Ronse, onbekend, Touched By An Angel, Liesje

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Ronse, onbekend, Touched By An Angel, Liesje

  Een tijdje geleden een afspraak gemaakt met Liesje die adverteert onder "touched by an angel".
  De afspraak werd gemaakt via de site, maar ik kreeg nooit geen bevestiging binnen (nee, ook niet in mijn ongewenste of Spam of wat dan ook).
  Gevolg hiervan was dat ik ook geen adres had. De dag zelf belde ik haar op om te melden dat mijn afspraak wat uitgelopen was en ook om te vragen of alles doorging. Dadelijk hoorde ik al irritatie in haar stem. Dat dit natuurlijk allemaal doorgaat, en dat ik niet moest denken dat langer zou moeten blijven.
  Ik vroeg haar dan rustig of het dan wel zin had? Ik kan begrijpen dat afspraken elkaar opvolgen, maar als ik zo beleefd mogelijk laat weten dat ik iets later ben, en dat ik geen bevestiging gekregen had, verwacht ik niet onmiddellijk een stortvloed aan bot commentaar.
  Enfin: aangekomen, huis in volle verbouwing, waar je een man telkens hoorde rondwandelen die bezig was met de verbouwing.
  Met een wrang lachje binnengelaten, maar je voelde gewoon dat de spanning te snijden was. Ik heb nogmaals gevraagd of alles wel zou lukken, maar kreeg enkel een kort antwoord dat ik me maar beter kon haasten.
  Ben toen finaal gewassen geweest (zoals een gepensioneerde in een rusthuis), met geen enkel gevoel voor streling of rustgevendheid. Haar aanraken tijdens het masseren is al helemaal uit den boze. Finaal "gemasseerd" en afgetrokken, maar wat mij betreft de slechtste ervaring ooit, een massage waar ik eigenlijk blij was dat ik te laat was zodat ik minder minuten hoefde af te tellen. De website kan er misschien redelijk uit zien, maar dit is enkel een dubbele 0 waard.

 • #2
  Thnx voor de waarschuwing. Wou daar eens langs gaan maar was aan het wachten op de eerste recensie. €199 uitgespaard of die kan ik toch op een ander besteden.

  Commentaar


  • #3
   Ook al een paar keer getwijfeld te gaan maar alleen al de stijl van de advertentie hield me tegen. Mensen die zo vol zijn van zichzelf valt meestal tegen. Bedankt voor de recensie!

   Commentaar


   • #4
    https://www.redlights.be/prive-ontva...e-massage.html

    Commentaar

    Aan het werk...
    X