Illegale prostitutie

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Landelijk het thuiswerken verbieden en alleen nog vergunde bedrijven. maakt het lastiger adverteren voor de pimpjes en de dames die zwart bijklussen naast een uitkering.

  Commentaar


  • Oorspronkelijk geplaatst door kjeurieus Bekijk bericht
   Landelijk het thuiswerken verbieden en alleen nog vergunde bedrijven. maakt het lastiger adverteren voor de pimpjes en de dames die zwart bijklussen naast een uitkering.
   En als je dan in vergunde bedrijven omdat je wat ouder bent, wat voller bent, of bepaalde diensten doet niet welkom bent.

   Ik heb als vollere dame als escort gewerkt werd alleen maar op de tijden dat iedereen al lag te slapen op pad gestuurd, werd naar heren gestuurd die alle andere dames na een bezoek weigerde ivm hygiëne en geweld, werd naar mensen gestuurd waar dingen aan werden beloofd bv zoenen of anaal die als NEE op mijn lijst met do en don´ts had staan en dan kreeg ik een boete omdat ik niet deed en werd weggestuurd'
   Ik heb als dame in een prive huis gezeten mijn eigen advertenties gedaan, gewerkt met eigen nummer. Dus heren belde nav mijn advertentie naar mij en maakte een afspraak en als ze dan in het huis kwamen en zagen dat er andere dames rondliepen die ook dezelfde prijs hadden (want moest de huis prijzen aanhouden) gingen ze bijna allemaal met een andere dame naar boven. Dus andere dame geld, huis geld nav mijn advertentie en ik weer een dag zonder geld naar huis. Na twee weken dat te hebben gedaan hield ik het voor gezien want het was gewoonweg niet eerlijk.

   Toen ben ik maar weer wit (want betaalde keurig mijn belasting (inkomsten en btw) maar wel dus illegaal in thuis situaties gaan ontvangen en daar kon ik eigen prijs weer vragen en kreeg ik ook gewoon weer goed te werken. Het is dus niet zo van verbied het alle thuiswerksters maar want denk dat dat zeker 30% gedwongen moet worden te stoppen met werken, en geen kant meer op kunnen want een gewone baan krijgen is daarna wel onmogelijk en ook een uitkering aanvragen en verkrijgen zal niet makkelijk zijn.
   Mailbox is weer geleegd.

   Commentaar


   • Oorspronkelijk geplaatst door kjeurieus Bekijk bericht
    Landelijk het thuiswerken verbieden en alleen nog vergunde bedrijven. maakt het lastiger adverteren voor de pimpjes en de dames die zwart bijklussen naast een uitkering.
    Dat zal alleen de prijs weer opdrijven en de positie van de sexwerkers nog slechter maken wat weer werk creëert voor “pimpjes” zoals u ze noemt.
    When you're lustfull & you're lonely & the heat is rising...slowly

    Commentaar


    • Oorspronkelijk geplaatst door kjeurieus Bekijk bericht
     Landelijk het thuiswerken verbieden en alleen nog vergunde bedrijven. maakt het lastiger adverteren voor de pimpjes en de dames die zwart bijklussen naast een uitkering.
     Het lastige is dat gemeente en politie helemaal geen prostitutie willen en dus de legale prostitutie veel te duur hebben gemaakt. Dan zoeken de DVP's het in de veel onveiliger thuisontvangst. Dat de georganiseerde misdaad de traditionele organisator van de prostitutie is weten zij natuurlijk ook wel. Het is makkelijk de vergunningen in te trekken en de gemeenten waren altijd al tegen het opheffen van het bordeelverbod. Twee vliegen in één klap dus. De zeer gewilde raambuurten een andere bestemming geven en het hoofdpijn dossier prostitutie de stad uit.

     Grote fout de gemeenten het vergunningen beleid in handen te geven, een eis van hen om de legalisatie te steunen. Zo maak je van de vos de beheerder van de kippenren.

     De legalisatie bestaat over een tijd alleen nog op papier. We gaan weer terug naar de oude situatie: het geven van gelegenheid wordt in de praktijk illegaal. De Onderwereld beheerst de prostitutie maar dit wordt gedoogd zolang zij de zaken maar ordelijk houden.

     De georganiseerde misdaad van nu is alleen veel harder dan vroeger.

     Commentaar


     • Zo gaat het in de politiek dus ook. iedereen heeft op voorhand een mening, opvatting, standpunt op basis van aannamen waardoor het prostitutiebeleid uiteindelijk de makkelijkste weg zal gaan kiezen.
      totaal verbod, dan hoeven we het er niet meer over te hebben of na te denken.

      Commentaar


      • Dat zal inderdaad alle problemen oplossen.
       When you're lustfull & you're lonely & the heat is rising...slowly

       Commentaar


       • kjeurieus je slaat de spijker op z'n kop. Feiten doen niet ter zake, het gaat alleen maar om beeldvorming.

        Commentaar


        • Oorspronkelijk geplaatst door tim_the_toolman Bekijk bericht
         kjeurieus je slaat de spijker op z'n kop. Feiten doen niet ter zake, het gaat alleen maar om beeldvorming.
         Klopt. En de mensen die het beeld zouden kunnen helpen vormen, geven elkaar op eigen forums gelijk. Hmm...

         Commentaar


         • Verke welkom in de samenleving anno 2018. Niet openstaan voor andersdenkenden is daar een wezenlijk onderdeel van, zie bijvoorbeeld de hele discussie rondom zwarte piet, milieu of vluchtelingen. Eén van de partijen speelt de moraliteitskaart of de emotiekaart en de discussie is dood.

