Sonja, Den Haag, Katy Thai Massage

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Sonja, Den Haag, Katy Thai Massage

  Leuke verschijning als ze zich van de thaise tapijtjes ontdoet.. Ze zegt 53 te zijn. Ik geloof het niet. Ze houd van grapjes.Ze ziet er jonger uit.
  Goeie massage lekker stevig. Sonja is flink in de weer geweest met mijn duikboot en na een massage pauze nog voor een tweede keer.
  Ze houd van rollebollen. Lekker grote stevige borsten. Ze maakt geen problemen. Heb haar nog gemasseerd.
  Maar wil je intiem een rondvaart maken dan kost dat 75 knopen extra. Overigens zeurt ze niet om meer geld.
  Dat vond ik een beetje gortig. Geen spijt van de massage gehad dat voor 75 knopen.

 • #2
  Afgelopen week bij Sonja geweest. Inderdaad stevig figuur. Bij NL-se dames is het gelijk vervallen op die leeftijd (53 jr) maar bij Thaise dames blijft het toch in proportie allemaal. Enorm grote borsten waar je lekker mee kunt/mag spelen. Ze begon met masseren en dat is prima voor elkaar. Ik heb haar ook nog even gemasseerd. Ze weet je wel enorm op te geilen met haar borsten. Ik kon het toch niet laten om voor de extra's te gaan. Ik ben in de klassieke val getrapt ..... Eerst condoom er om en pijpen maar, was niet bijzonder. Toen ze merkte dat ik bijna kwam is ze er snel op gaan zitten en voordat ik het in de gaten had, kwam ik al klaar.
  Ik moest er wel om lachen. Vroeger zou ik gebaald hebben maar nu kan ik alleen mezelf kwalijk nemen dat ik het heb laten gebeuren, ben geen groentje meer laat ik maar zeggen. Ik ben gewend uit andere salons dat de dame in kwestie mij graag terug ziet en daar moeite voor doet. Sonja helaas niet. Ze is wel aardig maar van klantenbinding was geen sprake, jammer maar dat weten we dan ook weer. Na afloop heeft ze me weer gemasseerd en de tijd wel volgemaakt. Als je van zeer grote borsten houdt: aanrader. Een ervaring rijker maar voor mij geen herhaling. Extra's niet vermeld bij de bedragen.

  Commentaar

  Aan het werk...
  X