Maison Monty, Sadae, Made, Rendez-vous Privé

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Maison Monty, Sadae, Made, Rendez-vous Privé

  Was al weken van plan om een date te gaan maken met mijn lekkere Aziatische schoonheid Sadae, maar het kwam er op de een of andere manier steeds niet van.

  Maar afgelopen woensdag was ik even langs gegaan en had ze me zo gek gemaakt dat ik het niet langer kon uitstellen dus een date gemaakt voor afgelopen vrijdag

  Speciaal voor haar had ik tijd vrijgemaakt zodat ik ook eerder op de laan kon zijn, want normaal lukt me dat nooit al om 20 uur.
  Maar voor Sadae maak ik heel graag een uitzondering want deze langbenige schoonheid is zo lekker en na gisteren weet ik weer dat ze nog steeds zo lekker is en nog steeds die perfecte klik met haar heb.

  Dus was er iets voor 20 uur en kon gelijk met haar naar de Italian Room toe en zoals altijd waren we de drempel nog niet over of we stonden al vurig en vol passie met elkaar te zoenen

  Even snel de gebruikelijke natte wasbeurt gedaan en toen naar het bed gegaan waar we weer in een langdurige zoensessie kwamen en met Sadae is dat zo lekker dat voor je het weet er al 20 minuten voorbij zijn

  Toen kreeg ik een heerlijke franse massage en voor ik het wist lagen we alweer te zoenen want mijn lippen kan ik haast niet van de hare krijgen

  Uiteraard vergat ik haar ook niet en heb haar ook nog lekker verwend maar de tijd begon al weer mijn grootste vijand te worden dus werd het echt tijd om nog even lekker intiem te gaan, eerst kwam ze lekker boven op me zitten en met een vloeiende beweging doorgegaan in de missionaris stand

  Helaas was de tijd toen al weer om dus moesten ons zoals zo vaak weer haasten om beneden te komen waar Sadae helaas snel ging omkleden want ze moest op tijd naar huis en is nu lekker aan het genieten van een wel verdiende vakantie.

  Maar zal je snel weer bezoeken schatje als je weer terug bent

  Gelukkig heb ik mijn andere 2 kanjers Nathalie en Anastacia ook nog en daar hem ik nog wel een paar plannetjes mee hehehe

  Jack
  Laatst gewijzigd door argus2002; 29-07-18, 08:36.
  TheCandyMan

 • #2
  Re: Den Haag, Laan van NOI 200a, Diane's Secret, Sadae(uitstekend)

  Ik kan heel erg kort zijn over Sadae: top.
  Prachtige vrouw, ontspannen omgang, geen gehaast, heerlijk zoenen, heerlijke orale verwennerij, perfect voor mijn persoonlijke wensen iig.

  Prijs in recensie is inclusief extra's.

  Tijd voor een augurk.

  Commentaar


  • #3
   Re: Den Haag, Laan van NOI 200a, Diane's Secret, Sadae(uitstekend)

   Vandaag 10-10-2011 voor 4e keer een uurtje bij haar geweest.
   Precies wat ik graag wil en zo lief dat ik haar eigenlijk voor mijzelf wil houden.
   Maar ja, een "bijvrouw" kan ik me helaas niet permiteren.
   Op mijn favorietenlijstje van de DS dames blijft Sadae nog steeds op 1 staan.
   Excuus aan de andere dames uiteraard want ze mogen zeker niet vergeten worden.
   Voor Sadae: ik ga morgen toch een koffer kopen.
   Lieve groet voor allen. George

   Commentaar


   • #4
    Re: Den Haag, Laan van NOI 200a, Diane's Secret, Sadae(uitstekend)

    Vandaag 2 dag van het Aziatische weekend ( zaterdag Lotus ).

    Sadae is veel groter dan Lotus maar toch heel herkenbaar. Dat super hoogwaardige kwaliteit haar moet iedereen die sowiezo van Aziaten houdt gek maken. Sadae kan wuiven als een palmboom en daar is het goed onderstaan.

