Amsterdam, Sarphatipark 118, Park 118, Algemeen

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Amsterdam, Sarphatipark 118, Park 118, Algemeen

  Naam: Park 118

  Adres: Sarphatipark 118, 1073 ED Amsterdam

  Telefoonnummer: 020 - 672 30 22

  E-mail: info@privehuis118amsterdam.nl

  Website: http://privehuis118amsterdam.nl

  Aard: privé huis

  Openingstijden:
  ma-za 11.00-00.00 uur
  zo 12.00 - 00.00 uur

  Prijzen:
  30 minuten is 65 euro
  45 minuten is 80 Euro
  60 minuten is 95 Euro
  60 minuten met jacuzzi is 125 Euro
  VIP Uur (60 minuten inclusief gebruik sauna en jacuzzi) is 150 Euro
  1 uur SM in SM kamer is 175 Euro

  Discrete ontvangst, voordeur kan direct door klant open gedrukt worden zodra hij de bel indrukt, zodat hij direct binnen staat in halletje buiten zicht van de straat. Separaat voorstellen aan de beschikbare dames in voorstelkamer, men komt geen andere klanten tegen.

  Routebeschrijving en parkeren:
  A2 richting Amsterdam - CENTRUM aanhouden - de brug over en bij de stoplichten rechtdoor de Rijnstraat in - de Rijnstraat gaat over in de Van Woustraat - einde Van Woustraat grote kruising linksaf slaan - na ± 150 meter krijgt ligt aan u rechterhand een park (Sarphatipark) en daartegenover vindt u ons op nummer 118.

  Parkeren overdag is gemakkelijk, voldoende ruimte, wel betaald parkeren. In de avond wat lastiger, zondags gratis parkeren.

  Taxiservice
  Geen escortservice
  Kamers met douches aanwezig
  De meest directe updates en nieuws en aanwezigheidslijst van dames 24 uur per dag online via advertorial zie http://www.hookers.nl/showthread.php?t=273278

  Inrichting:
  Net privéhuis, oogt schoon. Er is airco op diverse kamers.

  Algemeen:
  Park 118 is een privéhuis dus geen club, geen bar en of geanimeer met de dames, geen schenking van alcohol.

  Met ingang van 1 januari 2015 zijn er enkele nieuwe regels in Amsterdam, zo kunnen wij geen echtparen of dames als klanten meer ontvangen.

  Park 118 geeft zo goed mogelijk een update van recensietopic van dames die werkzaam zijn bij Park 118 door aan Hookers.nl. Dames die niet meer werkzaam zijn bij Park 118 zullen binnen een maand opgeschoond worden van Hookers.nl

  Tarieven zijn gebaseerd op veilige seks met condoom (intiem strelen en pijpen met). Dames zijn zelfstandig en bepalen zelf welke eventuele extra diensten zij de gast aanbieden. Bij het voorstellen 1op1 met de dame, kan de gast hier kort wat vragen over stellen.

  Qua informatie verschaffing over welke extra's welke dame aanbiedt, is het Privéhuis gebonden aan de regels die Gemeente Amsterdam hanteert. Daarnaast mag een dame als zelfstandige zelf per gast bepalen wat ze wel en niet doet, het blijft een persoonlijke dienstverlening en het is om die 2e reden dus ook al niet volledig te communiceren op de website. Zo kan een dame besluiten met gast A wel te willen zoenen en met gast B niet, ze is baas over haar eigen lichaam en Park 118 respecteert dat zo ook de wettelijke regels die daarvoor gelden en per gemeente in Nederland anders zijn.

  Dames bepalen zelf of ze zich willen voorstellen of niet aan de gast. Dat is ook wettelijk zo geregeld en Park 118 respecteert de wens en grens van een dame.

  Wij hopen ook dat de gast de grenzen van de dame wil respecteren, de dames moeten zich prettig en veilig kunnen voelen bij ons, en dat geeft ook de juiste sfeer en energie aan de erotische date van de gast met de dame.

  Dames stellen zich 1 voor 1 aan de gast voor op een aparte kamer, zodat de gast altijd kort wat info aan de dame kan vragen, maar ook omdat de gast zich dan niet bezwaard hoeft te voelen ten opzichte van de andere dames als hij zijn keuze maakt.

