Amber (Ned), Apeldoorn, Huize Fleur

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Amber (Ned), Apeldoorn, Huize Fleur

  Afgelopen woensdag de stoute schoenen aangetrokken en voor het eerst binnengestapt bij Huize Fleur. Eigenlijk ging ik voor een massage naar Massagesalon Apeldoorn echter waren alle leuke dames bezet. Zodoende de keuze gemaakt om rechtsomkeer te gaan en naar Huize Fleur te rijden. En wat een goede keuze was dat! Maar hier zo meteen meer over. Het was voor mij de eerste keer bij Huize Fleur.<br />
  <br />
  De binnenkomst is niet echt handig. Ik kwam aanlopen met een heer op leeftijd en het resultaat was dus ook dat je samen in de gang staat en de dames zich gingen voorstellen. Ondanks de chaotische binnenkomst viel mijn blik meteen op Amber. De combinatie van haar mooie lach en haar mooie haren deden mij stiekem al een beetje smelten. Gevraagd of ze een uurtje tijd voor me had en dat had ze gelukkig.<br />
  <br />
  Amber is bij binnenkomst van de kamer niet alleen heel charmant maar ook meteen duidelijk om misverstanden te voorkomen. Wat ze wel en niet deed werd meteen besproken en ook was haar verzoek mijn mond met mondwater te spoelen voor het zoenen (wat ze zelf overigens ook deed). Na even lekker gekletst te hebben (Amber doet dit werk overigens pas 6 weken!) hebben we heerlijk samen gedoucht in het bad. Hierbij hebben we elkaar heerlijk ingezeept en is ze erg passioneel in het zoenen. Na het elkaar afdrogen zijn we samen op bed beland waar ik haar eerst heerlijk heb gebeft en gevingerd. Ze genoot hier duidelijk van en was erg nat van zichzelf. Er kwam dus ook geen glijmiddel aan te pas tijdens ons uurtje. Na haar heerlijk verwent te hebben werden de rollen omgedraaid en heeft ze me heerlijk gepijpt. Overigens wel met condoom (goede keuze, zet het voor de heren die zonder condoom zoeken er even bij) en ze is ook heel duidelijk dat ze niks zonder condoom doet.<br />
  <br />
  Nadat ze me heerlijk had gepijpt heb ik haar omgegooid op het bed en heerlijk genomen. Gezien de vurige passie de ze uitstraalt werd mijn kruit snel verschoten. Hierna hebben we nog heerlijk nagepraat waarbij ze me een heerlijke massage gaf. Het uurtje was voorbij voordat ik erg in had.<br />
  <br />
  Amber is absoluut aan aanvulling op het vak en het zal niet lang duren voordat ze dagelijks helemaal vol zit met reserveringen. Absoluut een aanradertje en verslavend. Sterker nog, ik denk dat ik maar eens even op de site ga kijken of ze nu ook aanwezig is. Mijn broek begint al weer strak te zitten terwijl ik er aan terug denk

 • #2
  AMBER IS EEN SUPER SLANKE VROUW, DIE BIJ BINNENKOMST JE VRAAGT OF JE WENSEN HEBT,VERTELT WAT WEL EN NIET MOGELIJK IS ,en zegt er gelijk bij ,je hoeft er ook niet om te vragen,het gebeurt toch niet.Ze begint met je te plagen ,waarbij ze over je heen kruipt ,maar niet nadat ze eerst een condoom over je vriend heeft gedaan.Haar kutje komt wel heel dichtbij zeer verleidelijk om hem er niet meteen in te schuiven.Zo speelt en zuigt je aan je tepels en Janneman wil er steeds in.Op een gegeven moment op haar gekropen,hij gleed er zonder hulp zo in,ze was super nat en na bijna klaar te komen een pauze ingelast waarbij ze zei je bent nog niet klaar .Het was moeilijk om niet door te gaan,tenslotte geen houden meer aan.Super raad ik iedereen aan PROBEER AMBER kijkt op de site wanneer ze er is.EN GENIET

  Commentaar


  • #3
   Vorige week vrijdag was het weer zo ver en heb ik mijn stoute schoenen weer eens uit de kast getrokken. Aangezien de vorige keer met Amber voor mij echt een super uurtje was duurde het niet lang om mijn keuze te maken. Uiteraard maar eens kijken of Amber er vandaag is. De week ervoor was ze er niet op de dagen dat ik kon en dus het bezoek maar een weekje uitgesteld.

