Jessica (D.rep), Apeldoorn, Privé 2000

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Jessica (D.rep), Apeldoorn, Privé 2000

  Heren,

  We schrijven, Woensdag 18 december.
  Asselsestraat 93. Geopend 14.00 tot 04.00 uur!

  Dit privehuis is gevestigd in een typisch jaren 30 huis, wit gekalkt voorzien van een kabouterachtige tuin bij de buurtjes. Bij binnenkomst, in de bijkeuken worstel jezelf eerst tussen wasmachines en bergen wasgoed door om vervolgens in de keuken te belanden, doorlopend kom je in een kleine huiskamer waar de dames “gezellig” zitten te RTL4-en. Temidden van een viertal dames sta je daar plompverloren jezelf te zijn. Kleine slanke ranke Kim met haar leuke brilletje, een tweetal Hollands aandoende dames, bleek van huid en vol van vlees. En weelderige Jessica uit de Dominicaanse Republiek, lage billen, volle borsten en lippen. Dus gisteren geen Braziliaanse, zoals de vorige recensent schreef.

  Ik gaf alle dames netjes een hand en stelde mezelf voor. Nou stel ik niet zo heel veel voor, maar toch.
  Ik koos voor Jessica. Een uurtje. Op de kamer gaf ze te kennen dat ze liever een half uurtje deed. Ze was moe. Nou ben ik ook wel eens moe maar ik word nog veel moeier van gezanik van dit kaliber. Natuurlijk doet ze liever een halfuurtje. €50/halfuurtje en €60/uur. Dus dat tweede halfuurtje levert maar €10 op. Ik bleef een uur.

  De kamer was klein en redelijk netjes. Boven het bed schuin dak met een heerlijke hoofdstoot balk exact op de goede hoogte. Na het ontkleden en de waswerkzaamheden gingen op bed aan de gang. Jessica zoent wel al is het met weinig overtuiging. Grappig is wel dat zij “zoenen” uitspreekt als “schoenen”, dat terzijde. De eerste ronde toonde ze mij haar Franse kunsten. Weinig spectaculair maar zeker niet onaangenaam. Een ferme lading werd haar deel. Na een korte tussencorvee vroeg ze of ik haar rug wilde masseren. Ik had tijd genoeg dus waarom niet. Ze ging op haar buik liggen en ik ging over haar benen zitten. Met wat body milk deed ik mijn duty. Onderwijl met mijn alweer strakke hark door haar bilnaad schuivend. Inmiddels weer goed op temperatuur ging ze op haar rug liggen om de final te doen. Ze trok haar knieën hoog op. Handen in haar nek. Vol overgave werkte ik mezelf naar een hoogtepunt waarbij ze met haar mooie ogen me strak aankeek.

  Al met al een aardige ervaring. Een aardig privehuis waar je het een beetje moet treffen. Maar gezien de prijzen val je er niet snel een buil.

 • #2
  Re: Apeldoorn, Asselsestraat 93, Privé 2000, Jessica (7.4)

  Jessica is een mollige vrouw met hele mooie bos krullen. Grote borsten, hangen wel maare ze is dan ook al in de 40. Ze heeft ook een dochter die daar werkt, Lady (?). Jessica is een pijpkampioene. Ze ziet er niet geweldig uit (ook niet spuuglelijk hoor) maar voor een goeie en goedkope pijpbeurt z.c moet je zeker bij haar zijn!

  Commentaar


  • #3
   Re: Apeldoorn, Asselsestraat 93, Privé 2000, Jessica (7.4)

   In december ook bij deze Jessica geweest. Nadat ik eerder had gebeld om te vragen wat voor dames er waren, gaf de eigenaar(?) aan dat er 5 waren, hij noemde alle namen. Bij aankomst bleek dat echter niet het geval. slecht Jessica, Suzy en Simone waren er. Suzy/Suzan is een Dominicaanse evenals Jessica trouwens, echter aan de telefoon wordt deze dames als zijnde Brazilliaans verkocht. Simone een dikke Turkse. Zowel Suzy als Simone zijn niet erg knap en liet ik voor wat het was. Later bevestigede Jessica ook dat er die dag niet meer dames waren geweest. Dus pas op als je belt.