  Gast is niet verplicht te blijven, als er geen dame van zijn smaak aanwezig is kan hij zonder wanklank vertrekken. Eventueel telefonisch reserveren voor een dame is mogelijk.

  Er zijn gemiddeld 7-14 dames verspreidt over de gehele dag aanwezig.

  Dames hebben zelf condooms bij zich.

  Aanwezigheidslijst dames van die dag zijn zichtbaar via http://privehuis118amsterdam.nl/gastvrouwen/ vaak al direct na sluitingstijd vorige dag, zo ook op de advertorial hier op Hookers.nl boven de recensietopics van de dames.

  Weekroosters van aanwezigheid dames kunnen wij niet geven omdat dames zelfstandig zijn en zelf dat bepalen. Park 118 volgt die regels en mag de dames geen werkroosters op leggen.

  Hookersleden die deze gelegenheid bezoeken worden van harte uitgenodigd de bovenstaande gegevens aan te vullen en/of te verbeteren (hieronder/boven of per privébericht aan de betreffende Moderator).
  Hier geen recensies.
  Laatst gewijzigd door Rodox; 04-04-17, 13:56. Reden: url aangepast
  "Kwak"zalverij helpt je ook niet verder. Kortom het blijft aanmodderen!

 • #2
  Re: Amsterdam Alg., Sarphatipark 118, Park 118, Algemeen

  Gisteren weer richting Park 118 gegaan om mijn gewonnen prijs op te halen. Het wordt er steeds mooier, ze hebben nu ook een vitrine kast staan in de voorstel kamer waar je allerei leuke artikelen kan kopen voor jezelf of voor je favoriete dame. Dit huis doet er echt alles aan om het je naar je zin te maken! Ook op de website www.privehuis118amsterdam.nl verschijnen steeds meer dames op de foto! Vriendelijke en goede service en een hele mooie "menu" kaart voor deze moeilijke financiele tijden.

  Commentaar


  • #3
   Re: Amsterdam Alg., Sarphatipark 118, Park 118, Algemeen

   Ik ben de laatste paar weken een aantal malen naar Park 118 geweest en het is mij elke keer erg goed bevallen: zowel de gastheer was erg correct en aardig als dat de dames een goede dienstverlening gaven. Het enige minpuntje was dat de bedragen die de dames vroegen voor de extras nogal variëren en er kennelijk geen duidelijke afspraken door de dames onderling hierover worden gemaakt. Persoonlijk hou ik van kussen, bij alle dames waar ik was geweest kon ik kussen alleen varieerde de prijs van dat het hoort bij het pakket (dus niets ervoor bijbetalen) tot 50 euro. De exacte bedragen waren gratis, 20 euro, 30 euro en 50 euro. De bedragen die ik te horen kreeg voor het mogen beffen varieerden van horen bij het pakket tot 30 euro. De dame waar ik 50 euro betaalde voor het kussen mocht ik zonder extra bij te betalen beffen, terwijl bij een andere dame ik "apart" moest afrekenen. Je moet er dus rekening mee houden dat je bij moet betalen voor de extra's, maar dat de bedragen nogal varieren en bij sommige dames zitten de extra's kennelijk wel bij het standaardpakket. Ik vroeg mij af of er anderen zijn die ook steeds andere bedragen te horen kregen voor de extra's. Ik vind dat het management goed bezig is, maar op dit vlak mag er wel meer duidelijkheid zijn.

   Bobbytje

   Reactie van Park 118: "Er mogen geen prijsafspraken gemaakt worden, dames zijn zelfstandig en baas over hun eigen lichaam. Gemeente handhaaft op die zelfstandigheid, het huis mag ook geen prijzen voor extra's bepalen, dames zijn daar vrij in."
   Laatst gewijzigd door OldAmsterdam; 05-03-15, 15:42. Reden: Quote verwijderd

   Commentaar


   • #4
    Re: Amsterdam Alg., Sarphatipark 118, Park 118, Algemeen

    Zoals hier boven al beschreven staat, iedere wandelaar weet inmiddels dat de dames bij welk privehuis dan ook soms voor bepaalde diensten een extra vergoeding vragen. Niet vreemd, ik heb het zelfs mee gemaakt bij clubs waar ik 200 voor een uur moest betalen en ze op de kamer dan ook nog extra vroegen voor zoenen. Wil je niet voor verrassingen komen vraag het dan tijdens het voorstellen aan de dames. Dit wordt je overigens keurig verteld bij Park 118 kunnen andere huizen zeker nog wat van leren. Zo nu even mijn recensies schrijven .
    Laatst gewijzigd door OldAmsterdam; 14-02-14, 20:42.

