan denk je dus dat je de h.oer moet spelen om populair te worden. Dat gaat zelfs zo ver dat ze liever met tegenzin in een bordeel werken (die auto, de VIP-entree en de champagne moet ergens van betaald worden) dan dat ze hun populaire status opgeven. De enige dwang waar sprake van is in deze gevallen is de welbekende peer-pressure.


             Hehe , het kwartje is gevallen , zo te zien snap je het nu een beetje , ppppffff , nou zeg heeft wel lang geduurd , phoe phoe.....

             En je kan ze noemen wat je wil , puber ventjes , losbandige tiener , het feit blijft overeind dat zijn Loverboy`s en Lovergirls.
             En de meiden die hun slachtoffer worden kan inderdaad zijn door peer pressure of voorgelogen liefde , waarvan het laatste toch het meest wordt toe gepast.

             Maar de probleem is , de loverboy`s en girls vinden niet dat hun niks verkeerd doen , en hun slachtoffers vinden ook niet dat met het omgaan van deze jongens en die lifestyle hun de **** spelen , dus hier zal nooit een oplossing voor komen !!!

             En het idee dat je hebt dat het alleen om pubers gaat zit je ook goed mis , ik heb verschillende dames gezien die rond de 28 a 30 jaar oud zijn die ook in deze web vast zitten tussen de 22 en 25 zitten ook heel veel !!!


             Greetz , Stealth

             Commentaar


             • #14
              Re: Meiden vaker in ban lovergirls

              Oorspronkelijk geplaatst door B-King Bekijk bericht
              Stealth er wordt vaak gesproken over labiele meisjes die het slachtoffer zouden zijn en de ho*r spelen voor hun vriend. Slimme meiden zouden zoiets niet doen.
              Is dat ook het beeld wat jij ziet in die clubs? Overigens niet zo moeilijk te raden welke, zoek gewoon "the hottest places to be" op.

              Zelf krijg ik het idee dat ook de "slimme" meisjes makkelijk het slachtoffer worden. Als ik soms zie waarmee sommige jongemannen deze meisjes mee inpalmen. En als de jongen maar leuk genoeg is, dan vechten ze zelfs om hem, weg hersens

              .


              Dat hier online de term slimme meiden of domme meiden gebruikt wordt slaat ook nergens op er bestaat namelijk geen slimme meiden of domme meiden , het overkomt hun gewoon en het gaat heel snel , er wordt verschillende trucks door deze jongens en meiden gebruikt , maar het meest gebruikte is haar verliefd laten worden op zo`n jongen

              Het is een kwestie van hoe naïef is deze meid en haar band met haar familie en vrienden , als zij niet om te praten is door haar naïviteiten dan is het einde zoek , maar als zij wel makkelijk bij te praten is en zij heeft een sterke familie en vrienden kring dan is er nog hoop om haar er uit te krijgen , maar dan moeten ze snel erbij zijn.

              Ik zie ze van alle leeftijd alleen er zijn verschillende loveboy`s activiteiten gaande in de nightlife scene het meest voorkomende is de tiener loverboy`s waar het gaat om de dames van tussen de 16 & 20 jaar en de truck is om die meiden verliefd te laten worden op die jongens door hun in te palmen met mooie leuke cadeau`s.

              Dan heb je de categorie van tussen de 22 & 30 jaar hier gaat het puur om de hard cash je kunt op je vinger tellen hoeveel meiden hier in Nederland in geld nood zitten hier komen deze jongens in actie , en voor dat je weet zit je met een schuld van hier tot en met Tokyo en dan moet je terug betalen , en hoe , juist ga maar liggen…

              En dan heb je het laatste categorie en daar vallen de echte big boy`s onder , deze shit noem ik geen loverboy`s meer dit zijn de echte mensen handelaars.

              Ik zie alle 3 in de clubs maar no 1 & 2 kom ik het meest tegen , en het heeft niks met slimme meiden te maken , zo trappen allemaal gewoon keihard er in.

              Die jongens weten precies wat de drive is achter die meiden en daar spellen ze handig er op in , loverboy`s en girls hebben ook veel contact met hun collega`s in de naburige landen zo als België , Duitsland , Frankrijk en laatste tijd Engeland komen hier in Nederland regelmatig over de vloer.

