Nordhorn, Hausnummer5, Hugo Junkersstr 5, Evelyn.

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Nordhorn, Hausnummer5, Hugo Junkersstr 5, Evelyn.

  ??????Twee weken terug was ik in Rheine bij Evelyn.
  Wat een toppertje. Lieve meid met een prachtig koppie. Ook de dienstverlening was super.

  Ik geniet er zelf enorm van als de vrouw ook klaarkomt. Dat doet ze graag, en geeft aan hoe ze het liefst wordt gevingerd of gelikt. Volg je dat op dan wordt ze echt kletsnat.

  Pijpen doet ze ook top. Niet alleen zuigen maar ook langs de lul likken of met ballen spelen. Ook in 69 houdt ze d'r aandacht er goed bij. Hoe beter jij je best doet, des te harder Evelyn te keer gaat.

  En de seks, ja wat moet ik daar vaak zeggen. Laten we zeggen dat ik kapot was na de eerste ronde. Nog wel een tweede keer geprobeerd maar lykte me niet Normaal lukt 3x wel in anderhalf uur. Zegt genoeg toch?

  Morgen weer.

 • #2
  Gisteren ook weer genoten. En Evelyn ook volgens mij, na een lange uitgebreide befpartij werd ze weer gruwelijk nat en was ze goed opgewarmd. Eerst kwam ze op m'n tong klaar en daarna bij andere handelingen nog drie maal. Ik ben uiteraard zelf ook wel aan m'n trekken gekomen. Ik was echt kapot.
  Tussendoor nog wat liggen kletsen en toen kwam oa elkaars fantasiën ter sprake. Ik vertelde dat het me geil leek eens een het bed te delen met een squirtende vrouw. Ze vertelde me toen thuis nog maar es te gaan ontdekken of zij dat ook lukte en hoe, dus ben benieuwd de volgende keer

  Commentaar

  Aan het werk...
  X