    Het is heerlijk als die zwarte lawine mijn borst raakt, ik raak van slag en mijn kleine man wordt mijnwerker

    Sadae wist mij in 45 minuten heel gelijdelijk naar een hoogtepunt te brengen, alles wat we deden was stylvol en lekker
    daarbij is het ook leuk om met haar ondertussen een beetje te kletsen over de dagelijkse dingen.
    Dat doe je ook met je collega's maar die zijn niet zo lekker.

    Sadae's vermogen om met gevoel je in te schatten en je zo te voorzien van droomsex. Ook heb je niet het idee dat je
    je bij een DVP bevindt. Ik kan het iedereen aanraden : Behandel je DVP als je vriendin en je krijgt er bijna altijd
    een heerlijk geile ervaring voor terug.

    Kortom Sadae is geen mysterie meer voor mij zij is een heerlijk vrouw om je mannelijkheid bij te bewijzen maar ook heerlijk communicatief vaardig.


    De ontspanningsbegroting van 2011 had maar 1 post DS

    En met zoveel heerlijk vrouwen bij DS zal dat in 2012 wel niet anders worden.

    Sadae en DS bedankt voor jullie gastvrijheid, als ik een gaatje heb in het werkschama zal ik met
    plezier de trap opklimmen met bovenaan het gastvrije Boedhabeeld.

    Commentaar


    • #5
     Re: Den Haag, Laan van NOI 200a, Diane's Secret, Sadae(uitstekend)

     Onlangs ook bij deze dame geweest. Mooi, lang en vriendelijk. De erotische activiteiten zijn prima. Ze had misschien iets activer mogen zijn maar dat geldt voor mij ook. Prima dame en ervaring. Ik ga waarschijnlijk nog een keer terug.

     Commentaar


     • #6
      Re: Den Haag, Laan van NOI 200a, Diane's Secret, Sadae(uitstekend)

      Ik ben de afgelopen jaren al vaak bij Sadae geweest maar had nog nooit een recensie over haar geschreven dus dat werd wel eens tijd. Als er iemand is die het verdient is het Sadae wel. Toen ik haar voor het eerst zag in de kamer van DS vroeg ik de gastvrouw hoe ze heette en de gastvrouw riep haar om even kennis met te komen maken, ze kwam bij me zitten en er was direct een klik. Ik viel gelijk op haar, haar uiterlijk maar ook haar uitstraling. Ze geeft je het gevoel dat ze er voor jou is en sex met je wil. Verder viel ik voor haar kleding, ze droeg toen een doorzichtig mini jurkje met hele hoge hakken en nu we elkaar wat langer kennen zorgt ze er altijd voor om kousen, jarretelles en hoge hakken te dragen omdat ze weet dat ik dat bijzonder op prijs stel. Op de kamer is ze erg goed, ze heeft me nog nooit teleurgesteld, ze weet me altijd weer op te winden, niet alleen door haar kleding maar ook door haar gedrag. Ook is ze dol op (lesbisch) trio's, we hebben al menig (lesbisch) trio gedaan zodat ik veel meisjes heb leren kennen bij DS maar er is er maar een de beste en dat is Sadae. Kortom Sadae is voor mij het beste meisje bij DS, een perfecte dame die ik nog vaak hoop te mogen bezoeken.

      Commentaar


      • #7
       Re: Den Haag, Laan van NOI 200a, Diane's Secret, Sadae(uitstekend)

       Ik ben gewoonlijk niet zo'n schrijver, maar maar na drie keer een halve belofte om een recensie te schrijven wordt het hoog tijd om dat ook daadwerkelijk te doen.

       Sadae is heerlijke vrouw. Prachtig figuur, lang zwart haar en heerlijk gladde en zachte huid. Belangrijker nog is dat ze gewoon een leuk en gezellig karakter heeft waardoor het als snel voelt of je haar al langer kent. Vrijen met Sadae is fantastich. Ze geniet er zelf ook van en laat dat ook blijken. Ze is niet terughoudend en voelt zich niet bezwaard de controle over te nemen om haar eigen genot te stimuleren Wat mij ook erg opwindt is hoe ze je met haar stem stimuleert zonder te vervallen is 'porno praat'. Het was alles bij elkaar een heerlijke uurtje.