   Met Jessica naar de kamer, die bij de ingang. Een vies hok. Met schimmelranden langs de wasbak. Het laken op het bed lag al klaar en was door de vorige en wordt ook weer door de volgende gebruikt. Jessica wast zich wel maar enige ruikbare lucht ontsteeg toch aan haar vagina toen ik haar neukte. Pijpen was wel goed, al zou ik haar geen pijpkampioen willen noemen. Daarvoor is toch wat meer nodig dan fantasieloos lurken aan mijn leuter.

   Echt irritant was het maar blijven doorzeuren over massage die ze me wilde geven.

   Zowel gezien de prestaties van de dame als de algemene hygiene geen herhalingsbezoek.
   Geilderland wordt steeds groter.

   Commentaar


   • #4
    Re: Apeldoorn, Asselsestraat 93, Privé 2000, Jessica (7.4)

    Ben ook bij Jessica geweest, 3 weken terug. Je moet wel van stevige donkere types houden, wan dat is ze wel.

    Voor een half uurje, 50 euro, maar dan heb je wel wat. Ze begon me te pijpen, echt geweldig. Ik moest me inhouden om niet gelijk haar keel vol te spuiten, want ze pijpte zonder condoom.

    Na haar gebeft te hebben, met name haar lekkere kontje, vroeg ik of ze ook anaal deed. Ja hoor, deed ze, alleen wel 30 euro erbij. Dat had ik niet meer bij me, maar na enig aandringen (en vertellen hoe lekker haar kont was), zei ze okay. Heerlijk strak, lekker klaargekomen in haar kont, wel met condoom.

    Hygiene is niet super, maar verder een dikke voldoende

    Heb haar dus toen dus anaal genomen en

    Commentaar


    • #5
     Re: Apeldoorn, Asselsestraat 93, Privé 2000, Jessica (7.4)

     Het zal dan wel een gebrek in mijn opvoeding zijn , maar Jessica is toch grofweg alles wat je je wensen kan: een echte vrouw met alle rondingen en bobbels op de juiste plaatsen en tenminste voldoende houvast, enthousiasme en vakkennis

     Al diegenen die YabYum gewend zijn moeten hier wegblijven, maar alle normale werkenden hebben hier de tijd van hun leven. Ordentelijke, eerlijke seks bij misschien geen "topmodel", maar beslist eerlijker dan op de Bokkinghang in Deventer.

     Een goeie tip is dan ook: DAAR je verlekkeren en BIJ JESSICA heel lekker eten...
     Die haar kutje niet scheert, is het beffen niet weerd!
     Maar ik help je graag om 'befwaardig' te worden!

     Commentaar


     • #6
      Re: Apeldoorn, Asselsestraat 93, Privé 2000, Jessica

      Maar weer eens lekker de nood gelenigd bij Jessica, je kan d'r echt aan wennen...
      Die haar kutje niet scheert, is het beffen niet weerd!
      Maar ik help je graag om 'befwaardig' te worden!

      Commentaar


      • #7
       Re: Apeldoorn, Asselsestraat 93, Jessica (uitstekend)

       Jessica tongt lekker,gelijk al bij binnenkomst.Ze pijpt ook nog eens heerlijk zonder rubber en als je niet uitkijkt zit HIJ er zonder jas in haar doos.

       Commentaar


       • #8
        Re: Apeldoorn, Asselsestraat 93, Jessica (uitstekend)

        Ik moest gisteren toch in apeldoorn zijn voor de grote beurt van mijn auto, en dacht dit meteen te combineren met een grote beurt voor mijzelf.
        Vorig jaar heb ik dit gedaan bij Jan Bik, waar de kamers en alles er wel veel beter uitzien, en half uur 50,- kost en heel uur 75,-

        Naar aanleiding van de recencies hierboven naar jessica gevraagd.
        Ze was lang niet zo stevig/gezet als ik had verwacht. Ze had wel een dik buikje, maar verder niet veel mis mee. We gingen naar een vies klein kamertje bij de ingang beneden. Nog nooit zoiets gezien. Ook niet bij de dames achter de ramen. Maar goed, een half uur voor 50,- of 1 uur voor 100,-
        Omdat ik niet flauw wilde zijn, heb ik haar 100,- gegeven.
        Dan krijg je wel vaker wat voor elkaar als je eens iets extra's wilt.
        ( dit zou wellicht ook blijken.)
        jessica waste haar doosje, en keek geinteresseerd toe hoe ik de mijne waste.

