Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Joy

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Joy

  Vorige week weer eens bij Diane's langs gegaan. Er was tot mijn verrassing een enorm aantal fantastische meiden. Heb serieus op het punt gestaan er dan maar eens 2 tegelijk te nemen. Keuze uiteindelijk op Joy gevallen, een kleine Surinaamse, maar wel een heel geil opdondertje. Heerlijk strak lijfje, prachtige billen en leuke borsten. Erg sprekende ogen.

  Naar boven en daar volop zoenen. Ze liet al heel snel merken geen slipje te dragen, daar krijg ik al direct een stijve van. Die werd dan ook heerlijk verder gepijpt, waarbij de jongeman geheel verdween en ze me geil bleef aankijken. Prima. Haar daarna lekker (mc) geneukt in de missionaris.

  Er was nog genoeg tijd over om nog een rondje te doen, dat hebben we op afgemaakt. Heerlijk om in zo'n strak kutje naar binnen en buiten te glijden.

  Kortom : reden om nog eens terug te komen en dan misschien ook een paar andere meiden wat beter te leren kennen.

 • #2
  Re: Den Haag, Laan van NOI 200a, Diane's Secret, Joy (uitstekend)

  WOW,

  De dames stelden zich voor. Ik zag Joy. De rest heb ik niet meer gezien. Haar ogen, die glans in die ogen... Ik was gehypnotiseerd. Mee naar boven. Drie kwartier geboekt terwijl ik eigenlijk vanwege vertraging in de file maar een half uur had.

  Heerlijke zoenen. Wat mooi, ongeloofelijk, alles is even mooi en sexy. Voor 35 euri extra pzc, tegen mijn principe, maar onweerstaanbaar. Mijn god....zo iets had ik nog niet eerder meegemaakt. Haar techniek is onbeschrijfelijk. Je weet niet wat je overkomt. En zo mooi...

  Kortom, het is intussen meer dan 10 uur geleden, maar zit nog bij te komen...wat een aanrader collega's!

  Enige heel kleine minpuntje was de overdaad aan gefakede (of hoe je dat ook schrijft ) geluidjes.

  Commentaar


  • #3
   Re: Den Haag, Laan van NOI 200a, Diane's Secret, Joy (uitstekend)

   De schrijver van het bovenstaande berichtje zet het wel érg dik aan, maar Joy is inderdaad een leuk en knap meisje. Ze heeft een mooi, zacht lichaam met een lekker kontje. Haar pijptechnieken zijn bovengemiddeld. Verder is ze een aardige meid, die erg haar best doet om het je naar de zin te maken. En daar is ze in mijn geval heel goed in geslaagd.


   NB: voor de mod: er staat in het recensieformulier enige onjuiste info. Cupmaat is eerder b dan c, tattoos heeft ze wel (vrij klein, maar toch), leeftijdscategorie is 18-21.

   Commentaar


   • #4
    Re: Den Haag, Laan van NOI 200a, Diane's Secret, Joy (uitstekend)

    Joy heb ik een tijdje terug ervaren....
    Een ontzettend lekkere meid is het...
    Fake of niet, ik kom altijd op oorlogssterkte bij haar....echt een meid om mee te genieten!!!

    Commentaar


    • #5
     Re: Den Haag, Laan van NOI 200a, Diane's Secret, Joy (uitstekend)

     Ben voor een half uurtje met Joy op de kamer geweest, een klein maar wel een flink geil opdondertje zoals al geschreven is. Een heerlijk lijfje, kleine borsten en ogen waarmee ze je maar blijft aankijken.

     Na de wasbeurt eerst lekker liggen zoenen waarna ze het condoom omdeed en mij begon te pijpen. Tussendoor weer hevig gezoend waarna ik steeds weer heerlijk verder gepijpt werd waarbij m'n penis soms geheel in haar mondje verdween en ze me maar geil bleef aankijken. Daarna kwam ze, met haar rug naar mij toe, bovenop mij zitten en heerlijk reed ze me heerlijk klaar.

     Aan het bezoek aan Joy bleef ik geen speciaal gevoel overhouden dat ik later met met haar een langere afspraak zou maken zoals bij andere dames maar toch was ze helemaal oke !

     Commentaar


     • #6
      Re: Den Haag, Laan van NOI 200a, Diane's Secret, Joy (uitstekend)

      Gisteren twee fijne uurtjes met deze black pearl doorgebracht. Ze heeft lang haar, een knap gezicht, mooie volle C cup met grote tepels en haar kontje is er één uit duizend. Ze kleedt zich supersexy en is erg geil.

      Ze tongzoent echt lekker heftig. Pijpen is haar specialiteit. Een pornodiva waardig. Ze gebruikt haar tongpiercing goed en deepthroat is met de grootste pik nog geen probleem.

      Op zijn hondjes met die lekkere kont als uitzicht is geweldig...

      Het was lekker Joy!

      Commentaar


      • #7
       Re: Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383, Casa Cherda, Algemeen , Joy

       Informatie ontvangen dat Joy weer werkzaam is en ontvangt bij Casa Cherda.
       Moderator Den Haag en Rotterdam

       Commentaar

       Aan het werk...
       X