Amersfoort, D. Loogenstraat 3, Huize Monique, Lesley

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Amersfoort, D. Loogenstraat 3, Huize Monique, Lesley

  Op goed geluk deze nieuwe dame bezocht. Mooie verschijning en een leuke babbel. Het voorspel was kort en het geheel daardoor behoorlijk zakelijk. Dat is jammer, want deze dame is om te zien echt een aanrader. Maar wellicht was de klik er niet, dat kan soms gebeuren. Al met al een prima half uur gehad, maar wellicht de volgende keer weer een andere dame.

 • #2
  Ik wist dat ik rond 2-en in de buurt van Amersfoort zou zijn dus vooraf even gebeld om een afspraak te maken, voorkomt teleurstelling. De dame waar ik naar vroeg was helaas niet beschikbaar maar Lesley was dat wel. Nou hebben Lesley en ik elkaar nog nooit ontmoet maar dat vind ik eigenlijk wel leuk en spannend, een nieuwe ervaring opdoen, dus maakte ik de afspraak voor een uurtje. Zoals altijd werd ik hoffelijk ontvangen maar was wat vroeg en moest dus nog even wachten. Een mij onbekende prachtige dame kwam even later voorbij en we zeiden elkaar vriendelijk gedag, op dat moment nog van niets wetend. Maar even later kwam diezelfde dame naar de bar en noemde mijn naam, wauw, dat bleek Lesley te zijn. Op de kamer aanvankelijk nog wat onwennig, we wisten immers nog niet wat de ander verwachtte, maar dat was zo over, Lesley stelt je meteen op je gemak. Hygiëne altijd belangrijk en na een lekkere warme wasbeurt samen het bed op. Lesley is een lieve, rustige dame, met prachtige stralende ogen en een machtig mooi figuur. Je kan heerlijk met haar kletsen, ze is oprecht in je geïnteresseerd en laat zichzelf ook zien. Net zoals ik houdt ze van een rustige opbouw en al kletsend en zoenend geilden we elkaar zo op. Ze vind het heerlijk om verwend te worden en geeft ook aan wat ze prettig vindt. Omgekeerd gaat ze ook op onderzoek bij jou uit en heeft geen moeite je genotsplekjes te vinden en die te verwennen. Strelend en kussend toegewerkt naar heerlijke seks samen waarbij Lesley mij waanzinnig lekker en lang in haar liet klaarkomen. Waar ik nog lang met haar had willen liggen en genieten was de tijd al weer om en diende de aankleeddiscipline zich al weer aan. Veel te snel natuurlijk hetgeen betekent dat ik nog een afspraak met Lesley moet maken. Maar dat is geen straf, integendeel ik zie er nu al weer naar uit, tot gauw Lesley!

  Commentaar


  • #3
   Afspraak gemaakt met lesley

   wat een beeldschone vrouw!!!!
   mooi strak lichaam met mooie overknee laarzen
   lesley kon geweldig pijpen. Dat was echt goed
   ze stelt je echt op je gemak.
   de seks was fantastische, ze weet je helemaal te verleiden
   ze neemt echt de tijd voor je, dat is echt heel fijn
   ik raad iedereen lesley aan.
   WAT EEN GEWELDIGE MEID. Met heel veel aandacht voor de man

   Commentaar


   • #4
    Hey Lesley De leeuw hier. Het was gezellig met jou. Lesley kan heel goed met mannen omgaan en kan ze prima verwennen. Ze heeft interesse in de persoon die zij in de kamer heeft. Plus natuurlijk heerlijke seks met een mooie vrouw.

    Commentaar


    • #5
     Tijdje geleden een date gehad met Lesley. Wilde eigenlijk een date van twee uur met iemand anders maar die was bezet na aanraden van Monique 1uur met Lesley en daarna 1 uur met Sylvana gedate. Over Lesley ze is super. Bewegelijk soepel doet wat je graag wil. En als je de juiste plek bij haar raakt kan ze squirten. De keuze voor een volgende date bij huize monique word er niet makkelijker op. Lesley ik had deze recensie beloofd te schrijven het heeft alleen ff geduurd. sorry?

     Commentaar


     • #6
      Enige tijd geleden een blind-date met Lesley , dit vanwege de omschrijving op de site. Lesley is een leuke vrouw midden 30 , toen gekleed in kniehoge laarzen die niet uitgingen.
      Leuk uurtje met haar gehad inclusief pijpen z.c. want daar kom ik voor. Herhalingsgevaar: zeker maar staar al een hele tijd niet meer in de agenda.

      Commentaar

      Aan het werk...
      X