        De sex was niet verkeerd, maar ook niet halleluja. Ik was ook wel een beetje gespannen. Dat overkomt mij soms wel eens bij een bepaalde dame, en dat is niet bevordelijk bij mijn penis. maar goed. eerst haar uitgebreid gebeft, waarvan zij zichtbaar genoot. Ik proefde alleen een bittere smaak die ik nog nooit eerder heb geproefd in mijn hele befcarriere. Zij was toch wel gewassen, maar was net alsof zij gereinigd had met een of ander vaginaal reinigingsmiddel, of later dacht ik dat het wel eens een soort zalf zou kunnen zijn. ( toen ik later op de dag gegeten en gedronken en tanden gepoetst, enz, had ik nog het idee de smaak in mjn mond te proeven. )

        Maar goed, daarna zij mij pijpen z.c. Dat was niet verkeerd.
        Daarna standje 69. Daarna ging zij weer op haar rug liggen, en omdat mijn penis even verslapte ging ik toch weer aan het beffen. Daarna kroop ik naar boven en wreef met mijn penis over haar doosje, waardor hij snel flink stijf werd. Op dat moment kan ik het niet laten, en schoof hem er zo z.c. met de blanke sabel naar binnen. Daar deed Jessica helemaal niet moeilijk over.
        Ik vroeg nog: Al ik klaar kom zal ik dan op je buik of in je buik spuiten?
        Dat maakte niets uit was het antwoord. Niet slim, maar lekker doorgeneukt, en alles in haar kutje leeggespoten.

        Daarna nog een praatje, waarbij ik haar uitvroeg over de
        hygiene en controle. Zij gaf aan elke 3 maanden uitgebreid gekeurd te worden op alle mogelijke soa's. Of het ook zo is, weet je niet, maar stelde mij wel enigzins gerust.

        Toch zien ze mij daar niet meer. Dit soort (afwerk)kamertjes verwacht je in NL niet aan te treffen. Tenminste niet voor een uur relaxen.
        Voor iemand die snel een half uurtje zich wil laten pijpen kan het net goed zijn, en dan is 50,- niet verkeerd.
        Maar ik kan met 100,- veel beter krijgen.

        Commentaar


        • #9
         Re: Apeldoorn, Asselsestraat 93, Jessica (uitstekend)

         Zie verhaal hierboven, maar recencie vergeten

         Commentaar


         • #10
          Re: Apeldoorn, Asselsestraat 93, Jessica (goed)

          Ik ben een paar dagen geleden ook bij Jessica geweest. Laat ik maar beginnen met het grote nadeel: de dames zitten, hangen liggen in een soort huiskamer. De heer dus huizes (?) deed open ... allervriendelijkst, daar niet van, en na wat vriendjes of werklui (dat kan ik zo gauw niet zien) gerapsseerd te zijn, belandde ik in de huiskamer. Gelukkig was Jessica er ... ik had haar nooit eerdr gezien ... Samen naar boven, naar het kamertje met het schuine dak. Heerlijk tongen ... strelen ... inrichting eenvoudig, maar wel schoon.
          Daarna op bed ... lekker rustig ... heerlijk gezoend, gestreeld, gemasseerd (geworden). Misschien beetje nadeel dat de olie niet helemaal neutraal rook ... beetje muntachtig. Vooral het masseren was heerlijk ontspannend. Ik viel bijna in slaap. Daarna pzc ... maar dat klinkt veel te hard voor de uitstekende kwaliteit hiervan.
          Ja, en toen zat het uur er al weer op.

          Commentaar


          • #11
           Prima prostituée met verrukkelijke vulva!

           Ook ik had het geluk Jessica te treffen. De berg was die ik thuis niet zou accepteren was ik na een paar minuten straal vergeten! Heerlijk gecoiteerd!
           Onvoorstelbaar!

