Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana

  Afgelopen week weer een keer zoals wel vaker naar Casa Cherda afgereisd. Dit is mijn favoriete club in Den Haag met een telkens vernieuwend aanbod van vaak vrij jonge meisjes (met diverse mogelijkheden, zoals pzc enz.), Als trouwe bezoeker van C.C. kom ik nooit voor niks. Dit keer werd het Tatiana met haar lieve glimlach en na een drankje gedrongen en een poosje geknuffeld te hebben op de bank, ging zij mij voor de trap op naar een kamer. Op bed volgde eerst een heftige 69 waarvan Tatiana drijfnat werd tussen haar benen. Daarna heb ik haar op haar rug gelegd en op een vreselijke manier liggen neuken, dus gewoon het ouderwetse raggen waarbij ik op een ongelofelijke manier klaar kwam. Daarna nog een drankje genuttigd in de openruimte. Het was weer een geslaagde avond.

 • #2
  Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(goed)

  Zaterdagmiddag een leuk half uurtje gehad met een nieuwe ster ( Tatjana ) bij Casa Cherda in Den Haag. Tatjana is een Latina van eind twintig uit de Dominicaanse Republiek met een heerlijk figuur en een paar lekkere borsten. Ze begon me na de kennismaking al direct spontaan te zoenen en onder mijn badjas te betasten dus ik wilde al snel maar een ding, richting privé kamer. Daar aangekomen werd ik eerst netjes gewassen en daarna lagen we al snel op bed in een heftige 69. Ik liet me van m’n goede kant zien en gaf haar een heerlijke bef beurt terwijl Tatjana mij op een heerlijke manier lag te pijpen. Ik heb haar daarna op haar knietjes gezet en het op z’n hondjes afgemaakt. Dit was zoals vanouds weer top en voor herhaling vatbaar. Sexbek

  Commentaar


  • #3
   Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(uitstekend)

   ik was vandaag naar de Casa geweest.
   die tatiana is sirriejeuss een lekkere getinte pornoster..
   dat mag echt gezegt worden & wat een beest is dat grietje.
   het is soms echt moeielijk om de keuse temaken met zoveel mooie dames om mijn heen.
   maar toch de volgende keer kies ik weer tatiana. kletsnat! en geil dat ze was heerlijk
   ik ben zeker weer zoals altijd zeer tevreden over de casa.
   mijn vaste tent topp.

   Commentaar


   • #4
    casa cherda Tatiana

    Deze week een bezoek gebracht aan aan mijn favoriete club het is iedere keer een verademing om daar te zijn de ontspanne sfeer en iedere keer weer nieuwe meiden na wat te drinken te hebben genomen en even wat rond gekeken te hebben viel mijn oog op een nieuwe dame en om eerlijk te zijn had ik wat resensies gelezen over deze dame en ik moet zeggen dat liegt er niet om wat een lekker ding met een mooi getint lichaam een heerlijke kont en een stel prachtige borsten echt een vrouw als je daar kijkt er bij jezelf allerlei gevoelens ontstaan van geilheid .
    Dus met deze dame maar eens aan de gang gegaan boven en ik moet zeggen zij beantwoorde aan allles wat ik van haar verwachte Tatiana hartelijk bedankt voor deze heerlijke neuk partij !!

    Commentaar


    • #5
     Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(uitstekend)

     Ik ben vandaag weer eens naar Den Haag gegaan voor een bezoek aan Casa Cherda. Ik heb daar voor het eerst Tatiana ontmoet en ben met haar naar een kamer gegaan. Tatiana werkt ongeveer een maand bij Casa Cherda, Ze is begin twintig heeft een lekker lijf en heeft de nodige ervaring in dit vak. Het tongen met haar was lekker en ook van een sessie vingeren genoot ze erg. En dan die borsten van haar: groot, zoals ik het graag heb. Het hele progamma hebben we zalig afgewerkt. Ook het neukwerk was van een hoog niveau. Ik heb er zo van genoten dat ik deze week nog eens bij haar langs gaat. Het herhalingsgevaar is bijzonder groot.

     Commentaar


     • #6
      Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(uitstekend)

      Afgelopen week lekker langs CC gegaan om te kijken wat er in the house was.

      Een aantal dames van oudere leeftijd en twee jongere Dominicana's. Patricia en Tatiana.

