Berlin - Freudenhaus Hase, Hochstraße 45

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Berlin - Freudenhaus Hase, Hochstraße 45

  Naam: Freudenhaus Hase

  Adres: Hochstrasse 45, 13357 Berlin-Wedding

  Telefoonnummer:
  030-462 53 92 (linker zijde)
  030-462 53 97 (rechter zijde)
  Vanuit Nederland: 0049 30 462 53 92 (links), 0049 30 462 53 97 (rechts)

  Website: http://www.freudenhaus-hase.de/

  Aard: Laufhaus

  Openingstijden:
  ma - vr 10.00 - 22.00 h.
  za - zo 10.00 - 20.00 h.

  Prijzen:
  Let op: de volgende prijzen zijn adviesprijzen, de dames mogen daar van af wijken
  20 Minuten französisch bei Dir und Ihr & Verkehr: 30 €
  30 Minuten französisch bei Dir und Ihr & Verkehr: 45 €
  45 Minuten französisch bei Dir und Ihr & Verkehr: 60 €
  60 Minuten französisch bei Dir und Ihr & Verkehr: 80 €


  Routebeschrijving en parkeren:
  Wir sind im linken Seitenflügel zu erreichen. Zuerst geht man durch die Toreinfahrt auf den Hof und hält sich links. Dort bitte im Freudenhaus Hase klingeln.

  http://www.berlin.de/stadtplan/map.a...1807634&num=45


  Inrichting:

  Verzorging:

  Algemeen:


  Hookersleden die deze club bezoeken worden van harte uitgenodigd de bovenstaande gegevens aan te vullen en/of te verbeteren (hieronder of per privebericht aan de moderator) en/of hun bevindingen/verslag hieronder te plaatsen.

 • #2
  Berlijn, Hochstrasse 45, Freudenhaus Hase

  Geachte Mede-Wandelaars,

  Toevallig ben ik een aantal dagen in Berlijn dus begon te onderzoeken of er wat te geilen was in deze grote stad.
  Berlijn kent een ruim aanbod in erotisch vertier zoals tippelmeisjes, bordelen, saunaclubs en bioscopen.

  Ik was op zoek naar een vorm van raam-prostitutie en kwam uit op Freudenhaus in Berlijn.
  Dit concept is een vorm van een Laufhaus zoals in bv Franfurt alleen bestaat dit huis uit twee meisjes per verdieping, drie verdiepingen in totaal.

  Als je aanbeld wordt de deur opengezoemd en de gastvrouw verwelkomt je.
  Je kan rustig het huis doorlopen waar de meisjes in de deuropening wachten.

  Het tarief begint bij 30 voor 20 minuten en eventuele extra's moet je zelf uitonderhandelen.
  Het schijnt dat dit bordeel/Laufhaus het meest betaalbare is in heel Berlijn met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

  Mocht je in de buurt zijn, ga op zoek naar hun website voor meer info.

  Met een vriendelijke groet,
  Rick666

  Commentaar


  • #3
   Re: Freudenhaus, Hochstrasse 45, Berlijn

   Ook misschien wel handig om te vermelden voor de bezoeker in Berlijn. Deze tent ligt vlak bij S-Bahn Humboldthain. Als je deze halte uitloopt (aan de goede kant natuurlijk...) kom je in de hochstrasse uit. Hierna ga je links de straat in, bij het eerste poortje (naast een casino: 24 hours open oid) ga je links en kom je in een hofje waar je aan kunt bellen.

   Commentaar


   • #4
    Re: Berlin - Freudenhaus Hase, Hochstraße 45

    In Berlijn is er qua "ramen" eigenlijk niets te vinden. En een dame op straat oppikken is niet mijn ding. Zodoende via de site van Berlin-Intim de mogelijkheden verkend. Een soort Kinky(. nl) site maar dan voor de stad Berlijn. Clubs en privé huizen zijn er voldoende. En ook prive dames. De leukste die ik screende bleken net wat te ver buiten de stadsring te zitten of waren "volgeboekt" en daardoor maar besloten om dit Freudenhaus Hase te bezoeken. Zoals hiervoor al werd gemeld, via de S-Bahn en station Humboldthain eenvoudig te vinden. Onder het poortje door en even aanbellen. Een vriendelijke oudere Duitse dame heette mij welkom en gaf kort tekst en uitleg. Het heeft wel iets bijzonders, je gaat de trap op en op iedere van de vier etages tref je dan (als ze niet bezet zijn natuurlijk) een dame in de deuropening. Tegelijk voelt het ook alsof je de knoop direct door moet hakken omdat 2-3x de trappen op en af lopen ook geen optie lijkt (kan wel, maar zo ervaar ik het niet). Laat staan ook nog even naar deel B aan de overkant van de binnenplaats. Dus op de bovenste etage maar meteen blijven 'hangen' bij een Bulgaarse dame van een jaar of 25, genaamd Lisa. Prijzen zijn relatief laag (al v.a. 30 euro) en met de dame zelf zijn wat extra's af te spreken. Na het afrekenen ging ze enkele minuten weg en kwam ze terug met een colaatje en handdoek. De kamers zelf zijn netjes, met een ruim bed en een wastafel om op te frissen. De diensten van deze dame waren okay, ze praatte gelukkig wel enigszins Duits. Zo ervaar je het uiteindelijk toch als een vlot 'raambezoek' en kun je op de terugweg nog even haar beschikbare collega's gedag zeggen .

    Commentaar


    • #5
     Ik kan geen recensie schrijven omdat ik bij bedrijfsnaam 'Freudenhaus Hase' niet kan kiezen. En zonder bedrijfsnaam aan te geven kan het blijkbaar ook niet. Ik ben in oktober bij Melissa geweest. Goedkoop en voor wie dit soort huizen niet gewoon is, zoals ik dus, toch wel een unieke ervaring. Op vijf minuutjes wandelen van het Muurmuseum en toch wel een beetje een marginale zaak in een marginale buurt. Goedkoop (30€ was starttarief, maar heb 50€ voor half uur gekozen), maar van de dames blijft er in het echt weinig over als je ze eerst op de foto's op de website hebt gezien. Heel veel gemanipuleer met de foto's, maar het zijn ze wel degelijk (de gezichten heb ik toch allemaal herkend). De Melissa in het echt vergeleken met de foto was een kilo of tien lichter en alles 'hing' wat, waardoor ze vergeleken met op foto leek alsof ze al een tijdje aan de drugs zat. Vriendelijk en keek niet op de klok, maar ik kan me moeilijk voorstellen dat ik ooit nog terug ga.

     Commentaar

     Aan het werk...
     X