Amersfoort, D. Loogenstraat 3, Huize Monique, Marloes

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Amersfoort, D. Loogenstraat 3, Huize Monique, Marloes

  Wat leuk om voor Marloes een eerste recensie te schrijven, Marloes is een hele lieve en leuke dame die probeert je een goed gevoel te geven, ze kan goed zoenen en tongzoenen , laat ook duidelijk merken dat ze geniet als je haar heerlijk verwend met vingeren en beffen, we hebben elkaar heerlijk verwend, tijd vloog om, was helaas niet een GFE ervaring, het was heel gezellig maar meer ook niet, en ondanks dat er niet echt een klik was , bleef ze toch haar best doen om het leuk en gezellig te houden XXx Boefje
  Laatst gewijzigd door Mitsumi; 17-07-18, 06:38.

 • #2
  Ik wou al langer eens sex met een iets oudere vrouw dan mezelf, dus marloes was gelijk mijn eerste keuze. Ze is nog vrij nieuw gaf ze aan maar eenmaal op bed komt ze heel snel los.
  TIjdens het vingeren begon ze uit het niets te squirten, en tijdens het beffen zelfs nog meer. Het leek er in ieder geval enorm op dat ze het ook echt leuk en lekker vind.

  Als je een iets oudere vrouw wilt ervarwn is marloes een top dame, ze ziet er wel iets ouder uit dan je zou denken maar dat vond ik juist erg fijn.zeker kans op herhaling.
  Zoenen tongzoenn beffen vingeren zaten bij de 100 euro in begrepen
  Laatst gewijzigd door Mitsumi; 18-09-18, 08:26.

  Commentaar


  • #3
   Een leuke date gehad met Marloes,een rustige Nederlandse dame die rustig start tot je uitgekleed bent.
   Vandaag had ik een super kamer met een enorm bad met van alles er op en eraan.
   Dus eerst heerlijk in bad elkaar lekker betasten,kusjes wat later lekker tongzoenen werd.
   Ik en Maroes werden er al aardig heet van dus op naar het bed.
   wat daar gebeurde was echt hemels sex met alles er op en er aan.
   Marloes bleef maar klaarkomen zelden zo iets meegemaakt en daar geniet ik dan dubbel van.
   Helaas is een uur zo voorbij dus binnenkort maar eens overdoen.
   Marloes bedankt! En Monique en Michael ook super bedankt jullie weten wel waarom!
   Tot snel weer in dit super privehuis met de allerleukste dame's uit de regio!

   Commentaar


   • #4

    Maandag tussen twee afspraken door de weg weer weten te vinden naar mijn favoriete privehuis in Amersfoort. Zoals altijd geen afspraak gemaakt maar kijken welke dames er beschikbaar zijn. Op het moment dat ik er was waren er 4 dames beschikbaar waarvan met twee ik al eerder het genoegen had om te ontspannen. Omdat ik van afwisseling houdt daarom deze keer de keuze laten vallen op Marloes. Marloes heeft een mooi slang figuur en tijdens het voorstelrondje sprak haar sexy outfit me wel aan.

    Na een wat afwachtend begin werd het beter toen de kledingstukken op de grond lagen. Het voorspel met Marloes was lekker. Op een rustige manier werd mijn vriend gemasseerd en bij haar mondelinge actie hoort ze bij de betere. Haar ook nog heerlijk mogen verwennen. In een aantal standjes naar het hoogtepunt toegewerkt. Deze dame scoort wat mij betreft een hele dikke voldoende.

    Commentaar


    • #5
     Deze vrouw was een bijzondere ontmoeting, we hadden een leuk gesprek , wat een natuurlijke opbouw had.
     zoals je normaal ook iemand moet leren kennen, en zo was de rest ook, ze is een vrouw die je uit je straat kent zeg maar.
     Authentiek is het juiste woord. geen opsmuk ,ze is zoals ze is, en prima gezelschap.
     de fysiek spanning ging ook geleidelijk en werd steeds opwindender.
     Zeker een bezoek waard!

     Commentaar


     • #6
      Deze keer eens op goed geluk bij Huize Monique langs gereden. Was druk, drie mooie dames bij het voorstelrondje. Mijn oog viel op Marloes, lange slanke dame met een klassieke uitstraling en leuke kleine krulletjes. Ze zag er erg 'echt' uit en daar hou ik van!

      Vond het leuk met Marloes, ze is fris, vriendelijk en ze zoent enthousiast. Ook qua het pijpen doet Marloes wat ze belooft en ze doet het lekker! Het squirten wat bij haar gemakkelijk lijkt te gaan vond ik heel spectaculair, nog nooit zo gezien! Wat ik alleen een beetje miste bij Marloes is de vibe. Ze heeft een beetje een vermoeide uitstraling en ook in het sociale stukje zit iets vermoeiends. Ondanks dat ze haar best doet, vond ik het lastig om het gesprek en beetje op gang te houden met haar, stroef, niet zo vrolijk,kan niet zo goed de vinger opleggen waar het en in zat, maar ik voelde me niet heel erg op mijn gemak, en dat is wel waar ik voor kom bij een dame. Voor mij geen herhalingsgevaar, maar wel een kundige dame die weet wat ze doet!
      ??

      Commentaar


      • #7
       Onlangs een date gehad met Marloes. In verband met de prijsverhoging m.i.v. 1 januari jl. gekozen voor een half uur. De date was prima, alleen een half uur is te kort merk ik. Als de date lekker op gang komt is het alweer tijd. Daardoor ontstaat er ook niet goed een "connectie" met de dame. Het was een plezierige date en de handelingen waren prima, alleen het (tong)zoenen was niet echt overtuigend. Voor herhaling vatbaar? Denk het wel, maar dan wel langer.

       Commentaar

       Aan het werk...
       X