   Na een snelle blik op de site bleek ze vandaag aanwezig te zijn. Snel even gebeld en een afspraak gemaakt voor aan het einde van de middag. Omdat ik er al een uur in de auto op had zin bij binnenkomst even snel een sanitaire stop waarna Amber mij op stond te wachten.

   Na de gebruikelijke uitwisselingen op de kamer kan ik niks anders zeggen dat ik weer een ontzettend leuke ervaring heb gehad. Buiten het feit dat de kamer boven met spiegels uitermate geschikt is voor doggy style (wat een uitzicht!) is Amber ook nog eens een ontzettend leuke vrouw. Je moet oppassen dat je niet een uur aan het praten en ouwehoeren bent en je tijd zo voorbij is.

   Amber heeft met eerst heerlijk met haar mond verwend waarna we de rollen hebben omgedraaid waarbij ik haar heerlijk gebefd en gevingerd heb. Het duurde daarna dan ook niet lang voordat ik op zijn hondjes mijn kruit verschoot. Gelukkig was er tijd en zin voor een tweede ronde! Na een heerlijke massage en haar gemasseerd te hebben hebben we nog lekker een tweetal standjes uitgeprobeerd voordat de tijd er op zat. Het is dat de plicht weer riep en mijn portemonnee stop zei anders zou ik tot sluitingstijd blijven Heren, ze is echt een aanrader en een pareltje in de omgeving van Apeldoorn.

   Amber, als je dit leest: Je bent een schat en toppertje! Tot snel.

   Commentaar


   • #4
    Zoals reeds aangekondigd in mijn vorige bericht van 30 oktober heb ik dan nu eindelijk ook kennis gemaakt met AMBER. Ze is een erg knappe en lange meid, lief, gepassioneerd en vooral duidelijk in wat ze wil en wat niet. Ik had een zeer plezierige date met haar, dus wat dat betreft gewoon SUPER. Ik ben er echter niet geheel van overtuigd of ik moet gaan voor en TRIO met haar en haar oudere zus LOES. Beide dames stonden er in principe voor open, maar gaven duidelijk aan interactie met elkaar te mijden. Een biseksuele component in een trio moet ik daarom helaas vergeten. Misschien is dit wel begrijpelijk omdat beide dames zussen van elkaar zijn. Ik denk toch dat als ik moet kiezen tussen beide dames ik een lichte voorkeur heb voor LOES.De oorzaak hiervan zit hem vooral in het feit dat het leeftijdverschil tussen mij en Loes een stuk minder is dan tussen mij en AMBER.

    Noot mod: bericht van 30 oktober is verwijderd, omdat het geen recensie is. Dit bericht is ook heel summier v.w.b. jou ervaring met Amber. Een recensie beschrijft een ervaring van de date die je met de dame hebt.
    Laatst gewijzigd door Krukkie; 05-11-17, 20:58.

    Commentaar


    • #5
     Hallo wandelaars.

     Vanmiddag eindelijk eens een afspraak kunnen maken met Amber. Deze dame had ik nog nooit ontmoet.
     Toen ik binnenkwam hoorde ik iemand met hakken van de trap af komen. Ze stelde zich voor en zei: Had u een afspraak?
     Ik stond aan de grond genageld wat dit had ik niet verwacht. Wat een vrouw, wow. knap, lang, slank (ik denk maatje 34) elegant en eindeloos lange benen.
     Het leek wel of zo van de "Catwalk" was weggelopen. Sexy jurkje en hoge hakken.
     Nadat we in de kamer waren beland kreeg ik direct de "huisregels" te horen. "Alles met condoom en geen anaal." Na de pintransactie vroeg ze lachend "Wil je het bonnetje bewaren voor je plakboek?" Ik moest er erg om lachen, het ijs was direct gebroken. Na het wassen mocht haar uitkleden. Toen haar fraaie lingerie setje uit was kon ik haar eindelijk 100 % naakt zien. Haar zonnebank gebruinde lichaam en haar open prettig gezicht doet je hart sneller kloppen. Als ze begint met (tong) zoenen zijn alle remmen los. De details ga ik hier niet verder vertellen. Het enige wat ik nog kwijt wil is dat ze een enorme sex-drive heeft en een uitstekende service. Ze is erg bescheiden en dat siert hier enorm.
     Nadat ze mij schoon geveegd had met diverse tissues dacht ik "oké " tijd om verder te gaan. "Welnee" zei ze we hebben nog 5 minuten en kwam al zoenend nog even lekker tegen mij aanliggen met haar warme slanke lichaam. Wat een schatje is het en wat een GFE ervaring. Ik heb Fleur al heel wat bezoekjes gebracht maar vandaag hoort bij 1 van de hoogtepunten.