              Verliefd worden op een meisje is niet strafbaar , dit wordt in het meeste gevallen gebruikt v.v. aan biede kanten.
              Iemand geld lenen is niet strafbaar , dit wordt ook vak gebruikt.
              Iemand een baan beloven is ook niet strafbaar.
              Iemand een beter positie beloven is ook niet strafbaar.
              En zo kan ik een helle was lijst op noemen van manier dat de dames ingepalmd wordt.
              Alleen de prijs dat hun hier voor moeten betalen is onmenselijk.


              Greetz , Stealth

              Commentaar


              • #15
               Re: Meiden vaker in ban lovergirls

               Oorspronkelijk geplaatst door Giovanni_Camminatore
               Het probleem word door Giovanni niet ontkent. Giovanni zegt alleen dat er onjuiste methoden gebruikt worden bij het in kaart brengen van een mogelijk probleem. Hierdoor is de exacte omvang en de ernst van het mogelijke probleem nog immer in nevelen gehuld. Het feit dat politiek en overheid beleid aan het maken zijn zonder dat er betrouwbare feiten op tafel liggen is een vrije democratie onwaardig. Zeker wanneer in dat proces een volledige beroepsgroep en de clientèle van deze beroepsgroep onterecht gestigmatiseerd word.
               Tja, misbruik in welke professie dan ook zal nooit goed in kaart worden gebracht. In de vastgoed sector, de bancaire sector, enz, waar dan ook. Ken uw omgeving waar U in geschopt bent door een vrijpartij zc.

               Lovergirls is een relatief nieuw verschijnsel: dus het aantal slachtoffers stijgt.
               Tot het stabiliseert......

               groet, Ew

               Commentaar


               • #16
                I Rest My Case !!!

                Als je verliefd worden op een jongen ga je als meid er van uit dat hij de enige jongen is die je mee naar bed zal gaan , die meiden denken dat die jongen echt verliefd is op hun en alles voor over heeft om een relatie met hun te beginnen.

                Maar in werkelijkheid is dit hellemaal niet zo het gaat puur om haar uiterlijk en de cash die binnen kort met haar verdiend gaat worden , als zij na een tijdje er achter komt dat zij het bed niet alleen met hem maar ook met zijn vrienden moet gaan delen dan is het fun meteen van af , laat staan dat zij later er achter komt dat zij voor hem de prostitutie in moet gaan om regelmatig 5 a 8 klanten per keer af te handelen.

                En als zij gaat weigeren , krijg ze behoorlijke klappen en bedreigingen en intimidatie aan je hoofd geslingerd en het feit is dan dat de meiden door schaamte , gezicht verlies , medelijden met die klootzaak , en weet ik wat allemaal meer op dat moment in het hoofd van zo`n meid afspeelt , toch gaat instemmen om de **** te gaan spelen.

                Dit gebeurt never nooit vrijwillig , hoe kom je daar bij ???

                Als ik naar die meiden die naast die jongs in de clubs zitten kijkt , zijn ze allemaal niet aan het juichen van plezier , zij zitten dood stil voor zich uit te kijken en zijn meer met elkaar bezig om toch wat plezier te maken , in afwachting van hun eerste of zoveelste klant voor die avond.

                Dus hier is wel degelijk sprake van slachtoffer en gedwongen prostitutie, naast seks is nog veel meer gaande in deze zieke wereld van de loverboy`s

                Deze meiden worden onderling met andere loverboy`s ook uitgeleend en moeten ook aanwezig zijn bij privé feesten waar hun ook alle soort handelingen moeten verrichten.

                Deze meiden worden ook massaal ingezet in de drugs wereld als koerier en verkopers , zij zijn ook degene die er voor moet zorgen dat de drugs de clubs binnen komen.

                En zo kan ik jou nog een helle was lijst op noemen , waar deze meiden zich gedwongen mee moeten doen , het is geen puberspel die hier gaande is maar er wordt in dit scene hard geld mee verdiend , en mishandeling van deze meiden is ook aan de orde van de dag.

                Die show dat je er om heen ziet met mooie auto , VIP kaartjes en privé zit en dans plaats , hoort gewoon erbij , of het van MTV ,TMF ,VH1 of what ever zender van afgekeken werd , mag hun worst wezen voor hen is het gewoon een kwestie van zien om gezien te worden.

                Deze show wordt door die jongens ook gebruikt als werving campagne om andere jongens te laten zien , loverboy zijn is cool en dit is de makkelijkste manier om snel aan veel geld te komen dit pikken de meiden ook op van in die groep moet ik zijn als ik wil bij horen.

                Jij baseert jou informatie uit het lezen van boeken , kijken naar tijdschriften , documentair op de televisie en het bij houden van cijfers.

