Kim (Bel), Kerkrade, Privé Yvonne

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Kim (Bel), Kerkrade, Privé Yvonne

  Hallo Vrienden.
  Ben vorige week weer eens in de Jodenstraat geweest en heb mij net als vorige keren weer heerlijk laten verwennen door Kim.
  Na het gebruikelijke wasritueel hebben we het hele programma afgewerkt.
  Het was weer grandioos. Heb haar gebeft wat ze lekker vindt en daarna heeft ze mij gepijpt en voor dat er verkeerde dingen gebeurde hebben we heerlijk geneukt. Eerst \\\"gewoon\\\" en daarna op zijn hondjes.
  Het is een hele lieve meid en ze vindt het ook lekker.
  Kortom, een aanrader.
  Toean

 • #2
  Sorry dat ik je bericht er pas nu lees. Foutje van mij.
  Maar ben niet zo goed op de hoogte.
  Kim is niet zo groot, heeft lang donker haar en 2 sprekende ogen. Ze staat beschreven op de website van het huis.
  Het is een Belgische kanjer; dat vind ik.
  Z4e voldoet altijd volkomen en volledig aan mijn wensen zonder de hygiene uit het oog te verliezen.
  Ik kan je haar alleen maar aanbevelen met de wetenschap dat smaken verschillen.
  Toean
  Ik geloof niet dat ze vroeger bij 68 heeft gewerkt.

  note v.d. mod: Kim van Prive 68, Simpelveld, is een Duitse, geen Belg.

  Groet n.

  Commentaar


  • #3
   Freundlich, nett und hübsch anzusehen.
   Nur ihr künstliches Gestöhne hat etwas genervt.

   Commentaar


   • #4
    Zoals enige tijd geleden hier reeds aangekondigd, was het 2e paasdag dan eindelijk zo ver: De afspraak met aan Kim, die ik bij een eerder bezoekje aan Maastricht Prive reeds had waargenomen kwam er dan eindelijk van. Vooraf had ik enkele wensen mijnerzijds met haar besproken, en deze zijn allen zonder mankeren vervuld. Verder waren de stadaard diensten allen ver boven gemiddeld; de kwaliteit die er het meest uit sprong (en die ik in de beoordeling ook niet lager dan met een 10 kan beoordelen) is zondermeer het enthousiastme. Nimmer heb ik een dame meegemaakt die zich zo met volledige inzet en vol overgave aan datgene waar ze zich op dat moment mee bezig houdt wijdt. En als ik dan toch een uiterlij kenmerk moet noemen, dan zijn het zonder enige twijfel haar fonkelende ogen waar, constant vrolijke pretlichtjes in flonkeren, en er keer op keer tot Kim's hilariteit voor zorgden dat ik in de lach schoot. Niet dat die pretoogjes beslist noodzakelijk waren voor de humor, want neem van mij aan: een bezoekje aan Kim staat niet alleen in het teken van een heerlijke bevrediging, maar ook van de nodige vrolijkheid. En tenslotte: zowel liefhebbers van slagroom, alsmede zij die een voorkeur voor ijsblokjes hebben, moeten deze mooie, vriendleijke vrolijke, gezellige en enthousiaste dame beslist eens bezoeken.

    En net als in eerdere recensies kan ik ook deze keer weer niet laten een grote pluim te geven aan de dienstverlening van Maastricht Prive. Een aangename gelegenheid, een prettige ontvangst en een prima verzorging van de inwendige mens.

    Commentaar


    • #5
     Re: Maastricht, Jodenstraat 2, Maastricht Prive: Kim (8.5)

     Van de week weer een keer naar Kim geweest. Er waren 5 dames aanwezig. Zat nog even te twijfelen tussen haar en Sandra (volgende keer dan maar, zag er erg lekker uit). Toch gekozen voor zekerheid,Kim dus (was al een paar keer eerder geweest)
     Toen ik eenmaal op het bed lag, dook ze meteen boven op me om aan een lekkere tongzoenpartij te beginnen. Na wat zoenen en lekker friemelen is de befspecialist afgedaald naar de lagere regionen om zich aan zijn hobbie te wijden. Kimmetje reageert hier altijd erg heftig op. Ze wordt heerlijk nat en kreunt dat ze wil neuken. De befspecialist gaat dan meestal eerst nog even door met zijn specialisme, om zich dan uiteindelijk toch maar over te laten halen Na deze eerste wilde paring even een slokje water en Kim een sigaretje. Al snel nam ze weer het initiatief en haalde een fles olie te voorschijn om een en ander lekker in te smeren, snel mondde dit uit in weer een lekkere neukpartij waarbij we diverse standjes hebben geoefend. Tot een tweede ontlading kwam het niet , de eerst keer was te heftig geweest. Al met al was er echter erg lekker en ik kom zeker nog eens terug.