     Ik hoop dat deze engel nog lang bij Fleur blijft werken.

     Amber ik hoop dat je de recensie nu wel leest want ik doe het speciaal voor jouw.

     Je weet wel wie.

     Commentaar


     • #6
      Een tijdje geleden heb ik ook voor Amber gekozen. Dat ze mooi is zie je meteen, maar wat een humor en passie heeft deze vrouw! Bij binnenkomst legt ze kort uit wat mogelijk is en vraagt je of je nog wensen hebt. Na een korte wasbeurt zijn we op bed beland en heeft ze me een ontspannende massage gegeven. Daarna was het tijd om om te keren en begon het feest pas echt. Je waant je bijna alsof je seks hebt met die vriendin waar je altijd al van droomde. Ze is verslavend lekker en moet mezelf echt tegenhouden om niet meteen weer te gaan.

      Commentaar


      • #7
       Omdat ik dinsdagmiddag nog een extra uurtje vrij had en het momenteel erg moeilijk is met Loes af te spreken, heb ik besloten nog een afspraak in te plannen met Amber.
       Gelukkig was deze mooie slanke en qua uiterlijk licht exotische (ik zou gokken dat er een Indische of Molukse voorouder in haar stamboom zit) dame wel aanwezig en beschikbaar. Van deze 2e date met Amber heb ik beslist geen spijt gehad. Amber heeft mooie bruine ogen die je lief, begrijpend en ook ondeugend aankijken. Verder heeft ze prachtig, lang, dik golvend en zwart haar.
       In bed is ze lenig en zeer gepassioneerd, waarbij ze zich tijdens het "spel" volledig geeft. Zoenen doet ze ook vol overgave. Kortom een echte GFE, hoewel ze qua leeftijd makkelijk mijn dochter zou kunnen zijn. Dit geloofde zij overigens niet, want zij schatte mij (erg complimenteus) op 42 en later op 45 en 47 jaar, hoewel ik de 50 al HEEL ruim ben gepasseerd. Hoewel ze mij hiermee wellicht probeerde te flatteren, is een compliment over het uiterlijk (ik zie er inderdaad jonger uit dan ik ben) niet alleen een prettige bevestiging voor vrouwen, maar toch ook zeker voor mannen. Dus ook hiermee heeft Amber een warm plekje in mijn hart veroverd. Verder merkte ik dat de communicatie met haar heel spontaan en natuurlijk was en dat vind ik ook erg prettig. Na de seks nog even nagepraat en lekker tegen elkaar aangelegen. Gewoon lief en ontspannend! Lieve Amber, ik weet dat jij deze recensies leest en laat je daarom weten dat ik jou nog vaker hoop te ontmoeten bij Huize Fleur, want jij bent echt een TOPPERTJE! PS: Eindelijk heb ik ook Fleur, de gastvrouw, persoonlijk ontmoet. Zij is een leuke, humoristische dame die geweldig aanvoelt hoe ze in haar privéhuis een goede sfeer moet creëren voor haar klanten en de dames die hier werken. (Overal zijn kaarsjes, verse bloemen en een zoete versnapering voor vertrekkende klanten).