      Eerst een trio (enigzins plichtmatig) en daarna nog twee keer met Tatiana die toen wat beter los kwam. Een prima optic fuck maar ben toch wel gewend geraakt aan pzc

      Houdt ervan de baas te spelen maar heeft een goede instelling en een perfect lijf.

      PS: Onder prijs staat 280 maar dat is uiteraard 4 * 70

      Commentaar


      • #7
       Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(goed)

       Vandaag bij CC langs geweest. Ik heb gekozen voor Tatiana ze was net terug van een vakantie naar Spanje Tatiana is een lekkere meid met een goed figuur, een paar lekkere borsten en een lieve glimlach. Ik vind haar echt een van de toppers van CC. Na een drankje en een poosje geknuffeld te hebben maar het bed op gezocht in de openruimte. Eerst een heftige 69 waarvan Tatiana drijfnat werd tussen haar benen. Daarna heb ik haar op een vreselijke manier liggen neuken, waarbij we op een ongelofelijke manier klaar kwamen. Daarna even een pauze ingelast en een drankje genuttigd aan de bar en na een uurtje nogmaals voor haar gekozen maar nu zijn we naar een privé kamer gegaan. Het was weer een geslaagde middag.

       Commentaar


       • #8
        Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(goed)

        Nu zonder schrijffouten

        Afgelopen vrijdag naar De Casa geweest en weer genoten van de aanwezige dames. Een prachtige hindoestaanse, waarvan ik misschien nog steeds spijt heb haar niet te hebben gekozen om naar boven te gaan (kan iemand me zeggen hoe ze heet?).

        Besloot na wat rondgekeken te hebben voor een schone Dominicaanse te kiezen die bij me kwam zitten. Geen verkeerde keuze! Na wat tongwerk naar boven gegaan en gezien dat ze ook naakt prachtig is. Wel gezegd dat ze haar schoenen weer aan mocht doen, gewoon omdat ik het een geil gezicht vond.

        De hele rits afgehandelt, heerlijk DIEP tot de wortel gepijpt, doggy stile, gewoon, staand voor het bed en toen weer gewoon. Heerlijk over haar stevige tieten gespoten.

        Helemaal waar wat er over haar geschreven wordt.
        Laatst gewijzigd door Arturo; 08-08-11, 17:48. Reden: Samenvoegen.

        Commentaar


        • #9
         Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(goed)

         Oorspronkelijk geplaatst door realparbo Bekijk bericht
         Afgelopen vrijdag naar De Casa geweest en weer genoten van de aanwezige dames. Een prachtige hindoestaanse, waarvan ik misschien nog steeds spijt heb haar niet te hebben gekozen om naar boven te gaan (kan iemand me zeggenhoe ze heet?).
         De prachtige hindoestaanse is waarschijnlijk Anita, zie elders op dit forum. Met service die voor haar uiterlijk zeker niet onderdoet

         Commentaar


         • #10
          Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(uitstekend)

          Ik was vandaag weer eens op bezoek bij mijn favoriete clubhuis en liep daar een oude bekende tegen het heerlijke lijf, nl Tatiana. Na even beneden op de bank hernieuwd kennis te hebben gemaakt maar richting een kamer op de 1e verdieping gegaan. Na een wasbeurt haar heerlijk gebeft en daarna op een voortreffelijke manier gepijpt. Op z’n hondjes afgemaakt en heerlijk klaargekomen. Het was weer genieten bij Casa Cherda, Sexbek

          Commentaar


          • #11
           Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(uitstekend)

           Tatjana was een van de mooiste dames aanwezig en ik heb dus voor haar gekozen. Het was voor mij de eerste keer met haar. Leuke meid, communicatie soms een beetje moeilijk omdat haar nederlands niet zo best is en mijn spaans niks is.
           Eerst beneden op de bank elkaar een beetje verkennen. Mijn lul ging snel uit de broeken en ze begon er lekker aan te trekken. Het tongen was niet echt passioneel. Vrij snel gingen we naar boven, de sex was wel goed. We hebben elkaar oraal verwend en div. standjes geneukt. En ik ben lekker klaar gekomen over haar mooie borsten.
           In dit topic staat dat haar borsten echt zijn, maar volgens mij zit er wel wat extra vulling in.
           De kans is vrij groot dat ik nog een keer het bed zal delen met haar.