     Commentaar


     • #6
      Re: Maastricht, Jodenstraat 2, Maastricht Privé, Kim (uitstekend)

      Niet helemaal toevallig raakte ik verzeild in MP. Een bordeel zoals een onervaren pervert zich het liefst voorstelt: verscholen in een Maastrichts steegje bij de Maas, vlak naast een mooie galerie en dichtbij quasi-chique winkels- een strenge maar bijna abstracte vrouwelijke cerberus opent de poort na herhaaldelijk aanbellen en offreert in een oerkneuterig loeiwarm gestookt vertrek een glas Maaswater. Dan een paar minuten leegte en stilte - het voorgeborchte, neem ik aan.
      Dan, op het moment dat je denkt 'Ik moet maar eens opstappen, wat doe ik hier in hemelsnaam, waarom ga ik niet een paar schoenen kopen of een goed boek lezen?', komt een schare ondenkbare godinnetjes ( hoewel,.. enkele zijn vrij lang..) binnen en stellen zich voor. Van frele nymphijn tot ebbenhouten Afrikaanse schoonheid.
      En Kim. Joost mag weten waarom ik op haar val. Als een doorgezaagde eik met aangevreten kruin. Plof.
      Nadat ze na het nonchalant uitdrukken van haar sigaret en een vertrouwelijke hand op de jouwe het sein gegeven heeft voor het vertrek naar boven, begint de klim langs de smalle trap naar de 11e verdieping. Ze heeft mijn jack en das over haar arm en mijn hoed op haar hoofd genomen en heeft er duidelijk plezier in - of doet talentvol 'alsof'. ook goed. Theater.
      Op de kamer maakt ze op de meest charmante manier korte metten: "hij" moet gewassen en bemoedigd worden. En dat doet ze met alle Limburgse en Vlaamse charme en zakelijkheid die je maar mag verwachten van een meidje die het voor haar brood en friet doet.
      Ze blijkt na al het gedoe (geld wisselen, handdoek halen, dit en dat nog doen ) onwaarschijnlijk klein en mooi en lief levendig en grappig en 'tof'..
      In het theater noemen ze dat 'naturel'.
      Wat ze heeft gedaan weet ik niet meer - dacht dat ik dood ging - maar dat lieve onverstaanbare dialect, en daarna het zakelijke "god we zijn al 5 minuten over tijd, kom je nog eens" en die paar pepermuntjes en die vluchtige zoen . Theater, maar wel bijna naturel ( alleen dat prompte gehijg en gekreun is wat al te veel van het goede..) en bijna echt enn groots.
      Absoluut niet aanbevolen

      Commentaar


      • #7
       Re: Maastricht, Jodenstraat 2, Maastricht Privé, Kim (uitstekend)

       Wat een oerstomme fout in dat laatste zinnetje!
       Herstel, herstel!
       Het moet natuurlijk zijn:
       VAN HARTE, ERG, WARM, ENORM AANBEVOLEN (behalve als ik moet wachten...).
       Bovendien spreekt Kim het lieflijkste Nederlands dat in Maastricht te horen is!
       Sorry Kim...

       Commentaar


       • #8
        Re: Maastricht, Jodenstraat 2, Maastricht Privé, Kim (uitstekend 10/10)