       Commentaar


       • #8
        Gisteren een bezoek gebracht aan Amber.
        Helemaal geweldig!
        Leuke, mooie en spontane vrouw die me twee geweldige uren heeft bezorgt. Helemaal niks mis mee.
        Wat ik hier eigenlijk even kwijt wil is de ontvangst bij Huize Fleur.
        Het is een klein huis dat wat krap in de ruimte zit, maar dat je met meerdere wandelaars in het piepkleine halletje staat te wachten tot er een kamer vrij is gaat me net iets te ver.
        Ikzelf had een afspraak voor een kamer met douche maar die bleek nog bezet te zijn.
        Uiteindelijk heb ik samen met Amber dik een kwartier in het halletje staan wachten alvorens die kamer vrij kwam.
        Onderwijl was het een komen en gaan van medewandelaars.
        Heel gezellig allemaal en gelukkig was er niet de sfeer als in de wachtkamer van de tandarts maar toch.
        't is maar dat je het weet.

        Commentaar


        • #9
         zonder afspraak naar huize Fleur gereden in de hoop de slanke Sonja aan te treffen. Die was er niet. Gevraagd of er meer slanke dames aanwezig waren en Amber zou met een kwartiertje vrij komen. Wat een lange spontane vrolijke meid, zwart haar, ponny en continue een smile op haar gezicht. Uitgebreid gewassen en ze was heel duidelijk wat wel en niet mocht. Qua sex deed ze haar uiterste best om het naar de zin te maken maar ik heb al eens geilere dingen meegemaakt. Na een half uurtje voldaan naar huis
         ????

         Commentaar


         • #10
          Vandaag voor de eerste keer bij Fleur privé in Apeldoorn geweest. Op basis van de website en reviews mijn zinnen op Roos of Amber gezet.
          Uiteindelijk was alleen amber beschikbaar, maar toen ik naar boven liep kwam ik volgens mij Roos tegen. Niet helemaal mijn type toch dacht ik toen.
          het is zoals eerder beschreven overigens wel een erg krap privé huis en de kamers vindt ik ook niet echt geweldig aangekleed ondanks dat ze wel netjes zijn.

          Amber is een mooie meid om te zien en verder erg aardig. Alleen jammer dat ze niet aan tongzoenen deed.
          Had wel aangegeven dat ik zoenen erbij vond horen, maar kennelijk had ik duidelijker moeten zijn. Had geen zin om er een discussie over te beginnen. Prima date verder en haar pijpkunsten waren iig ook erg goed.

          Gezien de enkele reisafstand van meer dan 50 km en de uitstraling van het huis weet ik niet of ze mij er terug zien. Er zijn privé huizen dichterbij met dezelfde service.

          Commentaar


          • #11
           24-02-18, 06:35           Hallo mede wandelaars.
           Gistermiddag een van mijn favoriete dames bij Fleur bezocht. Amber staat na mijn 2e bezoek aan haar toch wel boven aan mijn lijstje. Net zoals de vorige recensenten ontkom je er niet aan om haar meerdere malen te bezoeken. Deze keer was het nog leuker dan de vorige keer.
           Huize Fleur heeft op dit moment een luxe probleem, te veel dames en te weinig kamers. Zo kan het gebeuren dat als je de deur binnen stapt er een paar dames met "klanten" zitten te wachten. Op zo\\\'n moment ben ik altijd bang dat ik een bekende tegenkom. Dus graag meer privacy Fleur!
           Dit was ook het enige puntje van kritiek want toen Amber mij op kwam halen was ik weer helemaal in de ban van deze vrouw. Ze zei goed lachend "Wij kennen elkaar toch" het leek wel of ik na een vakantie bij mijn beste vriendin weer ontmoette.
           Op de zolderkamer (de minste kamer van het huis) aan beland eerst de financiële transactie gedaan. Toch wel handig als je kunt pinnen. Tijdens het pinnen vroeg ik of ik haar mocht uitkleden. Dat was geen enkel probleem. Op haar hoge hakjes was ze iets langer dan mij (183 cm) . Ze had een prachtige zomerjurk aan getrokken met heeeel veel knoopjes aan de voorzijde. Als er een manlijke (porno) Libelle zou bestaan zou zij op de voorpagina staan. De knoopjes los maken duurde even maar verheugde mijn stemming. Haar prachtige licht gebruinde warme slanke lichaam deed mijn hartslag weer sneller kloppen. Wow, ik besefte dat ik haar gemist had. Na het wederzijdse wassen ging ze op het bed zitten met een rubbertje in de aanslag. En ja hoor ze pijpte me staande. Ahhhhhh wat een genot. Daarna was zij aan de beurt, ze had er duidelijk zin in. Bij mijn vorige bezoek was al snel duidelijk dat er een klik was met deze afgestudeerde begin dertiger. Dat maakt de sex nog een stuk fijner natuurlijk. Na haar schokkende hoogtepunt moest ze wel even bijkomen en naar adem happen.
           Ik was het dus nog niet verleerd. Na mijn hoogte punt haar nogmaals oraal verwent. Deze keer was het nog heftiger.
           Als je deze vrolijke goedlachse vrouw met haar leuke kapsel ( ze had haar haar opgestoken en daardoor leek ze wel een Nederlandse Geisha) met respect behandeld en je weet de juiste knopjes bij haar te vinden ga je met een 100 % tevreden gevoel weer naar huis.