           Commentaar


           • #12
            Re: Apeldoorn, Asselsestraat 93, Jessica (matig)

            Gistermiddag een bezoek gebracht aan Prive 2000. Om 15.00 uur zaten er 3 dames. Jessica, een oudere latina? en een jonge slanke zwarte. Na alle verhalen over Jessica, gekozen voor haar, want ze ziet er best lekker uit. Lekkere heupen, kort rokje zonder slip en lekkere borsten. Maar ik vond het allemaal plichtmatig. Tongzoenen, beffen en pijpen zc. Omdat er daardoor bij mij geen klik was werd mijn vriendje niet erg stijf. Dat vond zij maar niks. Het pijpen was was heerlijk, maar kort en het handwerk moet ik zelf maar overnemen.
            Al met al wel heerlijk klaar gekomen. Want ze beheerst wel de techniech om een man zover te krijgen. Met rimmen (zeer goed) en spelen met mijn tepels kwam de ontploffing toch nog. Ze heeft ook een heerlijke vette cut waar je alles mee mag doen.
            Ik kreeg wel de opmerking dat ik de volgende keer viagra moest gebruiken.
            Ik weet niet of er nog een 2e keer in zit. Eerst ga ik die zwarte eens proberen.

            Commentaar


            • #13
             Re: Apeldoorn, Asselsestraat 93, Jessica (uitstekend)

             In de laatste twee maanden Jennifer twee maal met een bezoek vereerd. Wat is het dan toch jammer dat ik steeds, na zo'n 3-4 keer een dame bezocht te hebben, er ineens genoeg van heb. Dan is het saai, en voorspelbaar.
             Met Jennifer was niets mis ... ze vrijt geweldig ... tongen een 9 ... pijpen ... oh gottegottegot .... en echt een vol uur genieten voor een alleszins redelijk tarief.

             Commentaar


             • #14
              Apeldoorn, Asselsestraat 93, Privé 2000, Jessica(onbekend)

              Gistermiddag nog langs de Asselsestraat geweest.
              Kwam voor Mandy maar die was er niet, toen nam ik maar Jessica ontvangde je hartelijk (zoals altijd) verwachtte niet al te veel maar het was een lekkere sex partij. Ze deed niet moeilijk over pijpen. Bij andere sexhuizen heb ik daar wel problemen mee.

              Er waren wel wat minpunten over een paar andere meiden die een beetje ongeinteresseerd zaten te zitten.
              Maar over het algemeen was het goed op een klein schreeuwtje van de buren na, maar daar stoorden ik me niet aan het was een paar seconden.

              Commentaar


              • #15
               Re: Apeldoorn, Asselsestraat 93, Privé 2000, Jessica en Rosa(uitstekend)

               Gistermiddag weer langs geweest.
               Waarbij mijn gevoelens verleden keer gemengd waren was dit super.
               met Jessica en Rosa naar de kamer geweest in een trio.
               Het begon met het kijken van een stukje private spice ( 5 minuten ).
               Nou toen begon het ik neukte eerst met Rosa en daarna gaf Jessica mij een heerlijke massage enzo..

               Uiteindelijk heb ik een half uur verlengt dat andere half uur was net zo lekker als het eerst alleen ik stoorde me weer erg aan de ongeintereseerde meiden.

               Commentaar


               • #16
                Re: Apeldoorn, Asselsestraat 93, Privé 2000, Jessica (D.Rep)(uitstekend)

                Rosa was niet aanwezig,
                dus ben ik voor Jessica gegaan.
                Heerlijk (zoals altijd).
                Deze meid heeft het toppunt van geil zijn bereikt.
                Deze mollige (lekkere) dame verbaast me keer op keer.
                En die lekkere kont en borsten blijven heerlijk.
                En haar kutje oehhh.
                Jessica is gewoon mijn favoriet.
                Deze Jessica is in zo'n topvorm dat ze iedere man in bed kan krijgen.
                Rosa je bent ook super hoor!
                Maar ik ga in de toekomst toch naar Jessica.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Apeldoorn, Asselsestraat 93, Privé 2000, Jessica (D.Rep)(uitstekend)