           Commentaar


           • #12
            Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(uitstekend)

            Ja eigenlijk ging ik naar CC om Sisi weer eens op te zoeken, ze stond nml. op de agenda van die dag, maar helaas hoorde ik dat ze er niet was.
            Het was kennelijk rustig, want op mijn verzoek kreeg ik een zestal dames getoond, waarvan Tatjana zeker de mooiste was.
            Ze lacht vriendelijk, communiceren is wat moeilijk, maar er was niet echt een klik... dat kan.
            Ze heeft een goed gevuld lichaam (persoonlijk schat ik haar cup toch eerder als een D-maat), en het feit dat zij haar laklaarzen in bed aanhoudt is ook wel leuk.
            Het pijpen was bijzonder goed, het neuken ook niet slecht, maar dan dat bed ! wat een doorgen..kt matras is dat !(grote kamer boven aan de voorzijde). Daar mag de club echt wel wat aan doen !Dat is absoluut geen vergelijk met de mooiere clubs als DS of stoutprive. Maar goed daar kan Tatjana natuurlijk niets aan doen.
            Niet meer zo nieuw op dit forum

            Commentaar


            • #13
             Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(goed)

             Matige ervaring met een vrouw die er op zichzelf beschouwd best lekker uit ziet. Mist passie. Een schoolvoorbeeld van looks die niet in likes resulteren. Omgekeerd kan ook bij mij. Soms ziet een vrouw er minder uit, maar maakt het samenzijn alles goed. Teleurstellend.

             Vroeg of ik op haar poesje klaar mocht komen. Goed, zegt ze. Dus ik trek rubber weg en laat mijn vriendjes los op haar lippen en heuveltje. Maar dat had ze niet zo begrepen.... Bandito, zeg zet. Jajajaja, dat zeggen al die Dominicaanse dames.

             Bezoek de Casa met enige regelmaat en probeer elke keer een andere dame uit. Als er maar een kleurtje op zit, want bleke meisjes daar heb ik niks mee.

             Mijn ervaring met de Dominicaanse Tatiana ligt in lijn met Pastinakels belevenis. Ze ziet er goed uit, doet wat ze moet doen, maar er zit totaal geen beleving in. I know it's a job - maar je kunt je werk ook leuk proberen te maken. Zo'n vrouw moet zichzelf toch verkopen. Als ik al die dames allemaal een keer heb beleefd, dan wordt zij bij een nieuw rondje zeker overgeslagen.

             Als de schoolmeester er een cijfer voor moet geven: 5. Dat kan beter. Het zit er wel in als ik reacties van anderen lees, maar ze kan er klaarblijkelijk slecht elke dag een feestje van maken.
             Laatst gewijzigd door Arturo; 15-03-12, 03:36. Reden: Samenvoegen berichten.

             Commentaar


             • #14
              Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana uitstekend

              ik kon het niet laten , en ging naar de casa cherda .
              altijd nieuwe meiden .
              ik kwam binnen , kleede me om , ik nam een biertje , en me oog viel ,op lekkere meid , die me lachend aan keek.
              tatiana keek me aan, en kwam naar me toe .
              hefig tong zoenen was het resultaat , en ze was niet meer te houden .
              we gingen snel naar boven , en we deden alle standjes en tatiana genoot er zichtbaar van, en ik niet minder
              nadat ik klaar kwam lekker vrijen , en beneden nog een beetje met een biertje.
              casa cherda , the best in town .

              Commentaar


              • #15
               Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(goed)

               Ik kwam gister middag bij Casa Cherda een oude bekende tegen nl Tatjana. Ik was duidelijk niet de enige die dit leuk vond want ze zat direct op mijn schoot. Ze was net terug van vakantie en was duidelijk blij me weer te zien. Wat heeft dit meisje toch een heerlijk lichaam en een prachtig gezicht. Na beneden wat te hebben gerommeld besloot ik dat het tijd werd om het op een kamer eens echt gezellig te maken en dus naar boven. Na de verplichte wasbeurt op het bed gedoken en hevig zoenend belande we al snel in een 69. Tatjana had er duidelijk zin en pijpte dat het een lieve lust was. IK liet me ook niet kennen en gaf haar kutje een flinke likbeurt, wat ze afgaand aan het hevige gekreun en gekronkel wel kon waarderen. Hierna op zijn hondjes afgemaakt en dat was na deze pijpbeurt snel gebeurd. Daarna nog even liggen bijkomen en wat liggen zoenen en toen weer naar beneden waar ik na een drankje geheel voldaan weer richting huis vertrok. Al met l dus een top middag. Gr. Sexbek

