Nordhorn - Haus Nr. 5, Hugo Junkersstr 5, Lorena.

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Nordhorn - Haus Nr. 5, Hugo Junkersstr 5, Lorena.

  Op de bonnefooi naar nummer 5, Olga was al volgeboekt (alhoewel ze geen klant had en toen ik weg ging had ze nog steeds geen klant). Mooie dames aanwezig en mijn eerste keus via de site was Lorena en de tweede keus Bella. Allebei waren ze vrij en ik heb gekozen voor Lorena, Bella ga ik zeker ook nog een keer bezoeken.

  Op de kamer eerst de verplichtingen afgehandeld en daarna even onder de douche.
  Lorena is vrij direct en een lekker brutaal lief spontaan, net alsof we elkaar al langer kennen.
  Het heeft geen zin om Lorena met andere vrouwen te vergelijken, je moet haar gewoon ervaren.

  Ze zoent lekker waarbij ze je lipt naar binnen zuigt en er op sabbelt, nooit eerder bij een dvp meegemaakt maar hier hou ik wel van.
  Bij nummer5 heb ik vele dames gehad die super konden pijpen. Olga staat op 1 bij sensueel pijpen maar Lorena staat absoluut op 1 bij het pijpen op meer tempo en het sensuele is ook goed.
  Ik moest haar laten stoppen om niet klaar te komen en daarom ging ik down under om haar even te verwennen. Ze houd ervan om gebeft te worden en ze kijkt continue op een erg geile manier hoe ze gebeft wordt. Ze kwam niet klaar maar werd wel goed nat.
  Tijd om te neuken en zij kwam bovenop waarbij ik overal een mooi uitzicht op had, spelen met haar harde tepels en tongzoenen. Ik draaide haar op de rug in missionaris en in dit standje begon ze zichzelf te vingeren en ze werd steeds natter maar weer kwam ze niet klaar.
  Volgende standje was op zijn hondjes en hoe harder en dieper ik haar door neukte des te natter werd ze en nu kwam ze echt heftig klaar terwijl zij zelf haar klit stimuleerde. Ik haalde mijn lul uit haar en het vocht droop eraf.
  Het was tijd om te komen en ik vroeg of ik op haar borsten mocht komen en dat was geen probleem. Ik had mezelf al een aantal dagen onthouden en spoot een flinke hoeveelheid over haar borsten. Ze keek mij geil aan en begon te lachen en vroeg ondeugend of dit alles was. Ze zei dat er nog meer in moest zitten en dat moest er ook uit en ze pakte mijn lul en masseerde er de laatste druppels uit. Wat een ondeugend lieve brutale vrouw is Lorena toch, ga haar zeker weer bezoeken. Ze is anders dan Olga maar ik vind haar zeker niet minder.

  In december komt ze naar Rheine en in 2019 weer naar nr5. Ik hoop dat ze bij nr5 zuinig op haar zijn zodat deze topvrouw hier nog maar lang mag komen.
  Lorena gaat mij zeker weten weer zien.

 • #2
  Ik hou het dit keer kort.

  Bij binnenkomst keek ze mij aan en ze herkende mij direct. De eerste keer bij Lorena was een feestje, de tweede keer feest en ze heeft me al belooft. De derde keer wordt het een super feest. Genoten van A tot Z.

  De eigenaresse vroeg na de tijd hoe het was volgens een cijfer tussen 1 en 10 (raar keuringssysteem, het gaat wel om mensen en in deze gevallen altijd leuke lieve vrouwen). Heb Lorena een dikke 9+ gegeven. Lorena gaat mij zeker weer zien, ik wil dat super feest meemaken.

  Commentaar


  • #3
   is zij beter dan Olga en tongt Lorena ook vol overgave

   Commentaar


   • #4
    Oorspronkelijk geplaatst door camelotte Bekijk bericht
    is zij beter dan Olga en tongt Lorena ook vol overgave
    Wat is beter? Ieder zijn smaak. Olga zoent anders en is rustig en stil. Lorena is wilder. Lorena zoent wel vol overgave. Wanneer ze er te gelijk zijn dan zou ik lang na moeten denken wie ik zou kiezen. Lorena wil geen trio met 2 dames.

    Commentaar


    • #5
     Oorspronkelijk geplaatst door bef-rudi Bekijk bericht

     Wat is beter? Ieder zijn smaak. Olga zoent anders en is rustig en stil. Lorena is wilder. Lorena zoent wel vol overgave. Wanneer ze er te gelijk zijn dan zou ik lang na moeten denken wie ik zou kiezen. Lorena wil geen trio met 2 dames.
     Dus Lorena is een topper beetje type Gabi ook wat wilder dan Olga.

     Commentaar


     • #6
      Wanneer Lorena er weer is dan zal ik zeker weten naar haar toe.

      Commentaar

      Aan het werk...
      X