        Het was niet de eerst keer dat ik een bezoek bracht aan KIM.Het is er telkens ZALIG en SUPER.Ongelooflijk wat dit meisje in petto heeft .Na overleg kiezen we telkens nieuwe standjes en aangezien het enthousiasme en de volle overgave van Kim ,gaat men steeds tevreden naar huis.Het is een bijzonder lenige acrobate waarvan ik het einde nog niet gezien heb.Deze keer dacht ik ,als autofreak ,dat ik een testrit met een super snelle Porche of Ferrari gemaakt had op een circuit in Monaco.Het was de kers op de taart en ik had geen behoefte meer aan slagroom en druiven.Tijdens onze actie ,die toch wel heel intens was dacht ik aan de volgende oude levenswijsheid : nl . Je hoeft helemaal niet groot te zijn ,om groot te zijn !!! (nadenkertje ).Kimmeke is klein van gestalte maar super actief.
        Ze genoot er blijkbaar heel intens van en ik ben er 100% zeker van dat het geen fake was.Ze trilde als een drilboor van genot en dat gaf voor mij het heerlijkste gevoel op mijn slurfje.
        Zeker voor herhaling vatbaar en het gevaar schuilt erin dat het verslavend werkt.Ik ga zeker nog terug naar dit toppertje.Een aanrader over de ganse lijn.

        Commentaar


        • #9
         Re: Maastricht, Jodenstraat 2, Maastricht Privé, Kim (uitstekend)

         De tijd gaat te snel. Het is alweer 2 maanden geleden dat ik een bij Kim was. Ik was bloedgeil en had weinig tijd, daarom maar een half uur van het geplande hele uur kunnen genieten. De eerste keer bij Kim pikte ik haar gelijk uit het rijtje dames wat bij MP eigenlijk de middenmoot niet te boven komt, maar Kim met haar frele lijfje en vurige ogen had er zin in en dat zag je. Ze droeg een mini-bikini en afgezakte zwarte puntlaarsjes. Op de kamer is het gelijk actie en volop genot. Beffen, pijpen, standjes, onder, boven, achterstevoren, tot ze echt komt. Op mijn 2e bezoek droop de geilheid er aan alle kanten af, en is 2x met beffen en met neuken plat op haar buik van achter trillend en hevig schokkend klaargekomen en ik ook. De pauze die ze daarop nam om te roken, duurde mij helaas wat lang want ik moest weg, ook tot spijt van Kim. ik kom het zeker nog een keer met je goedmaken. Het is moeilijk kiezen met Kim en Joyce bij MP, dan maar een keer samen??

         Commentaar


         • #10
          Re: Maastricht, Jodenstraat 2, Maastricht Privé, Kim (uitstekend)

          Kim is nog geiler dan ooit als ze haar rode thigh-high laklaazen aan heeft. Vorige week weer een heftig uurtje doorgemaakt met Kim. Ze is 3x klaargekomen. Beffen en G-spot stimulatie maakt haar razendgeil, diep en hard op zijn hondjes maakt haar in no-time klaar. Wat een geweldig lekkere meid!! Tot gauw.

          Commentaar


          • #11
           Re: Maastricht, Jodenstraat 2, Maastricht Privé, Kim (uitstekend)

           Vrienden wandelaars,

           Een paar maanden geleden heb ik kleine Kim bezocht. Nieuwsgierig of de lovende recenties klopten ben ik naar de Jodenstraat in Mtricht getogen. Er waren meer dames vrij dan ik gewend was, maar heb toch doelbewust voor Kim gekozen. Tussen het fysieke geweld van een rondbortsige, lange blondine en een welhaast nog wulpser gevormde negerin viel Kim een beetje in het niet qua uiterlijk. Vol vertrouwend op eerdere beschrijvingen ben ik met het kleine vrouwtje naar boven gegaan. Ik moet zeggen dat zij mijn zuurverdiende centjes waard is. Zij speelt haar rol meer dan oscar waardig een geeft je een overtuigende gfe mee. Uit hele kleine en zeer subtiele details in haar lichaamstaal valt te lezen dat dit niet alleen maar hobby is. Maar eerlijk is eerlijk, ze is erg goed, lief en niet vies van goede sex. Met haar kleine lijfje wist ze mij flink op te winden en de afgesproken drie kwartier om te laten vliegen.
           De moeite absoluut waard !