    Commentaar


    • #5
     Re: Amsterdam Clubs, Sarphatipark 118, Park 118, Lina

     Ik was vandaag voor mijn werk in Amsterdam en ben zojuist teruggekomen van een bezoek aan Sarphatipark. Toen ik net binnenkwam vertelde de gastheer dat hij mijn wat mindere recensie over Lina had gelezen en dat er met mijn klachten iets werd gedaan. Het overrompelde mij een beetje, maar ik vind heel goed dat men er zo op reageert. Een club kan natuurlijk niet bepalen hoe een dame zich moet gedragen bij een klant, maar -vind ik- mag een dame wel op haar "prestaties" aanspreken wanneer een klant -ervanuitgaande dat een serieuze recensie is- zich beklaagt over het gedrag van de betreffende dame. Overigens zie ik dat de zich bij Sarphatipark zichzelf noemden Lina onder andere namen bij andere clubs heeft gewerkt. Ik lees ook wisselende recensies en herken veel van de "slechte" recensies. Ik heb het gevoel dat deze dame onderscheid maakt tussen de verschillende soorten klanten en daarbij verschillende niveaus van service verleent letterlijk van heel slecht tot heel goed. Zij is op zich heel aardig, maar kennelijk alleen als je haar aanspreekt krijg je een goede service en anders niet. Ik vind dat een dame zich professioneel moet opstellen ook al spreekt de klant haar kennelijk niet aan. Ik hoor van de dames dat bij het aanbellen de dames je kunnen zien via een camera. Als de klant je dan (qua uiterlijk of om wat voor reden dan ook) niet aanstaat ga jezelf dan niet presenteren. Ik wil bij deze (nogmaals) een compliment geven aan de correcte wijze hoe de gastheer zich opstelt. Ik ben al bij heel wat privéhuizen geweest en vind Sarphatipark echt 1 van de beste privéhuizen qua kwaliteit-prijsverhouding.

     Bobbytje

     Commentaar


     • #6
      Re: Amsterdam Clubs, Sarphatipark 118, Park 118, Lina

      Bobbytje,
      Goed dat de gastheer hookers leest, hopelijk doen de dames dat ook. Neem aan
      Dat ze het werk voor het geld doen en gebaat zijn bij hogere klandizie.
      Alleen: heb je nog gebruik gemaakt van de service van één van de dames?
      Als je bij lina bent geweest ben ik benieuwd hoe het is gegaan...

      Commentaar


      • #7
       Re: Amsterdam Clubs, Sarphatipark 118, Park 118, Lina

       Hoi Jezus,

       Ja, ik heb die dag gebruik gemaakt van de diensten van Angel en dat was gelukkig een positieve ervaring, zie mijn recensie over Angel. Op die dag stelden zich er relatief veel dames voor maar daar zat Lina niet bij. Ik herken veel van hetgeen jij opschreef over jouw ervaringen met Lina. Ben je vaker bij Park 118 geweest en hoe waren jouw ervaringen?

       Bobbytje

       Commentaar


       • #8
        Re: Amsterdam Clubs, Sarphatipark 118, Park 118, Lina

        Slechts één keer geweest bij park 118. Angel ziet er inderdaad Lekker uit, één bezoekje
        Waard lijkt me. Ik was altijd van de raamprostitutie, maar nu ik wat ouder ben zoek
        Ik een club of privehuis waar ik voor een redelijke prijs kan relaxen.
        Dank voor de tip, bobby. Ik geef park 118 voordeel van de twijfel en waag nogmaals
        Een gokje

        Commentaar


        • #9
         Re: Amsterdam Alg., Sarphatipark 118, Park 118, Algemeen

         Zojuist mijn eerste recensie geplaatst sinds lange tijd lidmaatschap op deze geweldige site. Nou ik ben bij Park 118 geweest en dat is me zeer goed bevallen. Ik lees boven wat vraagtekens bij sommige handelswijze, nou ik sluit me hier zeker niet bij aan. Ik ben keurig ontvangen en mij is alles door de gastheer verteld wat ik wilde weten. Eventuele specifieke wensen heb ik met de meiden besproken dus ik ben niet voor verassingen komen te staan. Voor mij krijgt dit huis een dikke 9!