               Commentaar


               • #16
                Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(goed)

                In de loop van jaren toch een aardige radar ontwikkeld om de juiste dames uit te kiezen. Ik heb Tatjana al een paar keer bezocht en elke keer is het weer een groot genot. Het is een super leuke meid met een beeldschoon gezicht en stralende glimlach. Ze heeft een lekkere strakke lichaam die ik elke dag wel van top tot teen kan aflikken. Pijpen kan ze heel goed met een speelse tong en een strakke mondje. Ik heb weer van haar genoten.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(goed)

                 ik was toevallig in de buurt , en ging even bij casa cherda langs .
                 eenmaal binnen , badjas aan ging ik zitten in de woonkamer met een biertje.
                 en mijn oog viel op een donker meisje , latina - tjatjana en
                 ze kwam naast me zitten lekker kontje , mooie borsten - een lieve lach.
                 na een tijdje zoenen en vrijen gingen we naar een van die mooie prive kamers.
                 en we gingen als beesten tekeer , tatjana hoeft je niks uit te leggen , natuur
                 talent heerlijk uurtje was het - Tatiana tot ziens
                 Laatst gewijzigd door Arturo; 25-01-13, 06:57.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(goed)

                  Afgelopen woendag ben ik voor het eerst in Casa Cherda geweest, het is me uitstekend bevallen.

                  Bij binnenkomst hartelijk ontvangen door gastvrouw Louisa, ik was gelijk op mijn gemak in een heerlijk ongedwongen sfeer!
                  Na wat uitleg en een ronde te hebben gehad door het gezellige privehuis heb ik mij omgekleed, lekker gedoucht daarna heb ik in mij badjas plaats genomen tussen de lekkere en mooie dames! Er was keuze zat maar bij binnenkomst was mij gelijk een dame opgevallen, haar naam is Tatjana een heerlijke dominicaanse dame met een heerlijk figuur, lekker borsten en een heerlijk kont.

                  Na met haar kennis gemaakt te hebben hebben wij eerst lekker samen een drankje gedronken, zei begon mij gelijk te zoenen en ik werd er boter geil van , ik voelde in haar kruis en ze was klestnat en het smaakte naar meer , ze deed haar hand tussen mijn kruis en ik er werd er super geil van en ze begon mij heerlijk te pijpen ( ik ben heel wat gewend maar kluiven kan ze als de beste !!

                  Wij zijn zijn toen naar boven gegaan en daar gingen wij helemaal los , Ik heb haar eerst gelikt en lekker gevingerd , toen begon ze mij lekker te pijpen je kon gelijk merken dat zei er een liefhebber van is!! ik heb daarna verschillende standjes met haar gedaan en niks was haar teveel en wij hebben een super half uur gehad!!! Na lekker te hebben gedoucht zijn we weer naar beneden gegaan en heb ik met haar plaats genomen tussen de andere dames, ik heb met met haar nog een lekker drankje genomen en wat gekletst mijn middag was helemaal geslaagd.

                  Voor mijn eerst keer is het uitstekend bevallen , relaxe sfeer je voelt je gelijk op je gemak , alles is er keurig geregeld en alles is er brandschoon.

                  IK kom gauw weer terug want aan heerlijke meiden geen gebrek!!!!
                  Laatst gewijzigd door Arturo; 26-01-13, 07:18.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(goed)