                Ik baseer mijn informatie door met familie , vrienden en kennissen van loverboy en in sommige gevallen met hun zelf te spreken.

                Ik ken ook verschillende meiden die in dit web zitten of zat en die ik later mee heb gesproken , en dan hoor je de verhalen en het is niet niks wat je allemaal hoor.

                Ik zie deze shit bijna elke weekend ik zit boven op en ik maak het allemaal life mee , wat ik hier mee wil zeggen is , Het gebeurd allemaal echt , als je dat niet wil geloven moet jij maar zelf weten , maar dit zijn de feiten !!!

                Het zal beter zijn dat inplaats dat we elkaar hier online zitten te dish , dat wij de schouders bij elkaar gaat zetten en dames zo als kitty1983 met haar campagne gaan helpen om wat voor deze slachtoffers te betekenen.

                I rest my case , peace…


                Greetz , Stealth

                Commentaar


                • #17
                 Re: Meiden vaker in ban lovergirls

                 Natuurlijk is er wat aan de hand rond loverboys/lovergirls. Dit staat geheel los van het feit dat de media het verschijnsel graag opblazen en dat de politiek hierin een prachtige aanleiding ziet de prostitutiebranche – vooral het legale deel – nog verder in te snoeren. Overigens dank aan Stealth voor zijn input in deze discussie.

                 Wie meer wil weten over denkwijzen en tactieken van deze ‘moderne’ pooiers, verwijs ik naar het hoofdstuk ‘Loverboys aan het woord’ (blz. 144-180) in het al vaker genoemde boekje ‘Loverboys of modern pooierschap’ van Frank Bovenkerk (Pandora 2009).

                 Mijn ervaring is dat meiden die ooit op een wat ‘onfrisse’ manier in de prostitutie zijn geraakt, best over hun verleden willen praten. Mits je ze niet gelijk het stempel ‘slachtoffer’ opdrukt, want zo willen ze absoluut niet worden gezien.

                 Kort geleden had ik een openhartig gesprek met een dame die had gewerkt voor een vrij beruchte pooier-met-loverboy-tactieken, die daarvoor ook is veroordeeld. Een slimme meid, wel een ‘uitgaanstype’ (nog steeds). Ze gaf toe dat het achteraf allemaal niet zo verstandig van haar was geweest. Hoewel ze in die periode zelf wel het idee had dat het liep zoals ze wilde. Ze had dan toch maar even een luxe leventje gekend, waar ze anders geen zicht op had gehad. “Hij heeft me nooit geslagen. Nou ja, één keer, maar toen had ik 'm ook zo zitten sarren dat het logisch was dat-ie wat terugdeed,” vertelde ze. Daarom had ze zelf geen aangifte tegen hem gedaan, want ze vond het óók haar eigen schuld.

                 Ja, ze voelde zich achteraf misleid en ze had aan vier jaar werken geen cent overgehouden. Als ze het allemaal van tevoren had geweten, was ze nooit het vak ingestapt, zei ze. Maar... aan het werk op zich had ze geen hekel – ze was (en is) er zelfs heel succesvol in. En nu het toch zo was, had ze besloten nog een paar jaar door te werken omdat de verdiensten aantrekkelijk bleven. “Ik ga nu verder met mijn eigen leven.” Een pragmatische instelling, die ik wel van meer dames heb gehoord...

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Meiden vaker in ban lovergirls

                  Oorspronkelijk geplaatst door OldAmsterdam Bekijk bericht
                  Mijn ervaring is dat meiden die ooit op een wat ‘onfrisse’ manier in de prostitutie zijn geraakt, best over hun verleden willen praten. Mits je ze niet gelijk het stempel ‘slachtoffer’ opdrukt, want zo willen ze absoluut niet worden gezien.
                  ....