         Commentaar


         • #10
          Re: Amsterdam Clubs, Sarphatipark 118, Park 118, Lina

          Heb tijd terug mijn lijfelijke lusten met lina mogen delen. was wel aangenaam maar tja ik heb een zwak voor marokkaanse meisjes.
          Als ze van ander afkomst zou zijn dan zou ik de ervaring zeer onbevredigd hebben gevonden. Ze is afstandelijk. het was een plichtmatig vertoning zonder enige passie.
          Bij deze threat over Lina zie ik ander namen naomi sarah. en er vermeld dat ze porno (film?) Ervaring heeft.. zijn dit echt allen alteregos van lina?

          Commentaar


          • #11
           Re: Amsterdam Alg., Sarphatipark 118, Park 118, Algemeen

           Dat beffen bij de meeste privehuizen in het standaardpakket zit, ben ik wel met hem eens. Maar zoenen zeker niet bij alle dames! En hiermee wordt dit makkelijk ondervangen. Doet ze het niet, betaal je er niet voor. Wel, dan betaal je iets extra.
           En Frits, de meeste privehuizen waar al het genoemde inclusief is, rekenen toch ook geen 95,00 per uur?

           Ik hou ook niet zo van bijbetalen; wat mij betreft liever een wat hoger 'all-in' bedrag. Maar goed, dat is mijn ding. Voor veel mensen zal deze methode goed werken.

           Wat ik wél weer heel goed vind aan deze methode, is dat er een groter deel rechtstreeks naar het meisje gaat? Over haar beschreven werkmethode heb ik uiteraard geen mening, maar denk dat je door jou irritatie haar toch iets te kort doet.

           Just my thoughts.....

           Fant
           Laatst gewijzigd door OldAmsterdam; 05-03-15, 09:24.

           Commentaar


           • #12
            Re: Amsterdam Alg., Sarphatipark 118, Park 118, Algemeen

            Wat een gedoe over niets hier, en als ik lees hoe sommige mannen schrijven over dames etc dan snap ik wel dat er geen klik is met de dames als ze ook zo tegen hun doen. Kijk eerst eens in de spiegel en wees eens positief heren en leg niet alles zo op een weegschaal. Park 118 is het beste huis van Amsterdam als je het mij vraagt en alles wordt je keurig van te voren gemeld of staat op de website. Top service altijd! En ze denken ook nog eens aan ons met de kerst ze zijn namelijk gewoon open! Uniek in Amsterdam als je het mij vraagt. Ik ben gisteren mijn kerst toetje gaan halen en het was weer heerlijk .

            Commentaar


            • #13
             Re: Amsterdam Alg., Sarphatipark 118, Park 118, Algemeen

             Dag heren,

             Ben een keer bij park 118 geweest maar toen op afspraak. Ik wil binnenkort maar eens even op de bonnevooi gaan zodat alle dames zich aan me voor kunnen stellen. Ik ben alleen bang dat er straks geen dame tussen zit die mij kan bekoren. Heeft een van jullie dit wel eens meegemaakt? Op de site staat dat je dan in principe kosteloos het pand kan verlaten, maar ik ben bang dat het een erg rare situatie met zich mee gaat brengen.

             Commentaar


             • #14
              Re: Amsterdam Alg., Sarphatipark 118, Park 118, Algemeen

              Oorspronkelijk geplaatst door bonkertje1987 Bekijk bericht
              Dag heren,