                   Meer dan een naar geleden toen Tatiana nog maar net bij CC werkte had ik een zeer geile ervaring met haar op de bank van de woonkamer. Heerlijk zoenen, aan haar geweldig mooie tieten zitten, haar billen strelen en met mijn vingers is haar mooie spleetje (zie de foto op de website van CC waar je haar van achteren ziet en heel subtiel haar kutje kunt bewonderen).
                   Er was echter één klein maartje. Ik mocht haar niet likken. Het bleef bij pijpen en neuken op de bank, maar met zo'n mooi kutje wil je toch meer. Dit betekende dat ik haar niet meer heb gekozen, alhoewel ik veel naar haar keek als ik bij CC WAS.
                   Enkele weken geleden was ik weer eens in mijn geliefde sexhuis en zag haar weer zitten. Werd er toch wel weer een beetje geil van. Toen maar even naar de lieve gastvrouw Louisa gegaan en haar mijn probleem voorgelegd. Lieve Louisa ik word zo geil van Tatiana, maar ja de vorige keer, een jaartje geleden mocht ik haar niet likken. Louisa kon dat niet geloven, maar ging voor de zekerheid even navragen. Ze liep naar Tatiana toe en ik zag de twee samen babbelen. Even later komt Louisa bij en fluistert me in de oren: je mag haar lekker likken hoor schat. Dat vind ze ook heel fijn. Die ene keer was ze waarschijnlijk nog te verlegen. Ze was toen nog nieuw.
                   Nu dus op naar de kamer met haar. En het kwam helemaal goed. Alles er op en er aan. En.......lekker likken aan dat geweldig mooie speetje.
                   Vorige week was ik er weer en na sex met Rocio ook maar weer eens met Tatiana en ik nam meteen de nieuwe Tanja mee voor een trio.
                   Het was weer geweldig.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(goed)

                    Vorige week was ik in Den Haag voor een gangbang (Recensie volgt nog) maar aangezien ik wat aan de vroege kant was even doorgereden richting de Casa Cherda. Vriendelijk ontvangen en toen ik aangaf dat ik niet veel tijd had was dit natuurlijk geen probleem, ondanks dat het druk waren er toch nog wat dames vrij vertelde de gastvrouw mij.

                    Oke perfect, met een half harde pik richting de lockers gegaan en daar mijn badjasje aangetrokken. Zoals ik net al schreef stond mijn pik al aardig op sterkte en toen ik de woonkamer inliep hoorde ik vanachter een toch wel hele harde hmmmmmm. Ik keek eens goed en daar zat de over heerlijke Tatiana. Wow wat een lekkerding en wat een heerlijk tieten. Ze lagde naar me en deed snel haar beentjes wijd zodat ik een blik kreeg op haar slipje waar later een heerlijk nat geschoren kutje in bleek te zitten.

                    Zonder ook maar gedag te zeggen tegen de andere meiden recht op haar af gelopen en voordat ik wist zoende ze me direct en greep direct naar mijn pik. Nu ik het verhaal tik wordt ik weer geil pfff . Sjees wat een lekkertje is dit!

                    Ik trok een tiet uit haar topje en begon aan haar tepel te sabbelen terwijl ze mijn pik aan het sjorren was. Damn ik stond op springen. Toen ik haar vroeg om te neuken wilde ze opstaan om de kamer sleutel te halen, maar ik wilde nu haar strakke kutje op mijn harde pik hebben. Dat had ze snel door en voor ik het door had zakte ze met haar lekkere geile kutje over mijn snoeiharde pik! Heerllijk begon ze me te berijden terwijl ik weer met haar heerlijke tieten aan het spelen was. Ik werdt als maar geiler en ze begon zachtjes te kreunen, grrrrrr deed ze in mijn oor. Dat was het moment voor mij om het tempo op te voere en heerlijk spoot het condoom tot aan de rand toe vol! Wow wat een heerlijk vluggertje was dit. Bom geil gewoon, binnen komen, trekken, neuken en weg. Het kan allemaal prima bij de Casa Cherda.

                    Daarna richting gangbang gegaan waar ik eerst maar even aan de bar heb zitten terug denken aan Tatiana! Wow!

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Tatiana(goed)

                     Gistermiddag weer veel plezier gehad bij Casa Cherda met een oude bekende nl Tatjana. Ze blijft voor mij toch een echte topper. Eerst even beneden met haar gespeeld en daarna de sessie boven maar verder voortgezet. Ik heb bij haar altijd het gevoel alsof je met je vriendin ligt te vrijen. Eerst heerlijk liggen tongen en daarna lagen we al snel in de 69 positie. Ik werd echt super gepijpt en gaf haar een heerlijke lik beurt en dat waardeerde ze wel, aan haar lichaamstaal te zien. Daarna haar heerlijk geneukt en als een kanon klaar gekomen. Dit was niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer dat ik met deze lekkere meid plezier heb beleefd bij CC. Tot snel. Gr. Sexbek