                 Dit was echtete gek, gekozen voor Jessica als Meesteres, Ik naakt op haar kamer, gezegd dat ik de andere dames ook leuk vind. Ze pakt mijn paal en trekt me mee naar de huiskamer, de dames moeten lachen... Pakken hun schoenen en slaan me, op mijn kont en pik, erg hard en lachen me uit, spuergeil word ik.. toen mee me tde mrs, Rosa gaa took mee en slaat me steeds, dwingt me op de grond ik lik haar laarzen....wauwww, dan alleen met de mrs en ze vernederd me en ik trek me klaar. super zeg!!!! Ik kom er zeke rweer!! Mijn pik is dagen blauw geweest, bedankt

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Apeldoorn, Asselsestraat 93, Privé 2000,

                  Had gebeld naar dit privéhuis. Gezien de matige verouderde reviews.


                  Ja die gaan er niet af nieuwe eigenaar.
                  Nl sprekende dames ja hoor.
                  mis ik nog iets nee hoor.

                  Vandaag geweest en idd.
                  3 oude dames
                  mallen geen nl

                  met rozanna dom. Republiek naar boven geweest.
                  Zoenen geen optie
                  pzc 30,- extra

                  snel afwerken en oppoetsen.
                  Kwartier stond ik weer buiten.

                  Geen aanrader dus.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Apeldoorn, Asselsestraat 93, Privé 2000, Jessica (D.Rep)

                   Oorspronkelijk geplaatst door Big Spender
                   Hallo,
                   Ik zie dat ik in 2008 ( 7 jaar geleden ) geschreven heb over Jessica.
                   Ik heb even op de website zitten kijken, maar werkt er die echt nog steeds???
                   Wat ik heb in 2002 over deze dame geschreven. Maar die werkt er idd nog steeds. Was toen al tegen de 40 dacht ik dus zal wel bijna de aow gerechtigde leeftijd hebben.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Apeldoorn, Asselsestraat 93, Privé 2000, Jessica (D.Rep)

                    Jaren geleden kwam ik nog wel eens in Apeldoorn (Jan Bik of Prive2000). Helaas bij Prive2000 nooit een fatsoenlijke dame gekamerd. Deze Jessica was geen positieve uitzondering destijds helaas. Jammer dat ze niet iets leuks van maken daar, nu JB gesloten is.

                    Commentaar


                    • #21
                     En toen was het al ineens 2018. En ik stond op de bel te drukken van het vrolijke kabouterhuis. En toen werd ik binnengelaten en wie zat daar? Jessica, en mijn hartje maakte een sprongetje, want we kenden elkaar terug van heel heel lang geleden Beiden niet echt veranderd en ik heb me dus stevig aan Jessica vastgeklampt en verschrikkelijk leuk een soft sm spelletje met me laten spelen..Jessica durft en gelukkig zaten na afloop pik, ballen en tepels er nog aan. En oude Slaafhans weer eens helemaal blij en onder de indruk van Jessica met haar zalige rollenspel.. God wat een schat is die meid en ook lekker een beetje wreed. Alsof ik haar een uitgebreide handleiding had verschaft die ze allerminst nodig bleek te hebben. En borsten, billen, snoetje en haren, en springerig en lachen ( beiden). Wat een stuk, en dan ook nog die prachtige huidskleur.
                     Deze recensie is een verward verhaal geworden maar ik was van Jessica ook hevig onder de indruk. En ik vond het poppehuis eigelijk wel iets leuks hebben. Ik begreep trouwens ook dat er een andere directie is dus misschien houden die het spul wat beter bij dan de vorige beheerder?Tsja, dat je ineens pardoes tussen de vriendelijk kijken meiden staat en dat als overval beschouwt, kan ik me voorstellen, maar veel last had ik er niet van. Natuurlijk dankzij Jessica. En dat de bel je een gat in de lucht laat springen van de schrik. En dat je soms wat moet gymnastieken.vanwege een verstopte wasbak. En dat je struikelt over afstapjes. Wie daarop let is een kniesoor en wie daarover zeurt een zanikerd. En de bezoekers kunnen ook lekker mekkeren. Maar Slaafhans had de tijd van zijn leven en gaat zeker weer Jessica bezoeken. Wat een schat en wat vind ik haar mooi.