              Ben een keer bij park 118 geweest maar toen op afspraak. Ik wil binnenkort maar eens even op de bonnevooi gaan zodat alle dames zich aan me voor kunnen stellen. Ik ben alleen bang dat er straks geen dame tussen zit die mij kan bekoren. Heeft een van jullie dit wel eens meegemaakt? Op de site staat dat je dan in principe kosteloos het pand kan verlaten, maar ik ben bang dat het een erg rare situatie met zich mee gaat brengen.
              Dat valt mee, ik was er laatst nog en er was niets van mijn gading bij. Degene die er waren leken de 30 al gepasseerd, er waren ook maar 4 vrouwen beschikbaar. Eentje deed me nog twijfelen een krakers type met vlechten en gezichtspiercings, alleen toch maar niet gedaan. Bij twijfel niet doen is mijn credo.
              Maar om je vraag te beantwoorden het is in park 118 geen probleem om te weigeren toen ik de gastvrouw meedeelde niet op het aanwezige aanbod in te willen gaan, knikte ze beleefd. Ze zei " wellicht tot een volgende keer, mogelijk dat er dan wel wat bij zit van jou gading. " overigens hoort het zo ook te gaan, die ruimte moet je krijgen als klant om te weigeren en die heb ik tot nog toe ook altijd gehad.

              Commentaar


              • #15
               Re: Amsterdam Alg., Sarphatipark 118, Park 118, Algemeen

               Met Sigmund1 eens, ik heb het zelfs mee gemaakt dat er wel dames waren maar geen kamers daar . Dat is me al lange tijd nergens meer overkomen maar toch werd er vriendelijk aan mij gevraagd of ik later terug wilde komen. Gedaan en toen gekozen voor blonde studente Laidy. Recensie komt er nu aan, top ervaring wederom.

               Soms is het helaas erg druk en zijn de toppers bezet, ik kom dan altijd even later terug en heb dan weer andere keuzes .

               Commentaar


               • #16
                Re: Amsterdam Alg., Sarphatipark 118, Park 118, Algemeen

                Oorspronkelijk geplaatst door vanzwol
                Die meerprijs voor extra's is volgens mij wel normaal. Alleen jammer dat op de website niet staat aangegeven welke dame's welke extra's doen. Dat blijft dan een gok waar je pas op de kamer achterkomt als je je keus hebt gemaakt.

                Groet,
                Vanzwol
                Nee hoor mij wordt door gastvrouw of gastheer verteld dat je bij voorstellen er bij de dame naar kan vragen, dan weet je wat ze wel en niet doet en tegen welk bedrag. Ze laten daar de keuze aan de dame. Kan me ook goed voorstellen dat ze niet bij iedere man willen zoenen of pijpen zonder willen doen. En ze dat per klant bekijken. Niet iedere klant is goed verzorgd of respectvol.

                Dames hoeven daar zich ook niet aan iedereen voor te stellen die dames bepalen dat zelf. Vind ik eigenlijk zeer correct, want anders krijg je eerder de kans op een ongemotiveerd meisje en. Ze hebben bij Park 118 dus respect voor de meisjes. Geeft mij als klant juist een prettig gevoel. Heb daar ook weleens meegemaakt dat ik gereserveerd had voor een dame die het toen heel druk had gehad. En toen werd mij gevraagd of ik even 15 minuutjes wilde wachten zodat de dame even kon pauzeren en wat eten om even weer energie te krijgen. Nou dat vond ik geen probleem en kreeg een drankje, waarna de dame vrolijk binnen kwam en mij bedankte voor mijn begrip. Dat alles geeft mij een goed gevoel. Het zijn geen sexmachines toch?

                In een andere stad heb ik weleens meegemaakt dat een dame werd uitgescholden door een eigenaar, nou dat huis heb ik nooit meer bezocht, slavernijtijd ligt al ver achter ons. Ik ben blij dat wij als mannen gebruik mogen maken van dames die deze diensten aanbieden.

                Nee bij Park 118 zijn ze goed bezig, komen ook steeds meer nieuwe meisjes en de looks worden ook steeds beter. Alleen zijn de aanwezigheidslijst van dames op hun website soms een beetje laat bijgewerkt, terwijl hun advertorial hier op hookers zie http://www.hookers.nl/showthread.php?t=273278 wel altijd up to date is. Vaak staan de namen van de dames al in de nacht ervoor op of op tijd voor opening in de ochtend.

