Chantal mijn queen of Tantra

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Chantal mijn queen of Tantra

  nou gisteren was het dan zover dat ik eindelijk mijn queen of tantra weer heb ervaren na jaren dat ze uit beeld was (althans voor mij)

  ze was een beetje zoekend in het pand omdat ze zelf selecteerd (zoals ze zegt)

  haar verschijning alleen al nog voor we starten deden me hunkeren.. ondanks ik Chantal al jaren niet meer gezien had moet ik zeggen dat ze er nog stralender en vrouwelijker uit ziet dan eerder. Een ondeugend bekkie net als vroeger heeft ze nog steeds! En haar figuurtje mmmm heerlijke billen, kleine maar mooie lekkere borstjes, lekker slank met rondingen en strak ?

  haar enthousiasme en vrolijke spannende energie kreeg meteen grip op mij, nog voor ik kon gaan liggen op de net verzorgde en sfeervolle schone kamer was mijn “jan” al helemaal in de mood, maar om eerlijk te zijn was die dat al sinds ik haar terug had gevonden ?...

  ik kon gaan liggen en ze pakte haar warme olie smeerde zichzelf sensueel in, wat ik kon zien in de spiegel, toen maakte ze mij lekker warm en glad met de olie, ik merkte meteen weer het verschil met gemiddelde massages, Chantal gooit meteen haar warme lijf in de strijdt, dit begint al met insmeren?

  Ik was al een best een beetje opgewonden en had nog niet zoiets van het word tijd dat je me wel mag omdraaien om mijn voorkant goed onder handen te nemen. Chantal zei zo uit het niets .. kom draai je om vind je voorkant lekkerder en gezelliger ?

  nou en even daarna wist ik niet meer waar ik het zoeken moest de spanning werd zo explosief dat ik mij echt moest bedwingen, een klein beetje was het een marteling want ik mocht niet spuiten van haar. En dat was best moeilijk want ze maakt je zo geil dat je haar gewoon eigenlijk van je af wil draaien en helemaal wil nemen! Je merkt gewoon dat ze heel veel plezier heeft aan het teasen, dat maakt alles nog geiler, ik denk stiekum ook wel een vochtig poesje gezien te hebben toen ze met haar poesje vlak voor me gezicht langs gleed?

  Ik ben uiteindelijk ruim een uur binnen geweest.

  De volgende keer ga ik de kinky massage doen bij haar, die is ook zo geil en spannend! Eigenlijk wou ik die nu al doen! Maar ik dacht begin maar eerst even bij het mildste? wat achteraf ook best heftig was en niet mild hahaha
  Ze heeft wel een min puntje?.. ze is f#cking verslavend! Dat was ze toen al maar nu zeker! ?

  ik had beloofd mensen hier op de hoogte te houden van gisteren bij deze dus, maar ergens vind ik dit helemaal geen goed plan! Want ik hou haar liever voor mezelf??

 • #2
  Is dat in Duitsland? Zo ja waar?

  Commentaar


  • #3
   In Ahaus.

   ze adverteerd op Speurders en op sexjobs. Ze regelt het zelf allemaal.
   Ze zei tegen mij “ik kies de man zelf” hahaha

   Voor het gemak dit is haar:

   https://www.sexjobs.nl/massage/tantr...le-hot_6681277

   Commentaar


   • #4
    Ik wist niet wat ik las vannacht!! Ik heb Chantal nu ook gevonden en meteen gemaild!
    In mijn carrière haalde ik waar ik ook was de dames er tussen uit die ooit zijn begeleid door Chantal.
    Maar laten we eerlijk zijn er is maar 1 echte Chantal, voor mij was ze zeker ook de Queen van alle masseuses uit mijn carriere/loopbaan. Als ze echt nog meer geweldig is dan ze al was, zoals ik hier lees dan vrees ik voor mijn hart haha.
    Ik hoop snel tot een afspraak te komen! Ik ben zeer benieuwd, verslavings gevaarlijk was ze!

    Commentaar


    • #5
     #update

     ik ben compleet kinky gegaan met Chantal :-)

     als hemel en aarde konden verschuiven dan had de wereld het kunnen voelen wat een topper :-D

     Commentaar


     • #6
      Weet iemand waar ze adverteert? Lijkt me wel lekker om eens af te spreken.

      Commentaar


      • #7
       momenteel adverteert Chantal op:

       https://www.speurders.nl/overzicht/e...179693294.html
       https://www.sexjobs.nl/massage/tantr...assage_6681277

       Ik ben vorige week bij Chantal geweest .... het was een fantastische ervaring .... nog nooit zo'n fijne massage meegemaakt ...
       Super mooie vrouw die haar hele lichaam inzet bij de massage!!

       Één probleem ..... erg verslavend!!!!

       Commentaar


       • #8
        Zo, het heeft even geduurd, maar het is me gelukt om een bezoekje te brengen aan Chantal.

        Ik ga niet een heel verhaal schrijven, maar ze is lekkerder dan "vroeger" In mijn loopbaan zijn vrouwen zoals dit toch wel de unieke zeldzame wezens haha.

        Dat teasen, hoe ze haar hele lichaam gebruikt met gevoel dat is echt hemels en zeker verslavend! Daarnaast ziet ze er mooi en strak uit!

        Hij die in deze post titel heeft verzonnen heeft gelijk, ze was en is inderdaad een tantra Queen!

        Ikzelf heb niks met kinky dus daar kan ik niet over meepraten, maar de tantra massage van Chantal is zeker een aanrader.

        Commentaar

        Aan het werk...
        X