                  Ja, ze voelde zich achteraf misleid en ze had aan vier jaar werken geen cent overgehouden. Als ze het allemaal van tevoren had geweten, was ze nooit het vak ingestapt, zei ze. Maar... aan het werk op zich had ze geen hekel – ze was (en is) er zelfs heel succesvol in. En nu het toch zo was, had ze besloten nog een paar jaar door te werken omdat de verdiensten aantrekkelijk bleven. “Ik ga nu verder met mijn eigen leven.” Een pragmatische instelling, die ik wel van meer dames heb gehoord...
                  Dan rest de vraag - in ieder geval bij mij - of er sprake is van slachtofferschap als het "slachtoffer" vrijwillig heeft meegewerkt, zichzelf achteraf niet als slachtoffer wil zien en vaststelt dat zij in die vier jaar een luxeleventje heeft geleid. Dit laatste betekent dat de verdiensten mede aan haar ten goede zijn gekomen. En als er geen sprake van echt slachtofferschap is, gaat het dan nog wel om een misdrijf ?
                  Dat een vrouw achteraf denkt dat zij aan die jaren veel meer geld had kunnen overhouden, wijst er niet perse op dat zij uitgebuit is.
                  Ik denk dat veel jongeren die in een situatie belanden waarin ze opeens over een hoop geld kunnen beschikken, nogal spilziek zijn en achteraf de nodige vraagtekens plaatsen bij al die geldsmijterij.
                  Waarschijnlijk is de relatie op de klippen gelopen en terugkijken met eventueel wrok en en extra kritische blik van iemand die ook weer ouder en wijzer is geworden, kan zo'n periode van jeugdige overmoed nog meer kleuren en vervormen. Hoeveel mensen denken na het verbreken van een langdurige relatie wel niet dat hun partner eigenlijk gestoord is? Dit aspect maakt zaken tegen loverboys ook zo'n heikele zaak; getuigeverklaringen met een hoop rancune, en beinvloeding vanuit instanties spelen wel een hele grote, misschien wel te grote rol.

                  Zou de loverboy zelf er trouwens veel aan overgehouden hebben?

                  Bovendien is de kijk op dit fenomeen sterk afhankelijk van de tijdgeest. Het is al eeuwenoud maar het wordt eigenlijk pas sinds kort vervolgd. Daarmee is de aanpak van de loverboys ook een voorbeeld van vergaand ingrijpen door de staat in de privésfeer dat we de laatste tijd op tal van terreinen kunnen zien.

                  Ik ken zelf overigens ook een praktisch identiek voorbeeld.
                  Hou je van mensen, hou je van handel, probeer het dan eens in de mensenhandel!

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: I Rest My Case !!!

                   Oorspronkelijk geplaatst door Giovanni_Camminatore
                   Als het allemaal zo erg is als je denkt, waarom pak je dan geld aan voor het organiseren van feesten voor lieden die dat geld volgens jou verdienen middels mensenhandel? Ben je dan niet een beetje hypocriet bezig door je hier als voorvechter van vermeende loverboy-slachtoffers op te werpen?
                   Vraagtekens zetten bij uitspraken van anderen, kan een goede eigenschap zijn. Maar in dit geval lijkt het me niet vruchtbaar, aangezien Stealth in zijn laatste post heeft aangegeven verder niet op de zaak te willen ingaan. Ook al omdat ik zelf Stealth had aangespoord iets meer over zijn waarnemingen te vertellen, wil ik de discussie op dit punt zo laten.

                   Oorspronkelijk geplaatst door Stealth Bekijk bericht
                   Het zal beter zijn dat inplaats dat we elkaar hier online zitten te dish , dat wij de schouders bij elkaar gaat zetten en dames zo als kitty1983 met haar campagne gaan helpen om wat voor deze slachtoffers te betekenen.
                   Deze campagne is een sympathiek initiatief, al zie ik niet zo snel dat dit tot concreet resultaat zal leiden. De politie is bij het opsporen van verdwenen personen de eerst verantwoordelijke, en is hiervoor beter geïnformeerd en toegerust dan de doorsnee wandelaar. Al weet je het natuurlijk nooit, en niet geschoten etc.

                   Er gebeurt meer dan we weten. Zo is er in Amsterdam minstens één raamverhuurder, die de dames elke dag (!) een verklaring laat ondertekenen, waarin zij bevestigen dat zij niet onder dwang aan het werk gaan. Dit lijkt een papieren maatregel, allereerst bedoeld om de exploitant te vrijwaren van medewerking aan mensenhandel. Toch hoorde ik dat de afgelopen week een dame de kamer is opgezegd, omdat er een sterk vermoeden was dat zij – ondanks haar verklaring – onder (een vorm van) dwang werkt. Of dit tot een aangifte heeft geleid of zal leiden, is mij niet bekend.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Meiden vaker in ban lovergirls

                    De zogenaamde Pop cultuur dit is leuk om de schuld neer te leggen bij de jongeren, maar deze is er niet verantwoordelijk voor meestal daar achter zitten "Ouwe" mannen die een marketing trucage opzetten en die zich kapot lachen hoe dom een maatschappij kan zijn.