           Amber op jouw verzoek, Je weet wel wie.
           Tot de volgende keer XXX

           Barney1958 heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel:

           Commentaar


           • #12
            Eigenlijk raak ik over Amber niet uitgepraat. Naas mijn favoriete Sonja (eveneens Fleur Prive) en Sylvie (Huize Monique) is deze goedlachse, fraaie en opwindende verschijning als Amber een absolute topper. Met haar steeds wisselende en opwindende lingerie begint een date met haar al goed. De sexdrive van deze vrouw is zo groot dat je moet oppassen je kruit te snel te verschieten. Hevig (tong)zoenend begint een date met haar. Het \'resultaat\' laat zich raden. In verschillende standjes laat deze dame zien wat ze kan en waarvan zij ook geniet. Is er dan geen puntje van kritiek ? Nee, dat vind ik van niet.

            Commentaar


            • #13
             Deze week de stoute schoenen aan getrokken en bij Huize Fleur binnengestapt.
             Na binnenkomst kwamen er 5 dames zichzelf voorstellen.
             Amber en Sonja stonden langs elkaar en ik heb gekozen voor een trio met hen, omwille van de kosten ging ik voor een niet-lesbische trio.
             Een van de andere dames (naam niet onthouden) vroeg nog of ze mocht komen kijken.

             Amber legde vooraf heel duidelijk uit wat wel en wat niet mocht.
             Communicatie met Amber was in het Nederlands en met Sonja in het Engels, hoewel Sonja het Nederlands wel verstaat.
             Eerst gewassen en toen op bed geland.
             Beide dames waren heel vrolijk en leken er plezier in te hebben, erg prettig voor de sfeer in de kamer.
             Heerlijk strelen, zoenen en gepijpt worden en daarna beide dames geneukt in verschillende standjes.

             Het was voor mij een nieuwe ervaring met 2 dames tegelijk, maar zeker niet de laatste.
             Over het uiterlijk van beide dames is al genoeg geschreven maar ik wil toch nog even kwijt dat Sonja prachtige borsten heeft en beide dames heerlijk fris zijn en er verzorgd uitzien.
             De combinatie Sonja en Amber is een uitstekende, opvallend was dat beide dames niet van elkaar af kunnen blijven, zelfs niet bij een "niet-lesbische" trio.

             Commentaar


             • #14
              Wat een leuk meisje! Knap, lang, jong, slank en.... behoorlijk geil. Wat wil je nog meer. Amber haar temperatuur graag aan. Ze geniet er duidelijk zelf ook van. In allerlei standjes het gedaan. Ik was afgegaan op de recensies maar was meteen aangenaam verrast. En als je na de seks ook nog een gesprek op niveau kunt voeren dan is het helemaal perfect.. Zij is een klasse apart.

              Commentaar


              • #15
               Ik heb Amber een tijdje geleden bezocht.

               Ik moet eerlijk zeggen dat ik al deze lovende reacties niet deel. Ze vraagt na de date wel of je een leuke reactie op deze website wilt achter laten.. dus dat kan misschien de reden zijn.