          Commentaar


          • Oorspronkelijk geplaatst door tim_the_toolman Bekijk bericht
           Verke welkom in de samenleving anno 2018. Niet openstaan voor andersdenkenden is daar een wezenlijk onderdeel van, zie bijvoorbeeld de hele discussie rondom zwarte piet, milieu of vluchtelingen. Eén van de partijen speelt de moraliteitskaart of de emotiekaart en de discussie is dood.
           Eens. Dus de andere partij laat dat gebeuren zonder tegengeluid?

           Commentaar


           • Wat kjeurieus meent is in elke bedrijfstak, ministerie etc aan de orde van de dag, aannames, deze mensen bedoelenhet waarschijnlijk ook goed, ze willen zin in hun leven hebben , dus wat is er mooier dan alle prostitutie uit te bannen...kerkvaders, dominees zijn daartoe niet meer in staat, dus wie neemt dat over de mondige burger die zich in de politiek mengt, invloed uitoefent...voor 50 jaar terug en nu nogs steeds was een zelfmoord van een man die een dubbele identiteit had heel normaal, kwam het aan het licht dat hij of zij homoseksueel was dan ...was hij overgeleverd aande hel..., de ander zo schreef Sartre terecht en dat is nu ook het geval, wij alleen h.oerenlopers en prostitutiees zitten in hetzelfde schuitje en ik kom eigen zelden tot nooit nog bij een raam, ook yin yang na de laatste inval is niet meer een bordeel waar ik me helemaal op mijn gemak voel, de camera's en kranten vd laatste grote razzia heb ik nogwel op mijn netvlies zitten, waarom? in de loop der jaren voel ik me steeds meer opgejaagd wild....ik ben een h.oerenloper die gevlucht is naar duitsland...waar je nog ongestoord een biertje of wijntje kunt drinken met een dame in saunaclub en die dame wordt soms gebracht door een taxi, soms door mannen uit haar land en soms komt ze gewoon alleen met de auto..iedere prostituee heeft haar eigenlijk familie/vrienden land achtergrond waarvan we weten dat die heel verschillend is zoals we dat ook weten van iedere familie bij jou of mij inde buurt...maar naast homoseksualiteit is ook polygame seks , h.oererij, tot voor kort niet gewoon...vele worstelen er nog steeds mee, want monogaam is de religieueze wet en de ggd -wet( vrij met voorbehoedsmiddelen en geniet niet) die al eeuwen door onze geesten wandelt...en in nederland zijn we over seksualiteit, niet alleen staat en politie, erg hypocriet in......ik denk dat alles verbieden, zo leert de geschiedenis een tijdelijke onmacht is die weer zal versoepelen...dus ik zorg ervoor dat ik een paar maal per maand heerlijk van bil ga in ene vluchtelngenoord aan de andere kant van de grens en ik zwijg daar in alle toonaarden over... wel fijn dat je het nog ergens kan opschrijven....

            Commentaar


            • Oorspronkelijk geplaatst door kjeurieus Bekijk bericht
             Zo gaat het in de politiek dus ook. iedereen heeft op voorhand een mening, opvatting, standpunt op basis van aannamen waardoor het prostitutiebeleid uiteindelijk de makkelijkste weg zal gaan kiezen.
             totaal verbod, dan hoeven we het er niet meer over te hebben of na te denken.
             Tsja, beleid? Dat is er eigenlijk niet echt.

             Sinds de legalisering is de legale sector gesloopt. Op zich is/was het allemaal niet zo verkeerd en best overzichtelijk, ramen en privé-huizen. Politie kan het vrij simpel controleren, ze weten waar de dames zitten en bezoekers kunnen er vanuit gaan dat leeftijd is gecontroleerd.

             Nu stop je internet natuurlijk niet, maar het verschil is nu wel erg groot. Privé-huis betekent de helft verdienen en 250 regels, via internet zelf wat aanrommelen is dubbel verdienen en vrijwel nergens rekening mee hoeven te houden.

             Ben het met je eens dat de oplossing simpel is: het oncontroleerbare thuiswerken verbieden.

             Commentaar


             • Oorspronkelijk geplaatst door cabardouche Bekijk bericht
              ... Nu stop je internet natuurlijk niet, maar het verschil is nu wel erg groot. Privé-huis betekent de helft verdienen en 250 regels, via internet zelf wat aanrommelen is dubbel verdienen en vrijwel nergens rekening mee hoeven te houden. ...
              Dat is maar een deel van het verhaal waardoor de vergelijking nogal scheef loopt.

              In een privé-huis werken biedt ook voordelen:
              - veilige werkomgeving
              - afspraken netjes beheerd en geregeld door het huis zelf
              - vaste uren of werkrooster in overleg met je werkgever
              - een goed draaiend huis genereert veel bezoekers
              - en het belangrijkste: sociale bescherming! (tegen ziekte, ontslag, opbouw van je pensioen etc...)

              Akkoord, de dames staan een groot deel van hun inkomsten af, maar krijgen daar toch (indirect) veel voor terug.

              Dames die service verlenen in een goed draaiend privé-huis verdienen nog steeds een veelvoud van een gemiddeld salaris. (t.t.z. van het mijne toch )

              Commentaar


              • Ben ik met je eens dat het voor dames ook voordelen biedt.

               Maar toch veel dames die ervoor kiezen om illegaal / in het zwart aan de slag te gaan. Voor een deel ook omdat er amper tegen opgetreden wordt. Oftewel, omdat het kan.

               Commentaar

               Aan het werk...
               X