       Sadae, binnenkort kom ik weer langs om de score gelijk te trekken

       Commentaar


       • #8
        Re: Den Haag, Laan van NOI 200a, Diane's Secret, Sadae(uitstekend)

        Wat een topper! Helemaal mijn type. Weet precies wat een man wil en voelt je goed aan (bij mij althans). Woorden komen tekort maar heb weinig betere ervaringen gehad als Sadae. Ik ga eigenlijk nooit terug bij een dame maar voor haar heb ik een uitzondering gemaakt. Kritisch als ik altijd wel ben was dit een geweldige ervaring. Mijn ervaringen bij DS zijn niet altijd goed geweest, maar zij heeft een hoop goed gemaakt.

        Commentaar


        • #9
         Re: Den Haag, Laan van NOI 200a, Diane's Secret, Sadae(uitstekend)

         27 Juli 2012 heb ik voor het eerst in 2 jaar weer DS-girls bezocht en daar voor Sadae gekozen. Via de mail van DS had ik al contact met haar gemaakt maar dat wist zij nog niet in de huiskamer van DS.

         Toen ik mijn keus duidelijk had gemaakt kwam ze al gelijk bij me zitten en frunnekte aan mij alsof we al op de kamer waren. Heel prettig, dat maakt de ervaring alleen nog lekkerder van het moment dat je binnen komt.

         Op de kamer heb ik ontzettend veel gepraat omdat ik toch wel speciale activiteiten van haar wens in de nabije toekomst. Dit kan ik alleen maar als ik een bepaalde klik heb met desbetreffende dame.

         Volgens mij was de klik wederzijds en af en toe deden we een poging om te vrijen (GFE experience) hetgeen ook wel ging maar mijn hoofd stond ergens anders naar. Het uurtje was zo om en boekte een half uur bij. Ook deze vloog zo om!

         Enfin, nu kijk ik op de Agenda van DS en onder het kopje "dames" en zie Sadae niet meer vermeld. Telefonisch contact heeft mij niets wijzer gemaakt.

         Als men met vakantie is dan blijft de dame in kwestie meestal gewoon vermeld maar wel met de uitleg dat zij met vakantie is. Nu is haar naam overal verwijderd, ook als ik haar via de website van DS een bericht wil sturen.

         >> Nu ga ik er maar vanuit dat ze plotseling vertrokken is bij DS ...... natuurlijk ben ik ontzettend nieuwsgierig waar deze dame weer aan de slag gaat.

         >> Mochten andere wandelaars weten over wie ik het heb en waar deze dame nu werkt dan verneem ik dat graag!

         Natuurlijk als ik verneem waar zij nu werkzaam is zal ik dat hier vermelden.
         Boeiende groeten,
         BDSM Buddha

         Commentaar


         • #10
          Re: Den Haag, Bilderdijkstraat 106, Stout Privéhuis, Sadae(uitstekend)

          Afgelopen woensdag Sadea bezocht voor een uurtje plezier. Nadat het opfrissen zijn we op het grote ronde bed beland waar we heerlijk hebben liggen zoenen. Daarna heeft ze me heerlijk gepijpt en even later hebben we rollen omgedraaid. Na het beffen maakte ze zich al vingerend klaar waarna het bed lekker nat werd van haar vocht.
          Hierna heeft me onder geplast en uiteindelijk heeft ze me weer gepijpt waarna ik zeer prettig in haar mond ben klaargekomen. Daarna nog even bad geweest waar ze bij mij nog even op schoot kwam nagenieten.