               Amber is inderdaad een jonge slanke vrouw. Zwart haar en lange benen. Haar gezicht is "normaal". Niet lelijk maar ook geen stoot.

               Ik moet de heren hier boven gelijk geven dat Amber haar best doet om het je naar de zin te maken. Dus daar verdiend ze een compliment voor.

               De sex met Amber is oke. Niet bijzonder slecht maar ook niet bijzonder goed. Je kunt aan haar merken dat ze de "technieken" nog niet helemaal onder de knie heeft. Daar heb ik verder geen problemen en had uiteraard mij eigen opgeofferd om haar het een en het ander bij te leren.

               Maar de dingen die ik echte afknappers vindt:
               - Hyperactief, te druk, te veel praten en veel met zichzelf bezig waardoor ik persoonlijk niet in de stemming kom.

               - Je constant proberen over te halen tot een trio.

               - Het LIEGEN! En dan voornamelijk over haar zogenaamde zus en andere dvp Loes. Dat je mij als man probeert op te geilen kan ik zeer zeker waarderen maar kom dan met iets geloofswaardiger.. persoonlijk vind ik het ook niet normaal dat je een lesbisch trio zou willen doen met je zus.

               Vervolgens het liegen over het aantal kinderen dat ze heeft de eerste keer had ze een dochter.. tijdens een date paar weken later had ze opeens een tweeling van 2 jongens en veel financiele nood?

               - Praten over drama's in Huize Fleur en over andere dvp.

               Uiteindelijk kom ik voor de sex maar een gesprek moet ook kunnen op zijn tijd.

               Het is prima dat dvp niet de waarheid vertellen over privézaken, wat ik dan ook helemaal begrijp. Als je iets verteld, vertel dan iets realistisch en onthoudt vervolgens wat je hebt verteld.

               Amber is jong, slank en maakt "porno" geluiden.. Mannen die dat zoeken; stop your search want dan is Amber perfect. Mannen die zoeken naar net wat meer klasse en diepgang kunnen beter terecht bij de andere meiden van Huize Fleur.

               Amber je bent vast een lieve vrouw maar voor mij is er na 2x absoluut geen herhalingsgevaar.

               Uiteindelijk 2 slechte ervaringen bij Huize Fleur, Amber en Lydia. De rest van de dames zijn toppertjes.

               Commentaar


               • #16
                Het verloop bij Fleur Privé is de laatste maanden groot. De dames Kelly, Loes, Chantal en Sophie waren ineens van de site verdwenen. Angelique en Sandra zijn al weken afwezig (staan wel op de site) en de mysterieuze Ariël is al veel langer "niet beschikbaar" Dames zoals Zoë, waarvan op de site staat dat ze niet zoent, spreken mij bij voorbaat al niet aan.

                Voor mij een reden om toen voor (de voor mij) onbekende Amber te kiezen.

                N.a.v. de vorige recensent heb ik besloten jullie mijn ervaringen met Amber te delen. Ook ik ben niet enthousiast over deze dame. Ik ben twee keer bij haar geweest en daarna besloten nooit meer. Zij heeft een fraai uiterlijk en ze ziet er netjes en verzorgd uit. Na aankomt op de kamer maakt ze haar regels duidelijk. Wat ze wel en niet wil. Anaal en pzc zijn bijvoorbeeld uit den boze.

                Ze is inderdaad veel te druk qua praten en gedrag, vind ik. De sex vind ik te enthousiast. Zij beheerst inderdaad nog niet tot in de puntjes "de technieken". Zo is zij bijvoorbeeld ruw met aftrekken en erg op de daad gericht. Als je daarvan houdt is dat natuurlijk prima, maar niet voor mij. Ik heb haar dat aangeven, waarop zij tijdelijk gas mindert. Omdat ik haar een tweede kans wilde geven (het kan ook aan mij liggen) heb ik haar opnieuw bezocht. Meteen bij binnenkomt wilde ze mij overhalen tot een trio. Dat heb ik niet gedaan. Ook deze date liep voor mij uit tot een teleurstelling. Ze blijft ruw en te haastig met de intieme handelingen en ze praat tijdens de sex volop. Dat leidt mij af. Ik mijzelf maar afgetrokken terwijl ze praatte. Dat ziet ze niet eens. Over het liegen, zoals de vorige recensent beschrijft, kan ik niet oordelen. Mijn onderbuik gevoel zegt echter wel dat deze dame toneel speelt.