                    Laten we in eerlijkheid zeggen
                    Welke debiel koopt nu een tasje voor 60 euro als daar misschien zo'n 5 euro aan materiaal, transport en arbeidskosten aanzit.
                    Dit heeft gewoon met domheid te maken, en dat zit gewoon in de hele maatschappij jong en oud.

                    Het is een illusie geven dat je speciaal ben met dat ene product, en daar met al je domheid intrappen.

                    En veel mensen willen gewoon dom zijn zo ook de loverboy's de DVP's de yuppies onze politica.

                    Het probleem zit dieper dan je denkt dan alleen bij loverboy's/girls en hun slachtoffers wij zijn er ook schuldig aan als maatschappij.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Meiden vaker in ban lovergirls

                     in dit land wordt bijna alleen nog maar probleem oplossend gewerkt...dat betekent is de computer stuk dan zetten we er een nieuw stukje software in zodat hij het weer doet, mensen zijn echter geen computers al denken sommige heren over van de dames van plezier van wel...., mensen die door anderen worden beinvloed raken niet zomaar hun ideeen kwijt. dus in de zin van even een computerprobleem oplossen geldt helemaal niet voor mensen, sterker nog , door de eeuwen heen heeft zo wel de katholieke kerk als de staat zelf mensen met buitengewoon veel zin in sex, exhibitionisme, afwijkende sex als ketters beschouwd..dus sex is vies, stinkt, is alleen voor de kindertjes te verwekken, h.oerig zijn is en deel van een vrouw dat je eigenlijk moet uitroeien , het mag niet bestaan( veel vrouwen kijken elkaar er ook opaan , als de een dame iets te veel heren heeft geneukt dan netjes is( hoef je geen dvp voor te zijn), en een geile h.oerenloper natuurlijk ook niet, daar moet een psycholoog bijkomen, waarom niet??? juist de katholieke kerk heeft dat er 20 eeuwen lang al ingepompt in onze hoofden, en nu neemt de regering het over , prostituees kunnen overstappen, het lijkt wel of het ze het niet lekker vinden( is ook zo als h.oer ben je vies in de ogen van de andere, je moet het geheim doen want anders ben je vies, je moet het zo lang doen dat je genoeg betaaldt aan boten/kamers die te duur zijn, je bent bijna een pop zo vaak per dag moet je als vrouw met je benen wijdt,( omdat de pooier dat zegt ) of om binnen een paar jaar ook hel veel geld te hebben zodat het geheime werk ook wat oplevert.... dus het zit ook in onze genen/waarden ondertussen .dat h.oeren en h.oerenlopers mensen zijn die psychologisch ergens een tik hebben gehad en dingen doen die niet kloppen , we mogen in dit land onze emoties en gevoelens niet teveel volgen, dat kost ook veel geld, stel dsat half nederland vandaag zegt ik ga niet werken want me vrouw wil vandaag nog zeker twee keer klaar komen, ze heeft haar h.oerige periode. .., jongens ik heb teveel vrowen meegemaakt ja meestal bovend e 35 die zo geil zijn en h.oerig willen zijn en dat ook uitleven( er isd us ook wat ruimte omdat te doen. deze dames doen dat dan wel weer gehiem, stel dat de buurvrouw eet dat zij spuitend klaar komt , jaloesie zou er wel eens kunnen ontstaan....., ipv het is vies omdat meneer pastoor dat al eeuwen lang roept. Wat heeft dit verder met loverboys te maken ?

                     Dat al vanaf de pubertijd sexualiteit iets is dat je niet bespreekt is natuurlijk fantastich voor een loverboy, hij hoeft dat pas te doen als de dame al zoveel macht tov hem heeft verloren dat ze wel moet......spreek je als volwassenen en als puber veel meer over sex, liefde en macht en oefen je ook meer dan wordt dat taaljargon veel opener( dat zou wel eens een tijdje kunnen duren voordat het zover is hoor, in dit land). Nu wordt er alleen in het openbaar over sex gesproken als het gaat over voorbehoedsmiddelen en als er sprake van misbruik is.......zodra macht corrumpeert dan worden mensen misbruikt......en dat is bij en verstoorde verhouidng tussen een loverboy en een meisje dat haar sexuele macht totaal heeft verloren. Ik heb nog nooit van een loverboy gehoord die een 40 jarige dame onder zijn hoede had. Deze dames zijn zich meestal zo bewust van hun macht dat hij wel uitkijkt......