                Dan hoef je alleen ff te bellen om te checken welke tijden de dame werkt en ik reserveer vaker omdat het steeds drukker wordt daar en de toppers vaak bezet kunnen zijn.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Amsterdam Alg., Sarphatipark 118, Park 118, Algemeen

                 Volgens mij mag een privehuis of club wettelijk niet de prijzen van de extra’s bepalen voor de dames. De dames kunnen dus dat zelf bepalen per klant enzovoort. Dat dat onduidelijkheid geeft is niet de schuld van het privehuis maar van onze wetgever met zijn betutteling. Privehuizen die dus prijslijsten hanteren over extra’s kunnen dit alleen doen als die dames dat onderling eens zijn over het hanteren van dezelfde tarieven voor hun extra’s. Wil er eentje niet dan kunnen ze al geen algemene prijslijst hanteren. Of het wordt toch stiekum van bovenaf vastgelegd natuurlijk. Ik denk dat ze bij Park 118 gewoon netjes de regels volgen en veel respect voor de dames hebben en hun eigen keuze in welke extra’s ze doen, de prijzen die ze er voor vragen en welke klanten ze eventueel willen weigeren.

                 Denk dat dat gewoon erg ok is. Als ik extra’s wil vraag ik het gewoon bij het voorstellen van het meisje, dan weet ik of ze het doet en tegen welke prijs. Simpel toch?
                 The only things that counts in life are;
                 fast cars, fast woman, fast food, The Boss and Golden Time!!!!


                 Ketserr,
                 GT icon.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Amsterdam Alg., Sarphatipark 118, Park 118, Algemeen

                  Prima privéhuis, leuke gastvrouw en nog leukere dames. Jammer dat de kamers boven niet klaar waren had wel zo'n thema kamer willen meemaken. Misschien de volgende keer als de spaarpot weer is gevuld. Ga zo door met het goede en mooie werk Park118.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Amsterdam Alg., Sarphatipark 118, Park 118, Algemeen

                   Oorspronkelijk geplaatst door ketserr Bekijk bericht
                   Volgens mij mag een privehuis of club wettelijk niet de prijzen van de extra’s bepalen voor de dames. De dames kunnen dus dat zelf bepalen per klant enzovoort. Dat dat onduidelijkheid geeft is niet de schuld van het privehuis maar van onze wetgever met zijn betutteling.

                   Denk dat dat gewoon erg ok is. Als ik extra’s wil vraag ik het gewoon bij het voorstellen van het meisje, dan weet ik of ze het doet en tegen welke prijs. Simpel toch?
                   Mee eens. Het lijkt me een prima privehuis en ga gauw een keer langs. Vind het wel lastig dat er op de website niet per dame aangegeven staat welke extra's ze aanbieden, de prijs hoeft er niet bij te staan. Het tijdens het voorstellen vragen werkt voor mij niet echt lekker.

                   Reactie van Park 118: "Extra 's per dame kan niet want er zijn wettelijke bepalingen, in Amsterdam mag er geen onveilige sexhandelingen als pijpen zonder geadverteerd worden wat in bv Den Haag wel weer mag, daarnaast bepaalt de dame de extra s per klant, dus dat voorkomt discussie als er wel extra's bij staan, als een klant bepaalde slechte hygiëne of gebit heeft etc zal een dame minder snel willen zoenen etc."
                   Laatst gewijzigd door OldAmsterdam; 05-03-15, 15:44.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Amsterdam Alg., Sarphatipark 118, Park 118, Algemeen

                    Het is altijd even afwachten wat er te krijgen is, maar dat is net als met de meiden .

                    De voorstelrondes gaan inderdaad erg snel om ernaar te vragen, maar volgens mij kun je de gastvrouw/gastheer vooraf en achteraf prima vragen naar de extra's die mogelijk zijn bij de dames die je in gedachten hebt.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Amsterdam Alg., Sarphatipark 118, Park 118, Algemeen

                     Gisteravond had ik voordat ik naar Park 118 ging eerst gebeld en telefonisch met de gastvrouw een afspraak gemaakt met 1 van de dames. Aangekomen werd mij opeens verteld dat de betreffende dame bezet was c.q. naar huis zou gaan. Hoewel de gastvrouw heel aardig is is het heel onbevredigend wanneer een gemaakte afspraak niet wordt nagekomen.
                     Geef dan telefonisch aan dat de dame in kwestie op het afgesproken tijdstip niet meer beschikbaar is of vraag het even na aan die dame of ze al dan niet op het betreffend tijdstip beschikbaar is. Park118 is een tophuis dat zich onderscheidt van andere privéhuizen met over het algemeen een uitstekende dienstverlening van de gastheer/vrouw/dames, maar telefonisch afspraken maken is helaas niet goed geregeld .

                     Bobbytje