                Na 20 minuten (ik had voor 30 betaald) ben ik maar gegaan. Voor mij geen Amber meer.

                Commentaar


                • #17
                 Hallo medewandelaars,

                 vandaag ben ik langs mijn favoriete dame Amber geweest. Zij is een lieve en spontane meid die mij altijd een fijne momenten bezorgd bij huize fleur. Bij binnenkomst pak zij altijd heel enthousiast mijn hand vast en neem ze mij mee naar de kamer.
                 Zoals benoemd door mijn medewandeaars is Amber heel duidelijk in wat zij wel of niet doet. Dit vertel ze je overigs altijd met een lach.
                 Ze vraagt ook dan aan mij of ik nog wensen heb of dat er dingen zijn waar zij rekening mee moet houden.

                 Tja en over dat zussen gedoe. Ik neem dat soort verhalen altijd met een korreltje zout. Elke dame in elk privé huis vertelt wel eens een leugentje om het wat spannender te maken op de kamer.
                 Maar dat doen klanten toch net zo goed?

                 In mijn ogen verleend Amber hele goeie diensten naar mij toe en ook naar haar andere klanten toe.

                 amber als je dit leest trek je asjeblieft niks aan van de laatste paar resencies! Je bent lieverd en weet zelf wel beter

                 tot snel maar weer. Xx

                 Commentaar


                 • #18
                  Oorspronkelijk geplaatst door Wtheo Bekijk bericht
                  Hallo medewandelaars,

                  vandaag ben ik langs mijn favoriete dame Amber geweest. Zij is een lieve en spontane meid die mij altijd een fijne momenten bezorgd bij huize fleur. Bij binnenkomst pak zij altijd heel enthousiast mijn hand vast en neem ze mij mee naar de kamer.
                  Zoals benoemd door mijn medewandeaars is Amber heel duidelijk in wat zij wel of niet doet. Dit vertel ze je overigs altijd met een lach.
                  Ze vraagt ook dan aan mij of ik nog wensen heb of dat er dingen zijn waar zij rekening mee moet houden.

                  Tja en over dat zussen gedoe. Ik neem dat soort verhalen altijd met een korreltje zout. Elke dame in elk privé huis vertelt wel eens een leugentje om het wat spannender te maken op de kamer.
                  Maar dat doen klanten toch net zo goed?

                  In mijn ogen verleend Amber hele goeie diensten naar mij toe en ook naar haar andere klanten toe.

                  amber als je dit leest trek je asjeblieft niks aan van de laatste paar resencies! Je bent lieverd en weet zelf wel beter

                  tot snel maar weer. Xx
                  Iedereen heeft zijn eigen ervaringen met een dvp. In dit geval zijn er bij 2 mannen de ervaringen wat minder. Dit is een forum waarop ervaringen worden gedeeld. Zowel goede als minder goede ervaringen.

                  Je zegt dat deze dvp bij jou goede diensten levert en naar jou weten ook bij andere klanten. Als je niet bij iedere date op de kamer bent lijkt het me sterk dat je hier over kunt oordelen.

                  Het zou heel goed kunnen dat jij een goede klik hebt met Amber. Daar ben ik dan uiteraard ook blij om. Ik vind alleen wel dat minder goede ervaringen ook gedeeld mogen worden. Zodat de dame in questie iets met de feedback kan doen.

                  Zo ik heb mijn zegje gedaan. Verder geen commentaar op jou maar wilde dit toch nog even gezegd hebben.

                  Commentaar


                  • #19
                   Oorspronkelijk geplaatst door Janternh67 Bekijk bericht

                   Iedereen heeft zijn eigen ervaringen met een dvp. In dit geval zijn er bij 2 mannen de ervaringen wat minder. Dit is een forum waarop ervaringen worden gedeeld. Zowel goede als minder goede ervaringen.