          Commentaar


          • #11
           Re: Den Haag, Bilderdijkstraat 106, Stout Privéhuis, Sadae(uitstekend)

           Onlangs weer bij Sadae geweest, ze heeft de overstap gemaakt van DS naar Stout.
           Wat mij betreft een goeie overstap, schitterende kamers en een zeer vriendelijke ontvangst
           door de gastvrouw, dat was bij DS weleens anders.
           Ik moest even wachten op Sadae maar het wachten werd ruimschoots beloond, gehuld in
           zwarte kousen en lingerie kwam ze naar me toe. Ik werd begroet met een heerlijke tongzoen en Sadae kwam zelfs bij me op schoot zitten, terwijl we aan het tongen waren wenkte ze een meisje dat naast ons was komen staan.
           Dit was Amy, een mooie brunette, ze droeg zwarte kousen en hoge hakken. Amy stelde zich aan me voor en
           we waren al snel aan het tongzoenen, ik voelde onder haar rokje en voelde dat ze geen slipje droeg.
           Sadae liet zich ook niet onbetuigd en voelde aan mijn pik die al heerlijk hard was geworden.
           We zijn daarna naar de kamer gegaan waar we elkaar verder opgegeild hebben, Sadae bedankt voor je
           geile sex en dat je weer een geil meisje voor me hebt uitgekozen.

           Commentaar


           • #12
            Re: Den Haag, Bilderdijkstraat 106, Stout Privéhuis, Sadae(uitstekend)

            Vorige week weer een bezoek gebracht aan Sadae. Ze had zich speciaal voor mij weer heerlijk uitgedost, d.w.z. hoge hakken, kousen, jarretelles en een mini rokje zonder slipje. Ik werd beneden aan de bar door haar begroet met een uitgebreide tongzoen en heerlijk in mijn kruis graaien. Hierdoor heerlijk opgewarmd naar boven waar ze bij me op schoot kwam zitten en doorging met tongzoenen en af en toe geile dingen in mijn oor fluisterend. Al gauw belanden we op bed waar we elkaar heerlijk verwend hebben. We hadden beide ook hetzelfde idee, namenlijk om Ilse er een half uur bij te halen. Ik had haar beneden gezien en ze zag er zeer aantrekkelijk uit met een zwart mini jurkje en een heerlijke D cup.
            Bij ons aangekomen ging Ilse aan de rand van het bed staan zodat ik heerljk onder haar jurkje kon voelen. Al snel belande ook Ilse op bed zodat ik twee heerlijke meisjes naast me had liggen. Om de beurt mij pijpend en met mij tongzoenend beleefde ik een heerlijke tijd, ook al doordat de dames niet van elkaar af konden blijven. Uiteindelijk heb ik Ilse heerlijk geneukt terwijl Sadae met zichzelf speelde. Het half uur was helaas erg snel om waarna Sadae en ik nog een tijdje hebben liggen vrijen. Sadae en Ilse bedankt voor de heerlijke sex en we gaan dit zeker vaker doen.

            Commentaar


            • #13
             Made, Witteweg 15, Rendez-Vous, Sadae (Ned)(voldoende)

             Na lange tiojd weer eens deze club bezocht! Voor Sadea gekozen, was geen groot succes. Zoenen uitstekend, maar verder veel te afstandelijk, je mag nergens aankomen, ze probeert zodanig te liggen, dat je niet bij haar kutje kunt komen en als het je dan toch lukt roept ze gelijk, dat het pijn doet!! Terwijl ze zelf vrij hardhandig is!! Nee geen aanbeveling.
             Heel erg zelf bewust!!
             Laatst gewijzigd door omer; 16-05-13, 08:15. Reden: gemiddelde

             Commentaar


             • #14
              Deze mooi dame pas weer eens opgezocht, een soort hernieuwde kennismaking. Maar wat een heerlijke vrouw. Ondanks kleine borsten een prachtig lichaam.
              Een klasse dame waar veel mogelijk is en waarbij ik me helemaal op mijn gemak voelde en me kon laten gaan. Een echte aanrader dus. Voor mij is er verslavingsgevaar.

              Commentaar

              Aan het werk...
              X