           Commentaar


           • #12
            Maastricht, Jodenstraat 2, Maastricht Privé, Kim (uitstekend)

            Ben gisteren in maastricht even op zoek gegaan naar een vriendin en kwam bij MP uit. Goede plaats om te zoeken en ben naar binnen gestapt. Wordt er voor mij een rijtje opgesteld en staat er een lief klein vrouwtje tussen met een grote glimlach. Die moeten we hebben. Cup A/B, 1,60 m en slank. Ze heet kim en heb meteen voor een uurtje als vriendin besteld. Pijpen tegen meerprijs maar was ook echt de moeite waard. Zaakje eerst gewassen en los ging ze. Pijpen zeker een 8 waard. CDtje erom en klom boven op de paal en begon eens goed te rijden. Ik hield het helaas niet lang vol, maar kwam helemaal goed dat ze de cd eraf haalde en weer begon te pijpen. Heb meteen standje 69 gedaan en smaakte prima. Na het schoonlikken pakte ze wat lotion erbij en begon een body to body massage. Binnen no-time had ik weer een stijve en wilde hem er weer instoppen. Dat wilde zij ook wel en klom er weer op en begon weer als een echt sexbeest me te berijden. Heb het afgemaakt in missionarisstandje en heerlijk over haar lichaam gespoten. Absoluut een aanrader. Ook een heel goed GFE gevoel bij deze dame.

            Commentaar


            • #13
             Re: Kerkrade, Kapelweg 4, Privé Yvonne, Kim (uitstekend)

             Ik heb vandaag mijn dagje weer gehad.
             Zoals ik in één van mijn vorige recencies vermeld had zou ik deze week naar prive Yvonne gaan in Kerkrade.
             En vandaag was het dan zo ver.
             Het onthaal was gewoon weg fantastisch.
             Een gastvrouw van jewelste. Lief- spontaan - vriendelijk gewoon super of te wel UITSTEKEND.
             Natuurlijk had ik een afspraak gemaakt met mijn lieverdje KIM.
             ''LIEVERDJE'' ZEG IK GEWOON DAAR IK HAAR AL LANGER KEN DAN VANDAAG.
             Jullie moeten begrijpen dat ik hier niet in details zal gaan,maar één zaak is zeker. KIM IS GEWOON SUPER ,EN ALS JULLIE WAAR VOOR JULLIE EUROOTJES WILLEN HEBBEN DAN RAAD IK JULLIE ZÉÉÉÉÉR ZEKER KIMMETJE AAN.
             Kim heeft een mooi slank postuur, lang donker haar,groene ondeugende pret oogjes. Als je haar in die oogjes kijkt moet je gewoon beginnen te lachen.
             Wat een heerlijke uitstraling. Ik hoop dat wij nog lang van Kimmetje mogen genieten.Wat een schatje !!!!!!!!!!!!!!!!!!
             Mijn beoordeling wat Kim betreft is zoals altijd UITSTEKEND
             xxxxxxxx Erik53.

             Commentaar


             • #14
              Re: Kerkrade, Kapelweg 4, Privé Yvonne, Kim (uitstekend)

              Oorspronkelijk geplaatst door Horndt
              .... hier : Privé 68 / Simpelveld / Rolduckerweg 68.

              viel Spaß!!!

              gruss Friedel
              Denk niet dat dit klopt;
              Kim van Prive68 heeft een tijdje tussendoor bij Levant in Brunssum gewerkt en Hoensbroek zou ik niet weten. Voor de 1e keer Prive68 heeft ze bij Yvonne kerkrade gewerkt en meer weet ik niet.
              Chronologisch: Yvonne, Prive68, Levant, Prive68.

              H9876

              Commentaar


              • #15
               Re: Kerkrade, Kapelweg 4, Privé Yvonne, Kim (uitstekend)

               Er is hier sprake van 3 Kims (of Kimmen).
               Belgische Kim: vroeger Maastricht prive nu bij Yvonne in Kerkrade.
               Duitse Kim in Simpelveld.
               Nederlandse Kim: Een jaar of 4/5 geleden in Hoensbroek. Gestopt en al enkele jaren uit beeld.

               Commentaar


               • #16
                Re: Kerkrade, Kapelweg 4, Privé Yvonne, Kim (uitstekend)

                Oorspronkelijk geplaatst door fluegel
                er is ook nog een 4de Kim. Deze werkte vroeger bij prive 68 was een jaar of 25 en had donkere korte haren. Was tamelijk groot en slank. Spraak maastrichts dialect en had nog een tijdje een relatie met de gastheer.
                Waar zit deze nu?
                ken nog 2 dames die onder de naam Kim werkten, een nederlandse bij Prive Yvonne, heeft daarna kort onder de naam Wendy bij Prive nr 11 gewerkt, en een duitse Kim bij Prive nr 11, secretaressetypje, die daarna tijdelijk terugkeerde naar Prive Yvonne en nu naar verluid met noorderzon vertrokken is
                Mave