                   Je zegt dat deze dvp bij jou goede diensten levert en naar jou weten ook bij andere klanten. Als je niet bij iedere date op de kamer bent lijkt het me sterk dat je hier over kunt oordelen.

                   Het zou heel goed kunnen dat jij een goede klik hebt met Amber. Daar ben ik dan uiteraard ook blij om. Ik vind alleen wel dat minder goede ervaringen ook gedeeld mogen worden. Zodat de dame in questie iets met de feedback kan doen.

                   Zo ik heb mijn zegje gedaan. Verder geen commentaar op jou maar wilde dit toch nog even gezegd hebben.
                   Een mindere ervaring mag zeker gedeeld worden. Men wordt daar alleen maar wijzer van, maar heb je Ontvreden ook kenbaar gemaakt aan Amber of aan Fleur? Hebben zij wel een kans gekregen om er wat aan te doen? Uit mijn ervaring weet ik dat Amber altijd open staat voor feedback. Ik zou ook eerst bespreekbaar hebben gemaakt met haar voordat ik een recensie over haar zou schrijven.


                   Commentaar


                   • #20
                    Uiteraard ook bij de dame in questie aangekaart na de eerste date. Vervolgens een tweede kans gegeven. Huize Fleur staat altijd open voor feedback en vervolgens een andere dame (Cindy) aangeraden gekregen. Bij deze de desbetreffende klik wel aanwezig en zeer positieve ervaringen mee.

                    Zoals al eerder is aangegeven er zijn positieve en negatieve ervaringen en die verschillen per persoon. Ik ga hier verder ook geen woorden meer aan vuil maken.

                    Medewandelaars maak een afspraak en beoordeel zelf.

                    Commentaar


                    • #21
                     Als ik alle recensies goed heb doorgelezen en ook goed heb begrepen wat er aan mij door de telefoon is verteld dan zijn Loes en Fleur net zo schuldig aan.
                     Het was een geintje onderling de dames die iets uit de hand is gelopen?Vind het persoonlijk ook een beetje sneu dat zo’n klein en onschuldig leugentje zo wordt opgeblazen en dan ook nog eens alleen op Amber wordt afgereageerd. En ik vind het ook niet correct dat op deze manier een dame wordt neer gehaald in een recensie. Ik vraag mij daarom ook af hoe zuiver de intentie achter deze recensie is? verder laat ik het hierbij.

                     Maar laat ik het nu maar eens over Amber hebben!

                     vanmiddag moest ik voor bedrijfszaken in Apeldoorn zijn en besloot dat het weer eens tijd werdt voor een bezoekje aan HF. Even snel op de site gekeken en gelukkig stond Amber er ook bij. Snel gebeld en een afspraak gemaakt met haar.

                     Bij binnenkomst werd ik meteen al vriendelijk begroet door haar en nam ze mij gelijk mee naar onze kamer. Snel financiën afgehandeld, lekker onder de douch gestapt en elkaar voelend opgefrist en daarna zo op bed beland.

                     Wat pijpen betreft is ze echt een vorstin, ze begint met zuigen aan mijn ballen waardoor mijn vriend beneden gelijk keihard werd.
                     Ze wisselt ook regelmatig van techniek waardoor het pijpen zeer prettig blijft.
                     Na een goede pijp sessie beklimt ze mij en berijdt mij met lange halen en zo nu en dan lekker met haar poes over mij heen te wrijven.
                     Daarna ging ze weer verder met pijpen op zo'n lekkere manier dat ik moeite had om niet gelijk mijn kruit te verschieten.
                     Nog paar wisselende standjes gedaan en afgelosten met doggy-style met een mooie zicht op haar zeer fraaie kontje.

                     Amber doet heel goed haar best om je een geweldige tijd met haar te laten beleven, wat ik zeer kan waarderen aan haar.
                     Van het uurtje dat wij samen waren heeft ze ten volle benut en van elke minuut heb ik intens genoten. Ze is echt een lieverd.Ze heeft energie voor 10, en ze is een ondeugende boef.

                     Tip: Mensen die energie voor 0 hebben of liever alleen maar op hun rug willen blijven kunnen Amber maar beter overslaan, want geheid dat dit naar een mislukte date zal leiden.