Chantal mijn queen of Tantra

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Chantal mijn queen of Tantra

  nou gisteren was het dan zover dat ik eindelijk mijn queen of tantra weer heb ervaren na jaren dat ze uit beeld was (althans voor mij)

  ze was een beetje zoekend in het pand omdat ze zelf selecteerd (zoals ze zegt)

  haar verschijning alleen al nog voor we starten deden me hunkeren.. ondanks ik Chantal al jaren niet meer gezien had moet ik zeggen dat ze er nog stralender en vrouwelijker uit ziet dan eerder. Een ondeugend bekkie net als vroeger heeft ze nog steeds! En haar figuurtje mmmm heerlijke billen, kleine maar mooie lekkere borstjes, lekker slank met rondingen en strak ?

  haar enthousiasme en vrolijke spannende energie kreeg meteen grip op mij, nog voor ik kon gaan liggen op de net verzorgde en sfeervolle schone kamer was mijn “jan” al helemaal in de mood, maar om eerlijk te zijn was die dat al sinds ik haar terug had gevonden ?...

  ik kon gaan liggen en ze pakte haar warme olie smeerde zichzelf sensueel in, wat ik kon zien in de spiegel, toen maakte ze mij lekker warm en glad met de olie, ik merkte meteen weer het verschil met gemiddelde massages, Chantal gooit meteen haar warme lijf in de strijdt, dit begint al met insmeren?

  Ik was al een best een beetje opgewonden en had nog niet zoiets van het word tijd dat je me wel mag omdraaien om mijn voorkant goed onder handen te nemen. Chantal zei zo uit het niets .. kom draai je om vind je voorkant lekkerder en gezelliger ?

  nou en even daarna wist ik niet meer waar ik het zoeken moest de spanning werd zo explosief dat ik mij echt moest bedwingen, een klein beetje was het een marteling want ik mocht niet spuiten van haar. En dat was best moeilijk want ze maakt je zo geil dat je haar gewoon eigenlijk van je af wil draaien en helemaal wil nemen! Je merkt gewoon dat ze heel veel plezier heeft aan het teasen, dat maakt alles nog geiler, ik denk stiekum ook wel een vochtig poesje gezien te hebben toen ze met haar poesje vlak voor me gezicht langs gleed?

  Ik ben uiteindelijk ruim een uur binnen geweest.

  De volgende keer ga ik de kinky massage doen bij haar, die is ook zo geil en spannend! Eigenlijk wou ik die nu al doen! Maar ik dacht begin maar eerst even bij het mildste? wat achteraf ook best heftig was en niet mild hahaha
  Ze heeft wel een min puntje?.. ze is f#cking verslavend! Dat was ze toen al maar nu zeker! ?

  ik had beloofd mensen hier op de hoogte te houden van gisteren bij deze dus, maar ergens vind ik dit helemaal geen goed plan! Want ik hou haar liever voor mezelf??

 • #2
  Is dat in Duitsland? Zo ja waar?

  Commentaar


  • #3
   In Ahaus.

   ze adverteerd op Speurders en op sexjobs. Ze regelt het zelf allemaal.
   Ze zei tegen mij “ik kies de man zelf” hahaha

   Voor het gemak dit is haar:

   https://www.sexjobs.nl/massage/tantr...le-hot_6681277

   Commentaar

   Aan het werk...
   X