                Commentaar


                • #17
                 Re: Kerkrade, Kapelweg 4, Privé Yvonne, Kim (uitstekend)

                 afgelopen vrijdag naar Yvonne geweest. Bij binnenkomst 3 dames vrij, helaas niet mijn keuzes. Ik hoorde yvonne aan een klant telefonisch meedelen dat kim rond 3 uur vrij kwam, dus niet lang nadenken en de klant voor geweest door kim te reserveren. Voor alle duidelijkheid, dit is dus de kim die voorheen in Maastricht heeft gewerkt.

                 Over de diensten van Kim kan ik kort en krachtig zijn "werelds" Dit is sex zoals sex hoort te zijn. GFE van de bovenste plank met een hoog knuffelgehalte. Na het was-ritueel op bed gelijk met tongzoenen begonnen (en dan bedoel ik ook tongzoenen en niet even de puntje van elkaars tong langs elkaar wrijven)
                 waarna ze lekker begon te pijpen zonder condoom, wat ze erg lekker doet in afwisselend tempo (teasen) afgewisseld met flinke natte tongzoenen. Tussendoor was het mijn beurt haar te verwennen hetgeen ze erg lekker vond gezien haar rillingen en schokken.
                 vervolgens wederom pijpen en lekker klaar laten trekken, heerlijk hoe ze de laatste druppel eruit weet te halen.
                 Na wat smalltalk begonnen aan de tweede ronde (stond van mezelf verbaasd dat ik zo snel weer paraat stond) wederom heerlijke pijpbeurt waarna ze gehurkt op mij is komen zitten en met een heerlijk tempo begon te rijden.
                 daarna in diverse standjes onze weg vervolgd om vervolgens in doggy style het cd tje te vullen.

                 Een heerlijk uur met een heerlijke dame, ik zou er zo weer heen kunnen gaan

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Kerkrade, Kapelweg 4, Privé Yvonne, Kim (uitstekend)

                  heerlijk als je kim heb gehad wil je bijna niemand anders meer

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Kerkrade, Kapelweg 4, Privé Yvonne, Kim (uitstekend)

                   Gisteren weer eens naar Kerkrade vertrokken. Bij het voorstellen waren er maar twee dames beschikbaar, Jonna en Daniella. Joanna had ik al eens gehad ,dus gekozen voor Daniella. Niet dat er wat mis is met Joanna, maar had zin in wat nieuws.
                   En nu ga ik mezelf weer tegenspreken want toen ik Kim de trap af zag lopen, zeker geen onbekende voor mij, toch gevraagd of ik Daniella kon "ruilen"voor Kim. Was geen probleem.
                   Heerlijk half uurtje gehad met dit sexbeest. Details zijn niet zo belangrijk. Lekker gezoend, gepijpt, gebeft, 69, wat werd ze geil van het beffen en toen stevig geneukt, ze gilde alles bij elkaar. Lekker!!!

                   Commentaar


                   • #20
                    Kim bij privéhuis Yvonne, Kapelweg, Kerkrade

                    Ik was vanmorgen geil en ben naar Yvonne aan de Kapelweg 4 te Kerkrade geweest. N.a.v. de goede berichten op Hookers voor Kim gekozen.
                    Wat een ontieglijk lekker wijf, een Belgische parel in huize Yvonne.
                    Bij het voorstellen word je al heerlijk getongt. Boven aangekomen is het feest.
                    Als de pik gewassen wordt doet zij dit op een aparte heerlijke manier. Dan het bed in en daar gaat het feest door met verschillende standjes. Op mijn vraag "hoe lang hebben wij nog" antwoordt Kim: "eigenlijk is de tijd voorbij". Maar toch gaat Kim nog even door en kom ik prinselijk klaar.
                    Yvonne: koester deze parel in jouw privéhuis.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Kerkrade, Kapelweg 4, Privé Yvonne, Kim (Bel) (uitstekend)

                     Hier is maar 1 woord voor: Super
                     Ik ga zelden terug naar dezelfde dame.
                     Kim zal de uitzondering op de regel zijn.
                     Alle kwaliteiten van Kim werden reeds in voorgaande recensies vermeld.